×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой е най-подходящият спорт за вашата зодия?


27 Юли 2022, Сряда, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Какво да тренирате, за да имате най-големи резултати?

Независимо дали се практикува соло, в група или в отбор, независимо дали изисква концентрация или издръжливост, спортът доказано кара всеки човек да се чувства по-добре. Тъй като всички ние сме различни - нямаме еднакво виждане за тренировките.

Някои гледат на спорта като начин да се отпуснат, други като начин да се почувстват по-живи и енергични, а трети като начин да се забавляват. Във всеки случай някои хора определено обичат и се радват на спорта повече от други. Причините, поради които обичаме определени дейности и мразим други, често могат да бъдат свързани с нашите зодиакални знаци. Трябва ли да изберем активност с висок интензитет или да изберем нещо по-спокойно?

Всяка зодия си има своите характеристики и различни нужди и предпочитания, което означава, че Овенът няма да хареса същия спорт като Рака, например. Важно е да откриете кой спорт е най-добър за вас, за да не са ви скучни тренировките, а и за да сте по-мотивирани. Разберете кой е перфектният спорт за вас според астрологията:

Овен - екшън спортове

Хората от зодия Овен имат нужда да се движат през цялото време! Скоростта, адреналинът и опасността ги привличат. Спортове, които са изключително подходящи за тях са скално катерене, каране на ски/сноуборд, колоездене, бойни спортове, ръгби. Именно те подхождат най-перфектно на личностите от този знак. Овенът мрази да губи, така че е хубаво да избере спорт, в който има състезание.

Телец- нискоенергийни спортове

Обратно на Овена, Телецът мрази високата скорост, опасността, насилието и конкуренцията, както и обилното количество пот на челото си. Хората от този знак определено биха предпочели по-спокойни дейности като голф, йога, пилатес, разходки в планината/гората, стрелба с лък и всякакви други спортове с ниско натоварване и които да са сред природата!

Близнаци - спортове за издържливост

Интелигентните Близнаци предпочитат да стимулират повече ума си, отколкото мускулите си. Все пак ако спортуват, те имат нужда често да сменят дейностите, които практикуват, защото иначе ги наляга скука. Те харесват спортове, които изискват по-специфични умения и по-голяма издържливост, като тенис на маса, скуош, танци или кънки.

Рак - водни спортове

За хората от зодия Рак, домът е там, където е сърцето им! Тост те най-много обичат да спортуват в дома си. Също така за тях са подходящи всички спортове, които са свързани с водата - риболов, плуване, гмуркане с шнорхел, сърф, гребане, ветроходство и т.н.

Лъв - атлетика

Солидните ръст и телосложение и преливащата енергия на Лъва го правят подходящ за истински спортни постижения. Хората от този знак са отлични в бягането на къси и дълги разстояния, в скачането, в хвърлянето на диск/копие, в конните спортове, както и в тенис на корт… накратко във всяка спортна дейност, която изисква добра спортна форма и кондиция на тялото.

Дева - тактически спортове

Девата, подобно на Близнаците е по-интелектуален знак. Тя не е особено активна в спортовете, но все пак ако си намери дейност, която й харесва, тя ще се зарежда с енергия и ще я практикува с удоловствие. За нея добри са всички спортове, които искат добра тактическа дисциплина като отборните спортове - футбол, волейбол, баскетбол и др.

 Везни - леки упражнения

Везните мразят насилието и интензивните усилия, така че единствената причина, която би ги накарала да се занимават със спорт, е да поддържате добра физическа форма! Те са доста суетни, така че това е достатъчна мотивация за тях. Везните биха предпочели да си намерят атрактивен спорт като бални танци, фигурно пързаляне или синхронно плуване, но по-често се спират на фитнеса като най-лесно и достъпно занимание.

Скорпион - спорт за изграждане на сила

Скорпион, спортът е една от предпочитаните от вас дейности, а вие самите сте сила, с която другите трябва да се съобразяват! Вашето физическо състояние често впечатлява конкурентите ви. Вие обичате състезанията и сте отлични в спортове, които използват сила и издръжливост като маратон, бокс, вдигане на тежести и др.

Стрелец - отборни спортове

Стрелците са супер активни личности, така че могат да практикуват много спортове наведнъж! Те обичат всяка дейност, която ги кара да се движат, независимо дали е в екип или са сами. Стрелците се забавляват много, когато играят плажен волейбол или футбол, харесват бейзбола и като цяло всички спортове с топка.

Козирог - ловки спортове

Козирогът предпочита да се изолира, да чете и да научава нови неща, така че не вижда значението на спорта за цялостното си развитие. Все пак, когато реши да участва във физическа активност, той проявявате дарба за всеки спорт, който изисква ловкост и концентрация, като голф, стрелба, бадминтон и, разбира се, шах.

Водолей - спортове на открито

Водолей, честно казано, спортът не е любимото ви занимание, тъй като бихте предпочели да се занимавате с всичко, което е свързано с нови технологии бихте искали да прекарате свободното си време в разучаване на новите си технологични джаджи. Все пак, ако решите да практикувате някакъв спорт, то изберете такъв, който е на открито като джогинг, туризъм, делтапланеризъм, парашутизъм и др.

Риби - водни спортове

Подобно на другия воден знак Рак, и за вас Риби, водните спортове са си най-идеални. Вие обичате спокойствието, така че спортът всъщност не е основната ви страст. Ако все пак изберете такъв, изберете дейност, която е свързана с водата като плуване, гмуркане с шнорхел, уиндсърфинг, водни ски и т.н.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори