×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Унгария блокира 6.9 млрд. евро военна помощ за Украйна
  • Силни бури в САЩ отнеха живота на 22 души
  • Папуа Нова Гвинея евакуира 7900 души заради заплаха от свлачище
  • Пожар пламна в сградата на Община Кресна
  • Китай блокира "екстравагантни" акаунти на инфлуенсъри
  • Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“
  • Софтуерен проблем на Централна гара в София е довел до отменяне и закъснение на влакове
  • Украйна и Белгия подписаха споразумение за сигурност
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Даниел Орлов одобрен от ГЕРБ за кмет на Айтос


Даниел Орлов одобрен от ГЕРБ за кмет на Айтос
Даниел Орлов е сред най-красноречивите на трибуната по време на сесия в Айтос
25 Юли 2011, Понеделник, 17:28 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Изпълнителната комисия го е предпочела пред кмета на Съдиево Димо Парушев

Лидерът на ГЕРБ в Айтос Даниел Орлов ще бъде официалния кандидат на партията за кмет на общината, съобщиха негови съпартийци. Изпълнителната комисия в София вече е взела решение, но то ще бъде официално обявено до дни, коментираха от местната структура. Самият Орлов заяви, че все още не напълно наясно дали ще започва вече открито предизборната битка и че това ще стане ясно до ден-два.
Той беше на първо място в номинациите, направени от айтоските гербери за кмет, плътно зад него, само с един глас разлика беше кмета на Съдиево – Димо Парушев, който също имаше реални шансове за успех. Така Даниел Орлов е третият кандидат за кмет, който влиза в изборната битка, след като досега своите официални кандидатури обявиха претендентът от „Синята коалиция” - собственикът на търговска верига „Перла” Стоян Колев и от БСП – настоящият кмет Евгени Врабчев.
На предишните местни избори през 2007 година ГЕРБ имаше отново свой кандидат за градоначалник в Айтос – Красимир Енчев, който напусна изборното състезание още на първи тур с 1951 гласа или 13,46% от бюлетините. В последствие ГЕРБ и БСП направиха съюз, който обаче след две години се разпадна, а от тогава Орлов и Врабчев не пропускат удобен случай, за да си разменят горещи реплики един срещу друг.  

Орлов е един от най-дейните общински съветници и е водач на петчленната група на ГЕРБ в местния парламент. Занимава се с частен бизнес.


В категории: Айтос


25
Коментара
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
25
Коментара по темата
25.
До откровен
15.08.2011 14:27:30
0
4
Човече хубаво е да си имаш мнение, но честен, справедлив и отговорен кандидат си има, но няма как да се види, докато хора като Врабчев и Ивелин оплюват и играят мръсно. Даниел е лош вариант за кмет, дори по лош от Врабчев, но не защото е долен колкото него, а защото няма грам мозък в глава. Ако помислим кои какво е направил и какви са му целите. Без да слушаме думите тогава ще намерим честен, справедлив и отговорен кандидат!
24.
откровен
12.08.2011 18:57:31
1
0
Моето мнение е че нито един от кандидатите за кмет на Айтос не е за тази позиция. Смея да твърдя това, защото познавам лично всеки от тях. Да, все пак, Айтос няма да остане без кмет, но Даниел Орлов е най-лош вариант.
Така и не се появи честен, справедлив и отговорен кандидат! А, повярвайте, има такива айтослии.
23.
aитослиика
02.08.2011 14:36:34
0
1
какви дънери щте ядем при теб бе рамадан ти себеси не можеш да оправиш тръгнал си града да оправяш ходи се затвори в джамията е недеи говори много че ставаш наистина смешен
22.
Лястовичков
02.08.2011 11:49:44
0
9
Врабчев, Орлов, дайте и някой Щъркелов или Гълабов да се кандидатира. Докога птичи мозъци...
21.
Как може?
01.08.2011 10:30:04
0
9
Не мога да си представя как може човек, който нагло е демонстрирал че използва властта за лични цели да има наглостта да се кандидатира за кмет - още повече на място където се е изложил толкова много пъти! За доказателство - само погледнете как е асфалтирана улицата на която живее - само до последния кол на неговата ограда! Другите които пътуват надолу по същата улица да си чупят колите - пълен егоист!
20.
анализатор
30.07.2011 10:27:15
2
8
Даниел Орлов- казвам го в прав текст: Не ставаш за кмет ! Много говориш, нищо не казваш, елементарен си.Беше председател на ОС и още тогава "блесна" с цялата си ограниченост, месеци на ред трябваше да слушаме глупостите, които бълваш от трибуната на Местния парламент!!!! Всъщност някой ще ми каже ли кандидат- кметът Даниел Орлов какво образование има? И защо никой не говори за това ????
19.
До браво
29.07.2011 13:02:49
2
4
Искам и аз да ти кажа браво на теб, тъй като просто си помислил и ти е станало ясно колко му е капацитета на този човек. Но да оставим това на страна.Вече е факт, че Едрев се кандидатира за кмет. И мога да ви кажа, че това беше най-силния ход на БСП. Този човек е с толкова очернена душа, че бих избрал Орлов за кмет. Нищо няма да казвам. Направете си проучване и прочетете .. бивш шеф на полицията в Бургас.. Настоящ мениджър на охранителна фирма... Виште сами и тогава като проумеете пак сами имате едно голямо БРАВО от мен, че можете да мислите.
18.
браво
29.07.2011 09:24:32
1
5
Много ми хареса фейлетона за малката цветарка - отначало не можех да се сетя, но като го прочетох картината ми се изясни! За съжаление скоро чух много отрицателни отзови за бизнес отношенията на Даниел Орлов и наистина е изклчително притеснително човек с такова смехотворно мислене въобще да се кандидатира за някаква ръководна длъжност - то като гледаме Герб как е Цъфнал и вързал в Айтос...
17.
от администратора
28.07.2011 15:11:17
2
1
До 11, 12, 13, 16. Коментарите Ви са изтрити, защото съдържат нецензурни изрази по адрес на конкретни лица и нямат пряко отношение към статията. Молим, коментарайте по същество, без да употребявате обиди и нецензурни думи.
16.
*********
28.07.2011 14:21:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
ДО КАТЕНЦЕТО
28.07.2011 14:16:58
0
4
Катя Костадинова защо изтриваш коментарите написани за теб ! Това мислят хората за теб!!
В ТОЗИ ГРАД НИКОЙ НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА КАЖЕ ЗА ТЕБ КОЛКОТО И ДА ГИ ТРИЕШ КОМЕНТАРИТЕ ТОВА Е РЕАЛНОСТТА!
14.
Въпрос към: Катя Костадинова
28.07.2011 08:38:39
1
4
Защо в днешния брой на вестника не си отразила коректно въпроса, за синята зона ,и това което се случи на поликлиниката, че взетото решение е прищявка на д-р Хаджимехмед, и това че по-голяма част от лекарите на поликлиниката са възмутени от неговото безотговорно поведение!
13.
*********
28.07.2011 08:28:56
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
26.07.2011 21:58:22
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
*********
26.07.2011 21:51:31
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
32
26.07.2011 09:50:17
1
7
МАЛКАТА ЦВЕТОПРОДАВАЧКА
от Хасан Кадиров Аптулов



Всяка приказка заслужава да започне така: имало едно време…..
Автора на нашата приказка е длъжен да каже:
1.Всички прилики с други приказки са случайни /тази е уникална и единствена/.
2.Всички прилики с действителни лица и събития са случайни.
Та простете за лиричното отклонение!
Имало едно време една малка цветопродавачка. Тя била мъничка, мъничка, но имала храбро сърце! Сърце което не и давало мира, че е толкова мъничка. Сърце, за което цветята вече не били достатъчни.
Един ден малката /и както стана ясно храбра/ цветопродавачка решила, че светът се нуждае от нея. Казала си: нищо, че съм мъничка, аз на всяка цена трябва да порасна. И затърсила тя начин да порасне. Търсила, търсила, опитвала какво ли не. Минала през СДС –уви на помогнало. Оставала си тя все толкова мъничка, че чак Надето я закрило по фотографиите на които правили грънци заедно. Отчаяла се нашата цветопродавачка. Ще остана мъничка, мъничка, а толкова искам да съм голяма си казвала….Тъкмо щяла да се примири, когато видяла нова надежда. Но не онази Надежда Михаелова /тогава така си и беше фамилията на жената/ и не онази „Нова надежда” на Спилбърг, а друга. Надежда чието име съвпадало с едно от любимите цветя на малката цветопродавачка. Прикачила се продавачката към новата надежда, станала и лидер. Сърцето затуптяло и преливало от щастие! Като лидер /а и защото по призвание обича природата/, продавачката като Матросов защитила дърветата! Да не забравим и мечката!
Но така е устроен живота,че никога няма да ни е достатъчно! Сърцето искало още и още.
И ето и ето! Мечтите се сбъдвали. Нашата героиня станала кандидатка.
Принципите за които говорила публично за съжаление не били от особена важност за продавачката. Сякаш нещо я карало да говори едно, а да върши друго. Принципно се борила в защита на общинската собственост, а тихомълком платила за две паркоместа в синя зона, които после ползвала за търговската си дейност. Така спестила и някой лев, за кампания……
И днес ако отидете в малкия град и ако попитате за малката цветопродавачка, ще ви упътят и ще я намерите в магазина на ул.”Паскал Янакиев”. Ще намерите и въпросните паркоместа в синята зона.
Очаквайте продължение……..
9.
WOW
26.07.2011 08:45:19
1
8
Боже от ГЕРБ отново показаха колко са некомпетентни.Преди 4ри години като гласувах за тях им вярвах и какво стана с България... И сега отново..Как ще издигат този човек.Те значи въобще не са проучили как се пласира и каква стока е.
8.
Краси
26.07.2011 08:37:47
2
8
"Орлов е един от най-дейните общински съветници и е водач на петчленната група на ГЕРБ в местния парламент". Деен е, няма спор. Само дето като вземе думата-нищо не казва. Такива глупости дрънка, че сам си вярва. Провокира останалите с некомпетентност и постоянно го забиват и от ляво и от дясно. Комплексар. Търси внимание момчето. Толкова му е капацитета. Пази боже сляпо да прогледа. На Айтос не му трябва прост кмет.
7.
Наблюдател
26.07.2011 02:04:53
8
3
Ако искате Айтос да си остане в 20-ти век, дръжте си сегашните управляващи. Ако искате обаче да еволюирате, Орлов е добро начало.
Историята се движи от млади хора с амбиции и различни разбирания. Добре познатите се грижат единствено да запазят статуквото позволяващо им собствено облагодетелстване с минимална работа!
6.
Рамадан Бехчет (зам.кмет)
25.07.2011 22:47:18
10
6
Мисля,че бях ясен.Ние с Врабчев ще спечелим изборите,аз пак ще стана зам.кмет и ще видите вие.Орлов да не мислите,че много мисли за гражданите на Айтос,напротив човека си гледа да му върви бизнеса и да купи някой общински имот.Само ние с Врабчев ще спасим Айтос от тази тъмнина,ще грейне слънце над джамията и дюнери само при мене ще ядете.
5.
аайтос
25.07.2011 22:07:04
7
4
крайно време е айтос да бъде управляван от модерен човек, така че орлов е удачен кмет. Ако не ви харесва - си изберете пак някой от БСП или ДПС, та да не мръднем още 4 години
4.
Рамадан Бехчет
25.07.2011 22:04:19
3
10
Слушай моята команда: "Гласувайте за мен и Врабчев".Аз съм царя на Айтос,заедно с Врабчев правим чудеса,работим заедно и крадем.Планът е следния:
1.Аз ще се кандидатирам за кметския стол,знаете ли защо?
2.Защото без мен Врабчев е нищо.
3.Като се кандидатирам АЗ (ВИШИСТА),Врабчев използва това,че аз съм етнически ТУРЧИН и кара умните българчета да гласуват за него,така вота става етнически и Евгени Врабчев печели изборите.Ние сме гейниални,създадени сме един за друг.Крадем,пикаем и серем,а ВИЕ айтозлии неможете да ни спрете,ние сме непобедими!!!
4.Сега се договорихме за една сума от общинския бюджет,тази седмица ще ми бъдат преведени парите,за да си стартирам кампанията.
4.След като ги получа парите,ще кажа на айтозлии пред магазинчето на дъщерята на Осман Джагуш:
-Аз съм ЦАР,Аз съм ВИШИСТ.
5.Който от дюнера разбира,при Вишиста се спира,хайде АЙТОЗЛИИ елате да ви дам по един ДЮНЕР!!!ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЧЕРПИ ОТ ПАРИТЕ НА ОБЩИНАТА (ВАШИТЕ ПАРИ) ЗАПОВЯДАЙТЕ
3.
Умен
25.07.2011 22:03:24
5
9
Даниел е умен и талантлив,но само на полето върши работа.Неговото място е в парника при цветята,сега и ПОЩАТА си купи,белким и цветекомуникационна фирма ще си открие...Ако спечели изборите идва ред на Генгера,гласувайте за ОРЛЕТО хахахахах
2.
ванчо
25.07.2011 19:59:21
2
7
Кмета на Съдиево е на милион години пред този кредитен милионер,дето беше не знам на коя подред партия кандидат...така,че ГЕРБ сами се оляха-изборите отсега се знаят...печели не ГЕРБ,печели Айтос-няма да допуснат ,човек с елементарен Техникум и две любовници в Дирекция Земеделие да е кмет на Айтос...
1.
;wk'f
25.07.2011 19:55:15
2
8
Да се прегледа на психиатър,преди да се кандидатира за кмет-назначава си любовниците за шефове навсякъде ,за да не им плаща за изчукване....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Форумът ще се проведе на 29 и 30 май в Конгресния център до Морска гара
Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня - Ех, колко е хубава пролетта, ама лошото е, че започват да излизат гадините. Днес например видях змия и гущер.
- Аз пък видях бившия си!
Виц на деня Виц на деня - Тате, може ли да гледам Евровизия?
- Не! Пусни си порно, като всички нормални деца!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори