×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Унгария блокира 6.9 млрд. евро военна помощ за Украйна
  • Силни бури в САЩ отнеха живота на 22 души
  • Папуа Нова Гвинея евакуира 7900 души заради заплаха от свлачище
  • Пожар пламна в сградата на Община Кресна
  • Китай блокира "екстравагантни" акаунти на инфлуенсъри
  • Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“
  • Софтуерен проблем на Централна гара в София е довел до отменяне и закъснение на влакове
  • Украйна и Белгия подписаха споразумение за сигурност
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Никол Станкулова се спаси от тежка булимия, но се окепази с корекции


17 Юли 2022, Неделя, 16:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Гърдите й са доста малки и изглеждат естествено, но все пак са дело на пластичната хирургия

Красавицата Никол Станкулова е залитнала по така актуалните корекции по лицето и тялото. Синоптичката на Нова тв се е сдобила с нов контур на лицето, която се постига с дерматологична процедура  чрез инжекционна терапия с дермални филъри, писа  „Уикенд“. Лицето на Никол наистина изглежда променено и последователите й в социалните мрежи също се запитаха какво си е правила.

„С течение на времето, в контурите на лицето се появяват промени. Наред с появата на бръчките се наблюдава и загуба на част от мастната и костната тъкан, което води до видими разлики във външния вид. Корекциите се правят чрез инжекционни процедури, които са комбинация от подходящи филъри (хиалуронови или биостимулиращи). Благодарение на тях може да се преоформи лицевия овал и да се моделира брадичката и долната челюстна линия, както и да се възстанови обема в определени селектирани зони. Предимствата на тези процедури, освен, че няма оперативна намеса е, че са краткотрайни като продължителност и носят дългосрочни резултати“ – разкрива дерматолог.

Синоптичката, която стана известна с естествената си хубост и ведро излъчване, сега се е увлякла с корекциите. Никол първо си сложи значително по-големи и издути устни, които твърди, че са си нейни, но истината лъсва, когато се видят по-стари снимки на моделката. Станкулова си сложи и малко силикон след това раждането на дъщеря си Теа. Красавицата се оплаква, че след кърменето са й изчезнали и малкото гърди, които е имала. Другата причина, поради която е прибягнала до поставянето на силикон, е годеникът й Теодор Минев, който е син на банкера Цеко Минев. Никол искала да бъде по-сексапилна за мъжа си. Гърдите й са доста малки и изглеждат естествено, но все пак са дело на пластичната хирургия.

Младата майка, която в края на миналата година роди втората си дъщеря – Андреа, продължи с разкрасителните процедури и след появата на това бебе. Синоптичката отново си оформи устните с хиалуронова киселина и си направи скули, има и филъри, а последната й корекция е оформянето на лицето, което изглежда още по-ръбато, отколкото е по принцип.

Красавицата от прогнозата за времето никога не е била пълна, защото от малка се занимава с моделство а амбициозната й майка винаги я е следяла какво хапва, за да не пълнее. Именно родителката й, манията за слабо тяло и модата на кльощавите манекенки докарала остра форма на булимия на синеочката. Тежкото хранително разстройство измъчваше красавицата в продължение на години, като успя да се спаси чак когато забременя, но дори и тогава не си позволяваше да похапва всичко, а следеше да не качи повече от 7-8 кг, като си върна старото тегло малко след като даде живот на Теа. Ситуацията се повтори и с втората й дъщеря Андреа, като до 6-ия месец почти не си личеше, че носи в утробата си бебе.

Булимията протича изключително неприятно – с постоянно повръщане на поетата храна. Смята се, че това е психическо заболяване, а болните категорично отричат, че предизвикват повръщане на току-що изядената от тях гозба.

Водещата на времето по Нова тв има свой идеал за това как трябва да изглежда и не допуска да наддаде и грам. Приятелка на красавицата признава, че дългокраката бивша манекенка не може да спазва диети, защото обича да яде, но после връща всичко излапано в тоалетната. Така поддържала формата си в продължение на няколко години, без да й пука, че си скапва организма. Не е ясно дали Никол и днес продължава да е лакома, а после да повръща храната, която е приела.

Станкулова сама е споделяла, че обича да закусва мазни банички с айрян, по обяд омита нещо сладко и стабилна порция тестено, за вечеря отново не пропуска десерта след порция ориз или паста и това не се отразява на кльощавото й тяло. Дългокраката манекенка не посещава фитнес, защото няма време и нужда от тренировки в залата. Професията на 33-годишната моделка изисква да е слаба, но според всички норми в диетологията хубавицата в момента е под нормата и трябва да трупне някое и друго кило, за да е перфектна. Според всички норми в диетологията хубавицата в момента е под нормата и трябва да трупне някое и друго кило, за да е перфектна. Въпреки това Никол се гордее със слабото си до болка тяло. За съжаление в последно време тв дамата прилича все повече на aнopeĸcичкa – ръцете и краката й са като на ученичка,а кокалите й буквално се четат.

Във фейсбук амбициозната мома много често се снима с огромни порции храна, които мнозина се питат как побира и защо калориите не й се лепят, което навежда на мисълта, че все още повръща, за да не пълнее. Никол се оправдавала с бърз метаболизъм, но всъщност истината май е друга. Станкулова неведнъж е признавала, че майка й е ужасно критична към нея, тя самата също не си прощава провалите, а гони съвършенството. Заради амбициите и мерака си да е идеална си докарала тежкото хранително разстройство, от което няма отърване.

Преди няколко години се появиха слухове, че Станкулова е успяла да омагьоса най-добрия български тенисист Григор Димитров. Кратката им афера се е случила през 2017 г., когато Гришо гостува в ефира на Нова тв за интервю, а младата амбиция успяла да му вземе номера и да излязат на вечеря, която според твърденията на нейни колежки е завършила в столичен хотел. Хубавицата от Нова тв много искала да оплете трайно в мрежите си тенисиста, но за жалост не успяла, а той в прав текст й заявил, че е само еднократно преживяване.

Днес Никол е примерна майка и съпруга, която няма да видите в кухнята, а не екрана. Станкулова е доста амбициозна и държи да е под светлините на прожекторите. Неслучайно се върна да представя прогнозата за времето само 2-3 месеца след като даде живот на дъщерите си. Това се повтори и след двете й бременности.

Мрази се с Деси Банова

Никол Станкулова е много близка със своята колежка Гери Малкоданска, който приема като приятелка, а не като конкуренция а екрана. Красавицата обаче ненавижда Деси Банова, с която едва не се сбили преди 5-6 години, когато и двете ни казваха какво ще бъде времето. Махленската сцена се разиграла в гримьорните и се пренесла по коридорите. Служителите на Нова телевизия останали потресени, че двете уж възпитани дами са способни на такова гаменско меле. Така и не станало ясно кое е провокирало скандала, който уж започнал по професионални причини – коя да дежури по празниците.

„Размениха си доста грозни реплики, повечето с оная дума, която описва жени с безразборни сексуални връзки. Беше направо зловещо“, коментират очевидци на грандиозната драка. Наложило се охраната на медията да се намеси и да призове дамите да се държат по-културно. Из коридорите на Нова тв шушукат, че между Станкулова и Банова тлеела тиха неприязън от години, която съвсем избухнала, след като Деси успя да прелъсти Плевнелиев и се уреди със своя рубрика в Нова тв.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
5
Коментара по темата
5.
Иван
19.07.2022 10:57:27
0
1
Изключително красива е Никол! Тези под мен са просто едни жалки хейтъри, които не са се погледнали в огледалото, а коментират жени, които никога няма да имат! Злобно племе сме си ние...
4.
Мон32
17.07.2022 22:02:03
1
0
Цеко Минев ще и помогне. Нали му е снахата
3.
Bosa po asphalta varvi si Nikol Stankulova
17.07.2022 18:16:01
0
9
Na 50 she e kat angliiskata kralica ne e dobre nqkvi himikali e vzimala tva sa posledstviqta
2.
Gg
17.07.2022 17:23:33
2
18
До 1
Само дето Анджелина Джоли е на 50 а тази е на 33 .като стане наа 50 ще прилича на бабата на Анджелина Джоли
1.
Veso
17.07.2022 16:58:45
6
5
Прилича на Анджелина Джоли.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Форумът ще се проведе на 29 и 30 май в Конгресния център до Морска гара
Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня - Ех, колко е хубава пролетта, ама лошото е, че започват да излизат гадините. Днес например видях змия и гущер.
- Аз пък видях бившия си!
Виц на деня Виц на деня - Тате, може ли да гледам Евровизия?
- Не! Пусни си порно, като всички нормални деца!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори