×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жените с лошо име и нуждата им да сменят мъже


13 Юли 2022, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Момичетата, които са преживели лична драма, се страхуват да се влюбят отново

Често се случва някои дами да получават епитети, които в повечето случаи не заслужават. Особено тези, които трудно се задържат във връзка. Да, със сигурност има такива, на които това просто им харесва. Но има и една друга група дами, при които това се дължи на по-сериозни проблеми.

Woman.bg дава отговор на въпроса защо някои жени изпитват неутолима нужда да сменят често партньорите си.

Психологът Юлия Хадарцева говори за три причини, които тласкат жените към чести промени в любовта и дава напътствия как да се справят с тях.

Търсете на перфектния партньор

Някои дами действително могат да бъдат толкова пристрастени към различни мъже, че да не могат да се спрат. Те са в търсене на идеалния образ, който се е изградил в главата им. Единственият проблем е, че такива мъже не съществуват. Никой от тях няма да достигне летвата, поставена от момичето. Такъв перфекционизъм може да доведе в края на краищата до пълна самота.

Страх от интимност заради любовно разочарование в миналото

Момичетата, които са преживели лична драма, се страхуват да се влюбят отново. Затова те предпочитат мимолетните романси пред дългосрочните и дълбоки връзки. Може би неуспешна връзка от миналото е оставила билезнен отпечатък върху самочувствието на жената и тя не се чувства достатъчно красива, умна, секси или привлекателна, с една дума – достойна, за сериозен партньор.

В този случай е необходимо да работите с психолог, за да се научите отново да вярвате както в собствения си и неподражаем чар, така и на мъжете.

Липса на връзката баща-дъщеря

Ако става въпрос за жена, която често сменя мъжете и повечето от тях са по-възрастни, тогава от гледна точка на психологията можем да говорим за травматична връзка с баща ѝ. Когато едно момиче непрекъснато търси „татко“, то просто иска да се чувства като момиче, за което се грижат.

С течение на времето всичко това се превръща в омагьосан кръг: отново и отново тя оставя партньори, които не са я зарадвали с нещо, и се хвърля в обятията на други. Така, избирайки нов мъж, може би по-богат или начетен от предишния, създавайки в себе си илюзията за здрава, хармонична връзка. Красива картина, зад която наистина няма нищо. Всички тези показни истории, като правило, завършват с раздяла. Разбира се, в този случай трябва да се потърси разковничено на проблема, с раната в душата, оставена от липсата на пълноценен или изобщо на какъвто и да било контакт между баща и дъщеря.

На първо място, изградете отново отношения с бащата, ако това е възможно, и едва след това създайте съюз с мъж. За такива дами е особено важно да разберат, че връзките са дълга игра, когато вие и вашият партньор сте на равни начала, когато се обичате, цените и уважавате. Докато израствате в любовта си един към друг заедно.




Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години Ще се борят за поне 5 мандата от 2 МИР Бургас 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже Вижте ги  5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите 5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите Ето кои са те  Ето колко ни струваше предизборната кампания и кой се облажи от нея Ето колко ни струваше предизборната кампания и кой се облажи от нея Според изискванията на Изборния кодекс договорите между партии и медии следва да се публикуват в тридневен срок от тяхното сключване и да се премахнат не по-рано от обявяването на изборния резултат Зодиите, които привличат всеки като магнит Зодиите, които привличат всеки като магнит Скорпионите излъчват излъчване на мистерия и интрига, което е просто неустоимо Комшийката ми каза тази рецепта за патладжанено рагу с качамак, бива си я Комшийката ми каза тази рецепта за патладжанено рагу с качамак, бива си я Идеално ястие за старт на вегетарианския ви начин на живот 6 навика, заради които дупето ви изглежда плоско 6 навика, заради които дупето ви изглежда плоско Високите токчета играят особено важна роля Пред Радев остана само Космоса! От Бургас утре завладява небето, земята и водата Пред Радев остана само Космоса! От Бургас утре завладява небето, земята и водата Президентът реши да се гмурка, затварят акваторията около о-в Св.Анастасия ГЕРБ-СДС обяви от Приморско: Ще спечелим парламентарния вот и ще работим за Бургаския регион (ВИДЕО) ГЕРБ-СДС обяви от Приморско: Ще спечелим парламентарния вот и ще работим за Бургаския регион (ВИДЕО) Ще имаме правителство, ще спазим демократичния принцип и ГЕРБ-СДС ще излъчи премиер и ще отразим вота на хората с тежестта, с която са гласували, в коалиционната си политика, обяви водачът Жечо Станков Областният управител инспектира брегоукрепителното съоръжение в Китен Областният управител инспектира брегоукрепителното съоръжение в Китен Вече са преустановени рушенето на брега към сушата заради срутищни процеси, които отнемаха територия и криеха рискове за хората
Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори