×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фундаментът на ЕС или как ще накарат работливите да работят, за да издържат тарикатите


Фундаментът на ЕС или как ще накарат работливите да работят, за да издържат тарикатите
ЕЦБ обмисля нов инструмент, с който да направи тези дългове на няколко закъсали по-ниско рискови, и съответно по-ниско лихвени
11 Юли 2022, Понеделник, 21:31 ч.
Автор: Флагман

Европейският съюз ще трябва да гарантира новите заеми на Италия и Гърция

 

Дълговете на някои Европейски държави стават все по-рискови и нежелани за инвеститорите. На по-задлъжнелите държави. Като Италия и Гърция.

Лихвите, които те трябва да плащат, за да им дадат пари стават опасно високи. И ЕЦБ обмисля нов инструмент, с който да направи тези дългове по-ниско рискови, и съответно по-ниско лихвени.

Без да понижава лихвените равнища в еврозоната.

Има само един начин дългът на ненадежден платец да стане надежден. Като някой по-надежден платец гарантира за ненадеждния и поеме неговия риск.

В случая с Европа, по-работливите и дисциплинирани народи ще гарантират (и плащат) дълговете на по-безгрижните и недисциплинирани.

Това е фундаментално социалистическо мероприятие.

Работливите работят за тарикатите. Няма как да свърши добре. И не случайно еврото е на незнамколко си годишно дъно.

*Коментарът е на собственика на Уолтопия - бизнесменът Ивайло Пенчев, заглавието е на Флагман.бг


В категории: Политика


9
Коментара по темата
9.
Дарявам с условие
12.07.2022 12:27:07
0
1
Това не беше ли онзи, който искаше да дари апаратура на болница, но с условие да я ползва с приоритет.
8.
do 5
12.07.2022 10:34:48
0
2
Брех! И България като стане един гарант с нашата велика икономика. Че като вземем да им диктуваме политиките...и станем на 3 морета...стой та гледай. Иначее, кво да ви кажа? Като пръднат в Русията и ние вече сме им се огъзили. Най-редовния номер(Европата фалира, а Русията пребъдва).
7.
6matarok
12.07.2022 09:20:52
2
5
V civilizovanite darjavi e taka ot desitiletiq , edni ba4kat i pla6tat za teq deto sa na social , a te si lejat samo, mnogo obarkana taq demokraciq , 1 ba4ka za 5ma za da po4ivat 5 marzeliveca , ebal sam ti i demokraciqta, v komunizma moje nqkoi da e ba4kal pove4e ili po malko ama vsi4ki se namiraha na rabota
6.
Кую
12.07.2022 09:06:02
0
1
Точно.
5.
Българина
12.07.2022 03:23:23
6
34
Мхм, види се затова натискат БГ за еврото.
За да ставаме гаранти на гърци/италианци.
Благодаря.
4.
до русофилистик №3
11.07.2022 23:08:38
25
27
Коцето - Копейкин ще стане премиер, когато руската кочина се европеизира - т.е. никога.!
Тоя руски зет (никоя българка не го е погледнала като мъж) е бъдещ евнух в харема на бай Ставри в Централния софийски затвор.
Толкова!
3.
До 2
11.07.2022 22:27:43
31
27
КОПЕЙКИН НЕ КОПЕЙКИН
КОЦЕТО Е БЪДЕЩИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ
2.
Фейк
11.07.2022 22:06:54
30
23
Фейк нюз за жалост може би платен от хората на Копейкин
1.
сз
11.07.2022 22:00:16
5
17
ЩЕ СЕ СЕТИТЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин клонира картата на Бил Гейтст и източи милиони Този българин клонира картата на Бил Гейтст и източи милиони От Буенос Айрес Петров ръководел международна схема за банкови измами, закрилян от мастит полицейски шеф Действително ли тя отслабна толкова или ползва фотошоп Действително ли тя отслабна толкова или ползва фотошоп И макар според запознати Камелия наистина да е смъкнала някое и друго килце, самочувствието ѝ започна да тича в неочаквана посока Тежка катастрофа на АМ "Тракия", млад шофьор се заби в мантинелата Тежка катастрофа на АМ "Тракия", млад шофьор се заби в мантинелата Няма информация за пострадали  Инспектори от Общината гонят тийнейджъри, скачащи от моста в Бургас Инспектори от Общината гонят тийнейджъри, скачащи от моста в Бургас Става въпрос за 14-15-годишни, предимно от кв. Кумлука  Завърши международният турнир по плажен хандбал на "Кико бийч" Слънчев бряг Завърши международният турнир по плажен хандбал на "Кико бийч" Слънчев бряг Всички деца, посетители на плажа в Слънчев бряг по време на изданието на турнира, имаха възможността да вземат участие и да се запознаят с атрактивния плажен спорт Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Кейти Пери и Орландо Блум са отказали поканата за петия рожден ден на Арчи Посрещаме най-ранното слънцестоене от 228 г. насам Посрещаме най-ранното слънцестоене от 228 г. насам  През последния уикенд на юни полумесецът ще попадне в една линия със Сатурн, Марс и Юпитер Грандиозен фолклорен концерт в Айтос! Хиляди българи пленени от магията на „Славееви нощи“ Грандиозен фолклорен концерт в Айтос! Хиляди българи пленени от магията на „Славееви нощи“ Вижте как градът се превърна в столица на изкуството В Созопол дадоха старт на летния сезон, очакват ръст на туристите с 10 % В Созопол дадоха старт на летния сезон, очакват ръст на туристите с 10 % Най-добрата новина за мен ще е ако няма лоши новини за българското Черноморие през лятото, каза кметът Тихомир Янакиев  Заради това предаване Геро изхвърли 20 години в коша Заради това предаване Геро изхвърли 20 години в коша Благодарение на новото предаване на Нова телевизия „Скрита самоличност“ актьорът отнася големи критики даже за собствените си умения на сцената
Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го  Чули се четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Страданието, което изпитах, беше може би най-голямото, което някога съм изпитвала през живота си, споделя колумбийската суперзвезда Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Бившият полковник американските ВВС Бейли Удуърд проговори за тайното съоръжение Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Разследващите открили видеозапис на мобилния й телефон, показващ какво наистина се е случило Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Дълги години Толев работи в сферата на телекомуникациите – първо в БТК, после в първия частен мобилен оператор „Цитрон” Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Всеки път, когато идва в страната ни, той я напуска с 60 милиарда долара, а връщайки се иска още толкова, отсече бившият US президент "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи Обвиняемите, които са взели заложници, са обвинени в тероризъм Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция 21 000 полицаи мобилизирани, за да спрат размириците Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Трябва да подкрепим всеобхватен, справедлив и устойчив мир, каза председателката на Европейската комисия 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори