×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хекимян остана без водещи


10 Юли 2022, Неделя, 18:00 ч.

Подчинените му масово напускат, или са на море

Антон Хекимян остана без водещи за лятото. Шефът на новините в Би Ти Ви не се отказва от традицията да пуска в отпуска по цял месец служителите от нюзрума. Това лято обаче актуалните предавания няма да спират и ще текат дори през август, когато водещите им ще мързелуват на морето. Арменецът се е принудил да пусне в ефир напълно непознати за зрителите лица, постъпили в телевизията преди броени месеци.

Сложната политическа обстановка принуди Антон Хекимян да отмени традиционната августовска ваканция на актуалните предавания. Те ще продължават да се излъчват, но без основните си водещи. Доскоро в Би Ти Ви това не беше проблем, тъй като в нюзрума имаше поне по десетина подготвени и известни за широката публика лица, готови във всеки момент да заместят титулярите. Напоследък обаче в телевизията се наблюдава бурен поток от напускащи журналисти, което поставя шефа Хекимян в изключително неприятна ситуация. Само за последните няколко седмици той се раздели с две от най-популярните си лица – Денислав Борисов, който ще става пиар, и Габриела Наплатанова, която отиде в Съвета за електронни медии. Преди тях си тръгна и бившата водеща на „Тази сутрин” Биляна Гавазова. Търсят се заместници и на водещите на спорта Флорина Иванова и Елена Яръмова. Арменецът се чуди кого да сложи на екран в най-гледаните си предавания.

Този проблем е висял с особена сила в сутрешния блок през уикенда – „Тази събота и неделя”. В Би Ти Ви са решили шоуто да се излъчва цяло лято, но водещите – Жени Марчева, Диана Любенова, Мария Цънцарова и Петя Дикова, няма да работят. Двама от четиримата им заместници са постъпили в телевизията едва преди броени месеци. Това са Румен Скрински и Гергана Венкова. Първият работи в Би Ти Ви от лятото на 2021-а. Преди това се е изявявал единствено по сайтове, които не се радват на кой знае какъв авторитет по отношение на качеството на журналистиката в тях. Венкова работи в телевизията едва от средата на март тази година. Според слуховете, за постъпването й в Би Ти Ви е ходатайствал лично водещият на „Тази сутрин” Златимир Йочев. Двамата да си партнирали като лица на сутрешния блок в телевизия „България от ер”. Говори се, че са много близки и им се иска отново да работят в екип. Засега идеята им не среща одобрение от шефа Хекимян. Но пък той е решил да пробва Гергана като лице на „Тази събота и неделя” през лятото. Ако се справи добре, нищо чудно да остане на екран и занапред в някое друго предаване.

Другите двама водещи, които ще се изявяват през август в събота и неделя, са доскорошните репортерки Радиана Божикова и Кристина Газиева. На мястото на Йочев през август ще сядат по-популярни лица от новините – Мария Ванкова, Стоян Георгиев и Иван Георгиев. Последният преди време се спрягаше като кандидат за титулярен водещ на предаването, но се размина с мястото заради Златимир Йочев. В лятна ваканция излизат предаването на Мария Цънцарова „Защо, господин министър?” и на Светльо Иванов „120 минути”.

Цветанка Ризова без ваканция

Цветанка Ризова това лято май няма да се радва на дълга ваканция като останалите си колеги. Антон Хекимян е решил да остави в ефир без почивка нейното предаване „Лица в лице”. То ще се излъчва, както досега, всяка делнична вечер. Към момента обаче не е открит подходящ заместник на звездата, който да седне в стола й, докато тя разпуска. Ето защо поне засега не се планира да излиза в отпуска.

Най-вероятно тази несправедливост ще бъде компенсирана по някакъв начин от нейния шеф. По закон той е длъжен да й даде полагаемия й се по договор годишен отпуск. Ако не го направи, няма как да скрие нарушението, тъй като Ризова е в национален ефир всяка вечер и винаги е ясно дали работи, или почива. Шефът на новините сигурно ще измисли все някакъв начин да я пусне в отпуска. Какъв обаче ще е той, засега не е ясно.

Гергана Гунчева сменя Нова с Би Ти Ви

Рокадите в медиите нямат край. Гергана Гунчева е поредната красавица, която се готви за промяна на работното си място. „Мис България 2004“ преминава от спортния отдел на Нова телевизия в този на Би Ти Ви.

35-годишната красавица вече е пуснала предизвестието си за напускане и започва работа на новото място на 1 август. В Би Ти Ви къдрокосата блондинка ще бъде колежка с бившия си съпруг Петър Бакърджиев. Сега двамата ще бъдат отново под едно гнездо, макар и несемейно. От Би Ти Ви правят втори входящ трансфер след напускането на Елена Яръмова и Флорина Иванова. В спорта от 1 юли е дошлият от БНТ Илия Илиев. Сега от началото на август идва и Гунчева.


 


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
4
Коментара по темата
4.
Тото
13.07.2022 12:33:49
0
1
Хикимян има чудесни водещи...псуват във ефир...може да те погребат по всяко време...
3.
няма значение
11.07.2022 08:07:43
1
2
"Преди това се е изявявал единствено по сайтове, които не се радват на кой знае какъв авторитет по отношение на качеството на журналистиката в тях."

Флагман, да не е бил при вас?
2.
Dddd
10.07.2022 22:49:37
2
5
Наталито бе, тя може всичко и права и седнала все краставиците обира...Жалки сте
1.
Дебелото
10.07.2022 21:21:25
5
6
Къцамун е водещ да го извика
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Младеж преби майка си, докато тя шофира Младеж преби майка си, докато тя шофира 19-годишният е задържан до 24 часа в РУ - Монтана Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч
Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня - Ех, колко е хубава пролетта, ама лошото е, че започват да излизат гадините. Днес например видях змия и гущер.
- Аз пък видях бившия си!
Виц на деня Виц на деня - Тате, може ли да гледам Евровизия?
- Не! Пусни си порно, като всички нормални деца!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори