×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

7 неочаквани неща в жените, по които мъжете си губят ума


21 Юни 2022, Вторник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето кои са те 

Дълбоко деколте или мини пола? Чорапи, апетитно надничащи под роклята или дантелено бельо? Ярко червени устни и смучене на коктейл със сламка? Смятате ли, че само това вълнува мъжете и предполага интимно продължение?
В никакъв случай! Оказва се, че доста невинни неща, жестове и маниери, за които дори не сте знаели, могат да въздействат много по-вълнуващо!

Липса на „сценичен“ грим
За много мъже наличието на твърде много грим по лицето (или липсата на такъв) е нещо, което ги оставя абсолютно безразлични. Но ако трябва да се избира между двете, то „циркаджийският“ грим е направо трън в очите мъжа и може да го отблъсне завинаги. Ярки тонове, предизвикателни сенки, изобилие от спирала върху миглите, дебел слой фон дьо тен - всичко това е добре за сценичен грим или фотосесия, но при по-внимателно вглеждане си е направо плашещо. Разбира се, ако трябва да сме справедливи, мъжете често не забелязват грима на лицето, щом той е нанесен умело.

Сутрешен сексапил
Малко вероятно е, когато станете сутрин, да изглеждате като току-що излезли от корица на модно списание. Съвсем естествено е, че мъжете разбират това и затова харесват естествените жени. Те са така трогателно истински и нежни рано сутрин в леглото, че подобна гледка е балсам за душата на мъжа. И ако в същото време се протегнете сладко, невинно се прозеете, събуждайки се, тогава никой мъж не може да устои на такова нещо! И как няма – в леглото си и в този момент принадлежиш само на него!

Разрошена коса
Дългата, гъста, лъскава коса се харесва на всички мъже. Това е основният женски коз, дори ако дамата не притежава най-изключителния външен вид. И ако косата не е скована от изобилието на лак и други стилизиращи продукти, тогава, повярвайте, ще му вземете напълно акъла! Най-вече мъжете си падат по леките вълни и разрошеността, небрежността, липсата на умишлена изкуственост и перфектност.

Агресия, но … премерена
Да, гневът също вълнува мъжете. И дотолкова, че учените постоянно се мъчат да намерят причините за този феномен, но дори и те не могат да намерят рационално обяснение защо е така. Със сигурност всеки от нас поне веднъж е чувал фраза като „толкова си красива, когато си ядосана“. И това е вярно: женската агресия по някакъв необясним начин кара мъжа да изгаря от страст! Затова не е изненадващо, че повечето кавги завършват с бурно помирение в леглото – всичко това благодарение на женската неустоимост в момент на гняв!

Бръчки
Изненадващо, но да! Мъжете много харесват малките и леки мимически бръчки. И да не ви се вярва особено е малко вероятно господата да различават бръчките ви и специално да им обръщат внимание. Просто наличието на мимически бръчки, особено лъчите около очите, подсъзнателно говорят на мъжа за вашата привлекателност – че сте весел и радостен човек, позитивен и обичащ да се смее от сърце. И такива жени просто са като магнит за противоположния пол. Затова не бива да се разстройвате, ако забележите поредната нова бръчка – тя само допълва чара ви.

Добър апетит
Мислите, че ще изглеждате нелепо и ще се изложите, ако демонстрирате добър апетит? Не. Представителите на силния пол ценят здравословния апетит при жените. Така е постановила природата - ако женската се храни добре, ако не е болезнено слаба, тогава тя ще може да издържи и да храни здраво потомство. Е, не трябва да отивате твърде далеч и да поглъщате всичко на огромни порции като ламя. Но ако имате наистина добър апетит и се наслаждавате на вкусната храна, всеки мъж ще ви хареса.

Очила
Неслучайно някои дами, дори без да страдат от проблеми със зрението, ги използват като много сполучливо допълнение към визията си. Те знаят, че очилата вълнуват мъжете невероятно! Това е едновременно асоциация с любимата учителка, в която тайно са били влюбени някога или пък с палавата ученичка, която веднага си представят гола в леглото. Както се казва, само „по очила“. Така че дори и да не се нуждаете от диоптри, опитайте модните очила като стилен и секси аксесоар и няма да сбъркате изобщо.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
2
Коментара по темата
2.
МИ ТО Е ЯСНО
22.06.2022 05:06:22
0
5
Жените са като индианците.....
Започнат ли много да се гримират,голям лов ша пада......
1.
RA
22.06.2022 00:57:51
1
1
Samo grima moje da spe4eli do nqkade drygite sa gluposti
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Първият етап на записване в първи клас ще продължи до 24 май Търговската гимназия в Бургас изпрати Випуск 2024, гейшата Жаклин събра погледите Търговската гимназия в Бургас изпрати Випуск 2024, гейшата Жаклин събра погледите Дълго право хоро се завихри в двора на икономическата гимназия, абитуриентите показаха завидни знания по народни танци Близо 400 ученика участваха във Фестивала на химията в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Близо 400 ученика участваха във Фестивала на химията в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Фестивалът премина под патронажа на проф. д-р Христо Бозов, ректор на университета Медиите в РС Македония отразиха размахания пръст от Гърция, но неглижират България Медиите в РС Македония отразиха размахания пръст от Гърция, но неглижират България Изданията в сграната цитират различни изказвания на гръцки предстаители
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори