×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ново мнозинство - ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“, свали Никола Минчев


Ново мнозинство - ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“, свали Никола Минчев
125 гласуваха "за" отстраняването на Минчев срещу 113 "против" и 1 "въздържал се"
16 Юни 2022, Четвъртък, 14:11 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

"Добре дошли в мафията", обърна се депутат от ПП към прокремълските радикали

Оформилото се ново мнозинство в парламента свали от поста му досегашния председател на институцията Никола Минчев. ГЕРБ, ДПС, „Има такъв народ“ и „Възраждане“ надделяха със 125 „за“ срещу 113 „против“ и 1 „въздържал се“.

От залата отсъстваше единствено депутатът от ДПС Делян Пеевски. Единственият "въздържал се" пък бе самият Никола Минчев, както той призна. 

Оттук нататък започват консултации за следващ председател на парламента. Това вероятно ще е Ива Митева от "Има такъв народ". 

По време на дебата депутати от мнозинството разтълкуваха процедурата срещу Минчев като тест за вота на недоверие срещу кабинета следващата седмица. След гласуването коментар в кулоарите направи премиерът и съпредседател на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков. Според него все още има надежда правителството да се спаси. Той отново изрази надежда, че част от депутатите от новото мнозинство ще си променят позицията и ще подкрепят кабинета. 

След гласуването в процедура по отрицателен вот депутатът от ПП Искрен Митев отново се заяде с прокремълските радикали от "Възраждане". Заради сдружаването им срещу председателя на парламента той ги поздрави с "Честито! Добре дошли в мафията!". 

Засега няма категорични заявки от новото мнозинство дали смятат да сформират свое правителство в този парламент или ще се ходи на нови извънредни парламентарни избори. Все пак подавките са, че по-скоро нов кабинет в това Народно събрание няма да има. Любопитно е дали ИТН биха се опитали да направят такъв, ако се стигне до получаване на управленски мандат от тях. 

Все пак за да се стигне до такава хипотеза следва другата седмица вотът на недоверие срещу кабинета "Петков" да успее. 

Самият Никола Минчев държа реч от парламентарната трибуна преди гласуването. Той подчерта, че винаги се е старал да е диалогичен. За това получавал критики от своите партньори в коалицията. Минчев отказа да коментира мотивите за отстраняването му. 

"Всички знаем, че истинското основание да се иска моята оставка е същото, което стои и зад вота на недоверие другата седмица - в пленарната зала има ново мнозинство", каза Минчев. 

Пред репортери в кулоарите той заяви, че задача на новото мнозинство е да избере следващият председател на Народното събрание. Дотогава длъжността ще изпълнява Мирослав Иванов като зам.-председател от най-голямата парламентарна група - тази на "Продължаваме промяната". 

Трябва да се отбележи, че Никола Минчев получи много комплименти от ПП и партньорите им на днешните дебати. Залата стана на крака след речта му от трибуната. 


В категории: Политика


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 4
79
Коментара по темата
79.
КЪМ ОНЗИ ОТ -Ококорената Педалетка
16.06.2022 19:35:40
2
3
НАЙ МРАЗЯ СЛУГИНАЖА НА ГОЛЕМИТЕ В ДЪРЖАВАТА И ПО МЕСТА.НА ВСЯКА ОЯДЕНА ВЛАСТ СЛУГИНАЖА -В СЛУЧАЯ СБОРИЩЕТО НА ОРЕЛ, РАК И ЩУКА СА ПО- НАГЛИ, ПО-АЛЧНИ, ПО-ОЗЛОБЕНИ
ОТ ПЪРВИТЕ ,ЗАЩОТО ИЗТЪРВАТ КОКАЛА И ПЕРЧЕНЕТО ПОЛУЧАВАНИ ЗА ПРЕВИТИ ГЪРБОВЕ И ЯРОСТНА ЗАЩИТА НА ВЛАСТТА И ИЗИСКВАТ ЕДВА ЛИ НЕ ПОДЧИНЕНИЕ ОТ НАРОДА КАТО ДА СИ ПЛАЩАМЕ МИРНО И ТИХО И ДА ГИ СЛАВОСЛАВИМ. ТАКА БЕШЕ ПРИ БАЙ ТОШО ТАКА СИ ПРОДЪЛЖАВА И ДО ДНЕС.
78.
Мда
16.06.2022 19:10:01
14
18
bTV в извънреден режим! Случило се е най-лошото - посегнаха на любимите им спонсори! Всички мисирки и пуяци са мобилизирани да бранят младите и красиви "харвардци". Цветанка Ризова изрови цялото сметище, за да даде думата на всички боклуци на Подмяната, довела ни до катастрофа! По Новините - драматична ситуация, приповдигнат бунтовен тон... Революция!... Ех, Калашников... ех, казарма... ех, мамини гейчета... А виждали ли сте гневен гей? Ако не, днес Кокорчо ни го демонстрира!
77.
Орт
16.06.2022 18:40:53
9
13
ДПС и Възраждане?Питам депесарите не ви ли е срам?
76.
Ококорената Педалетка
16.06.2022 18:14:39
10
17
Изпадна в истерия.
Как е възможно да ги изхвърлят от така подредената им далавера?
Абе хора, това правителство е финансирано от "неслучайни" хора, от медийни магнати, от разследвани престъпници и не може току така да го сваляте!
Ше се оплачем на Херо, независимо,че заради нас я отзовават!
Силни сме, много сме,с кинти и с тояга водим симпатизантите си :)))))
75.
Блоки
16.06.2022 18:01:57
15
6
Няма да простим че ПП застанаха срещу майка Русия и велия Путин. Искаме руски газ не втечнен , той не е хубав и е по-скъп.
74.
Да еба глупака "Хубавото предстои"
16.06.2022 17:57:41
20
4
Глупака е глупак дори и като спи.Идиото , на какво се радваш,нешастнико?Ей,боклук,ще си говорим пак,след 40-50 дни,ще видим как "Хубавото ще предстои/.
73.
До 68 Сатаниста
16.06.2022 17:53:51
7
24
И да писукаш и да ревеш, не може да спасиш правителството на мафията!
Маджо спря кинтите на ДБ, Божков е отпуснал един транш към фамилия Петкови, ама дъртият Петко Петков, като стар ДС кадър е свикнал само да взема, не вярвам да ти отпусне и един девалвирал лев.
Днес Мафията получи ъперкут свалиха Минчев, след 7 дни ще инкасира нокдаун и парите вложени в ПППП паднаха в канала, а част от тях отидоха по офшорките!
Днес е добър ден за България!!!
72.
Немо
16.06.2022 17:50:08
7
7
За разлика от реформаторите и и прогресивно настроените партии (до колкото са останали и доколкото са се опазили от "троянски коне" в тях самите), престъпните "кланове", дори и воюващи помежду си, в случай на опасност се обединяват и действат заедно.Напълно осъзнавайки, че ако все пак (дори и частично), България поеме пътя на демократизация, върховенство на закона и нетолерантност към корупцията - с тях е свършено.И те не могат да го допуснат.
Неприятното в случая, че ще "ни минат" по познатия "Любен Беров" сценарий до следващите избори, на които ще се направи всичко възможно да се върнат хартиените бюлетини, да се ограничи вота от чужбина да се фрагментират протестни политически партии (или остатъците от тях) и в крайна сметка да се отблъснат колкото се може повече гласоподаватели с прогресивни възгледи.
Така както ни "извъртяха" при правителството на Филип Димитров ще ни "извъртят" и сега най-вероятно, а след него дойдоха времената първо на мафията, остатъците от старата БКП школа и когато потенциала на съществуващата "политическа класа" беше изчерпан, дойдоха времената на "спасителите" - Царя..НДСВ..Тройни коалиции, Герб.....и няколко политически еднодневки (повечето от които вече не ги и помним), които изиграха своята роля - да отвратят колкото се може повече хора и да фрагментират евентуален вот срещу статуквото.А то винаги е било едно и също - без значение как се нарича и каква "табела" му окичват.
Това ще ни се случи отново в следващите двадесетина години, ако го позволим.
А за съжаление, четейки коментарите (не само под тази статия), вероятността да се случи, дори без да се опитаме да го предотвратим е сериозна.
Докато не излезем от мисловната матрица "Тоз какви ми даде", "онзи какво направи за мен", "те какво ще ни дадат", не ни чака нищо добро.
Никой нищо няма да ни даде, а напротив - всички ще ни вземат (данъците).Ключовото е кой какво смята да прави с това което ще ни вземе.
За тези които ни управляват 20 и повече години знаем (поне би трябвало да сме си научили урока) - ще ги "усвоят".Както и парите на европейските данъкоплатци от еврофондовете.А с усвоеното, да "бетонират" собствената си власт-политическа и икономическа, както и да финасират необходимите политически "полезни (за тях) идиоти" като Възраждания, Атаки,Марешки, Барековци, които да не оставят свободно пространство за нищо прогресивно и градивно на политическия терен.
Дано да сме помъдряли последните 20 години....
71.
Хубавото предстои
16.06.2022 17:46:41
6
23
Следващата седмица, когато ще бъдат изчегъртани изчегъртвачите и получат призовки от Прокуратурата :)))
ПППП днес организираха митинг в защита на Минчев, с тояга водят стадо от 10 безработни :)))
Следващата седмица таткото на Простото Киро и човек на Божков, организират по-голям митинг-манифестация в защита на Правителството на мафията.....
№68 ще е в първите редици, очаква се надник от по 200лв. + хамбургер с бира, а за водещите агитката и брашно от Брендо, изпратено специално в МС за целта....
Да изгоним кръвопийците от паветата, за да има бъдеще за децата ни!
70.
111
16.06.2022 17:44:43
4
10
Честито , герб+дпс+възраждане след новите избори. Това явно е добрата и честна коалиция, щом хората ще гласуват за тях!
69.
Димко Сланчов
16.06.2022 17:33:59
15
5
Айде, ПП Възраждане ще измете тези куклопоклонници от парламента! Гласувайте за спасението на България!!!
68.
До 67
16.06.2022 17:17:00
6
9
Не се радвай много, че после да не счупиш клавиатурата, като и трохички няма да ти подхвълят, големите като лапат останалите гледат гладно.... Нали ти писах, знаеш какво ти пожелах да отиде детето ти на митинг и преоблечени мутри като полицаи да го мятат като маче в дерек и после да подхвърлят все едно е в концлагера Освиенцим, за да разбереш какви хора защитаваш. Боклук. Мафията вече няма полезни ходове, защото се разкри със всичките си сателити, мислиш ли, че народа не вижда как му изезват парите за пенсии и увеличении на заплатите в нечии джобове... Не знаеш отоговора на суверена... Може и да нямаш възможност след няколко месеца да пишеш в "вашите" сайтове. Народа е мъдър и търпелив, но... търпението му се изчерпва. Видяхме мафията на дпс-герб-итн еничери и копейкин. Бяха до тук. Поживьом увидим.
67.
Красота
16.06.2022 16:56:29
16
20
Мед ми капе като чета лоревите тролчета. Щом вият - значи е на добре (позната ви е тази реплика, нали?)!
Пищите от ужас, защото кранчето ще секне! Пищете! Много ми хареса днес как Асенчо изпищя в парламента и показа същността си! Изфирясаха тотално! Дали не са дали малко кинти на хора, които гласуваха срещи Минчев и за това бяха толкова бесни?
Излезе Кирчо и почна да се жалва, че имало по-важни неща за вършене?!?!? Има, така е! А заради кой се появиха инфлацията, енергийната криза, цените на основните продукти? Къде бяхте харвардците толкова време? Улисани в кражбите и обикалянето на квартири и хотели, забравихте основната си работа - да работите за народа. Сега ще си берете плодовете на безхаберието си.
Оставка!
66.
до 62
16.06.2022 16:47:47
0
3
Ами защото си неграмотен!
ПРОДАЙ ПАТКИТЕ. Това ми хареса .Бравоо.
65.
KROTKOOO
16.06.2022 16:47:13
10
13
ДА НЕ БЪРЗАТ ДА СЕ РАДВАТ БЕЙОВЕТЕ ОТ ИТН, ГЕРБ, ХАРДЛАЙНЯРИТЕ И ЕФЕНДИТАТА. БАБА МИ КАЗВАШЕ , ЧЕ ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН, ЗАЩОТО “Мафия” и “Oлигархия” не са само абстрактни понятия В България И НАРОДА ЗНАЕ И ПОМНИ.
64.
Реалният
16.06.2022 16:46:17
12
12
Виждам доста излишни коментари,това че отстраняват даден човек не означава,че се съюзяват партиите.Много наивни хора има ето избрахме нони управляващи и какво само разпъват локуми,а нищо не правят за народа,цените най-високи в Европа,а със заплати "Африкански стандарт ".И ние ги гледаме как се нападат и плюят,а народа мизерства,за това ли ги избрахме.Всички "пърдят в едно гърне"
63.
Хаха
16.06.2022 16:38:49
13
4
Някой хора много се плюнчиха срещу герб и дпс ама предизборно .
АЗ СЪМ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.
62.
*********
16.06.2022 16:36:03
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
61.
.
16.06.2022 16:26:36
5
8
Ми тя и """мумията"""от диванчето ГОРИ !!!!!!!!!!!!!!!!Ако КПКОНПИ му разследва имането !Колко ли милиона от ГЕРБ е получил за ""мръсната ""работа ?Те само ПЛАТЕНИТЕ И ОЛИГОФРЕНИТЕ от Българските граждани не """ВИЖДАТ""ИСТИНАТА БЕ ПЛАТЕНА ПОДЛОГО
60.
До 47 ми тя и""" мумията""
16.06.2022 16:21:46
6
8
Ако КПКОНПИ му разследва имането !Колко ли милиона от ГЕРБ е получил за ""мръсната ""работа ?
59.
гого
16.06.2022 16:13:38
23
22
Киретата си заминават. Експеримента е неуспешен. С тези злобари страната беше спряла. Лошо е че скоро няма да се нормализират нещата. Големи батаци забъркаха. Дано поне ги осъдят.
58.
Митака
16.06.2022 15:59:24
26
24
Сбогом Кире и успех в затвора. Там ще те чакат двуметрови манафи. Спокойно само първия път боли, после ще влиза като у дома си на ролкови кънки
57.
малии
16.06.2022 15:58:55
7
10
Във Форума тук само тъпанарите и лентяите от ПРОДАЙ ПАТКИТЕ!!!!
ИЗЛИЗАМ.
56.
до 52 олигофрена
16.06.2022 15:57:00
5
19
Цената на водата не се определя от ВиК, комунистически зъбат идиот проскубан. А от КЕВР, което е подчинено на МЕ, което е подчинено на премиера -олигофрен.
55.
до 47
16.06.2022 15:55:43
11
4
назлобил си скаридата май
аз съм за ПП
просто народа си проси да го еват
само плямпачи на маса
54.
ГЕРБ и Възраждане
16.06.2022 15:54:56
38
21
Бойко и Костадинов ще ръководят милион пъти по-добре от Простото и Корвелия.
53.
продай ПАТКИТЕ
16.06.2022 15:54:50
1
10
Ние когато си мешим капите ставаме по-силни. Роднина министр .Роднина председател НС ......и тъй н....
52.
ДО 48 ПЛАТЕНАТА ПОДЛОГА
16.06.2022 15:52:45
12
2
МИ ВОДАТА Е КЪМ ""МУМИЯТА ""БЕ ИДИОТ !!!!!!!!!!!!НИКОЙ Е ВИК ДИРЕКТОРИТЕ //гроб//НЕ Е СМЕНЕН !!!!!!!!!!!!!ИЛИ ТИ НЕ ВИЖДАШ ВРЪЗКАТА В ЗАГОВОРА АААААААААА??????????????
51.
Чао Киреееееее!
16.06.2022 15:51:27
17
30
От мандата на Just Киро ще запомним най-неадекватното управление в историята на човечеството, легендарния израз "бензиностанцията с ракетите", изтеглените 20 милиарда за 4 месеца и това да ходи по екскурзии с любовницата си Лена с парите народа и да си вкарва ръката до китката в з*дника и.
Остава само да видим как прекрачва прага на Софийския затвор.
50.
До 47 ми тя и""" мумията""
16.06.2022 15:48:29
7
11
Ако КПКОНПИ му разследва имането !Колко ли милиона от ГЕРБ е получил за ""мръсната ""работа ?
49.
????
16.06.2022 15:45:30
10
17
ами как? Дай България----??? БСП---??? П Лъжата --- дечица на старите ДС . За власт и ПАРИ. Да може Киро да се разкарва със самолет да чука Ленчето а Миро да пляска от
трибуната .Морал- жалки.
48.
Внос на вода
16.06.2022 15:43:10
15
23
Водата скача с 40% от юли. Каква ли е причината? Сигурно и нея я внасяме и заради войната и се вдигна цената :)))))) Тоя Кирил Петков направо се подиграва с хората. Затвор!
47.
ДО 35 ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ИЛИ ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.06.2022 15:41:36
8
14
КВО СЪ МЪЧИШ ДА ВНУШИШ БЕ ПЛАТЕНА ПОДЛОГО???????????????????????????????????????ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ Е РАБОТА НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПОВТАРЯМ ОТ ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ГРУПИ А НЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И СЪВСЕМ ЯВНО САБОТИРАТ ОСОБЕНО ЗАКОНИТЕ ЗА КПКОМПИ ЩОТО МНОГО ОТ КРАДЦИТЕ ЩЕ ИЗГОРЪТ ИМАТ ИМУЩЕСТВО ЗА КОЕТО НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗХОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОКАТО ПРИ НАКАЗАТЕРНИТЕ ПРОЦЕДУРИ ГИ ПАЗИ ПРИКРИВИАТУРАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е ЗА ТВА ЩЕ СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО
46.
бай Драгой
16.06.2022 15:40:08
7
18
Ало и здравейте от бай Ви Драгой.
Какво ви написах във Флагман преди 10 дни, ама някой помни ли и никой не обърна внимание, че ИТН ще се съюзят с ГЕРБ и нищо добро не Ви чака в това бъдеще.
Хайде и много поздрави от бай Ви Драгой.
45.
Чао "ПП"
16.06.2022 15:38:40
19
17
Чяо чао "ПП"
44.
До Объркания
16.06.2022 15:35:14
19
22
Просто ПП са много зле. Оказаха се големи лъжци. Ще съсипят държавата и трябва да си ходят. Лошото е, че няма кой да изберем.
43.
Кога ще е сюнетът?
16.06.2022 15:34:54
12
23
За спояване на новата патриотична турска коалиция.
42.
Алооо
16.06.2022 15:32:22
11
23
дпс избирателите.
От вгъзраждане искат да ви правят на сапун, а вие гласувате с тях.
Май пак ще ви гонят от България.
народните ви представители ви продават, ей. Мислете бе, чоджум.
41.
Объркан
16.06.2022 15:30:28
12
31
Ама как така, нали ИТН бяха против ГЕРБ, а Възраждане срещу ДПС и ДПС срещу Възраждане, а ГЕРБ срещу Възраждане, и ДПС срещу ИТН?!??

Кой е спояващия елемент за тези противоположности, коя е тази изумителна центростремителна сила на магнитните полюси, та така да се привлекат?
40.
ЛЕЛЕЕЕ
16.06.2022 15:29:01
7
20
КОГАТО ОРЕЛ, РАК И ЩУКА СЕ ОБЕДИНЯТ СЕ ПИТА В ЗАДАЧКАТА -ЗАЩО ЛИ ? АМИ ОТГОВОРИТЕ СА - ИЛИ ВИНАГИ СА БИЛИ ОБЕДИНЕНИ, А СА РАЗИГРАВАЛИ ТЕАТРОТО ,,МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ НАРОДЕ,, ---ИЛИ ГИ ЗАТРЕСЕ ГОЛЯМ СТРАХ ОТ ПРОКУРОРИ И БЕЛЕЗНИЦИ. ЖАЛКИ СА
39.
Mmm
16.06.2022 15:26:17
18
21
Мамм. .. предатели демагози роднини моралисти. Тъпанари Минчев падна щото спаси насрания ПЕТКОВ .НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ЧЕ ТОЗИ ДЕМАГОГ ЛЪЖЕЦ ВИ ПРЕДСТАВЯ. ПРИ НЕГО НЯМА МОРАЛ ЩЕ ПРОДАДЕ И ЛИННДА И ДЕЦАТА СИ ЗА ПОСТ И ПАРИ. ДОБРЕ ГО Е НАУЧИЛ ТАТКО СТАРОТО ДС !!!!
38.
?
16.06.2022 15:22:01
12
23
И за кого ще гласувате на новите избори?
За призрака на диванчето ли? Или за ББ?
37.
ТЕЗИ СЪСИПВАТ България
16.06.2022 15:17:38
12
19
МАСОВ ПРОТЕСТ НА 22 ЮНИ"" нека НЕ им позволим""""В ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНА България
36.
25 стотинки
16.06.2022 15:13:04
8
23
25 стотинки ще ни дадат. Гласувайте за нас ПП. Ние сме морала.
35.
ТАКА ВИ СЕ ПАДА
16.06.2022 15:10:06
11
21
колко от вас ходят на протести извън коментарите…. живейте си в мизерията
34.
5,5
16.06.2022 15:08:14
17
27
Трябват нови избори управляващите не се справят народа обеднява почти нулева закондателна инициатива раздават се едни пари който не се знае къде отиват едно към едно са като ГЕРБ и ДПС
33.
ТЕЗИ СЪСИПВАТ България
16.06.2022 15:05:18
16
20
МАСОВ ПРОТЕСТ НА 22 ЮНИ"" нека НЕ им позволим""""В ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНА България
32.
Гражданин
16.06.2022 15:05:04
23
36
Разбрахте ли колко долен предател може да бъде псевдородолюбеца Славчо . Царят е гол,вън Учиндолския нарцис от политиката,вън ехидното недоносче Тошкото,вън огромния наглец Балабанов. ИТН е мъртва,да живее ИТМ (има такава мафия). Избирателите ще ви накажат за тройното саботиране на сформирането на правителство , което щеше да премахне ГЕРБ и ДПС от кражбата на живота на българите.
31.
ДО 25 АДМИНИСТРАТОРА
16.06.2022 15:03:30
16
27
ХАХА ТО Е ОЧЕВАДНО Е ЧЕ ТОВА СА МАФИЯТА КОЯТО ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ Е НА ВЛАСТ И ПЪЛНИ """ЧЕКМЕДЖЕТО""ЧРЕЗ ""СХЕМИ ""И ЯВНИ КРАЖБИ НА МИЛИОНИ С ЧУВАЛИ !!!!!!!!!!!МОЕТО ВЪТРЕШНО УБЕЖДЕНИЕ Е ЧЕ ПЛАЩАТ И НА МЕДИИ КАТО ""ПИК""И ВЕРОЯТНО И ФЛАГМАН ///следийки отношението ви //НЕПРЕКЪСНАТИТЕ //пристрастни///СТАТИИ към ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!
30.
toi
16.06.2022 14:59:34
5
34
Реално и безпристратно погледнато няма никаква нужда от протести, защото както станахме свидетели през годините, крадливите копелета се роят и протестите не помагат по абсолютно никакъв начин да се подобри живота на тази територия. Нека всеки малко по интелигентен, знаещ език си стегне багажа със семейството и да се изнесе оттук!!! Спрете да им плащате данъци, осигуровки на тия копелета и без това крадат всичко и се плюят само за пред камерите, а реалноста е, че ядат, пият заедно и редят схеми как да ви крадат. Достигнахме до там, че протест единствено с простиране по стълбовете би свършил работа, иначе културно - не.
29.
до 12
16.06.2022 14:58:51
10
5
не ти се отдава да мислиш троле , отдава ти се да си предател
28.
ABV
16.06.2022 14:58:21
28
28
Че нали Слави и Бойко бяха врагове! Ами Копейкин нали беше и той против ГЕРБ-да бяха гласували “въздържал се”, а той направо в кюпа. Край пак ще гласуваме за ПП.
27.
Много сте прости
16.06.2022 14:57:16
32
39
Това, че ИТН и Възраждане не подкрепят управлението на ПП, не означава, че са в съюз с ДПС или ГЕРБ. Ама така Ви е по удобно, за да настройвате хората срещу тях.
26.
ТЕЗИ СЪСИПВАТ България
16.06.2022 14:52:19
18
12
МАСОВ ПРОТЕСТ НА 22 ЮНИ"" нека НЕ им позволим""""В ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНА България
25.
До протестъра: Я се уточни малко!
16.06.2022 14:51:39
5
22
Кои точно съсипаха България, какво точно няма да им позволим и кого ще подкрепяме на този протест, че не става много ясно…
24.
Хахаааа
16.06.2022 14:51:36
12
31
дпс-вгъзраэдане.
Аз ако съм избирател на дпс никога повече няма да гласувам да тях.
Мюсюлмани да гласуват с нацисти.
Аллах, Аллах........
23.
АДМИНИСТРАТОРА НА ФЛАГМАН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.06.2022 14:50:19
8
16
ГЕНЕРИРА ВОТ В ПОДКРЕПА НА НОВОТО МНОЗИНСТВО ЩОТО ПОЛУЧАВА ОБЛАГИ ОТ ГЕППИ ///всеизвестено на ГРАЖДАНИТЕ отношение на флагман към бевшата власт///
22.
ТЕЗИ СЪСИПВАТ България
16.06.2022 14:44:34
16
21
МАСОВ ПРОТЕСТ НА 22 ЮНИ"" нека НЕ им позволим""""В ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНА България
21.
Е
16.06.2022 14:42:34
23
34
Ай честито и правителството пада
20.
ТЕЗИ СЪСИПВАТ Бългалия
16.06.2022 14:42:05
18
21
МАСОВ ПРОТЕСТ НА 22 ЮНИ"" нека НЕ им позволим""""В ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНА България
19.
Уравнения
16.06.2022 14:40:38
20
50
Гласуваш за ИТН-получаваш ГЕРБ.
Гласуваш за Възраждане-получаваш ДПС!
18.
не мога да разбера
16.06.2022 14:40:31
28
43
тия заблудените дето защитават герб дпс итн и възраждание няма л ида умрат един ден, няма ли да оставят деца и внуци да живеят в тази повърня които надробиха горе посочените за 30 години ? как не ви е срам
17.
ТЕЗИ СЪСИПВАТ Бългалия
16.06.2022 14:40:13
17
25
МАСОВ ПРОТЕСТ НА 22 ЮНИ"" нека НЕ им позволим""""В ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНА България
16.
!!!
16.06.2022 14:39:07
22
43
Срам и позор! Махнаха най-читавия от всички...
Хубаво го беше казал един коментатор преди време:"Има-няма такъв народ..."
Само се чудя,как спят тия мижитурки...?!
15.
ТЕЗИ СЪСИПВАТ Бългалия
16.06.2022 14:38:45
13
31
МАСОВ ПРОТЕСТ НА 22 ЮНИ"" нека НЕ им позволим""""В ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНА България
14.
00000000 czech
16.06.2022 14:36:32
9
44
Коста е същия плашипутарник като предните преди него яхнали патриотарската реторика и тънка родолюбска струна. Въпроса е, докога ще ви пробутват едни и същи номера уважаеми? Кога ще прогледнете и ще използвате главите по предазначение, а не само да правите муцки с тях?
13.
Честито
16.06.2022 14:34:40
16
55
На всички българи за новата помиярска политическа действителност. Паднаха ли маските на лидерите ви, избирателчета на костя и славчо?! Дпс форевър....
12.
МИСЛЕЩ
16.06.2022 14:30:56
22
60
Позицията на "Възраждане",да подкрепят ДПС и ГЕРБ е акт на политическо самоубийство.
Костадинов се поблазни от социологическите прогнози,че при едни нови избори ще вземе повече гласове. И предприе действия за сваляне на това правителство.
Но,допусна огромна,непоправима грешка,защото разкри популисткия и безпринципен характер на политиката на "Възраждане ", също така позволи на много колебаещи се потенциални избиратели да си отворят очите за същността на партия "Възраждане ".
11.
Сл. Тр.
16.06.2022 14:29:55
12
66
ИТН е история. Официално! Ония труп може да продължи да си се снима колкото си иска на черен фон и приглушено осветление.
10.
Някой
16.06.2022 14:29:26
24
65
Боклука Слави лъсна като преден двор на герб и заден двор на дпс. Боклук си беше и боклук си остана. Жалко за Манчев. Падна жертва преди правителството. Сега ще се върне Боко и ще подкопаем дъното на Европа и света.
9.
Боже
16.06.2022 14:25:30
24
73
ИТН се саморазстреляха. Да се съюзят с ГЕРБ и ДПС. Позор! Народът няма да им прости.
8.
Някой си
16.06.2022 14:24:20
43
36
Кой каквото си търси си го намира!
Да не беше скатавал Кирчо про100то вчера за националното предателство, което се готвеше ухиления да извърши нямаше да види чудо такова!
Кирчо иска да превърне Македония във втора Украйна само че на Балканите!
7.
не!
16.06.2022 14:23:44
42
52
Когато христо иванов и радан кънев развалиха правителството на ГЕРБ, беше хубаво, нали?
Киро - каритурата да не хленчи, като някоя тийнейджърка , ами да се стяга...каквото успя да надроби за 1 г. , това ще изсърба сега.
6.
Хахаха
16.06.2022 14:22:02
16
52
Евалла на Бат Банковата партия.Коалиция с агент на москва ,турците и Чалгаря сътвори. Избирателите на Герб са шашнати.Вместо да търсеше взаимодействие с ДБ и ПП. Той се коалира с напълно неприемливи за избирателите му партии.
5.
Чекмеджан
16.06.2022 14:21:41
30
49
Е то тва не е новина. По важното е гр0б да не са на власт.
4.
Дааа,разплакаха се променкаджиите
16.06.2022 14:20:53
41
59
Днес е поредния добър ден за демокрацията!
Както сами се изразиха, изчегъртват се изчегъртвачите!
Мафията е в потрес!
Ами сега, ако падне и Кирчо, кой ще ги защитава и обогатява?
Херо си събира вересиите...
3.
чегърт, чегърт изотзадзе
16.06.2022 14:17:52
16
58
Уж щяха да ги изчегъртват и да ги накарат да си платят за карантините и затварянията, а накрая се съюзиха... знаете за кого пиша. Нека последния изгаси лампата на тази гнусна територия. Никога няма да позволя детето ми да израстне в тази шумкарска обстановка!!!
2.
1
16.06.2022 14:16:02
42
95
Следва правителство на Радев, нови избори и запомнете- ГЕРБ никога няма да бъде повече на власт! Народът няма да го допусне! Опитат ли се- ще има протести до дупка!
1.
Истината
16.06.2022 14:14:51
21
37
лисицата свършва че Боко ще идва пак на власт.... Донор номер 1 на кафявата медия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики
Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори