×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С „Бийтълс” и миди на тенекия откриха сезона на остров Света Анастасия


С „Бийтълс” и миди на тенекия откриха сезона на остров Света Анастасия
Управителят Павлин Димитров (долу вляво) посрещна туристите днес по уникален начин, сред гостите бе и маестро Стефан Диомов (долу вдясно)
05 Юни 2022, Неделя, 15:51 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

„Влязохме с пълна сила в лятото”, каза управителят на най-голямата туристическа атракция в Бургас Павлин Димитров

С трибют на „Бийтълс” в изпълнение на китариста Николай Райков и миди на тенекия днес бе открит сезонът на остров Света Анастасия.

Най-голямата туристическа атракция в Бургас приемаше туристи през целия май, но днес спази традицията и тържествено даде старт на лятото с невероятна програма.

Тази сутрин с двата общински кораба – „Анастасия” и „Бургос” пристигнаха над 200 туристи, които бяха посрещнати подобаващо на острова, вижте нашето видео:

Още в 8:30 часа водолазите от клуб „Приятели на морето” се гмурнаха, за да почистят морското дъно. След 3 часа те излязоха доволни.

„Чисто е! Намерихме повече антики, отколкото боклуци”, казаха доброволците, вижте нашето видео:

„Влязохме с пълна сила в лятото”, доволен бе управителят на острова Павлин Димитров.

Той разкри, че е предвидена богата културна програма през следващите месеци. На откритата сцена отново ще се изнасят театрални спектакли, ще има концерт на духовата музика и редица популярни групи, сред тях „Остава” и „Атлас”.

До този момент са насрочени и 5 сватби, разкри Павлин Димитров.

Общинският кораб "Бургос" пристига на острова около 10 часа тази сутрин
Композиторът Стефан Диомов бе на Света Анастасия заради новия си музикален проект
Управителят Павлин Димитров приготвя специалитета - миди на тенекия и дава по порция на всеки пристигнал турист
Втората група туристи, които пристигнаха днес на острова - с кораба "Анастасия"
Водолазите от "Приятели на морето" почистиха дъното
Павлин Димитров на плажния бар на остров Света Анастасия

 




В категории: Бургас


Флагман.БГ "Петлите" с фурор на фестивал в Прага "Петлите" с фурор на фестивал в Прага 19/05/2024, Неделя 15:53 0
13
Коментара по темата
13.
FUCK YOU TOO
06.06.2022 06:57:58
1
2
DO 11 SS
Параноята яко те гони и все крадци ти се привиждат......
А на острова си беше готино и хората се забавляваха,програмата беше супер и имаше много настроение и усмивки.....

Или те е яд,че нямаше мазна чалга,диви крясъци, пиянски делириум и кълчотене ,които явно са ти липсвали.......цървул вмирисан......
12.
do 6 бай дън
06.06.2022 06:45:51
0
1
ти па си ален делон...??
я се погледни бе...цървул.......
марш у кочината,от която си изпълзял и не се показвай повече......скъсаняк вмирисан.....
11.
SS до 10
05.06.2022 22:38:03
1
5
Браво . Право в целта .
Сега само гледай как Герберските Крадци ще скочат задружно .
Обаче , както се казва на английски :
FUCK'EM UP .
10.
ДО 9 НАИВНИКА
05.06.2022 21:35:09
1
8
АБЕ ГЛУПАК ТАМ СЕ """УСВОИХА"""/ГЕПИХА//МИЛИОНИ ПО СХЕМАТА НА ""ГЕПИ"" !!!!!ЕДНИ КИНТИ ЗА НАЩЕ ФИРМИ ПЪЛНЕЩИ ""ЧИКМИДЖЕТУ""!!!!!!!!!!!!!!!А СЕГА НИЕ ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ИЗДРЪЖКАТА НА ТАЯ ""АТРАКЦИЯ ""ХАХА ХИТРО ААААААААААА!!!!!!ТО АКО ТАЯ """АТРАКЦИЯ ""БЕШЕ ПЕЧЕЛИВША НЯМАШЕ ДА СЕ ВРЕДИМ ОТ МЕРАКЛИИ ДА ИНВЕСТИРАТ !!!!!!!!!!!!!!!!АЙ СИКТИР БЕ ИЗМАМНИЦИ!!!!!!!!!!!!!
9.
Asas
05.06.2022 21:09:08
3
6
И кво да гледам на тоя мини каменист остров. Гларуси и водорасли. Измислена "атракция" ама като няма какво да се види я този работническо селски град и хората ходят. Ако ги питаш какво точно видяха там и те не знаят хахах
8.
Димитър от Крайморие
05.06.2022 18:47:14
6
2
От няколко години не съм идвал на острова и се зарадвах на новия бар на плажа и музиката беше супер
7.
Милена
05.06.2022 18:40:11
6
2
Страхотна атмосфера,прекрасно място и приветлив персонал,очарована съм!
6.
Хън Тър Бай Дън
05.06.2022 18:31:00
1
5
Пешо "Коня" Стоянов само липсваше....
5.
Лили РИОСВ
05.06.2022 16:32:06
3
15
Лилянин Павлинчо за нищо не става
4.
Хммм
05.06.2022 16:30:06
2
18
Защо Митко го няма-
напоследък е на всяка манджа мерудия
3.
Лудият картечар
05.06.2022 16:21:01
1
12
Мигленчето Общата и Краси Ми***а от радиото- звезди, майсторки на спорта.
2.
Боци
05.06.2022 16:03:46
1
17
Островът е леща
1.
Dal kasim na kasim dal
05.06.2022 16:03:03
1
11
Izplqskala rabota 6opi na tenekiq
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Безразсъдният на пътя фолкаджия преди 2 години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния „Студентски град“ Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори