×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Влизаме в ретрограден Сатурн


04 Юни 2022, Събота, 14:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

По време на ретрограден Сатурн ще трябва да отговаряме за грешките от миналото, да преоценим всичко старо и да се опитаме да коригираме тези грешки

Сатурн ще бъде ретрограден от 4 юни до 23 октомври. Планетата има огромно влияние върху нас. Цикълът ѝ е 29,5 години, а колкото по-бавна е планетата - толкова по-силно е влиянието ѝ. Сатурн представлява времето преди всичко. Поради тази причина той е свързан със зрялост, продължителност, дълголетие и стабилизиране, пише novini.bg.

Планетата Сатурн е ретроградна в продължение на около 130 дни в годината. Това е кармична планета, която тества човек за сила във всички области на живота. Сатурн е планета, която ни учи на дисциплина и зрялост, дава ни възможност постепенно да развиваме своята личност. Показва нашите отговорности в живота, задълженията ни, недостатъците ни и ни насочва в посоката, в която трябва да вървим.

Планетата на кармата се възприема като строг учител, болезнено удрящ по уязвими места с диригентската пръчка, ако човек е мързелив, бездеен, пропуска възможности, не зачита плановете на другите хора, не уважава възрастните. За много хора този период ще донесе промени: ще има много трудности и изпитания. Планетата Сатурн ни дава търпение и усещане за времето, учи ни на смирение, издръжливост и постоянство. Сама по себе си планетата олицетворява упорита работа, мъдрост, самодисциплина и ред, следователно, при ретроградност на планетата, тези области ще имат подчертано значение.

Сатурн е мъдрец, който ни подсказва какво трябва да направим, за да се подготвим за събитията, които идват. Ако се „вслушаме“ в поученията и предложенията на Сатурн, ще продължим напред, ще се почувстваме по-зрели, ще станем по-търпеливи и жертвоготовни, което ще ни научи как да развиваме тези чувства за постигане на целите си.

През периода на ретрограден Сатурн ще трябва да отговаряме за грешките от миналото, да преоценим всичко старо и да се опитаме да коригираме тези грешки. По това време са необходими постоянство, сериозност, решителност и максимално търпение. Когато не го слушаме и игнорираме, ще имаме трудности в потока на живота и ще срещаме препятствия.

Ретрограден Сатурн е периодът, когато имаме време да се обновим, като погледнем назад. Трябва да се запитате какъв товар сте пренесли от миналото, какво сте оставили недовършено, защо не сте могли да го завършите, по какви проблеми трябва да „тренирате“ душата си. Трябва да знаете, че вместо да предприемате нови начала, трябва да се съсредоточите върху това, което сте оставили след себе си. В ретро времето можете да се борите с проблеми като слабост, скованост, нерешителност, трудности при оценката на целта. Важното е да се обърнете навътре в себе си и да не се съпротивлявате на промяната и да бъдете постоянни.

По време на ретроградния период на Сатурн е нежелателно да влизате в спорове, както и да подписвате дългосрочни договори, да регистрирате предприятия, да купувате недвижими имоти, да се местите, да се ожените.

Какво да правите през ретроградния период на Сатурн

Като средства за намаляване на негативното влияние на Сатурн, можете да се съобразите със следното:

Това е добър период за благотворителни акции и организиране на всякакъв вид помощ на нуждаещите се.

Имайте уважително отношение към по-възрастните, баща, дядо.

Не проявявайте злоба и агресия към никого, приемайте хората такива, каквито са, обичайте света, такъв, какъвто е.

Отървете се от боклуците у дома, всичко старо и излишно.

Не пестете, но и не правете излишни разходи. Купувайте планирани и необходими неща.

Направете си профилактични прегледи, особено при ортопед и зъболекар. Следвайте техните препоръки.

Поддържайте дома си чист. Имайте положително отношение към чистенето. Това важи особено за жените, които имат проблемен Сатурн в наталната си карта. (Почистването на жилището символично решава проблемите в брака).

Провеждайте периодично гладуване в събота или яжте постно.

Носете синьо и наситен тъмен смарагдов цвят. Черно, кафяво и сиво избягвайте, ако Сатурн е в ъгловите домове и напрегнати аспекти в хороскопа ви. Същото важи и за бижута със син сапфир, лапис лазули, топаз.

Посещавайте църковни служби, манастири, правете молитвени практики, медитация.

Отидете в планината, занимавайте се с алпинизъм, стойте в градината и сред природата.

Търсете доброто във всяка лоша ситуация, планирайте деня си и стриктно спазвайте графиците, запазвайте спокойствие във всяка ситуация.

Най-важното е да се отнасяте към живота философски, да усъвършенствате себе си и да се стремите непрекъснато да израствате духовно.

Рецитирането на мантрата на Сатурн помага да трансформира негативното влияние в позитивно. Мантрата трябва да се рецитира 108 пъти рано сутрин. Най-силно действаща е в събота, тъй като е ден на Сатурн.


В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин 12/05/2024, Неделя 09:20 2
2
Коментара по темата
2.
DB7
04.06.2022 14:56:33
1
1
1 ВЗЕМАЙ ХАПЧЕТА
1.
Кошмар...
04.06.2022 14:49:12
0
0
Старият им бог Сатурн, чието царство искат да възстановят... Черните им кубове са пръснати по целия свят. Такъв имаше дори и на челото на Шниърсън, 7-ят равин и ръководител на сектата на смъртта Хабад, израсъл в Днепропетровск! Че и ретрограден Сатурн! Големи "радости" ни чакат наистина!

Аз имам и нещастието да съм родена под влиянието на Сатурн и мога съвсем отговорно да заявя, че няма по-отвратителна, злобна и отмъстителна планета!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Съдбата на завод "Бронз" става ясна на 16 май Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Едно от решенията - достойно заплащане Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София Този певец хвърли над 1 милион в баровски имот край София След 4 месеца Миро от "Каризма" и неговата съпруга ще се преместят в новия палат Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Мангъров за мерките срещу коклюш: Промените във ваксинационния календар, са като тези в Конституцията Специалистът намира стриктното ваксинирането на децата по сега утвърдения календар за най-ефективно Федерацията по вдигане на тежести е на червено 80 дни преди Олимпиадата Федерацията по вдигане на тежести е на червено 80 дни преди Олимпиадата Спортисти и треньори не са получавали заплати от декември Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Мила Михова неотдавна успя да се стопи до под 50 кг. Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ако пластмасовите щори са пожълтели или имат упорити петна, използвайте сода бикарбонат Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Повечето плодове и зеленчуци на борсите се продават с увеличение Вземат мерки срещу преписвачите на Матури 2024 Вземат мерки срещу преписвачите на Матури 2024 На 17 май е задължителният държавен зрелостен изпит по български език и литература Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи По традиция в „Златни пясъци” по-голямата част от гостите са от Румъния
Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори