×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извини се, бе!


Извини се, бе!
Костадин Костадинов и Искрен Митев си говорят в кулоарите след мелето в пленарната зала
01 Юни 2022, Сряда, 13:39 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Костадин Костадинов отнови напомни, че е своеобразен наследник на Волен Сидеров

Водачът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който се разпозна като Копейкин и предизвика меле в пленарната зала на Народното събрание (НС) днес, поиска извинение от депутата Искрен Митев.

От прокремълската формация дадоха извънреден брифинг в парламента след скандала заради думите на Митев.

"Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари. Парите, които му останаха, си ги обърна в евро. Ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите", обяви депутатът от „Продължаваме промяната“ (ПП), което доведе до гнева на Костадин Костадинов.

На брифинга последният поиска "официално извинение" от парламентарната група на ПП, но не и от "лицето Искрен Митев". Според лидера на "Възраждане" ръководството на НС трябвало да наложи наказание на Митев. 

Междувременно председателят на Народното събрание Никола Минчев обясни, че не е бил в пленарната зала по време на конфликта, но ще разгледа ситуацията, след което ще се прецени как да се действа. Той обаче намекна, че и двамата замесени следва да бъдат санкционирани. Казусът щял да се обсъжда на Председателски съвет. 

Искрен Митев след това също коментира темата пред репортери. 

"За мен е притеснително, че г-н Костадинов се разпозна в думите, които изрекох от трибуната. Той тръгна към мен, тръгна да ме обижда. Аз просто исках да му оправя вратовръзката, но явно по друг начин е изглеждало", каза Митев. 

Той обясни, че от "Възраждане" постоянно ги провокирали, като изричали неща, които "противоречат крайно с реалността". Митев даде пример с твърденията за еврото и за ваксините. 

"Аз ги казах. Не визирах никой конкретно. Визирах един тип поведение, който според мен е неправилен и дава грешни послания на хората", обясни депутатът от ПП. 

След това той и Костадин Костадинов бяха забелязани от репортери да си говорят в кулоарите. Водачът на прокремълската партия обяснил, че ако Искрен Митев му се извини, темата приключва.

После двамата влязоха в стаята на парламентарната група на „Възраждане“ да се доразберат.

На излизане Искрен Митев каза пред репортери, че Костадинов е поискал извинение. Засега обаче такова не му било дадено. 

"Костадин Костадинов иска ние да се извиним, аз да се извиня от трибуната. Така че сега просто ще преценя дали това е нещо, което в смисъла на добрия тон, дали има нужда това да го направя. Както казах и преди малко, когато един човек се чувства обиден, другият човек е редно да поднесе извинения независимо дали смята, че е прав или не", обясни депутатът от ПП. 

На въпрос това означава ли, че му се е извинил, Митев отговори: "Не, не съм му се извинил."

Впоследствие Искрен Митев излезе на трибуната, за да се изкаже по един от разглежданите законопроекти. В края на изявлението си той поднесе извинение, но не на Костадинов, а на децата, които са гледали разправията.

"Днес е Денят на детето и мисля, че не беше най-добрият момент да се разиграе тази сцена в Народното събрание, на която всички станахме свидетели. Разбира се, на първо място искам да поднеса извинение на децата, на зрителите, които станаха свидетели на тези грозни прояви, в които и аз взех участие. И, разбира се, да се извиня, ако по някакъв начин моето поведение е допринесло тази агресия да се разпространи по този начин", обясни Митев. 

Ситуацията напомня на тази отпреди близо десет години, когато друг прокремълски лидер – Волен Сидеров, и негови съратници нападнаха репортер на „Скат“ с настойчиво повтаряне: „Извини се, бе!“

 

 


В категории: Политика


11
Коментара по темата
11.
Костадинов
02.06.2022 21:05:56
0
0
Е най проверявания така че да го духате
10.
Флагман
02.06.2022 21:04:18
0
0
Много сте жалки, смешна медия
9.
хммм
01.06.2022 16:39:38
1
10
Че това бой ли е ...подскачаха наоколо и само нежно се обарваха...направо да си вземат стая в хотела отсреща-там да се разберат!
8.
Ххх
01.06.2022 16:07:57
3
17
Опитал се да му оправи вратовръзката?И аз се опитах преди години,да обясня на съдията,че не съм скачал върху главата на един измикяр,а се спънах и паднах няколко пъти отгоре му,ама на,не повярва!
7.
Въпроска ?
01.06.2022 16:04:19
2
19
" Аз просто исках да му ОПРАВЯ вратовръзката , но ЯВНО по друг начин е изглеждало " - каза Митев " !? Кой му вярва на обяснението ? Не трябва ли да бъдат отговорни за поведението си , независимо дали са прокремълска , проукраинска или проамериканска партия ?
6.
Америка за България
01.06.2022 16:01:27
5
15
Браво Лисицов! Много добра работа!
5.
Гледай ти
01.06.2022 15:50:00
17
21
копейкин се обидил, че му казали истината.
Тоя трябваше да е в затвора за Държавна измяна!
Пращайте го в Сибир тоя Лъжец!
4.
Дааа
01.06.2022 15:15:49
13
28
На какви ли не циркове е виновен Копейкин само и само да влезе в полезрението на камерите!
И ако го попитате защо подскача и кое не е истина, за това, че открадна парите от субсидията на партията, или , че прави на балъци гласоподавателите на партията, че си е купил къща и апартамент без да работи само със заеми от банка и гол задник....
3.
...
01.06.2022 14:11:40
5
9
Малък хаус е навсякъде заради тия голи охлюви, дето са от бежанските вълни след 2007г.
2.
vini
01.06.2022 13:53:16
10
35
Театър от двама малоумника
1.
hihi
01.06.2022 13:50:42
32
36
"От прокремълската формация " спираш да четеш пасквила.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Полина от години мечтае да се изявява в лекия жанр и това е причината да влезе в „Хелс китчън“, за да добие бърза популярност EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока "Сивият списък" за пране на пари не бил сред критериите от Маастрихт Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Дежурният екип ги изпратил в болница, те сипели ругатни Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Възможно ли е това? От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто Топлофикации искат поскъпване, няма основание, смята Кремен Георгиев Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Конфронтация между мен и ръководството на МВР-Бургас само ще пречи на бързото и точно изясняване на ситуацията по сигнала за контрабанда Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет чрез профила си в Тик Ток Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Ето какво ви е нужно Проектът за Националната детска болница - ето какво предстои Проектът за Националната детска болница - ето какво предстои В консултантския екип влизат служители от дивизия „Здравеопазване“ на Европейската инвестиционна банка За 10 г. продължителността на живота е намаляла с 1 г. За 10 г. продължителността на живота е намаляла с 1 г. Мъжете не успяват да достигнат дори 70 г. средна продължителност
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори