×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радев: Задраскваме интеграцията на бежанците


01 Юни 2022, Сряда, 18:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Решенията не трябва да предхождат задълбочения анализ, категоричен е той

"Това е болезнена тема и за тях и за бългрската държава. Нашата политика трябва да е внимателна и постоянна. Защото помните, че в началото на кризата, основният приоритет беше да интегрираме бежанците, а сега го задраскваме", коментира пред журналисти президентът Румен Радев темата с грижите и преместването на бежанците. 

По темата за еврозоната и растящата инфлация Радев бе категоричен:

"Пълноценната ни европейска интеграция е стратегическа цел за България. Тярбва да е ясно, че ние с подписването на договора си за членство в Европейския съюз, ние приемаме тази цел и тя е заложена в нашето членство в Европейския съюз. Решенията не трябва да предхождат задълбочения анализ, оценка на риска и пълноценната информационна кампания, защото трябва да има ясна идентификация на рисковете.", категоричен е Радев. 

"Заедно с плана за въвеждане на еврото, трябва да върви план за неутрализация на потенциални негативни последствия, за повишаване на доходите, за укрепване на конкурентноспособността, защото ако има неадекватни решения, те не се плащат от тези, които ги вземат, а от гражданите", обясни още Радев. 

Относно пристигналите американски изтребители F-35 на авиобаза Граф Игнатиево, колко са и дали ще участват в охраната на въздушното ни пространство, Радев коментира така:  

"Този въпрос трябва да бъде отправен към министерство на отбраната. Присъствието на нашите партньори тук е ценно, не само заради по-голямата ни сигурност. Ние с тях провеждаме съвместни обучения. В тези учения ние научаваме много, обменяме тактики, техники и процедури. Това трябва да се оценява и подкрепя ", категоричен е Радев. 

Източник: нова телевизия


В категории: Политика


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
до 4
01.06.2022 23:42:34
0
4
Е, за щастие, Господ на всички бодливи крави рога не дава! Не че съм религиозна, но такава е приказката.
4.
Дернев
01.06.2022 22:22:09
3
2
Акъл не искам. Власт ми трябва да оправя грешката с терапията на БГ рибата.
3.
до 2
01.06.2022 21:46:35
2
1
Ох, Дернев, омръзна ми да гледам всеки ден как наливаш вода във воденицата на глобалистите! Вземи се запознай с плана на Калерги и престани с тази пуста "обединена" Европа!
2.
Дернев
01.06.2022 19:05:47
6
7
Никаква еврозона. Пуснете еврото паралелно с лева в обръщението. В този си вид ЕС няма бъдеще и не трябва да се отказване от лева. Не се ли създаде в най-скоро време единната ни армия не можем да имаме общо бъдеще. А няма такова без сигурност. НАТО не е сигурност за Европа, а за Щатите. Сигурността на Европа е наша и само наша отговорност. А това в този ЕС не се разбира. Този ЕС е само един голям пазар за Германия и Франция. Те няма да ни осигурят сигурността, която ни трябва. Затова еврото само на пазара с лева заедно. В СЕЩ ще минен на евро.
1.
бургазлийка
01.06.2022 18:19:20
0
7
Някой пиян ли е печатал статията? Вземете ме мен на работа! Пиша бързо, вярно, без грешки!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съвременните хора постепенно се „подкиселяват“ Съвременните хора постепенно се „подкиселяват“ Въпреки че е кисел на вкус, лимонът спада към алкализиращите храни ГЕРБ-СДС закрива кампанията си в Бургас с концерт на "Диана експрес" и Венц Венц ГЕРБ-СДС закрива кампанията си в Бургас с концерт на "Диана експрес" и Венц Венц В 18:30 часа на площада в Приморско цялата листа с кандидати за народни представители и кандидатът за евродепутат Борислав Киров, който е от Приморско, ще направят финалните си обръщения към обществеността От следващата учебна година ддигат студентските такси От следващата учебна година ддигат студентските такси Средният размер става 1010 лева, а за кандидатстване - 60 лева Дузпи убиха мечтата на „Нефтохимик“, „зелените“ остават в областната група Дузпи убиха мечтата на „Нефтохимик“, „зелените“ остават в областната група Младите момчета на Станислав Жеков загубиха баража с „Локо“ Стара Загора Пулмолог бие тревога, вейповете сриват имунната система, а при децата се стига и до колапс Пулмолог бие тревога, вейповете сриват имунната система, а при децата се стига и до колапс  От магазин в мола обявиха, че въпреки забраната електронните цигари с HHC може да бъдат купени, но само от техния сайт  Машинистът, който сряза спирачките на локомотива, не бил терорист, а искал да спре безобразията в БДЖ Машинистът, който сряза спирачките на локомотива, не бил терорист, а искал да спре безобразията в БДЖ Колегите оставят локомотивите без надзор и отиват да си спят у дома, а им плащат за нощен труд, разказва той Броени часове остават до края на предизборнатата кампания Броени часове остават до края на предизборнатата кампания Утре е ден за размисъл и агитацията е забранена Украинец арестуван след опита за грабеж в златарски магазин в Бургас Украинец арестуван след опита за грабеж в златарски магазин в Бургас Той е пребиваващ в България с временна закрила Ученици в шок след стрелбата по колата им, страхували се да не ги убият и се крили в храстите Ученици в шок след стрелбата по колата им, страхували се да не ги убият и се крили в храстите Полицаят, ранил 19-годишния младеж, е отстранен от длъжност Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Холивудската звезда не се е разделила с приятеля си Валери 
Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори