×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Областния кризисен щаб в Бургас заседава, украинците се готвят да напускат хотелите


Областния кризисен щаб в Бургас заседава, украинците се готвят да напускат хотелите
Предвиден е брифинг, на който от ОКЩ ще дадат информация каква точно е организацията след 31 май
29 Май 2022, Неделя, 11:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

На срещата днес, освен редовните членове на ОКЩ, присъства и Мариана Тошева – председател на Държавната агенция за бежанците, както и зам.-министрите на икономиката, вътрешните работи и отбраната

Започна заседанието на Областния кризисен щаб в Бургас по повод наближаващия краен срок за престоя на украинските граждани в хотелите по Черноморието. В срещата днес ще се включи  вицепремиерът Калина Константинова, заместник министри на МВР и Министерството на отбраната, както и председателят на Държавната агенция за бежанците Мариана Тошева.

Репортер на Флагман е на място и ще предава на живо какви са взетите решения от Областния кризисен щаб. В Бургаска област има настанени най-голям брой бежанци от украйна, които в идните 3 дни трескаво се готвят за драстичната промяна в условията им за настаняване у нас. След 31 май те ще трябва да бъдат настанени в държавни бази, условията в тях вижте ТУК.

Представителите на Областния кризисен щаб ще дадат изявление пред журналисти, веднага след като съвета приключи. Това вероятно ще е след 11:20 ч. Междувременно на Морска гара, където от началото на войната в Украйна се помещава Областния кризисен център, също тече подготовка. Той ще се превърне в база, от която да тръгват към държавните бази тези от украинските граждани, които желаят да останат в България.

Очаквайте подробности!
 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
10
Коментара по темата
10.
Ана
29.05.2022 17:37:45
0
6
Хора, направете им един филтър и всички, които не са от засегнатите югоизточни райони, чемодан, вокзал и Киев, а всъщност на мощните джипове и пак така.
9.
Виктор
29.05.2022 15:27:07
1
4
Не крисистен щаб, а чиновници търсещи ПР. Аман от позволи.
8.
Хели
29.05.2022 13:59:06
0
14
Да бе ,да. С нетърпение чакат рейсовете, да ги отведат.
Ако нашите управници се грижата така за народа си...,цена,нямаше да имат.
Освен това, една подробност.
Когато бягаш от военен конфликт, влизаш в съседната държава- и ставаш БЕЖАНЕЦ. Но...,когато продължиш нататък, вече си ЕМИГРАНТ.
Потърсете информация, как ги посрещат в другите страни-напр. Германия.
7.
до 6
29.05.2022 13:54:05
0
16
Аз досега в Бургас съм чула украински диалект точно веднъж! Беше цяло семейство, барабар с таткото който храбро защитаваше родината си на плажа! Къде другаде?! Мислех, че е по-близък до руския, но е по-близък до полския. Не го разбирах и специално попитах, за да съм сигурна, че не е полски. Този диалект се говори само в няколко провинции, в западна Украйна, които са толкова "застрашени" колкото и България. Даже България може да е по-застрашена, предвид изцепките на "харвардското" чучело.
6.
...
29.05.2022 12:30:07
0
29
Няма как да ви "щракна" една снимка на плажа Равда-Несебър за да видите как страдат горките бежанци под майското слънце. Разгънали са едни карти и мислят къде да се евакуират...Не,не ...това го сънувах!
Дреме им ,плацикат си се,детски крясъци и викове,плаващи глави говорещи на руски(не на украински),селфитаи разговори по Вайбър на висок глас. Общо взето това е картината.
5.
Интересно
29.05.2022 11:37:13
0
26
в какви условия са били досега, щом промяната се нарича "драстична"... Показаната вчера база приличаше на съвсем нормален хотел, който много българи не могат да си позволят и за седмица, да не говорим за месеци, и на всичкото отгоре ПАК беше на морето.
4.
Ами ако не искат да си тръгнат
29.05.2022 11:32:45
1
30
Какво с полиция ли ще ги вадят? Нагли, мръсни украинци. Вчера един мазен UA джип спря на служебно място пред х."България",въпреки картинката с паяка, че дига коли, охраната се прави, че нищо не се е случило, ако беше ТИ - щеше да я търсиш на Гурко...
3.
Българин
29.05.2022 11:21:56
1
22
От Варна само десетина бандеровки ще се местят в друг курорт, другите щели да си търсят квартири
2.
Kiro
29.05.2022 11:11:07
9
8
В мрежата се говори за Експеримента Просто Киро, грЯшка това е ЕКСТРЕМЕНТА Просто Киро .
Вещицата урежда един след друг Екстрементите - след Киро идва Бастуна а над всички се извисява ОН ПреЦидента .

Колонията за жалост на малкото останали незомбирани люде се управлява от Екстременти !
Който не вЕрва да хваща гората .
1.
Guradviq
29.05.2022 11:09:45
2
33
УКРАИНСКА БЕЖАНКА :
„БЪЛГАРИТЕ СА АБСОЛЮТНО ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ ЦИГАНИ .
ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА СВОИТЕ ИЗРОДИ, НО ТУК СА ОСОБЕНО МНОГО !“
НАГЛИ !
ОТВРАТИТЕЛНО АРОГАНТНИ !

ЗА ТАКИВА НАХАЛНИЦИ, БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЕНЦИ ПРОДАЖНИЦИ СИ РАЗПРАХА ЗАДНИЦИТЕ !

Храни куче да те лае !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори