×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пиян джигит разби Аудито си по невероятен начин в бургаския жк „Меден рудник“


Пиян джигит разби Аудито си по невероятен начин в бургаския жк „Меден рудник“
Колата е преминала през тротоара, качила се е в градинка край бл. 70 и е заседнала на каменен парапет
03 Май 2022, Вторник, 13:31 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимка: Фейсбук

Номерата на автомобила са свалени на място от екип на полицията снощи

Пиян джигит с Ауди разби колата си по изключително необичаен начин късно снощи в бургаския жк „Меден рудник“, съобщават читатели на Флагман. Автомобилът е преминал през градинка край пътя и се е озовал заклещен на високия близо 30 сантиметра каменен парапет край тротоара до бл. 70 в комплекса.

Неизвестен е методът, по който водачът „хвърлил“ колата си в градинката край блока. Ясно е обаче, че ако на мястото тогава е преминавал пешеходец, инцидентът със сигурност нямаше да се размине само с материални щети. 

На място бързо са пристигнали екип на полицията и на спешна помощ, които установили, че водачът е невредим физически. Той обаче се държал неадекватно след инцидента и проверка с дрегер демонстрирала ясно защо – той бил седнал зад волана на Аудито си пиян. 

Номерата на автомобила са свалени, а книжката му е отнети. Допреди час автомобилът продължаваше да седи на мястото на инцидента. Ще се наложи специализирана техника да го отмести.


В категории: Меден Рудник


Дъжд над Черноморието
Дъжд над Черноморието 29/05/2024, Сряда 09:30 0
Флагман.БГ Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София 29/05/2024, Сряда 08:00 1
5
Коментара по темата
5.
До ALF
03.05.2022 17:37:18
3
2
А какво прави в градинката коси тревата ли или оре ,няма договор с общината това е , а номерата са свалени от фирмата която отговаря за района . Конкуренция брат !
4.
Пръц
03.05.2022 14:06:49
4
17
Сега ще ви разкажа за града на мечтите .. щото всички мечтаят да се махнат толкова е хубаво.....батки.. наркомани..шпиони.. бизнес.. смени..с .хомо наклонности..перящи пари.. умишлено надуват балон че тук има..далавера.не .няма наркотици..ООД.и.ще ядете бахура на циганската мафия ..огледайте се ..Нищо това е плана деградация и каналите си вървят...нали..бе.. пендели с халки широки че бая гъзене е.....добрата новина е че скоро ще...пукнете като кърлежи...от.към.гъ..за...гей общество.... циганската махала......от коя дупка дойдохте там ще отидат....
3.
ALF
03.05.2022 14:06:06
1
10
До 2 ри ами защо тогава е със свалени табели ?
2.
аз
03.05.2022 13:58:38
5
18
Защо пишете на ишлеме ? Тази снимка беше показана във фейсбук групата на Меден Рудник. Беше снимана от жена като предупреждение. истината е, че тази кола е паркирана по-нагоре от разсеян шофьор без да е оставена на скорост. мястото е стръмно и колата се е засилила в тази част. Късмет,че не е излязла на околовръстната улица. Пък че в Бургас е пълно с отвратителни "водачи" на автомобили е вярно. Но тук случаят е друг. Пияният е само в догатките ви
1.
Бай Пешо
03.05.2022 13:46:11
6
31
AЛуди, 1996-та година, ръждясало в Меден Курник. Мила боргашка картинка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев Трябва да се мисли стратегически – за бъдещето на България не за утрешния ден, а за десетилетие напред, подчерта ген. Стефан Янев Най-после ще вдигнат сватба Най-после ще вдигнат сватба Тя ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел, призна Сашо Кадиев Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Управители на крайбрежни заведения споделиха, че цените на напитките остават без промяна от миналото лято Партия налази Зуека в Испания Партия налази Зуека в Испания Най-изненадваща за него се оказала подкрепата на политическа партия Катастрофата на влаковете в София станала заради прилошаване на машинист, двама са пострадали тежко Катастрофата на влаковете в София станала заради прилошаване на машинист, двама са пострадали тежко Те са от маневрената бригада, като единият е с наранявания на рамото и на ребрата, съобщи  шефът на „Оперативна дейност“ в БДЖ Анатоли Атанасов Красива блондинка проби в българския футбол Красива блондинка проби в българския футбол Тя има щастлива връзка и дете  Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Забраната за монокини се спазва първо, защото плажуващите така дами разсейват спасителите и те не могат да си вършат работата, и второ - защото плажът е пълен с деца и не е прилично Младеж преби майка си, докато тя шофира Младеж преби майка си, докато тя шофира 19-годишният е задържан до 24 часа в РУ - Монтана Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни
Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida"
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори