×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви опции за залози се крият след регистрация в Betway?


06 Април 2022, Сряда, 12:23 ч.
Автор: Флагман.Бг

В следващите редове ще ви разкажем за някои от интересните функционалности в рамките на сайта

Всяко начало на изживяването ви в рамките на платформата на даден хазартен оператор е предшествано от необходимостта да се регистрирате и да си направите акаунт. Най-новият играч на пазара – Betway, не се различава в това отношение. За наше щастие направата на споменатата Бетуей регистрация е изключително удобно и просто занимание, което по никакъв начин да не затрудни нито един жаден за успехи клиент. Това е изключително малка цена за огромните възможности, които може да се открият пред нас след това. В следващите редове ще ви разкажем за някои от интересните функционалности в рамките на сайта.

1. Кешаут

Все повече хазартни брандове приемат наличието на подобна опция като задължително, за да не изостанат от конкуренцията. Това не е случайно, след като тя може да спести на клиентите толкова много главоболия. Betway разбира популярността на тази оферта отлично, интегрирайки я в рамките на портфолиото на сайта си. Независимо дали сърфирате през мобилна версия, или през лаптопа си, то винаги ще можете да „извадите кестените от огъня“, както се казва. Разбира се, кешаутът може понякога и да ни лиши от вземането на максималната стойност на залога, така че отново трябва да направим преценката си изключително точно дали си заслужава да прибягваме до тази възможност. Независимост от решението ни обаче, компанията предоставя този избор.

2. Създай Залог

Тук отново говорим за изключително популярна опция, която е изобретена, за да ни улесни при колебанията ни за изграждане на подходящ фиш. Betway също ни предлага опцията да комбинираме повече от една селекция за дадено спортно събитие, за да може да увеличим коефициента, анализирайки само един двубой. Вероятно много често сте се изправяли пред дилемата дали да не добавите поне още един мач към вашия фиш и в крайна сметка да бъдете подведени именно след прибавянето на прекалено много такива. С функционалността BetYourWay този проблем е решен, тъй като в рамките на една колонка ще имате шанс да добавите до 10 селекции за едно събитие. Всичко трябва да се случи преди старта на двубоя, защото операторът не предлага възможност за подобно изграждане за събитие на живо. И в този си формат обаче всичко изглежда много примамливо.

3. Bet Boost

Стигаме и до последното промоционално предложение от днешния каталог, което е под името Bet Boost и една или друга степен има сходна цел с предишната функция. Тук Betway избира всеки ден редица спортни събития от всички краища на света, за които да подбере подобрени коефициенти, след като комбинира победата на даден отбор или спортист с още едно условие за спечелване. По този начин отново може да избегнете дългото мъдрене над евентуалното търсене на други събития за постигането на по-добър коефициент, но и селекциите тук са само две, за да сведе до минимум риска. Имайте предвид, че тази възможност не важи за всеки мач, като именно Betway единствено може да определи кои мачове да бъдат избрани за деня. Те биват маркирани специално и изредени на челната страница на сайта на бранда.

Както виждате, възможностите не са никак малко в рамките на Betway, а това означава, че зависи изцяло от вас да намерите най-доброто решение за вас и да почувствате ползите.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това беше - те се разделиха Това беше - те се разделиха Каква точно е драмата, не е ясно, известно е само, че Валерия е в Гърция със свои близки Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори