×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Виктор Орбан вече е ера в модерната политика и в новата история на Европа


Виктор Орбан вече е ера в модерната политика и в новата история на Европа
Сега е време да бъдат намерени Орбановци и в другите европейски страни
Ключови думи: виктор орбан, флагман
04 Април 2022, Понеделник, 12:46 ч.
Автор: Кристиян ШКВАРЕК

Той направи нещо, което се смяташе за невъзможно - противопостави се на "края на историята" - на либералното, глобалистко чудовище...и спечели

Официално Виктор Орбан вече е ера. Ера в модерната политика, ера в новата история на Европа и ера в политическия Консерватизъм. Той направи нещо, което се смяташе за невъзможно в модерната епоха. Противопостави се на "края на историята" - на либералното, глобалистко чудовище...и спечели. Не веднъж, не два или три пъти, а четири.

В разгара на "мултикултурния модел" за бъдещето на Европа Виктор Орбан заяви, че Европа трябва да принадлежи на европейците, а Унгария - на унгарците. Че в лицето на застаряващото население на всяка европейска страна не са нужни десетки милиони мигранти от Африка и Близкия Изток, а "повече европейци". И приложи политики, за да се случи това.

В разгара на "либералната културна революция", разградила всяка възможна представа за добро и зло, за нормално и ненормално, за мъж и жена, родина и чужбина, Орбан се опълчи срещу целия Западен "мейнстрийм" и премаза глобалистката, либерална мрежа вътре в Унгария.

В разгара на "дехристиянизацията на Европа" Орбан промени конституцията, за да отбележи християнският корен на страната си, колкото и жалък вой да предизвика това в целокупната общност на болните, арогантни постмодернисти. Същият корен, на който се крепи и цяла Европа.

По всеки един от основните "китове" на Неолиберализма Виктор Орбан предложи консервативна, национална и християнска алтернатива. В разгара на Либералното чудовище, той понесе всички щети и удари, но отстоя принципите си. С това той даде и последна надежда на всеки нормален европеец, че може би има нещо останало в този континент. Че може би не други геополитически вектори ще ни спасят, а собствените ни сили и смелост, стига да направим това, което направи той. Ренесансът за Европа е възможен. Виктор Орбан го доказва...за четвърти път.

Сега е време да бъдат намерени Орбановци и в другите европейски страни.  

*Коментарът е от фейсбук профила на Кристиян Шкварек, председател на Младежкия консервативен клуб. Заглавието е на Флагман.бг

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 1
13
Коментара по темата
13.
КОНСТАНТИНОВ
05.04.2022 10:23:51
2
0
ОРБАН Е ВЕЛИК ИНГАРЕЦ.ИСКАМ И НИЕ ДА ИМАМЕ ЕДИН ОРБАН СТГА СА НИ УРАВЛЯВАЛИ ПРОДАЖНИ СЛУГИ НА САЩ И ЕС.
12.
РВМ
05.04.2022 08:56:52
1
2
Колкото тиквата беше ера. Видяхме как свърши.
11.
115
05.04.2022 07:13:51
3
2
До 5
Гал-фон!
10.
Ami
04.04.2022 20:27:11
7
5
1, имаме, Костадин Костадинов се казва. И медиите правят ВСИЧКО възможно народа да не го познава. Или да се съчиняват лъжи.
9.
Иво Тодоров Йорданов
04.04.2022 20:05:41
3
1
До коментар номер пет
Както казах се казвам Иво Тодоров Йорданов
Ако искаш и егенето мога да си напиша
Не съм офф аффф иффф и така нататък
Изразявам личната си позиция
Никой не ми плаща да пиша глупости
Като чета някои коментари хер Йозеф Гьобелс ми се струва като ангелче
8.
Иво Йорданов
04.04.2022 19:56:49
5
9
Лично за мен най умния политик в Европа
Гледа си интересите на държавата респективно народа
И не му пука какво иска тоя или оня
Искания продиктувани от его и интереси
7.
до 5
04.04.2022 18:01:18
4
5
Овцата си ти явно кажи нещо и за корумпирания Кадафи който осигуряваше пари за всяко едно либийско дете и семейство. Добре че дойде "демокрацията" и американците че да им оправят живота на либийците
6.
Дернев
04.04.2022 15:23:51
6
12
Европа за европейцие, страните за гражданите си. Но една армия и една отбранителна европейска система където няма място за НАТО. Ако Франция не даде европейския Де Гол то може той да е източноевропеец.
5.
оффф...
04.04.2022 13:35:14
37
18
Овцете си обичат диктатурата!

Орбан е лицето на корупцията в Унгария и това го знаят както унгарците, така й съседните държави.
Унгария е на едно от първите места в Европа по корупция и скрити сделки с държавни пари. Нулева прозрачност.
На българите това не ни прави впечатление, защото сме свикнали това да е нормално в нашата страна и вместо да се борим с корупцията, просто да се борим "да вкараме наш човек".

Подкрепата за Орбан до голяма степен се дължи на същото, на което се дължеше подкрепата за ГЕРБ - основните му политически противници са социалистите, от които мнозиството в европа отдавна иска да се отърве. За много хора Орбан е "по-малкото зло" и са готови да преглътнат диктатурата му от страх да не станат отново жертва на социалистите.

Псевдоконсервативните "ценности" на Орбан реално представляват разделение на народа по множество различни критерии и дискриминиране на едните за сметка на другите, за да се създаде твърд електорат с близост до 50те процента.

Методите на Орбан включват познатата и при българските "консерватори" борба с вятърни мелници - насаждане на страх от невидимата заплаха я от кръвожадни бежанци, я от покварени "джендъри". От десет години все очакваме бежанците да ни "ислямизират", а те все така просто ни подминават на път за по-цивилизованите страни. Всички фенове на Орбан, както и тези на ВМРО, КОД, Възраждане, НФСБ, АТАКА постоянно тръбят за страшните въображаеми "джендъри", които реално съществуват само на приказки в интернет. А за гласуващите за псевдоконсервативните партии ужасите в интернет са по-важни от тишината в реалността.

Победата на Орбан е притеснителен знак, че централна и източна Европа все повече затъват сред фалшиви новини, противопоставяне, безграничните Facebook войни и примитивното желание, този който не живее като нас, да бъде мачкан.
4.
haha
04.04.2022 13:22:31
5
4
Много нелепо твърдение християнския корен. Айде да се върнем малко в часа по история и каква е връзката с прабългарския Род Дуло. Останалото е ала бала
3.
оффф...
04.04.2022 13:06:22
8
9
"християнският корен на страната"

звучи невероятно нелепо, приятелю :D
2.
12
04.04.2022 12:59:27
10
44
Това показва че унгарския народ е твърдо за Русия и не се влияе от пропагандата на управляващите в ЕС и САЩ. Това са уроци от историята които унгарците не искат да повтарят.
1.
Един
04.04.2022 12:54:20
12
42
А в България кога ще имаме такъв политик?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
След смъртта на 17-годишен тийнейджър в Кумлука, разбиха лаборатория за друсан чай След смъртта на 17-годишен тийнейджър в Кумлука, разбиха лаборатория за друсан чай В двуетажния палат на Садулата ченгетата намериха голямо количество обработена и необработена дизайнерска дрога, която е била предназначена за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Инициативата е на сдружението на младите лекари 
Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори