×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екип на ТВ СКАТ и сайта Десант задържа нелегални мигранти в Странджа (СНИМКИ)


24 Март 2022, Четвъртък, 16:59 ч.
Автор: Флагман.бг

От полицията предупреждават българските граждани да не спират на стопаджии по пътя между Бургас и Малко Търново при никакви обстоятелства, за да не си навлекат после неприятности с органите на реда
 

Екип на телевизия СКАТ и сайта Десант се натъкна на нарушители, преминали нелегално границата ни с Турция в района на община Малко Търново в Странджа.

Трима младежи, добре облечени, с еднакви раници и допълнителна екипировка спряха автомобила ни и поискаха да ги откараме до Бургас. Вместо това, подадохме сигнал на спешния телефон 112.
Мъжете твърдяха пред нас, че са от Сирия и че имат нужда от помощ. Каква, не можаха да обяснят. Не разбраха и въпросите ни как са преминали границата и как са стигнали дотук.

За по-малко от 3 минути на място пристигна екип на Гранична полиция, последван от представители на жандармерията.
Нарушителите бяха задържани, но останаха на място да пристигането на преводач. Най-вероятно, след като бъдат разпитани, тримата ще бъдат разпределени в центъра за бежанци в Любимец.

Припомняме, че на 1 февруари в бургаския комплекс „Меден рудник“ бе задържана група от 60 нелегални мигранти, превозвани в микробус и зарязани на пътя от трафикантите. А само преди три дни - на 21 март, друга група бе задържана отново в "Меден рудник".

От полицията предупреждават българските граждани да не спират на стопаджии по пътя между Бургас и Малко Търново при никакви обстоятелства, за да не си навлекат после неприятности с органите на реда. 




В категории: Малко Търново


9
Коментара по темата
9.
_nib_ do 7
24.03.2022 22:34:41
1
0
Вярно че е гнусно....А най-гнусен е мръсния американец....Купил зеленското продажно недоразумение, съко и нашите управляващи и създал нацистка държава пред портите на Русия....Гнусен е мръсния американец за десетките световни военни конфликти....Гнусен е мръсния американец за бомбардировките на Сърбия включително и с обеднен уран.....Милиони примери за гнусотията мога дадам...За нова-закриване на американските окупационни корпуси наречени бази....и да се махат от Родината ми.
8.
*********
24.03.2022 19:57:47
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
до 6
24.03.2022 19:29:41
7
13
Че и озлоблени погледи си измисли само и само да оправдаеш делението по расов признак.
На една страна бягащите със скъпите джипове азовки а на друга бягащите от войната бедни арабчета.
И как да минат легално границата ако изобщо имат документи, след като у нас няма как да ги приемат за бежанци. Бежянци са само в ПЪРВАТА БЕЗОПАСНА ЗА ЖИВОТА ИМ СТРАНА.
За арабите това е Турция.
Азовките може да си избират от целият ЕС ! За тях Законите са специални.
Гнусно е да се делят хората така !
Просто е гнусно !
6.
До 3
24.03.2022 19:09:48
7
9
Къде виждаш деца? Млади мъже с озлобени погледи, преминали нелегално границата, без документи и криещи се от властите.

Какво общо има между бежанците и нелегалните мигранти? На едните се полага грижа и подслон, на другите затвор. А ако не виждаш разлика, проблема си е само твой. Закона български и хората, на които това им е работа, отдавна са изяснили нещата.
5.
горския
24.03.2022 18:31:55
2
3
Ko стана с телефоните им,маратонките,раниците с консерви,щото ас нося 44 номер,ако на никой не му трябват,а пък тефона ми се намокри на тумбите,та да ги взема у нас.
4.
Guten tag
24.03.2022 18:08:43
3
5
Дискриминацията (от лат. discriminatio – „правене на разлика“) към или спрямо даден индивид или група е третирането или възприемането му на базата на класа, категория, раса, етнос, религиозна принадлежност, сексуална ориентация, биологичен вид или нещо друго вместо спрямо неговите лични качества.
Според признака, по който се дискриминират хората, се назовават различни видове дискриминация – пр. религиозна, етническа, расова, полова, сексуална, видова и т.н.

Дискриминация има тогава, когато е налице официално или неофициално разделяне на индивидите в отделни групи по някакъв техен общ признак, при което им се дават или отнемат дадени права, задължения и възможности, според групата към която принадлежат. Отношението към индивидите от различни групи трябва да е различно, неравноправно и нерационално.
3.
Срам ме е
24.03.2022 17:42:45
8
27
Лицемери !

За едните бежанци, хотели, ще им строим училища, работа им предлагаме, помощи им събираме а за другите арести и лагери !

Лицемери !
Само защото момчетата не са фашисти такова отношение към тях !

Украйнските деца с какво са по различни от арабските ???
2.
Кирил Петков
24.03.2022 17:40:31
1
11
Журналисти-герои!
Ще ги предложа за награда, проявили са завидна смелост и хладнокръвие!
1.
Хан Курбан
24.03.2022 17:27:41
3
24
Да ги настанят в хотел и по 40 лв. на ден да им осигуряват за целия престой в страната! Който си ги е намерил, да се грижи за тях!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори