×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Военни кораби приближават Одеса, украински генерал очаква десант


Военни кораби приближават Одеса, украински генерал очаква десант
Сценарият за руски десант в Одеса е в сила, но ние сме готови, каза ген. Радион Башев
17 Март 2022, Четвъртък, 09:45 ч.
Автор: Флагман.Бг

В морето има военни кораби и те нарушават морските ни териториални води, каза Радион Башев

Военните, които отговарят за сигурността на хората в Одеска област, предупредиха, че руски кораби приближат към пристанището в Одеса. По-малко от 100 км ги дели от украинския бряг.

В специално интервю за бТВ ген. Радион Башев, който е началник на военната администрация в Измаилски район, каза, че сценарият за руски десант е в сила. 

„Ние обаче сме готови. Одеса е подготвена. В морето има военни кораби и те нарушават морските ни териториални води“, добави той. 

По думите му военните разполагат със сателитни сателитни снимки от Космоса, на които се вижда, че руските войски приближават от Крим.

„Руските кораби не спазват никакви правила“, добави ген. Башев.

В Измаил навсякъде са разлепени плакати срещу руската инвазия по вода и срещу военните кораби в Черно и Азовско море.

Заради ракетните удари хората от Източна Украйна бягат при братята си от Западна Украйна.

„Искаме да съхраним спокойствието на хората в Измаил по време на войната и да защитим населението. От цялата страна пристигат украинци, ние сме осигурили хуманитарен коридор чрез ферибот към Румъния“, разказа генералът.

Той добави, че има много бежанци от Одеса, предимно жени или деца. Те или ще останат в града или в селата, или ще емигрират като бежанци в съседните страни.


 


В категории: Войната в Украйна


6
Коментара по темата
6.
Тошко Африкански
18.03.2022 19:04:11
0
0
УКРАЙНА Е БАНДИТСКА ДЪРЖАВА !!!
5.
Потърпевш
18.03.2022 18:58:46
0
0
През 2017 организирахме седмични екскурзии Варна-Одеса с яхта. С измислени правила и закони украинците на арестуваха и решиха да конфискуват яхтата. С огромен риск издебнахме момент да отплаваме ,усетиха се и започнаха да ни преследват.В пред инфарктно състояние се добрахме до руски води,добре че ни забеляза руски катер и тръгна към нас тогава украинците обърнаха и дим да ги няма. УКРАЙНА Е БАНДИТСКА ДЪРЖАВА !!!
4.
генерал
17.03.2022 11:24:46
4
6
Тоя генерал още ли не е разбрал ,че са във война с руснаците: "В морето има военни кораби и те нарушават морските ни териториални води“. Те влязоха в цялата ви държава, той за териториални води говори
3.
Преговори ли?
17.03.2022 11:19:58
7
12
Четата на Азов-човци и неонацистите взеха да гълтат водица.

Това ако е битка от Украинска страна?
Да стоиш и чакаш в коопераци или в семейна къща разположил противотанково оръдие,картечница по преминаваща руска техника и да стреляш ,какви войници сте бе шматки?
Излез с техника на пътя и се бий ,както правят Руснаците.
Провокатори и мишки са тези неонацисти,още повече с видеата по нета доказвате своя страх и безпомощност.Нямат нито едно здраво летище,команден пункт.Действат само с противотанкови "Jevelini"и това е!
А Зеленски всекидневни чете пред камера наизустени текстове пратени от умелото куче ДЖО и създава внушение на Украинци за непримирим водач, какъвто не е наркомана Зеленски.
2.
Малко в повече ми идват цинизмите на Украйна
17.03.2022 10:54:43
8
10
Днес по телевизията видях плакатите, които са разлепили украинците по улиците. Нарисували потъващ руски кораб, на който мачтата му е кремълската часовникова кула и написали Иди нахуй
Какво очакват с такова отношение?
Или това се прави, за да се протакат преговорите?
1.
Репортаж
17.03.2022 10:41:16
1
2
Има ли някъде интервю с водещ Статул Карабашев?
"... хората от ИУ бягат при братята си от ЗУ.", а Стефка Костадинова като бяга, бяга и после скача висок скок, в други дисциплини скачат дълъг скок, но не бягат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал с участник в "Игри на волята", собственичка на магазин го обвини за кражба на кашкавал и спагети Скандал с участник в "Игри на волята", собственичка на магазин го обвини за кражба на кашкавал и спагети На кадрите от охранителната камера се виждало и как си пълни гащите със сирене и руска салата Президентът насрочва първото заседание на Народното събрание Президентът насрочва първото заседание на Народното събрание Официалната клетва на новите 240 народни представители ще даде старт и на процедурата по консултации Бум в търсенето на стари бунгала на юг от Бургас Бум в търсенето на стари бунгала на юг от Бургас Цените ни варират от 30 до 110 лева за вечер за семейство, каза Тодор Стамов - управител на къмпинг Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Прикован съм на легло, споделя Георги Стайков, когото всички познават като Ростислав от „Вчера“ и заради него „Клетва“ на Кирил Маричков се превърна в хит Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Изградил е необичайно селище в Неофит Рилски, наподобяващо на мормонска секта  Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект ЕС с неговите политика в момента е заплаха за европейската цивилизация, заяви лидерът на "Възраждане" Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Радев сега излезе на кастинг, защото демонстрира божествени тела, подчертава Росен Йорданов  Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Детето е настанено в болница Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Пробвала съм наркотици, когато съм ходила на партита, но никога не съм застрашавала живота на друг човек, признава певицата  Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Гатьо разкрива, че се е виждал като победител в Кухнята на ада, но е категоричен, че след като Алекс Гърдева е спечелила първото място, значи е достойна за него
Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Новата кариера я е превърнала в „абсолютен изгнаник“ в родния й град и е имала ужасна последна година Едрогърда моделка се повози гола в метрото Едрогърда моделка се повози гола в метрото Полуголото момиче засне пътуването си, заобиколена от туристи Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Учебните заведения имат поставени табели, забраняващи тютюнопушенето, но това не отказва непълнолетните от вредния навик Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си По думите на Дмитрий Песков, Зеленски ще трябва да обмисли сключването на мирно споразумение, защото военната обстановка за Киев се влошава 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ Трудно е да се знае точно кога ще се случи, но със сигурност, ако сравните това с други зони на субдукция, е доста късно, алармира учен Ужас, тази певица остава без нос Ужас, тази певица остава без нос Певицата не е споделяла да се е подлагала отново на ринопластика в скоро време, макар преди 3 години да се показа в компанията на турски хирург
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори