×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Войната чукала на вратата ни, полк. Миленски зове да помогнем на Украйна с оръжие


Войната чукала на вратата ни, полк. Миленски зове да помогнем на Украйна с оръжие
Полк. Владимир Миленски от УС на Атлантическия съвет на България изкара руснаците изнасилвачи и призова да им дарим МиГ-овете си
16 Март 2022, Сряда, 08:48 ч.
Автор: Флагман.БГ

Няма как Русия да спечели, когато целият свят е срещу нея, коментира той

Войната чука на българската врата. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия полковник Владимир Миленски.

„Най-важното нещо, което България трябва да направи, е да окаже военна помощ на Украйна с въоръжение и боеприпаси. Задължително, когато у съседа ви е влязъл престъпник и изнасилва хората вътре, първото нещо, което трябва да направите, е не да му пращате носни кърпички да си бърше сълзите, а да му помогнете със сили. Престъпникът се спира със сила“, заяви военният експерт, който е член на УС на Атлантическия съвет на България.

Няма нищо по-разумно от това да дадем нашите МиГ-ове, подчерта той, имайки предвид естествено не последните секунди от живота си, а самолетите, които и без това не можели да ни гарантират защита на въздушното пространство. Властите в Москва обаче вече предупредиха, че за тях всяка държава, която изпрати военна помощ в Украйна, става страна в конфликта. Разумно ли е да си даваме МиГ-овете наистина? 

„В тази война от едната страна е Русия, а от другата – целият демократичен свят. Това го видяхме при гласуването на резолюцията в Общото събрание на ООН. Няма спор по въпроса. Русия беше изоставена дори от най-близките си съюзници“, заяви полк. Миленски. 

„Тази война няма как Русия да спечели. Москва от грешната страна на историята този път. Няма как целият свят да е срещу теб и да спечелиш. Може в кратковременни битки да има успех, но не и във войната, защото има други правила“, коментира той.

„Нашите самолети не са съвременни. Най-опасното е, че пилотите нямат летателна подготовка за война. Те имат подготовка за паради. Същото е положението и във военноморския флот”, заяви полк. Миленски.

"България направи своя цивилизован избор. Българите искат да живеят като свободни, съвременни и демократични граждани. Никой в страната ни, дори и тези които, използвайки ситуацията правят апели за насочване към Русия или Евразия, не изпраща децата си да учат там и не иска да живее в Москва", добави той.

Според него България няма бойни кораби. 

„Не искам да плаша никого. В доклада, който е публикуван в сайта на Министерството на отбраната, пише, че съгласно стандартите, за да може един кораб да се нарича боен, трябва неговият екипаж да е на море 108 дни в годината. Нашите моряци имат по 14 дни, но само на някои от корабите. А останалите? Това военноморски флот ли е. Мислим си, че имаме нещо, а то е зле. Същото е положението и със сухопътните войски“, коментира военният експерт. 

Той потвърди думите на бившият военен министър ген. Аню Ангелов, който твърди, че българските ВВС нямат апаратура за различаване на „свой-чужд“. Ако смъкнем един самолет, след като падне, ще можем да разберем дали е натовски или руски, уточни водещият Виктор Николаев. 

„Да, от това, което е останало от самолета, може да разберем, чий е“, потвърди полковникът. 

„Вярвам на ген. Ангелов, защото е специалист точно в тази сфера. Нямам основание да се съмнявам в думите му. Знам, че на българските самолети няма апаратура за разпознаване на „свой-чужд“. Ако над нашата територия се водят бойни действия, наши самолети не могат да участват едновременно със своите партньори от НАТО“, добави той.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 1
74
Коментара по темата
74.
иван
18.03.2022 22:41:24
1
4
4ука в газа ти воината,я си и би мамата,на нас чужди воини не ни трябват,трябва ни някои които да гледа интереса на българите,евтин хляб,гориво и стоки за един по спокоен живот,стига стени занимавали с глупости
73.
Революционер.
17.03.2022 14:55:30
5
9
Да добавя последно: НАТО е съюз, и като член на съюзът, всеки поема ангажимент към него, безплатно няма. Само съветците на времето ни врътнаха главите със обещания за всичко и безплатно, един път ми стига, повече не! Но много още българи, твърде много, има които трябва да се отърсят от тази умствена зараза.
72.
Революционер.
17.03.2022 14:43:11
9
8
НАТО нямат подлози, имат съюзници. Това че светът се дели само на господари и слуги си е просто една от болните идеи които Русия използва за да облъчва мозъците с нисък капацитет, както идеята за превъзходството на армията и технологията на Съветския.... прощавай, Руската Федерация. Отговори ми само на този въпрос: НАТО правят ли инвазии, и завземат ли суверенни държави или суверенните държави сами кандидатстват за членство?
71.
До революционер!!!!
17.03.2022 14:34:15
9
8
Но няма да се превърне в подлогата, на НАТО, като ТЕБ
70.
До революционер!!!!
17.03.2022 14:31:10
8
3
Но няма да се превърне в поддържаната НАТО, като ТЕБ
69.
Революционер.
17.03.2022 13:11:55
10
10
Можете да гласувате с палци надолу колкото искате другари, но това е реалността.
Още сега се сключват договори м/у Русия и Китай, за икономическа, ресурсна и логистична помощ. Ако си мислите че Русия може да съществува по същия начин както до сега, независимо от света, със всичките санкции които им бяха наложени и изолацията която ще търпят от 75% от света, живеете в голяма илюзия, но ''блажени са вярващите''. За една седмица икономиката им падна близо до най-ниското ниво което е било в най-лошите периоди на СССР.
Сега те ще гледат известно време празни супермаркети, както ние в България гледахме на времето, до като не дойдат китайските продукти и стоки.
И това и само чакаха китайците, да наложат икономическите окови и да поробят може би за 100 години най-малко за напред другата голяма сила до тях. Вече официално Китай не са 3та световна сила, след САЩ и Русия, а 2ра. Но пък за сметка на това следващият път когато видите калбаса и маленкая водка по магазините ще ви бъде много по-евтино от преди, което знам че ще бъде от важно същество за вас, честито!
А конкретно към вас друзя, които с радост бихте поднесли майка си България на поднос на Владимир Владимирович Путин, да пукнете дано, за това че обичате един авторитарен фашистки режим повече от собствената си родина!

Смърт за тираните! Смърт за Путин!
68.
Моряк от Боенноморските сили Ахмет Асан първи турс
17.03.2022 10:49:39
0
3
Изтрезнях .
67.
Хазелнутс
17.03.2022 05:27:41
0
9
В България има най много национални представители от глава на населението!!!
Ако се гръмне някъде тука, всички ще се чупят на запад,даже ще забият пътищата за Турция, защото е евтино!!!
66.
Революционер.
17.03.2022 00:57:13
8
9
Русия ще се превърне във васал на Народна Република Китай. Ето това е бъдещето за тях.
65.
Хан Крум
17.03.2022 00:54:32
4
14
Тоз атлантически педал да си наляга парцалите! Знаем кви кинти влачи от Държавния департамент на САЩ, за да защитава американски интереси на Балканите.
64.
Революционер до Dugin.
17.03.2022 00:38:27
3
15
Бъдещето е в свободата на избор, и демокрацията (въпреки че си има проблемите за които аз лично негодувам), не във фашистки режими, където бронирани полицаи арестуват малки момичета докато четат на глас точката в държавната конституция която гарантира свободата и правото на гражданина да протестира мирно.

ПС. Пий си хапчетата че положението при теб е тежко.
63.
Dugin
17.03.2022 00:14:34
7
12
Съюзът на източните славяни ще запази народите, но ще премахне нациите като фиктивни и умишлено провокативни, изкуствени образувания. Това държава на великорусите ли ще е? Не. Това ще е държава на източните славяни и другите народи, които са свързали съдбата си с тях. Това не е война с Украйна. Това е конфронтация с глобализма като интегрално планетарно явление.
Конфронтация на всички нива – геополитическо и идеологическо. Русия отхвърля всичко в глобализма – еднополярността, атлантизма, от една страна, и либерализма, антитрадицията, технокрацията, Великото рестартиране, от друга.
Ясно е, че всички европейски лидери са част от атлантическия либерален елит. И ние воюваме с него. Оттук и естествената им реакция.
Русия сега е изключена от глобалистките мрежи. Тя вече няма избор: или ще изгради свой собствен свят, или да изчезне. Русия е поела курс за изграждане на свой собствен свят, своя собствена цивилизация. И сега се прави първата стъпка.
Но пред лицето на глобализма само едно голямо пространство, държава-континент, държава-цивилизация, може да бъде суверенна. Никоя държава не може да поддържа пълна изолация за дълго време. Русия сега създава поле на глобална съпротива.
Нейната победа ще бъде победа на всички алтернативни сили – и десни, и леви, и всички народи. Ние, както винаги, започваме най-сложните и опасни процеси. Но когато печелим, всички ги използват. Така е замислено.
Сега създаваме предпоставките за истинска многополярност. И тези, които са готови да ни убият сега, утре първи ще се възползват от нашия подвиг.
Почти винаги пиша това, което после се сбъдва. Това също ще се сбъдне.
Разривът със Запада - спасение
Какво означава скъсването на Русия със Запада? Това е спасение. Съвременният Запад, където триумфират Ротшилдове, Сороси, Швабове, Бил Гейтсове и Зукърбърг, е най-отвратителното явление в световната история. Това вече не е западът на гръко-римската средиземноморска култура, не християнското средновековие и дори насилствения и противоречив двадесети век. Това е гробище на токсичните отпадъци на цивилизацията, това е антицивилизация. И колкото по-скоро и по-пълно Русия бъде откъсната от нея, толкова по-скоро тя ще се върне към корените си.
Към кои? Към християнските, гръко-римските, средиземноморските...... - към европейските... Тоест към корените, които са общи с истинския Запад. Тези корени са отрязани в съвременния Запад. Но те останаха в Русия.
Едва сега Евразия надига глава. Едва сега либерализмът в самата Русия напълно губи почва под краката си.
Русия не е Западна Европа. Русия следва гърците, Византия и източното християнство. И все още върви по този път. Да, със зигзаги и отклонения. Понякога се забива. Но върви.
Русия се изправи, за да защити ценностите на традицията срещу съвременния свят. Това е самият "бунт срещу съвременния свят". Не разбрахте ли?
И Европа трябва да скъса със Запада и дори САЩ трябва да последват онези, които отхвърлят глобализма. И тогава всички ще разберат какъв е смисълът на съвременната война в Украйна. Те ще дойдат на себе си и ще се борят с нас за Царството на светлината, за традицията и истинската християнска европейска идентичност. Украинците са наши братя. Били са и ще бъдат.
((Разривът със Запада не е скъсване с Европа. Това е скъсване със смъртта, дегенерацията и самоубийството.))
62.
Dugin
17.03.2022 00:11:02
5
12
Глобализацията отменя бъдещето. Тя изисква идването на постчовеците, конституира един постсвят, който се състои от симулакри и виртуални конструкции. На мястото на трансценденталния субект идва изчислителният център, матрицата, суперкомпютърът. Времето се заменя с "двойници" – на миналото, настоящето и бъдещето. Двойникът на миналото е лъжлив спомен, продукт на изкуственото въздействие върху историческата памет. Блокажът на трансценденталния субект позволява миналото да се смени така, както се сменя видеокасета в уредба. В обществото се поставя алтернативна версия и така се осъществява подмяната на миналото.
Променяйки обаче миналото, ние директно променяме бъдещето. Ако е извършено съединение на две несъвместими в миналото писти, в бъдещето ще се разпространят отзвуци от вече новото химерично обединение. Бъдещето започва да блокира, семантиката на времето се размива, раздвоява се, утроява се.
С настоящето е по-сложно: за да бъде премахнато, трябва не просто да се блокира трансценденталната субективност, тя трябва да бъде ликвидирана. Това е възможно само при прехода от човека към постчовека. Работата по дешифрирането на генома, експериментите с клонирането, усъвършенстването на киборгите и роботите се правят именно в тази посока. Необходимо е да се селектира порода същества, лишени от субективно измерение, за които екзистенциалното измерение е недостъпно.
61.
Builderberg Club Switzerland
17.03.2022 00:08:34
1
7
Иван Кръстев смята, че едно либерално-демократично общество е способно да се съпротивлява срещу агресия като Путиновата, която използва именно слабите му страни - народовластието и миролюбивостта - единствено с издръжливостта на отделните си индивиди и на гражданското си общество. "И това общество трябва добре да си дава сметка колко е уязвимо. В епохата на издръжливостта се брои не толкова болката, която можеш да причиниш другиму, а болката, която сам можеш да изтърпиш."
60.
False Flag Attack
17.03.2022 00:07:28
2
8
Мащабна кибератака срещу член на НАТО може да задейства клауза за колективна отбрана
Въздействието на значителни злонамерени кумулативни кибердейности може при определени обстоятелства да се счита за въоръжена атака. Военният алианс от години декларира, че сериозна кибератака може да задейства клаузата, но такъв сценарий досега е бил до голяма степен хипотетичен. Дали дадена кибератака отговаря на прага – да е достатъчно голяма, за да задейства член 5, ще е „политическо решение, което съюзниците от НАТО трябва да вземат.
59.
Her Schwab The Great Reset
17.03.2022 00:05:48
0
12
Ние вече живеем в една перманентна криза, тъкмо свърши Covid и започна война, водеща след себе си икономически бури и бедствия , след тях следва Киберпандемия. Ултра глобалистите ще оркестрират хаос по кълбото , докато масите не приемат Новото Нормално ...Около 70% от компаниите фалират до 1 година, ако станат жертва на кибератака.
58.
Cyberpandemic - Virtual Warfare
17.03.2022 00:00:10
0
7
Психологическата война, наричана също психологически операции, пропаганда и др., са психологически операции на влияние върху войските и населението на врага по време на война, с цел да ги деморализира и да спре съпротивата им. Те целят да повлияят ценностната система, вярванията, емоциите, мотивите, мисленето и поведението. Този тип война не е ограничена само до войниците, а може да е прицелена и в правителства, организации и цивилни групи от хора.
Психологическата война може да бъде използвана в мирно време като форма на непряка агресия срещу дадена държава. Пропагандата може да повлияе на общественото мнение в държавата мишена, така че да се намали обществената подкрепа към текущия ѝ режим. Към този тип агресия има малко възможности за отбрана, тъй като няма международен съд, който да предоставя защита срещу психологическа агресия.

Кибер атаките, които саботират правителствените компютърни системи, могат да се използват за подкрепа на усилията за конвенционална война. Такива атаки могат да блокират официалните правителствени комуникации, да заразят цифровите системи, да позволят кражба на жизненоважни разузнавателни данни и да застрашат националната сигурност. Тази таксономия включва пет широки теми: физическа или цифрова вреда; икономическа вреда; психологическа вреда; увреждане на репутацията; и социални и обществени вреди. Във всяка от тези теми представяме няколко кибер-вреди, които могат да бъдат резултат от кибератаки. За да постигнат целите си, програмите за кибервойна са насочени към широк спектър от цели, които могат да навредят на националните интереси. Тези заплахи варират от пропаганда до шпионаж и сериозни смущения с обширни нарушения на инфраструктурата и загуба на живот на гражданите на атакуваната нация. Кибер атаките могат да причинят прекъсване на електричеството, повреда на военно оборудване и нарушаване на тайните на националната сигурност. Те могат да доведат до кражба на ценни, чувствителни данни като медицински досиета. Те могат да нарушат телефонните и компютърните мрежи или да парализират системите, правейки данните недостъпни.
57.
Голямото Нулиране 2022-2030
16.03.2022 23:56:04
0
6
Военни и кибер-експерти се опасяват, че конфликтът между Западната цивилизация и Руската федерация може да доведе до избухване на „киберармагедон” със сериозни последици за цивилното население на Европа и Русия, както и за целия свят.
56.
Моряк от Военноморските сили на Република България
16.03.2022 23:29:53
1
4
Абсолютно без да ми мигне окото ще защитя майка България и всички българи !!!
55.
Az
16.03.2022 22:45:20
0
7
Щом военните станаха подлоги...Бог да ни е на помощ!
54.
брейка
16.03.2022 19:09:28
4
8
бахти тъпака...тоз и всички нещастници които са против русия и Путин ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ
53.
Ху, Хуу
16.03.2022 19:00:32
4
5
До Моряк от Военноморските сили на Република България
А ако свободата и суверенитета ни са заплашени от Русия както заплашват свободата и суверенитета на Украйна, ще се биеш ли?
52.
Реалист
16.03.2022 18:25:59
2
19
Изключителен глупак! Ако имаше още Белене, този палячо да е вече там!
51.
писна ми
16.03.2022 17:34:16
5
19
Писнами от русофоби, които по всякакъв начин се мъчат да ни изкарат руски подлоги и страхливци. Ами тръгвайте бе г-н Полковник. Имате възможност да вземете оръжие и отидете в Украйна само , че не би, тъй като сте насрани и никога няма да го направите. Правилно бе зададен по долу въпроса, а какво направихме когато бомбите западаха наистина у съседа- Сърбия. Тогава политиците ни мълчаха като нас-ни а обикновенните хора направиха доста пари от Югоембаргото, а пък за Македония да не говорим. По него време те бяха най-доволни от всички.
50.
Моряк от Военноморските сили на Република България
16.03.2022 16:54:20
1
24
Клел съм се в знамето и в Отечеството ни да го браня ако е нужно и с живота ми,НО няма да си дам живота за чужди интереси и игрички !!! Бих си дал живота отново и отново за БЪЛГАРИЯ ако се води война за нашата свобода и сувернитет !!!
49.
До всички руски подлоги
16.03.2022 15:45:31
21
7
Квичете тавариши страхливци. Добре, че Украина и други държави не са толкова насрани като нас/вас, че ние щяхме да сме следващите. Ако не беше НАТО или ЕС досега вече да имаме рубли вместо лева и да караме.
Ако не беше НАТО и ЕС бургазлии нямаше да има нито един плаж на който да отидем и всичко щеше да е Доган Сарай. Засрамете се.... Защо е виско бензина -> заради западът? Нали паднаха цените сега, защо зреждаме още на 2.90? Аман от роби и слепци
48.
Оху боху
16.03.2022 14:50:53
4
10
Като чета коментариите чак ме е срам че съм българин. Колко много куислинги в България!
47.
Казват,
16.03.2022 14:06:55
3
26
че на такива като тоя мозъчните гънки се свеждат до една - от фуражката!
46.
Мърдок
16.03.2022 13:30:34
5
15
Опа и тука един шоколад се самозавива в Мармот.
45.
Миню Умния
16.03.2022 13:26:04
4
34
кратко,точно и ясно - поредния идиот ...
44.
.....
16.03.2022 13:21:04
5
27
Евреите на вкараха в ЕС и НАТО

Когато е нужно вземане на важни стратегически решения за дадена държава--- агенти на Америка с куфарчета идват на крака и предлагат и споделят намеренията при ,които ако откажем и съгласим ,какви са последствията!?
Назначават ЕВРЕИ на ръководни постове ...един вид "ТРОЯНСКИ КОН"-предатели и сподвижници на сатанизма.

Пример:Соломан Такси,Зеленски,Лорерката,Макрон е банкер от Рокшилдови ,членове на СЗО,членове от ЕП-всичко е предател с интерес мразещи обикновения човечец за власт и пари!
43.
Възмутен
16.03.2022 12:52:53
6
58
Този трябва да бъде осъден и затворен в пандиза за подстрекаване към участие на България във война.
Ей, такива като него ще ни въвлекът във война.
ИЗГОНЕТЕ ГО,
42.
Българин
16.03.2022 12:39:19
6
53
Този "военен' трябва да го съдят за създаване на напрежение и манипулиране на нагласите. Пълен нещастник, ако иска да воюва да ходи в Украйна, а ве да въвлича България в чужда война.
41.
Abe
16.03.2022 12:37:34
6
43
Разстрекяйте го тоз гъз.Цекта им е да ни изкарат от ЕС ще умрем от глад.Майка ви долни изроди.Отивай да се биеш ти бе лайнар.Ние няма с никой да се бием и никой не иска в бг да идва.Отрепка долна
40.
Бай Пеньо
16.03.2022 12:30:58
6
36
Естествено, че трябва да помогнем когато съсед е в нужда!! Както помогнахме на Сърбия, когато я зачукаха с бомбите!! А Миленски, ко ши каиш?!!
39.
Болен
16.03.2022 12:26:52
6
35
Абе полковник ли си лайняр ли си от какво разбираш ти бе шматко. Кой чука женати виж не гледай кой чука на вратата ни. Мазен долен предател. На въжето веднага гнидо мръсна.
38.
*********
16.03.2022 12:25:54
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
Абе
16.03.2022 12:20:08
3
16
Не знам кой на коя врата чука, само някой да не остане неизчукан накрая
36.
Въпрос
16.03.2022 12:09:52
3
45
Миленски, колко долара постъпиха в сметката ти преди да опиташ да ни вкараш във война?
35.
Въпрос
16.03.2022 11:57:56
4
36
Тоя пък"умник"пък откъде изпълзя? Нещастник!
34.
Джоко
16.03.2022 11:56:19
4
19
Този екземпляр не се ли е клел само доволно във вярност към БКП и СССР ???
33.
nkkp
16.03.2022 11:41:18
3
50
този генерал за ръчичка с мазния Соломон Паси който искаше ядрено оръжие в България и директно на фронта двамцата
32.
Луд та дрънка
16.03.2022 11:38:03
4
39
Като носиш пагони имаш отговорности. Приказките на едро са за политиците. Този е поредния клакьор, който се мъчи да си купи фабрика на 08.09.
31.
ТОП стратегия
16.03.2022 11:34:14
3
42
Ок, пращаме оръжия и влизаме във военен конфликт с Русия. Нямаме капацитета за такъв. Същевременно Турция настъпва. НАТО под заплаха от ядрена война, ще вдигне ръце от нас, както прави с Украйна. След време, България отново става част от Османската империя, днешна Република Турция. Nice,a г-н Полковник ?
30.
Др Иванов
16.03.2022 11:34:05
3
41
ТЪПАНАР НЕЩАСТЕН
29.
razbivacha na tesni gazove
16.03.2022 11:33:50
3
30
Идиоти, сър!
28.
мдааа
16.03.2022 11:27:23
31
8
Русия трупаше оръжия и твърдеше, че няма да напада.
27.
Бургазлия
16.03.2022 11:10:23
3
39
Направо му докарайте един Миг с пълно бойно снаражение на летището в Сарафово и да излита право срещу Крим. Там ще е за 5 мин. Убеден съм, че ще му направят подобаващо посрещане!
26.
ИЗМАМАТА СТУДЕНА ВОЙНА
16.03.2022 11:05:31
3
8
НАЛИ ВИ Е ЯСНО ЗАЩО С В И Н Е Т Е НЕ ДАВАТ ДА ИМАШ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН РЕАКТОР? - МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕШ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ДЕГРАДИРА ОБОГАТЕНИЯ УРАН ;) И ДА НЕ ИСКАШ ДА ГО ЛАПАШ ПОВЕЧЕ СИРЕНЯСАЛИЯ С В И Н С К И :)
25.
Хасан пандизчията
16.03.2022 11:04:29
6
44
Този соломонски плужек е измислен полковник като генерала борисов.Един ,,кюп" само може да се продаде така на краварите и да повтаря думите на изветрялия Соломончо-американски.Скоро ще сте свидетели как украинците сами ще хванат и линчуват този палячо, който се появява всеки ден като спукан гандон да реве на аотишлите из мериканците да затварят небето и да им помагат.Сега измамените от палячото украинци, ще трябва да се върнат като пещерняци в разрушените си къщи.Като им е малкоакъла, колкото повече продължават да се правят на герои от мазетата, толкова по-голям ще го ядът.А отишлите бежанки, ще се обслужват от черните емигранти от африка.Ще подновяват расата с нови маймуноукраински мелези.
24.
ИЗМАМАТА СТУДЕНА ВОЙНА
16.03.2022 11:02:52
5
17
ОБЕКТИВНА НЕОБХОДИМОСТ ОТ Б О М Б И ВЪРХУ ЯПОНИЯ НЕМАШЕ, НО С В И Н Е Т Е ИСКАХА ДА ДЕМОНСТРИРАТ СУПЕР ОРЪЖИЕ И ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ ГО Н А Л А П А Т :) А В МИРНО ВРЕМЕ И ВЪРХУ ДА КАЖЕМ НУРИ ЕГА НЕМА КАК ДА МЕТАШ ЯДРЕНИ Б О М Б И НАЛИ? А ПА И ЗА 3 МЕСЕЦА ВЕЧЕ, НЕМАШ Б О М Б И , А СИ ВКАРАЛ МИЛИАРДИ ЗА ЦЕНТРОФУГИ, ТОК, РУДА, ДЕБЕЛИ, АМА УМНИ! Г Ъ З О В Е :)
23.
Додо
16.03.2022 10:55:33
4
43
от глупав по глупав полковник.
22.
Миленски...
16.03.2022 10:48:28
7
47
Миленското ПЕДАЛЧЕ иди си наври XXXXXXXXXL вибратор в Задника и изчезни от пределите на страната Американски плъх.
Знаем че тези думи са ти подплатени с някой и друго имотче на Америка ,но хора като теб е редно да бъдат гонени като Американски агенти и обявени като Персона нон грата .

Путин ще ви изгори живи ,а БГ-народ ще му помогне!
Ще ви евем майката-продажни кучета
21.
....
16.03.2022 10:41:11
8
48
Този хомодебил е провокатор пратен от Пентагона за сее несигурност и ръси пропагандни материали посока Българския народ -Русия!

Българските проститутки изнасят оръжие от преди 2020г.а Русия научава от преди 10дни.
НАТО-вските пионки в България целят народа ни да е мишена спрямо Русия.
Един път да сме щит пред Америка,второ да намразим освободителите си,което няма как да стане.

Просто Киро и компания от абреавитурни мишлета целят изтребление на славянската нация по заповед на Америка.

Новини по нашите НАТО-вски канали не гледайте ако сте патриоти !

ЦЕЛТА НА АМЕРИКА Е КОЛОНИАЛИЗАЦИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ ЧРЕЗ БАЗИТЕ В НАТО РЪКОВОДЕНИ ОТ ЕП-който изцяло е с Американски пионки.
20.
ха ха ха
16.03.2022 10:39:42
5
36
Малоумник!
19.
Добра вест
16.03.2022 10:39:09
5
24
Тоя явно знае по себе си , че руснаците са изнасилвачи.
18.
И "изказващите" се,
16.03.2022 10:38:47
3
33
и доукрасяващите и публикуващите тези истерии са за затвора, НАЙ-меко казано! Ако и по теЛЪЖАвизиите се дрънка същото, а сигурно е така, ще уморят още възрастни и наивни хора. Чудовища!
17.
Мунчо
16.03.2022 10:32:03
6
33
Този ми прилича на взодният ми лейтенант в казармата като стана земетресението във Вранча в петък привечер скочи през прозореца и избяга като се появи чакв понеделник за развод. Правят се на велики ама в къщи пред продънените си пръскачки мълчат и слушкат дори и след като им прибарат заплатата и пенсията. От опит знам, не вземам акъл от такова о дупе, както и от някой на който му е стоял пагон на рамото и котлона главата !!!
16.
*********
16.03.2022 10:15:08
5
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
15.
митко
16.03.2022 10:13:11
8
70
Две години ни плашеха, че ще умрем от Ковид, а сега ни промиват мозъците с войната. От какво ли ни отвличат вниманието? Много малка държава сме, за да се въвличаме във военен конфликт. Хуманитарната помощ е достатъчна.
14.
Сс
16.03.2022 10:12:26
8
39
Не съм с никой, може би и в двете воюващи страни има вина, но като, че ли много време му е стоял котлона на главата ???
13.
Като
16.03.2022 10:05:50
6
74
Изразява лично мнение,да се запише доброволец.Ние не искаме да бъдем въвлечени във война!Нека да не се дава трибуна от телевизиите на крайни мнения.Стига вече!
12.
добре Миленски
16.03.2022 10:04:48
8
74
Предлагам да те изпратим теб в Украйна, като помощ. Все пак важен е личният пример.
11.
Гледам
16.03.2022 10:02:54
12
71
И не вярвам на ушите си: Целият свят бил срещу Русия...
Алуууу,малоумника олигофрен полковник, къде е Китай ,Индия,Бразилия,цяла Африка,цяла южна Америка? Къде? С или против?
Честно казано никога не съм очаквал, че новините в една демократична уж държава ще се представят в такъв изкривен и едностранчив формат.
10.
:)
16.03.2022 09:57:32
6
41
даже да вземем да отидем да се бием вместо тях
9.
Пълен смях
16.03.2022 09:56:32
3
42
С кой е виновен за сасипването на армията!!! Почти всички от 90год. до сега! Много експерти и велики пълководци минаха да оправят армията , но оправеха ТЯХ СИ!!! Сега си харчат паричките от държавните поръчки за въображение и логистика!!! Единият пример са лодките за разходки в една от Черноморските бази!!!! А началниците на тия лодки със самочуствие до небето и те само на хартия началници!!! Пълен смях е там!!! Че и жени вкараха при тях БАРДАКА да е пълен !!! И много стойки чупят пък те по физическо отсъствали и и ако не беше ЧИЧО ИМ ИЛИ ВУЙЧО ИМ щяха да гледат армията през крив макарон! Ма те ся вече взимат куцо кьораво и сакато, до там я докараха великите пълководци! НЯМА ТАРИКАТ ДА НАДХИТРИ СЪДБАТА СИ!!!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
8.
българка
16.03.2022 09:52:53
17
67
Поредният говорящ малоумник ,Как пък толкова ви се иска да и плашите нас,оикновените хора ,бе ,простак долен.Омръзна ни вече да четем разни ,дето не сме ги чували да правят изявления..и то не какви ами все призиви за война и че сме на прага на война .Липсва ми балансьора ББорисов ,може да е всякакъв ,но ако беше той щеше да има и баланс в отношенията и с Русия ,и с украйна ... а вие големите умници барабар с вечно ухиления ни премиер ,нищо чудно и да ни въвлечете зорлен във войната!
7.
На тоя
16.03.2022 09:51:59
10
61
Му чука кукувицата на мозъка.
6.
Този
16.03.2022 09:43:50
10
42
пример със съседа може да се представи и в друг аналог...
А ако забележиш, че съседът ти изведнъж започва да трупа оръжие пред вратата ти, като тръби на всички комшии, че го прави защото чул, че смяташ да го нападаш ?!
И е струпал толкова оръжие, пушки , ножове, пистолети, че на всички във входа казва да се чува само неговия глас, защото има най-много оръжие...
Освен това на всички обяснява, че ти си едно нищо, че светът няма нужда от теб, насъсква всички съседи срещу теб ?!
Какво ще направиш в този случай?
Ще излезеш за да дадеш една кърпичка на същия този съсед , за да си забърше оръжията, ще го чакаш да влезе в къшата ти, или ще излезеш и ще му разриташ струпаното желязо ?!
5.
Попов
16.03.2022 09:35:49
10
75
Полковник миленски-звучи като зеленски!
4.
burgazlia
16.03.2022 09:35:27
9
75
Toя анонимния откъде го изкопаха и него? И той като монката, като плевнята и си отвори устата и се изля
3.
мен
16.03.2022 09:30:04
14
83
КЪВ СИ ТЕ БЕ ПАЛЯК ПРОСТ ШАПКАР ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ХРАНЕНИЧЕ НА ДЪРЖАВАТА КОЙ ЩЕ НИ НАПАДНЕ БЕ ГЛУПАК ПЕНСИЯТА ЧУКА НА ГЛАВАТА ТИ ЧЛЕН НА НАТО СМЕ БЕ ГЛУПАК С ГЛУПАКА ИЗКАЗВАШ СЕ НЕПОДГОТВЕН НАЙ ГЛУПАВИТЕ И МАЙ МЪРЗЕЛИВИТЕ СТАВАТ ШАПКАРИ
2.
Хахах
16.03.2022 09:24:15
12
97
Да ходи той там, защо ние да пращаме?!
1.
Ilko
16.03.2022 09:24:11
18
95
Пълен Глупак , фуражката му е повредила мозъка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори