×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изстрели и мощен скандал предшествали кървавата драма в Бургас, 19-годишен се бори за живот


Изстрели и мощен скандал предшествали кървавата драма в Бургас, 19-годишен се бори за живот
19-годишният бургазлия изпил много алкохол и влязъл в пререкания с останалите, буйствал и стрелял с пневматичен пистолет срещу домакина и негов приятел
14 Март 2022, Понеделник, 09:55 ч.
Автор: Флагман.бг

От полицията разпространиха подробности за инцидента, при който бе наръган младият мъж

Изстрели и мощен скандал предшествали кървавата драма на Тодоровден на ул."Георги Шагунов" в Бургас, за която Флагман.бг пръв съобщи. От полицията разпространиха подробности за инцидента, при който бе наръган 19-годишен бургазлия. 

Сигналът е подаден на 12 март около 14.00 ч. в Първо Районно управление - Бургас. Свидетели информирали полицията за инцидента, възникнал в частен дом, разположен на бургаската улица "Георги Шагунов". Пристигналите на място униформени установили, че 24-годишен бургазлия нанесъл множество прободни и прорезни рани в областта на главата, ръцете и гръдния кош от лявата страна на тялото на 19-годишен бургазлия. Пострадалият претърпял спешна хирургична операция и е настанен за лечение в отделение "Реанимация" на УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

Извънредно! 24-годишен почти закла авера си със счупена бутилка в апартамент в центъра на Бургас

Свидетел с ужасяващи разкрития за кървавата драма на ул. „Георги Шагунов“ в Бургас (СНИМКИ)

Констатирано е, че около 13.00 ч. в къщата собственикът й – 35-годишен бургазлия празнувал с приятели Тодоровден. Малко по-късно към тях се присъединил и 19-годишният бургазлия, който след употреба на голямо количество алкохол започнал да се държи агресивно и влязъл в пререкания с останалите гости, възпроизвеждайки изстрели с пневматичен пистолет срещу домакина и негов приятел. Нанесъл и удар с ръка на 24-годишния бургазлия, който счупил една от бутилките с алкохол и нанесъл множество прободни и прорезни рани в областта на главата, ръцете и гръдния кош на 19-годишния мъж. След деянието 24-годишният извършител избягал, но е задържан със съдействието на служители от Второ Районно управление – Бургас. Работата по случая продължава.

Никой от участниците в кървавото тържество не е криминално проявен, но всички са били солидно почерпени.


В категории: Бургас


8
Коментара по темата
8.
Яснооо
14.03.2022 15:09:48
1
1
Гей драма
7.
оффф...
14.03.2022 14:18:29
0
5
Да би мирно седяло, не би чудо видяло
6.
Куката
14.03.2022 14:11:32
0
4
Даниел е намушкания от Кадри
5.
Приятел
14.03.2022 13:03:16
1
9
Даниел много се вкарва във филма
Пистолети ножове
Прави се на мъж а е поредния лигльо
Ежи се на останалите и беше ясно че ще си изпати
4.
А бе
14.03.2022 12:51:53
0
6
Алкохола вреди на пола.
С плодови сокове,към полови скокове.
3.
...
14.03.2022 11:40:43
0
4
Бразилци...
2.
кристиа пройчева меден рудник
14.03.2022 10:07:48
5
20
бях там като компанионка
1.
*********
14.03.2022 09:59:55
1
25
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори