×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

6 неписани правила за секс тройката


6 неписани правила за секс тройката
Ключови думи: тройка, секс, правила, мъж, жена
21 Февруари 2022, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Един от тримата трябва да е лидер

Да поканим трети човек в спалнята – това е фантазия, която се върти в главите на мъжете и жените още от древни времена. Някои хора са напълно ок да си останат само с фантазията цял живот, но други горещо искат да я осъществят. Всеки, който е правил тройка обаче, може да потвърди, че нещата не са толкова прости, колкото изглеждат... преди, по време, че и след тройката.

Всъщност, щом има повече от един човек в интимна ситуация, нещата винаги могат да се усложнят. Какво остава за повече от един! Но с подходящия човек (или в случая – хора) и няколко логични правила, тройката може да се превърне в приятно изживяване, което ще помните с хубаво цял живот.
Независимо дали излизате с бисексуален/любопитен човек или сте срещнали двама, които искат да споделят тялото ви, тройката е нещо, което никога няма да забравите.

Правило 1: Всички трябва да са съгласни с всичко
Тройки не се правят, за да угодите на някого - това може да доведе до много горчиви чувства след това. Също е много важно и как ще изберете третия участник. Неписано правило в тройките е, че човекът, който ще ви "дели" с някой, трябва да има финалната дума кой ще е другия партньор от същия пол. Ако тройката е МЖМ, мъжът в двойката одобрява другия мъж, а когато е ЖМЖ - жената в двойката одобрява другата жена. Всички си имаме его и колкото и да сме разкрепостени, трябва първо да се уверим, че сме достатъчно ок с това да допуснем третия човек в своята интимна обстановка, за да няма чувства на ревност или неудобство.

Правило 2: Отделя се толкова време, колкото е необходимо
Не очаквайте да се почнете от вратата за краката - не е като в порното ;) Има период на ухажване, комуникация, дори срещи. Съберете се някъде, където и тримата ще се чувствате комфортно. Може да е в бар, а може и да е направо на "терена". Сипете си по чаша вино, ако пиете, за кураж и отпускане. Отнасяйте се към третия човек така, както бихте се отнесли към партньор, с който искате да правите стандартен секс.

Правило 3: Баланс, баланс, баланс
Липсата на баланс може да провали всичко. Тази отговорност пада основно на човека, който бива "делен" между двамата. Винаги е добре "малцинството" да е по средата, защото другите двама може и да не искат да се докосват, а само да се редуват или да гледат. При МЖМ тройка, балансирането идва някак естествено, но мъжът в ЖМЖ тройка трябва да е истински майстор, защото има да задоволява две жени и никоя от тях не бива да се чувства изоставена. Идеален вариант би бил, ако вашата партньорка е активна и няма нищо против да помага в забавляването на другата дама, докато вие се занимавате с нея. Ако обаче и двете са заели пасивна роля, ще ви се наложи да ги задоволявате едновременно. Трябва да запомните, че не можете да се групирате по двойки твърде дълго – това не влиза в етикецията на тройките. Не е нужно да правите много – може просто да се наслаждавате на ласките на единия човек, докато вие докосвате другия. Важно е да давате удоволствие докато го получавате. Идеалната стратегия в този, а и във всеки друг тип тройка, е да си имате „Горещ стол“ – един сяда в средата, а другите двама го задоволяват. Така всеки си има ред и не се чувства пренебрегнат по някакъв начин.

Правило 4: Един от тримата трябва да е лидер
Тройката може да има странни моменти, ако нямате достатъчно самочувствие и не контролирате ситуацията. Не е нужно да нареждате на всеки къде да стои и какво да прави. Просто действайте недвусмислено и смело. Ако сте жена, започнете да задоволявате орално единия от двамата, като обърнете дупето си към другия. Ако сте мъж, заемете поза, в която да можете да целувате едната дама, докато другата ви прави орална любов, например. Хубаво е да се говори открито за това какво искате и какво не. Ако нещо не е по вкуса ви, едно „не“ е достатъчно. Което ни насочва към следващото правило, а именно...

Правило 5: Границите се комуникират предварително и се поставят отново, ако е нужно
Ако сте двойка, която търси трети човек, изслушайте условията на партньора ви да участва в тройка – например, той или тя може да е ок с всичко, с изключение на това да има проникване с другия човек. Жената може да не иска да целувате другата. Мъжът може да не иска да прави секс с другия мъж. Това са границите на хората, които не трябва да поставяте под въпрос и определено не трябва да престъпвате. Също така, някой може да си промени мнението - не се ядосвайте. Това, което си представяме и това, което е в действителност, са различни неща. Напълно ок е някой да каже "Мислех, че искам, но вече не желая да участвам".

Правило 6: Кондоми, много кондоми
Отново ще разсеем някои фантазии от порното - нездравословно и нехигиенично е да се прониква без кондом в двама души. Или с един и същ кондом в двама души. Може да звучи досадно, но е абсолютно наложимо да сменяте презерватива всеки път, ако планирате проникване в двама души. Пренасянето на секрети от влагалището или ануса на единия в другия партньор може да предизвика сериозни инфекции или да пренесе някоя болест. Да не говорим, че просто не е джентълменско :)
Най-важното е ничии чувства да не бъдат засегнати и да се забавлявате!


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
*********
04.12.2023 16:12:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Ирена
14.03.2022 12:28:14
0
2
Бих опитала от любопитство, заради двойното проникване.
2.
Ани
24.02.2022 12:57:40
1
1
Аз съм опитах с двама мъже. Не ми хареса. Не повторих.
1.
Стига бе
21.02.2022 23:44:02
0
10
Олеееее......само ако ви прегледа хронологията някой на вас за последната една година например.....пълно е със подобни статийки.....Кой е автора им?със сигурност е един и същ човек.....някой адски загорял тип ще да е......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори