×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Състоянието не Денди е тежко след опита за убийство, търсят кръводарители


20 Февруари 2022, Неделя, 08:35 ч.
Автор: Флагман.бг

Той е настанен в тежко състояние в столичната УМБАЛ "Св. Анна"

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, срещу когото бе извършен опит за умишлено убийство, е в тежко състояние в столичната УМБАЛ "Света Анна" и се нуждае от кръводарители, съобщи актрисата Касиел Ноа Ашер в профила си в социалните мрежи, пише Dir.bg.

Вчера от Софийската градска прокуратура съобщиха, че в периода от около 14 часа на 17 февруари до около 1.50 ч. в апартамент на улица "Св. Иван Рилски" в София е извършен опит за убийството на Милчев. Сигналът е бил подаден от друг човек, след като Денди е бил открит в безпомощно състояние в жилището. Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели. Извършват се и оперативно-издирвателни мероприятия. Предстои назначаването и на експертизи.

Светският хроникьор е транспортиран в Университетската болница "Света Анна", а желаещите да дарят кръв могат да го направят утре в Националния център по трансфузионна хематология, като съобщят имената на Любомир Милчев, а след това занесат бележката в лечебното заведение.

"За сега ни остава само да се молим Денди да има късмет! Който желае да дари кръв / има нужда / може да го направи още утре в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. От там дават бележка, която носите в Окръжна болница св. Анна! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна. Но аз ще ида утре - защото нещата са спешни", призова Касиел Ноа Ашер.

По нейна информация това не е първото посегателство над светския хроникьор. По думите на актрисата, Денди е бил пребиван поне два пъти до момента. 

 


В категории: Животът


За кого гласува Лили Иванова
За кого гласува Лили Иванова 13/06/2024, Четвъртък 11:59 0
Флагман.БГ Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова 13/06/2024, Четвъртък 10:41 1
12
Коментара по темата
12.
Лидка
21.02.2022 14:58:22
0
7
Какво ви е сторил, бе хора?!? Авангарден, със самочувствие, но на някого да е пречил???! Някого да е наранил? Не е престъпник, нормален човек,пкойто си разхожда кучето в града.
Много сте жалки, готови сте да ритнете падналия,, но когато политици, кметове и администрация ви се празнят на главите, си мислите, че вали дъжд
11.
Gorth
20.02.2022 21:54:02
0
7
Жалко е, че се е случило това с Денди. Едва ли го е заслужил с нещо, няма вид на някой който сам си търси белята. Дано се възстанови благополучно. А онази кукумявка Деса Красова вече взе ли решение дали е еврейка или е рускиня ? Ту Касиел Ашер, ту Настася Филиповна..... Десо, Десоооо комплексирана селянке....
10.
До 6
20.02.2022 18:40:30
0
2
Добре, че е редактора на компа, иначе силно се съмнявам в интелигентността на госпожата, след като списва тук. А с последната си боза го доказа.
9.
Мее рудник
20.02.2022 15:04:12
7
8
Тц,тц,тц... Пеераска ралта чуек
8.
тхрр65хтр
20.02.2022 12:19:15
2
49
Каквито и да са сексуалните предпочитания на Денди, той е кротък човек и не заслужава да бъде пребит. Кои са тези изверги, които изпитват наслада като са жестоки към различните.
7.
има си крушка опашка
20.02.2022 12:09:40
5
8
https://lifeonline.bg/bg/strashen_prostak_v_denq_na_nezavisimostta_dendi_se_oblekchi_vyrhu_pametnika_na_velik_bylgarin_video
6.
С какъвто се събереш, такъв ставаш
20.02.2022 12:03:39
2
23
Между другото стажантката ви Кремена в началото пишеше и се изразяваше по-грамотно от вас. Днес чета една статия от нея, в която сте забранили коментарите. Та там Кременчето се опитва да ни убеди, че когато някой е роден на 29 февруари расте 4 пъти по-бавно от другите. Според нея някаква кама от полицията била на 11 години, а дъщеря и на 5 хахаха. Тя ако иска може да празнува рожден ден веднъж на 4 години, но не е вярно че е на 11 години.
5.
естествен подбор?
20.02.2022 11:59:11
8
3
дане?
4.
Среден (3)
20.02.2022 11:56:13
1
26
"от около 14 часа на 17 февруари до около 1.50ч."

Правилно е да се напише 01:50ч, а не 1.50ч
Ако се уточнява времеви интервал започващ от около 14 часа на 17 февруари до около 01:50ч. не трябва ли да се уточни че 01:50ч е на 18 февруари? Не се ли срамувате от ниското си ниво на владеене на български език? Защо не надградите нивото си и да се ограмотите малко повече? Срамно е журналисти да не познават добре родният си език
3.
123
20.02.2022 11:48:10
3
22
Дано да се оправи.
2.
Nyakoi
20.02.2022 11:38:42
4
41
Коментарите в предната статия са само от подчовеци. Това е нечий роднина, приятел… Изключително интелигентен. Как може да пожелаваш смъртта на някого и да се подиграваш? Странджанските бекове са може би най-лошия човешки материал. Дано се оправи Денди.
1.
Евгени Минчев
20.02.2022 09:28:43
36
28
Казвах му аз да не се мъчи да си разширява повече халката, ама искаше да я направи по-голяма от моята...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Подбалканският път е блокиран! Извънредно! Подбалканският път е блокиран! Животновъди от Пловдивско затвориха главния път За кого гласува Лили Иванова За кого гласува Лили Иванова Примата публично не е коментирала политическите си пристрастия, но според запознати тя симпатизира на ГЕРБ Тя превъзмогна раздялата си с бивш министър, днес е с по-красив и по-богат мъж Тя превъзмогна раздялата си с бивш министър, днес е с по-красив и по-богат мъж Мъжът бил красавец, със спортно телосложение и с няколко години по-голям от нея, а синеоката звезда се запознала с него преди година на рождения си ден 30 август Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Валя Баканска се отдаде на градинарството Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Причината за смъртта е остра сърдечна и дихателна недостатъчност, категорични са медиците Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова "Не съм вземала любовника на колежката си", твърди Бодурова Защо изборната активност в България е толкова ниска? Защо изборната активност в България е толкова ниска? Проблемът е многопластов и само такова може да бъде решението му Първата „Мис България“ живее без стотинка пенсия Бранимира съветва, преди да ходят на избори, политиците да прочетат поне 1 книга Петима американски пианисти ще участват в майсторските класове на „Солинария“ Петима американски пианисти ще участват в майсторските класове на „Солинария“ Силно международно присъствие на 4-ото издание на младежкия арт фестивал Симеон Дянков готов да се върне като министър в кабинет „Борисов IV” Симеон Дянков готов да се върне като министър в кабинет „Борисов IV” Финансистът, който се прочу с бюджета, наречен „постната птица“, прогнозира, че лидерът на ГЕРБ ще е отново премиер
Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори