×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ердоган: Турция скоро ще бъде сред десетте най-развити икономики в света


Ердоган: Турция скоро ще бъде сред десетте най-развити икономики в света
Ключови думи: ердоган, турция, икономика
07 Февруари 2022, Понеделник, 14:37 ч.
Автор: Флагман.бг

Ердоган заяви, че тази цел ще бъде постигната чрез увеличаване на инвестициите, заетостта, производството, износа

Скоро турската икономика ще бъде сред десетте най-развити световни икономики, заяви президентът Реджеп Тайип Ердоган, съобщава Анадолската агенция.

"В момента ние сме на прага на нова и по-голяма революция в развитието. Предприели сме скок, който ще постави Турция сред десетте най-развити икономики в света", заяви турският държавен глава по време на видеоконференция по повод завършени проекти в черноморския окръг Зонгулдак, Северна Турция.

Ердоган заяви, че тази цел ще бъде постигната чрез увеличаване на инвестициите, заетостта, производството, износа.

"Няма съмнение, че няма да е лесно тази революция да се материализира и да се придвижи напред, фокусирани сме върху производството и износа, за да се възползваме от тази възможност (по време на пандемията)", заяви още президентът.

Ердоган посочи, че Турция, която е член на Г-20 - форумът на 20-те най-големи икономики в света, ще спечели в своята "икономическа война за независимост".

Турция цели възстановяване на отношенията си и отваряне на вратата за сътрудничество в чуждестранната търговия с държави, сред които Обединените арабски емирства, Египет, Израел, Саудитска Арабия и Армения, допълва агенцията.

Източник: БТА
 


В категории: COVID-19


12
Коментара
За кого гласува Лили Иванова
За кого гласува Лили Иванова 13/06/2024, Четвъртък 11:59 0
Флагман.БГ Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова 13/06/2024, Четвъртък 10:41 2
Бой в италианския парламент
Бой в италианския парламент 13/06/2024, Четвъртък 08:24 2
12
Коментара по темата
12.
Имам човек
07.02.2022 23:11:57
3
2
Айде и тоя тъпунгер като Путлер тръгна да облъчва малоумния си електорат с ЩЕ-та.
11.
напушен
07.02.2022 22:54:25
3
4
Може и да стане, ама кога го няма вече Ердоган
10.
Dimitar
07.02.2022 22:40:27
3
4
Mи циганин
9.
Тома Неверни
07.02.2022 21:16:21
3
6
Тия са толкова прости задница,че освен за черноработници в Европа,за друго не стават. Кофти мат'риал и това е,някой да се сеща за научно откритие направено от човек,обитаващ тези земи? Какво ще измисли човек с крива тиква на раменете си?
8.
Дедовия
07.02.2022 18:55:50
3
3
В Турция има много камъни. Няма да му е лесно на Ердоган и той го знае.
7.
ЕрСдухан
07.02.2022 16:19:21
6
6
Абе този с какво се е нагърмял,че ги плещи тези глупости?Тръгнал да открива топлата вода, защото това дето го знаем не било топла вода.Пискюлтрола обаче се чуди как да му почисти осрания задник с език и да ни убеждава как всички са зле,а само пуйките са добре,а реалността съвсем друга,а и как да я проумеят със сплесканите си пуешки тикви.Всеки може да изнася, когато мачка робите да работят за едната прехрана,за да може да подбива цената на продукцията,ама простите пуйки как да се усетят,че точно това става с тях в момента
6.
Иван
07.02.2022 15:42:08
5
6
Тоз пък, простоя мюсюлманин пак се е размечтал!
5.
до всички НЕбългари от България
07.02.2022 15:25:20
6
10
Турция с Ердоган рано или късно ще фалира!!! Колко били добри в това или онова, айде моля ви се! А пък думите,че нямало корупция, направо мога да се превивам 2 дена от смях! Та те цяла военна операция направиха в Сирия, за да може синчето на Ердоган да си получи и препродаде незаконният нефт, а едно летище ли няма да окрадат?
П.с. До 4, а едни думи от мен! Били сме ги и пак ще ги бием!!!
4.
Ще стане...
07.02.2022 15:03:14
8
11
А на тая икономика на север има една едва кретаща държавица която вече 30 г не може да се "оправи "....Тя има и земя и вода...Нещо просветва ли ? Има и едно друго изказване на Ердоган...българите са едно племе което не може да се самоуправлява...
3.
С тая инфлация
07.02.2022 14:58:31
7
10
некой друг живот. ЕрдогЪн си плямпа популизма
2.
ХХ
07.02.2022 14:57:12
10
12
Защо не?
Имат най-голямото летище в Европа, което построиха за в пъти по-кратък срок от немците с тяхното в Берлин... вероятно и с по-малко корупция.
Ако се вярва на думите на някои форумци - правят и по-качествено оръжие от немците.
1.
123
07.02.2022 14:46:13
7
17
И коги това? хахахаха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За кого гласува Лили Иванова За кого гласува Лили Иванова Примата публично не е коментирала политическите си пристрастия, но според запознати тя симпатизира на ГЕРБ Тя превъзмогна раздялата си с бивш министър, днес е с по-красив и по-богат мъж Тя превъзмогна раздялата си с бивш министър, днес е с по-красив и по-богат мъж Мъжът бил красавец, със спортно телосложение и с няколко години по-голям от нея, а синеоката звезда се запознала с него преди година на рождения си ден 30 август Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Валя Баканска се отдаде на градинарството Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Причината за смъртта е остра сърдечна и дихателна недостатъчност, категорични са медиците Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова "Не съм вземала любовника на колежката си", твърди Бодурова Защо изборната активност в България е толкова ниска? Защо изборната активност в България е толкова ниска? Проблемът е многопластов и само такова може да бъде решението му Първата „Мис България“ живее без стотинка пенсия Бранимира съветва, преди да ходят на избори, политиците да прочетат поне 1 книга Петима американски пианисти ще участват в майсторските класове на „Солинария“ Петима американски пианисти ще участват в майсторските класове на „Солинария“ Силно международно присъствие на 4-ото издание на младежкия арт фестивал Симеон Дянков готов да се върне като министър в кабинет „Борисов IV” Симеон Дянков готов да се върне като министър в кабинет „Борисов IV” Финансистът, който се прочу с бюджета, наречен „постната птица“, прогнозира, че лидерът на ГЕРБ ще е отново премиер Служебно правителство II без Главчев ли ще ни управлява? Защо мълчи Бойко Борисов? Служебно правителство II без Главчев ли ще ни управлява? Защо мълчи Бойко Борисов? Победата на ГЕРБ е пирова – спечелиха изборите, но загубиха това, което имаха, коментира Валерия Велева
Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори