×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексхумираха тялото на починалата в Спешното във Враца Миглена, вижте какво показа аутопсията


Ексхумираха тялото на починалата в Спешното във Враца Миглена, вижте какво показа аутопсията
Процедурата бе извършена в гробищата в с. Пудрия, където на 1 февруари тя бе погребана
03 Февруари 2022, Четвъртък, 17:26 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Булнюз

Смъртта е причинена от рак на белия дроб в крайна фаза, твърди врачанска медия

Днес е извършена ексхумация на тялото на починалата в Спешното отделение във Враца Миглена Сиренярска, пише Bulnews.bg. Направена е и аутопсия.

По информация на „Конкурент“, жената е имала рак на белия дроб от около 2 години. Пиела е силни болкоуспокоителни, твърди източник, пожелал анонимност. 

Засега информацията е неофициална и не е потвърдена от нито една институция, но се очаква в близките часове да стане готова патоанатомичната експертиза, която да докаже същото. На този етап обаче роднините не потвърждават, че са знаели за тежкото заболяване.

От Окръжната прокуратура обещаха да коментират информацията, когато стане готов анализът на данните от пато-анатомическото изследване. Според обвинител №1 на Враца Владимир Сираков, заключението ще бъде дадено на експерти, които не са от област Враца, за да се гарантира безпристрастността.

Властите разследват и защо отказът от аутопсия е подписан от сестра ѝ Таня Иванова, а не от някой от родителите ѝ Кольо и Цветанка Сиренярски, които са живи. И още нещо – 6-годишният син не е единственото дете на Миглена. Той е третата ѝ рожба, като има двама братя, навършили пълнолетие.

По времето, когато Миглена е докарана в Спешна помощ, дежурната лекарка е приемала жената на човека, заснел клипа. Съпругата е имала нужда от кардиологична помощ, пише "Марица".


В категории: Животът


14
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
14
Коментара по темата
14.
ЕС
04.02.2022 10:42:30
0
0
КОйто няма пари да си плати ще лекува рака с болкоуспокоителни. Все пак болниците трябва да са търговски дружества и да печелят. На когото не му харесва - да излиза от ЕС.
13.
до Дръч
03.02.2022 22:49:32
0
16
Всеки ще умре един ден, важно е да е достойно и близките да останат убедени, че е направено всичко. Един ден и ти може да си в подобна ситуация с твой близък, не вярвам да останеш доволен от подобно обслужване
12.
Дръч
03.02.2022 21:58:48
22
2
6 минути!!! Дори и да нямаше рак в последен стадий, кво ше спасяваш за 6 минути. Диагноза ли ще търсиш или ще назначаваш лечение. Ай стига тъпотии и милозливи изказвания, пак щеше да умре.
11.
Крум
03.02.2022 21:21:42
1
30
Спешният пациент трябва да бъде прегледан, веднага, след пристигането в спешна помощ! Придружителят може да стои пред регистратурата до сутринта!
Да, ама не! Първо парите, а после здравето!
Най-страшното в българина е алчността!
10.
Трол
03.02.2022 20:08:29
2
43
Ако наистина е била в терминален стадий, това обяснява защо не са пратили линейка. Те от спешна помощ онкоболните, особено на края не ги имат за нищо... Няма спешност при тях... От една страна наистина няма кой знае какво да се направи, в най-добрия случай ще удържат мъките още малко. От друга страна - никаква хуманност, никакво отношение, никаква надежда. А това е страшно.. Само който е минал през това с някой негов близък знае какво е... Каквато и да е истината, бездушието е потресаващо.. Пред малкото детенце...
9.
Възмутително
03.02.2022 20:05:43
0
35
Спрете да дискриминирате раково болните!
8.
До 5
03.02.2022 19:48:26
0
11
Властите разследват и защо ОТКАЗЪТ от аутопсия е подписан от сестра ѝ Таня Иванова, а не от някой от родителите ѝ Кольо и Цветанка Сиренярски, които са живи.
7.
Сега
03.02.2022 19:47:52
0
55
Каквато и да е причината за смъртта на жената, проблема е отношението, което е получила със семейството си в спешното, това не поправя нещата, по болниците има лица, които буквално се държат с теб като с изрод и това е навсякъде!
6.
до 4
03.02.2022 19:06:33
3
18
Ти остави лекарката, пита като е триажния екип, който трябва да определи кой пациент за къде да бъде разпределен и има ли реална нужда от спешна помощ
5.
Оня ден я погребаха, а сега - есхумация?
03.02.2022 19:04:11
4
46
Да погребеш някого и да го изровиш след 2 дни?! Не ми го побира акъла. Не можаха ли да сложат тялото в хладилна камера, да се направи аутопсия и едва тогава да я погребат? Има ли работещи институции в тази държава?
4.
До 1
03.02.2022 18:29:47
32
62
Моя близка сподели веднъж : " И двамата ми дядовци починаха от рак на белия дроб, единия на 65 , а другия на 68 години години . Единият беше заклет пушач , а другия не беше опитвал цигара през живота си ".
Та да си дойдем на думата . Гаднотo в случая е Мистър " видео оператор " , силният на деня ,Господин само за ЕДИН ден , "радетел на истината и справедливостта" . Да покажем на обществото , че ..."По времето, когато Миглена е докарана в Спешна помощ, дежурната лекарка е ПРИЕМАЛА жената на човека, заснел клипа. Съпругата е имала нужда от кардиологична помощ, пише "Марица".
Обаче той нали е спокоен, че жена му е в добри ръце , та е решил да , че всичко му е наред и снимал чужди мъки .
Сега ще си го отнесе жената на регистратурата , която съвсем чинно си е изпълнявала задълженията . Горката , искала е ЕГН . А ако бяха и го дали веднага и на секундата , какво щеше да промени нещата . ?
Вероятно цял куп специалисти щяха да се затичат вкупом и да помогнат на нуждаещата се жена . ?!
Четейки, явно в случая е било въпрос на време ...Тоест , май време и е било !
Жалко ! Много жалко . ! Жалък е и въпросът , защо е нужно да описвате колко деца и от колко мъже е имала , че сестра и , родители и, че на баба Злата шурея ....
Баси и просташкия народ сме!
3.
Държава няма има слугинаж на Бъдещо Американско уп
03.02.2022 18:27:06
8
49
Искат отново да замискират случая и да влезе в графа -служебно разследвате
хахахахахахах
2.
питам
03.02.2022 18:20:47
9
31
Къде е личният и лекар? Никой не пита за него.
Значи ли, че ако е имала онкологично заболяване, трябва да се игнорира?
Нормално ли е след 60-годишна възраст, по направление, мамографията да е правена по диагонал, а не в две равнини?
1.
.
03.02.2022 18:02:18
49
18
Ракът на белия дроб се получава от пушене. Ако пушите над 20 години шансът да умрете от рак на белия дроб е 50%
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори