×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

COVID вълната отминава Бургас и София? Доц. Кунчев плаши с тромбози


COVID вълната отминава Бургас и София? Доц. Кунчев плаши с тромбози
От март месец ще видите много случаи, включително и като този на младата жена във Враца, и с тромбози, и с много по-тежки заболявания, предупреди доц. Ангел Кунчев
02 Февруари 2022, Сряда, 10:01 ч.
Автор: Флагман.Бг

Зеленият сертификат не трябва да отпада, коментира той

Първите области, които бяха засегнати от разпространението на коронавируса – Бургас, Благоевград, София, през тази седмица ще минат пика, ще има задържане и постепенен спад, а другите региони тепърва ще навлизат във вълната. Тя ще отмине през февруари. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

„От март нататък ще видите много случаи, включително и като този на младата жена във Враца, и с тромбози, и с много по-тежки заболявания. Коронавирусът е заболяване на малките съдове. Те са навсякъде, а промените при тях водят до белодробни заболявания, бъбречни и какво ли още не“, добави той.

Според него трябва да се разработи пътека за пост-COVID синдром, за да се знае, че такова заболяване има и да могат хората да получат адекватна помощ, ако имат такива оплаквания.

„Никой не бива да подценява COVID-19. Той е в пъти по-смъртоносен от грипа. Колеги специалисти обаче ни обясняваха, че това е леко грипче и трябвало да пием чайчета. Така заблуждаваха хората. Оставяха ги да се колебаят, да не вярват в науката и във ваксините. Сега берем плодовете“, коментира доцентът. 

Страната ни не може да се справи с високата смъртност поради две основни причини – ниската ваксинация и това, че сме много болно население, добави той. 

„Когато си с най-висока смъртност в света и от сърдечносъдови заболявания, и от онкологични, и от неврологични заболявания, е много естествено, че ще бъдеш на предните места и по COVID“, заяви доц. Кунчев.

Той коментира и нежеланието на депутати да показват зелен сертификат на влизане в парламента и призивите им той да бъде премахнат.

„Зеленият сертификат не трябва да отпада. Той беше въведен, за да осигури на хората, които са в дадено помещение, безопасна среда. Това е смисълът, а не да пречим на някого или да доказваме кое е противоконституционно и кое не“, изтъкна главният държавен здравен инспектор.

 


В категории: COVID-19


14
Коментара
Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
Флагман.БГ Какво уби ISQ Какво уби ISQ 02/06/2024, Неделя 12:41 5
14
Коментара по темата
14.
Крум
02.02.2022 19:34:39
0
1
От март нататък ще видите много случаи, включително и като този на младата жена във Враца, и с тромбози, и с много по-тежки заболявания.
Ние знаем, че ни предстои да видим, много случаи, знаем,още, че вината,за тези случаи, ще падне върху Китай.
Не си прави труда, да се правиш на пророк! Нагледахме се на чарли-чаплински далавери!
13.
Трол
02.02.2022 12:20:32
1
16
Защо тогава няма протоколи за пост ковид? Много е лесно да плашим хората, обаче пост ковид пакетите в лабораторията са между 50 и 60 лв. Трябва ли хората да си самоназначват изследвания или лекарства от прочетеното в интернет? Има ли изобщо личен лекар, който проследява пациентите, особено с леко прекарана инфекция?
12.
Кукунчев.....
02.02.2022 12:16:00
1
24
Няма ли кой да ги махне тези марионетки на СЗО от страната .
Заради тези фашисти хората си заминават да еvа вашата мама!
11.
Хххх
02.02.2022 12:07:04
0
28
Страната ни,неможе да се справи със смъртноста,заради неадекватните действия на “лекарите” и въобще заради цялата ни неадекватна здравна система!Имаме много малко кадърни и съвестни доктори,останалите са бизнесмени,а парамедиците ни са…пародия!
10.
до 3
02.02.2022 11:58:13
2
9
Естествено. Нали точно това причиняват бълвочите им!
9.
ме
02.02.2022 11:40:48
4
26
Боклук, с какво ме предпазват "хората със зелен сертификат"? Само за шефа на парламента е досатъчно да се сетим! Най-гнусното и противно същество е Кунчев!
8.
Rezultata e iasen
02.02.2022 11:31:40
5
12
Ot vsichko se mre nai mnogo tuka shtoto sme mnogo umni!
7.
аааа
02.02.2022 11:25:49
14
24
Емболии и тромбози, новата мантра. Ваксинирайте се, щото иначе нали... емболии и тромбози, постковид, ша са мре. А че от ваксините хората са заприличали на плашила, със сивобели лица на онкоболни, туй е ок.
6.
Hhaha
02.02.2022 11:14:46
9
22
Тоз пъккккк, не му ли омръзна да ръси едни и същи простотиии , аман от тъпата му физиономия
5.
Стела
02.02.2022 11:14:41
2
40
Каквото и да приказваме,ако не се промени отношението към болните хора в болниците,така ще мрем като мухи! Не е нормално и хуманно да се чака пред спешните кабинети с часове,не е нормално да гледат на болните като банкомати,не е нормално постъпилият в болница да се чувства виновен,че е там! Стига с тази печалбарска болнична схема и децата вече са наясно от тези ужаси! Гадно е!
4.
*********
02.02.2022 11:10:46
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Бай Пешо
02.02.2022 11:01:48
8
35
Вече махнаха плашилото с труповете в чували и минаха на тромбозите и емболиите.
Ей, неуморни са, Кунчефците!
2.
Въпросче
02.02.2022 10:54:46
9
42
И по какъв точно начин ще ми гарантирате безопасността, след като “настиналите” ваксинирани никой не ги спира да си ходят където си искат, разнасят заразата и не им пука…все пак са се ваксинирали и имат права, не спазват дистанция и не носят маските…ваксинирани са…Точно те със сертификата допринесоха много за тази вълна.
1.
Аз чух
02.02.2022 10:53:42
13
33
Че тромбозите ги правят едни инжекцийки с дебела игличка? И то след 3 годинки някъде?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори