×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ужасяващо! Жена почина пред очите на детето си, докато чака в спешното във Враца


01 Февруари 2022, Вторник, 12:52 ч.
Автор: Флагман.БГ

За случилото се сигнализира потресен врачанин, който е станал свидетел на цялата ситуация тази нощ

Млада жена на 43 години от Враца е починала тази нощ пред очите на невръстното си дете, докато чакат с мъжа й да бъде приета в спешно приемно отделение във Враца, научи „Конкурент“.

За случилото се сигнализира потресен врачанин, който е станал свидетел на цялата ситуация тази нощ.

Мъжът е качил в личния си профил видео, на което се вижда как жената, мъжът й и детето чакат пред регистратурата в спешно приемно отделение на врачанската болница, а работещата вътре съвсем спокойно си разбърква кафето и няколко пъти пита мъжа дали й знае ЕГН-то й. През това време главата на жената клюмва назад и тя губи съзнание пред очите на малкото си дете.

Секунди преди това мъжът обяснява на жената зад „стъкления похлупак“, че от два дни жена му е пила „Флудрекс“, а нощес се е събудила и му казала, че не може да диша. Пила е само вода, но състоянието й се влошило и се обадили на тел.112, след което дошла линейка и ги оставила там.

Според снимащия видеото, жената е починала още пред регистратурата, но според изпълнителния директор на лечебното заведение д-р Петър Керемедчиев тя е издъхнала в ръцете на реаниматорите.

По думите на д-р Керемедчиев, който вече е бил запознат със случая, 43-годишната жена е стояла около 10 минути пред регистратурата, след което е приета в реанимация, но медиците не са успели да я спасят.

Тя е имала тежка белодробна емболия, която може да е пост ковид синдром, въпреки че тестът й е отрицателен.

„Тя не умира там, но според мен тези минути там, които се виждат и на видеото, са отвратителни. Взел съм административни мерки“, заяви д-р Керемедчиев.

 


В категории: Животът


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Ra6kov
01.02.2022 16:10:50
1
0
За туи са виновни ГЕРБ и Борисов
9.
Трол
01.02.2022 15:30:45
0
11
"въпреки, че теста бил отрицателен" Много ясно, че ще е отрицателен ако става дума за пост ковид. А колко до вниманието и отношението - докато не вкарат някой в затвора ще е така. Нито има осъдени лекари, нито такива с отнети лекарски права. За смърт на пациенти с очевадна вина и небрежност никога няма виновни, делата се точат с десетилетия. Ето за това не им пука.
8.
ХХ
01.02.2022 15:29:15
0
2
ЕС иска болниците да са търговски дружества. Сега какво, служителите на фирмите да си счупят краката заради клиентите ли?
7.
Пенсионер
01.02.2022 15:09:36
0
19
Едва изгледах клипа!!! Всичко това пред погледа на детенцето! Е това вече не е човешко.....
6.
Drugoselec
01.02.2022 15:06:57
17
2
Taka e kato ne iskate da se vaksinirate! 6te mrete po stalbite i 6te revete po mediite! Nagradata na Darvin za vsi4ki koito ne sa se vaksinirali i sa umreli! Da vidim dali deteto i 6te si vzeme pouka i kato porasne 6te slu6a lekarite a ne facebook ili bg mama! Nikakvo sajalenie nyamam kam hora koito sa imali vazmojnost da se predpazyat a ne sa go napravili! Tova e kato da kara6 bez predpazen kolan i da umre6 v avtomobilna katastrofa - posle mi obaysnyavai koi ti naru6ava pravata!
5.
&
01.02.2022 14:49:29
2
17
Такива са лекарите и моя родител си отиде изобщо нейм пука смеят се държат се нагло надменно има и добри лекари със сърца но повечето са изроди но той господ
4.
За това
01.02.2022 14:38:43
1
17
Ще ядат бой лекари разни до с/пукване!!!
3.
Д
01.02.2022 14:38:08
0
24
По нова казаха друго. Звънели са на спешното, но линейка не е дошла и са отишли сами до болницата. И са стояли не 10мин, а 40мин пред регистратурата. Като чух новината хора, честно ви казвам сърцето ми се сви, за детенцето най-вече. Това ще му остане травма за цял живот :( лекарите и мед персонала няма какво да го коментирам, дано не ни се налага да опрем до тях :х
2.
Без значение
01.02.2022 14:37:20
0
26
Как пък не се размърда тази само при вида на детето?! Не намирам думи... Потресаващо!! Затвор за такива медицински служители... Гледах клипа в блиц, ужас..
1.
Докато
01.02.2022 13:22:48
1
40
една такава кафеджийка не бъде осъдена на 3-4 години няма да се стреснат !
Да умреш пред регистратурата на спешното може да бъде само и единствено български патент !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Ето кои са ТОП 10-те града най-гъсто населени с паралии... 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" Петима са пострадали в пътния инцидент Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Георги Чиликов и голмайсторът на А група за всички времена Мартин Камбуров продължават напред в VS Sport Open 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават Синдикат в Германия съветва внимателно да се информират за своите права Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Не уточняват броя и състоянието на пострадалите. Районът е отцепен от полицейски екипи Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ обсъдиха с бургазли въпроси за социалната политика и за по-добър живот Българската Анджелина Джоли покори Еверест Българската Анджелина Джоли покори Еверест . За 49-годишната бивша шефка на кабинета на спортния министър Красен Кралев това е първа експедиция в Хималаите
Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори