×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ-жени с отчетно събрание, искат Евелина Михалева за областен лидер за още един мандат


23 Януари 2022, Неделя, 12:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Благодаря за изключителната подкрепа, винаги сме осъществявали идеите си и сме защитавали добрите каузи, каза общинският съветник от Бургас

Структурата на Жени ГЕРБ – Бургас проведа областно отчетно-изборно събрание за четиригодишния си мандат. На него присъстваха евродепутатът от групата на ГЕРБ-ЕНП Асим Адемов, председателят на женската организация на национално ниво – Екатерина Йорданова и Мария Христова  от НИС на Жени ГЕРБ –България, както и областният председател на партията в Бургас Димитър Бойчев. Срещата уважи още Йовка Янакиева, член на НИС на ЖГЕРБ от морския град. Форумът се проведе при спазване на противоепидемичните мерки.

Евелина Михалева, областен лидер на дамите в Бургаска област, сподели как е работила организацията през изминалия период. „Благодаря за изключителната подкрепа, винаги сме осъществявали идеите си и сме защитавали добрите каузи. За целия период, откакто съм областен председател на Жени ГЕРБ, сме провели много кампании и събития –една от най-значимите събра близо 22 хил. лв., с които закупихме уред за Дом за медико-социални грижи„Вяра, Надежда и Любов“. Обучителни кампании като „Кой седи зад компютъра?“, „Правилно хранене и спорт при децата“, детски празник „Нептун“, събитието „Тон в тон“, което се проведе не само в Бургас, но се превърна и в наша „запазена марка“. Участвали сме във всички предизборни кампании. Продължаваме смело и отговорно напред“.

Екатерина Йорданова коментира пред какви предизвикателства е изправена дамската организация в национален план. „Имаме подкрепата на г-н Борисов, защото той знае, че винаги даваме максимума на работа. Правили сме грешки в управлението, но никога не сме губили правилния път и посока. Хората вече виждат разликата в сегашното правителство и следят какво се случва в държавата – кризата с тока, инфлацията, ковид пандемията. Искаме да стигаме до всяко населено място, да сме сплотена общност. В момента работим по Програмата за мандата на Жени ГЕРБ, за да имаме ясен план и приоритети“, сподели Йорданова.

Тя коментира, че ключови ще продължат да бъдат теми като насилието над жените - сериозен проблем в обществото. „Това се наблюдава под всякакви форми, недостиг на средства в семейния бюджет също ще провокира психологически проблеми. Ще работим и в политически план винаги да имаме алтернатива по време на избори в лицето на дамите. Трябва да мислим и в перспектива за местните избори. Имаме амбицията всеки месец да осъщестяваме по една инициатива в дадена област в страната, ще проведем обучителни академиии, превърнали се в традиционни“.

Мария Христова от НИС на Жени ГЕРБ – България запозна делегатите с новите възможности за проекти за кандидатстване директно в ЕК и  готовността  за осигуряване на експертна помощ, дадена от нашия еврокомисар Мария Габриел. „Трябва да сме активни за проектни предложения, но това да става на достъпен език за всички. За да привлечем европейски средства от ресора на г-жа Габриел“.

Евродепутатът Асим Адемов коментира, че структурата на Жени ГЕРБ винаги е била двигател на партията с добрите си идеи. „Предстои да посетя с. Индже Войвода, за да връча награда на семейството на Димитър и Ралица Станчеви. Тя е от европейски конкурс, в който участваха млади фермери от 28-те страни членки на ЕС. Те са пример как млади хора могат да получат подкрепата с европейски средства. Направихме много добри неща през годините – който много работи, той е и най-много атакуван“.

Областният лидер Димитър Бойчев поздрави националното ръководство на дамите. „Усеща се нова, позитивна енергия и желание на работа - да използваме всяка една възможност. Няма сериозна партия, която да не е минала през труден период. Нека си направим правилните изводи и да се съхраним. Това, което виждаме от управляващите е един абсолютен хаос. В Бургас винаги сме били екип и сме оценяли приноса на жените. Те са по-идейната и работеща част на нашето общество“.

„Важно е да гледаме в една посока и да сме мобилизирани за нови цели и инициативи. Разчитам на всяка една от вас“, сподели и Йовка Янакиева.

Направени бяха номинации за областен координатор, организационен секретар и членове на Управителния съвет на структурата. Това бяха съответно досегашният лидер Евелина Михалева, за секретар – Антоанета Събкова и членове Тошка Русева, Ася Пеева, Ганка Арабаджиева и Светлана Лулева. Предложенията ще бъдат разгледани и утвърдени от Изпълнителната комисия на партията.

 

 


В категории: Политика


7
Коментара
5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 1
Флагман.БГ Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско 23/05/2024, Четвъртък 18:24 1
7
Коментара по темата
7.
ЛГБТ ГеРП
23.01.2022 19:14:56
0
2
Скоро и ние ще си преизберем главния фей.
6.
Емигрант
23.01.2022 15:33:41
2
14
ГЕРБ жени, ГЕРБ мъже, ГЕРБ гейове, ГЕРБ лесбийки, ГЕРБ транс-джендъри, ГЕРБ хермафродити, ГЕРБ тикви, ГЕРБ толупу и т.н. Много сериозна организация се оказа тази партия.
5.
Мъж
23.01.2022 15:28:54
2
15
То си е срамно да си от Герб вече.
4.
ГЕРБ мъже
23.01.2022 15:11:26
2
14
Айде кой от де е, гювеча свърши.
3.
Верно ли?
23.01.2022 14:34:21
0
18
Тез мъже на масата и те ли са жени?
2.
Хаха
23.01.2022 14:11:47
1
20
Много вождове и шефове в туй ГЕРБ бе !
Само началник там....
1.
Йес
23.01.2022 13:45:21
0
20
Браво, Жени-Герб.Сега чакаме инфо за Баби ,вуйчовци и т.н.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да защитават интересите на своите съграждани БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер
Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори