×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • ГЕРБ-СДС печели изборите, седем партии влизат в НС
  • Президентът Румен Радев ще участва в срещата на страните от формата Б9 в Рига
  • Жълт код за опасна жега в цялата страна, температурите скачат до 39°
  • Изчезна самолетът с вицепрезидента на Малави
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
  • „Булгаргаз“ предлага спад в цената на газа за юли
  • Руска хакерска атака остави без кръв болниците в Лондон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тези, които сме отвън, сме основата и двигателят на ГЕРБ


29 Май 2011, Неделя, 15:13 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Аз съм силен човек, хората около мен имаха време да премислят всичко, залата е наясно с нас

- Г-н Йосифов, Вие бяхте най-голямата надежда на ГЕРБ, какво означава Вашият отвод като кандидат за общински съветник?

- Аз си оставам много голямата надежда на ГЕРБ. Вярвам, че оставам.

- Някой даде ли Ви съвет да направите този спектакъл в залата?

- Не, това е мое лично решение, дадох си сметка сам какво трябва да направя, направих го сам.

- От какво сте обиден?

- Отводът ми е свързан с това, че ми е нужно повече време да работя за местните избори.

- Това е несериозно като мотив, за какво ще работите, след като не желаете да сте част от бъдещата група в ОбС на Бургас. С Вас напуснаха всички млади  хора, около 30 души?

- Да, така е. Те са двигателят на ГЕРБ, имаха време да помислят, да си починат и да решат какво да правят.

- Значи ли това, че ходът е добре премислен и не е спонтанен?

- Не коментирам, но ще кажа, че тази група мисли заедно с ГЕРБ. Ние сме основата на ГЕРБ, на партията. 

- Силно самочувствие лъха от тези думи.

-  Аз съм силен човек.

- Всички около вас членове ли са на партията?

- Да. Всички са членове на партията.

- Какво ще следва оттук нататък, вътре разбраха ли какво искате да им подскажете?

- Всички са наясно. 

- Тази остра реакция означава ли че напускате партията ГЕРБ, ако не ви чуят, защото вътре в залата Десислава Севова  каза ясно преди да излезе, че напуска тази партия?

... (в този момент непознат мъж прекъсва разговора ни грубо и с обвинения, че besove.bg слага думи в устите на хората и задава манипулиращи въпроси, подпъхвайки в тях отговорите. Това е и причината да спрем интервюто дотук. Ние сме отворени за всякакви мнения по повдигнатия днес дебат накъде върви ГЕРБ и доколко трябва да се обръща внимание на младите в редиците й, дали това са обикновени кариеристи или хора, отделящи от личното си време за самоусъвършенстване в служба на обществото)


В категории: Опозиция , Политика


42
Коментара
42
Коментара по темата
42.
с мнение
01.06.2011 19:14:42
1
2
СИГУРНО ВСИЧКИ ВЕЧЕ СА НА ЯАСНО ЧЕ ТОВА ПЪРВЕНЮ Д.БОЙЧЕВ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА ЗА ТОВА 'ГЕРБ' В БУРГАС ДА СЕ РАЗВИВА КАТО ПОТЕНЦИАЛ И КАДРОВИ СЪСТАВ. НА МНОГО ХОРА ВЕЧЕ СТАНА ЯСНО ЧЕ Е АБСОЛЮТНО МЕРКАНТИЛЕН И КОРУМПИРАН. ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ Е ВИДНО КАКЪВ ЛИДЕР Е И ЗА ЧИЙ ИНТЕРЕС РАБОТИ ( СОБСТВЕНИЯТ СИ ) !!!!!!!
41.
до 40
31.05.2011 22:46:36
1
3
Нищо ощ не знаеш. Ако се разровиш из миналото му ще разбереш, че целия му живот е изплетен от противоречия. Златна мина за Господари на Ефира е. Жалко че още не са решили да му бутнат някой скрит микрофон.
40.
алабала
31.05.2011 21:49:20
1
3
Ей Манияк - казах ти да си простееш там в затворения кръг и да не се правиш на политик ама не ме слушаш. Всеки път като си отваряш устата ВСИЧКИ разбират колко си зле. Я какво скромно интервю си дал малко по-късно, а? :D

http://www.vsekiden.com/95078
39.
Светла
31.05.2011 21:35:20
5
1
Какво ви е направил Тошко? Или искате да дойде някое несебърлийче?
38.
33
31.05.2011 19:27:46
0
4
"Герб ",надяваме се,че няма да виждаме повече лицето Йосифов,като кандидат за общински съветник или депутат .За ваше добро е да го отстраните от всякакви ръководни постове и функции в структурите си.Спрете и публичните му "изяви" в медии,само генерират негативи ,които ще обере кмета и партията ви. Нещата са много лесни и прости.Действайте ...и без излишни драми. ---- ???
37.
Изтрезнейте!!!
31.05.2011 19:13:24
2
1
Абе, хора! Нима никой от вас не се усети, че въпроса/ПРОБЛЕМА не е в МГЕРБ или Йосифов, а в ПОТЪПКВАНЕ на принципите на ДЕМОКРАЦИЯТА в едно европейско гражданско общество на примера на "ръководство" на партията на УПРАВЛЯВАЩОТО МНОЗИНСТВО!!!

След като самата партия ГЕРБ си служи с НЕдемократични или псевдодемократични манипулации за управление на собствените си членове, какво остава до управлението на цяла една държава??? Явно тихомълком преминахме от демокрация към автократизъм/авторитаризъм!!! Осъзнайте се!!! Изтрезнейте!!! Просто казуса с МГЕРБ е само един от многото сигнали, но трябва някой да ги РАЗЧЕТЕ и расшифрова правилно!!! Затова този от пост 32 е прав - невероятно е градоначалника ни, който е очите, ушите, устата, гласа, ръката на ГЕРБ и Б.Б. в града ни да не е изконтролирал предварително сценария за тази конференция! А после с благ поглед да си е премълчал, защото "пази имидж" пред приблиаващите се избори! Никога такива шушумиги и плъхове, като Вълков и Бойчев не биха посмяли да направят нещо на свой страх и риск, а то предварително не е съгласувано с КМЕТА, който е и представител на Изпълнителната комисия на партията ни! Шокиран съм от това двуличие! Срамота! И аз ще се изляза, но не от конференцията, а от партията! Дадохме им кредит от доверие в аванс - а какво получихме в отговор??? САМОЗАБРАВЯНЕ!!! И високомерно неглижиране на масата заради амбициите и алчността на ЕДИНИЦИ, замазване на очите ни с градинки и плочки, за да не прозрем истината за далаверите покрай тях!!! Позор!!!

А кмета ако беше МЪЖКАР на място - нямаше да си премълчава, а щеше да запуши устите на тези интриганти и манипулатори със собствените си ТОПКИ - ако ги имаше обаче!!!
36.
Стан
31.05.2011 09:02:30
3
7
Всичко се случва много закономерно! След като ББ избра за основен играч иреализатор за предните избори Гангста-гангста-пръдакшън срещу обещание за власт и развитие в партията, а се наложи Т.Йосифов да сдаде поста още преди да го е поел пак му бяха обещани разни неща. Наредиха го на хранилката и той млъкна. Но сега пак ще има борба за баницата и той пак надига глава. ББ пак ще му обещае нещо и пак ще го нареди на нова хранилка и пак ще се оправят нещата. Лошото е само че ако има мислещи младежи сред последователите на БЕРБ би трябвало до този момент да осетят че ги водят за носа.

И сега едно питане към коментиращите: Моля да ми изброите 3 неща които е свършило МГЕРБ па дори под другото им име МГ (младежки глас)? Като не броим подготвените ПР семинари тип пресконференции с подготвени въпроси и отговори, както рап песничките финансирани от общински съвет?
35.
pepi
30.05.2011 21:46:18
1
10
Йосифов, добре ви е инструктирал да пускате тук под различни имена хвалби за него - жалки сте. Той си опъва паричките и сестра му също от герб, а вас ви води за носа като говеда. Той ще стане депутат и сестра му може общински, за вас псевдо-функциите като нещастни председателчета на нещо, някво клубче. Честито на куклите на конци без мозък. Велики само в собствения ви свят, никой не се интересува от вас освен да ви ползва гласа когато му трябва под строй и като гледате как гласува еди кой си, смешни сте.Не доказвате нищо с напускането си след като сте се върнали след един разговор с инструктаж - от кой, вие си знаете, но и много други, За мъжка постъпка се иска дупе но не и за гейска - отиваме се - връщаме се - пълен гей парад.
34.
159
30.05.2011 19:24:17
4
5
кметчето Николов е обигран в годините манипулатор, само мига на парцали и се прави на агънче, а какъвто е мръсник, така ще изклати всички гербери, че свят ще им се завие.Ще си говорим пак тогава.
33.
до "автора, автора"
30.05.2011 18:41:27
2
2
абе верно -о някой от дупелизците не се сетиха на рожденния ден на кметО да му подарят едни ТОПКИ бе???? ((((( че то и на бате Бойко топките за всички кметове няма да стигнат - той нали само 3 има)))))))))
32.
Автора! Автора!!!
30.05.2011 18:22:18
3
2
Или, по-точно - "Кукловода! Кукловода!!!"

А КМЕТЧЕТО, милото, отново мазно-мазно се изсули от отговорността за режисурата на целия този цирк, но стоейки в сянка зад гърбовете на Бойчев и Вълков и дърпайки им конците с невинна усмивчица!;)))

"Напред, орли! (Зад вас съм аз)
С гръдта си ще стоя (зад ваш'те гърбове)!"

Като в оня виц за Ленин, дето един дядо разказвал, как наредил разстрел на някакви малолетни крадци, откраднали хляб... но в момента, когато подписвал присъдата им - "очите му едни такива добри-добри"! ;)))

Голяма мижитурка се оказа, жалко, че никой не обръща внимание на това сред емоциите и адреналина, в който кипят изказванията! Та нали целия този цирк се прави ЗАРАДИ НЕГО - нали тази листа има за задачата да е личната му "гвардия", която ще го изтика в стремежа му за още власт!!! А той пак мълчи с едни такива "добри-добри очи"... Както когато премълча в миша дупка и не обели и думица по повод на провокациите на оня малоумник Болен Сидеров, когото ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ осъди! А помните ли, че той е "народен" представител от Бургас - града, за който той (кмета!) уж трябва да е - повтарям ТРЯБВА! но не е - и строг баща, и грижовна майка??? Да не говорим, че е и член на Изпълнителната комисия - ВИСШИЯТ орган на ГЕРБ - значи целия този цирк се прави със знанието, сиреч - по режисурата! - негова и на централното ръководство на ПП ГЕРБ, начело с Онбашията й! Срам ме е вече за нас, дето ви дадохме властта!!!
31.
оффф
30.05.2011 15:26:28
1
4
Тошко защо пак пишеш от женско име?
30.
Веселина Ганчева
30.05.2011 13:49:45
3
2
до младежа, писало по-долу /мнение 29/ - млади момко, първо си оправете правописа и редуцирайте отвратително големия брой правописни грешки във вашето поредно 20-то мнение в този сайт, сигурна съм, че ако пишете под 20 псевдонима в този сайт коментари, личи си злобарски тон, един и същ. По-добре си кажете истинските имена и оставете телефон за връзка, да се свържат и да сложат вас да сте въздесъщ лидер и да сте вечен кандидат за всичко, злобата ви личи от километри... Вие сте най-талантлив сигурно, особенно да пишете завистливи коментари, но завистта ви си личи отдалече. Аз съм подкрепяла и ще подкрепям личности като г-н Йосифов винаги, както и екипа му, тъй като виждам какво правят те последните години и общо взето са прецедент сред младите, нормално е да има нереализирани "кадри" като Вас, които да пишат по 20 мнения тук и да им завиждат. Жив и здрав бъдете, Веселина Ганчева
29.
Бум мада фака
30.05.2011 13:13:18
3
5
"Герб ",надяваме се,че няма да виждаме повече лицето Йосифов,като кандидат за общински съветник или депутат .За ваше добро е да го отстраните от всякакви ръководни постове и функции в структурите си.Спрете и публичните му "изяви" в медии,само генерират негативи ,които ще обере кмета и партията ви. Нещата са много лесни и прости.Действайте ...и без излишни драми.
28.
Гергана Ангелова
30.05.2011 12:26:38
1
0
Браво за силната воля на тези хора, но не това е начинът да по я покажат. Явно тези хора или не знаят правилата на събранията, или ...незнаят как да си изразят мнението, Предполагам, чен на това събрание е имало възможност за говорене, ами защо не сте си казали каквото имате на събранието или поне нищо такова никъде не пише.
27.
patoka
30.05.2011 11:36:24
3
3
абе баламурничета, и тошко и галя са уредени и всеки месец взимат едни пари, и в листата ще я сложат сестрата на тошко, а вас само ще ви изкарват под строй - хахахаха
26.
ГЕРБ
30.05.2011 09:12:47
5
3
От предизборния щаб на ГЕРБ уточниха, че фокусът за предстоящата кампания ще бъде насочен към младите хора на възраст между 18 и 34 години. От ГЕРБ смятат, че те са активни, работещи и мислещи хора, които трябва да станат елит. "Ще говорим на езика на младите", подчертаха от националния предизборен щаб на ГЕРБ.
25.
идеалист
30.05.2011 09:11:08
2
3
Демокрацията (от гръцки: δημοκρατία, „народовластие“) е форма на управление, при която държавната власт произтича от народа чрез консенсус (консенсусна демокрация), референдуми (пряка демокрация) или избрани представители (представителна демокрация).
Съществуват различни дефиниции за конкретното съдържание на демокрацията, но още от Античността се смята, че равенството и свободата са нейни съществени характеристики. Проява на тези принципи са равенството на всички граждани пред закона и равният достъп до властта.
Така при представителната демокрация всички гласове имат еднаква тежест, не се ограничава възможността на гражданите да станат представители, а свободата на гражданите се осигурява чрез законово утвърдени права и свободи. Демократичните системи обикновено съдържат вътрешни механизми,
като разделението на властите, които предотвратяват неравномерното разпределение на властта и потенциалното нарушаване на демократичните принципи от отделни институции.

За жалост това събрание не протече по написаното по - горе определение. Защо на младите не им се чува гласа, защо? В цял свят те са сила, а тяхното мнение и позиция се уважава и се взима в предвид. Много примери могат да се дадат, какво могат младите да направят: движението в Китай,
Великобритания, Франция, Тунис, Австрия и други държави. До кога младите ще бъдат тъпкани и неоценявани. Пиша ви в качеството си на баща, имащ син на 20 години. В него ми е надеждата и в неговите очи виждам бъдещето на България. Като много други аз му давам съвети, но знаете ли и
той ме научи на много неща които не знаех. Допитвам се до него и търся неговото мнение.
Г-н Йософов, само мога да ви адмирирам и да ви стисна ръката за мъжкото и достойно поведение.
Уважаеми господа, един съвет! НЕПОДЦЕНЯВАЙТЕ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ!
24.
Ivanov
30.05.2011 08:32:22
1
5
Искам само да споделя едно изказване на Кофи Анан, генерален секретар на Организацията на обединените нации, обръщение по време на Световната конференция на министрите, отговорни за младежта, Лисабон, 1998:
„Никой не се ражда добър гражданин, нито една държава не е възникнала като демокрация. Напротив, и двете са процеси, които продължават да се развива през целия живот. Младите хора трябва да бъдат интегрирани още от раждането. Едно общество, което се лишава от своята младеж скъсва жизненото си значение, то е осъдено да кърви до смърт ".
Дано повече хора да го осмислят и разберат правилно!!!!
23.
buhhaha
30.05.2011 06:50:39
1
1
waffen ss и гордост и достойноство...аман от идиоти :D
22.
Андрей Ковачев
30.05.2011 01:16:17
2
5
Явно, след като се опита да разбие някои от организациите на МГЕРБ по общините, сега Тодор иска да управлява и в Бургас. Вярно ли е, че е племеник на кмета?
21.
veselina d.
29.05.2011 22:36:30
5
3
истината е, 4е завистта към МГЕРБ няма да Ви доведе до ништо добро...
20.
Sasha Seidelberg
29.05.2011 22:35:42
1
2
Dnes chuh neshto koeto e hubavo gluhite vav vlasta da prochetata zashtoto sa gluhi. Sprete da delite glasovete koito ne ste vzeli i osuznaite che ima edna grupa mladi kadurni hora, koito shte vi traiat oshte malko...
19.
3
29.05.2011 22:31:10
1
6
Тошко се отказа за да даде път на друг член от семейството си - сестра му Галето, за която всички младежи бяха инструктирани да гласуват и затова им е кофти, че листата се прие без гласуване за всеки по отделно. Това е драмата - и на Дияна Йоданова това й е драмата. Горката си тръгна с пяна на устата от бяс :-)))
18.
patoka
29.05.2011 22:16:39
1
5
абе баламурничета, и тошко и галя са уредени и всеки месец взимат едни пари, и в листата ще я сложат сестрата на тошко, а вас само ще ви изкарват под строй - хахахаха
17.
Горд
29.05.2011 22:16:06
3
4
Пак ли подхванахте Т.Йосифов, защо не кажете нещо за сем. Таралови, които оглавиха що директорски места имаше, че и депутат си имат? Значи подкрепяте шуру-баджинащината, а не младите хора...Това ли искате да седите без работа, защото някой си е набутал цялата рода и тегли девиденти за сметка на смействата Ви??? За ралика от тях Т.Йосифов иска да има бъдеще за всички млади хора независимо от цвят и партия в България!!! Замислете се
16.
bb
29.05.2011 21:58:31
0
6
"Борисов: Ще върна емигрантите за три години"
В контекст на днешното изказване на премиера и събраниеto на което излязаха младежите незнам как ще стане това.Б.Б. малко да си стикова мнението с местната структура на ГЕРБ.
15.
Мъдрата
29.05.2011 21:37:52
6
3
Младите хора от МГЕРБ отново доказаха принципност и последователност в делата си. Тодор Йосифов е безпорен доказал се младежки лидер. Той успя да изгради младежката структура и в голямата си част допринесе и за изграждането на ГЕРБ на областно ниво.Многобройни са неговите последователи. КОИ НЕ ИСКАТ ДА УЧАСТВАТ В УПРАВЛЕНИЕТО МЛАДИ И РЕСУРСНИ ХОРА?!!!
14.
Ралица Пейкова
29.05.2011 21:32:32
2
3
Как не ви е срам да пишете тук подставени лица против собствената си младежка организация, която от 2006 ви прави името и всеотдайно работи за Вас, именно те изградиха имиджа Ви, заедно с кмета и няколко човека още. А сега подставени лица от клубовете надявайки се да лапнат от голямата баница, начело с Мисс Таралова и цялото и семейство /отново кандидати .../ пишат тук с инфантилните си акциики с рязане на дини, точно това са хората, уронващи авторитета на ГЕРБ БУРГАС.
13.
запознат
29.05.2011 21:25:15
5
5
Запозант съм с работата на МГЕРБ и мога да кажа,че това са хората с най-ясна представа за това,което се случва в партията,така че това че са напуснали събранието е нормално,защото ако не младите хора кой да покаже,че това което се върши е нарушение на гражданските права,какво означава анблок,как може така да се гласува така кой век сме хора.Браво на Тошко за трезвата реакция.
12.
patoka
29.05.2011 21:13:24
2
4
абе баламурничета, и тошко и галя са уредени и всеки месец взимат едни пари, и в листата ще я сложат сестрата на тошко, а вас само ще ви изкарват под строй - хахахаха
11.
Домини
29.05.2011 20:41:36
5
4
Жалък или не поне се опитват да направят нещо. Да изкажат мнението си а не като последните двама коментиращи, които явно са с наложено. Нищо бъдете си овце плюйте си и оставяйте другите да рещават вместо вас.
10.
do gogo
29.05.2011 20:23:19
2
6
младите там са само жалък пълнеж за работа и гласове - i tezi mladi hora shte iskame da ostavat v stranata
9.
patoka
29.05.2011 20:19:34
3
2
R E F O R M I TRIABVA SPE6NO V GERB-SAS STARI K.... NOV BARDAK NA SE PRAVI !!!
8.
гого
29.05.2011 20:07:48
2
9
Нека Йосифов да напусне Герб, като е обиден, да видим дали му стиска!!! Ама няма да е лидер на това, водач на идиоти, председател на онова иииии ще стане господин плюнка. Това е Тошето ви - браво. Честито за игрите му готви се за депутат от сега и манипулира всички уж умни глави в герб, браво за хитростта му. ТОШКО ЗА ДЕПУТАТ СЕ ГЛАСИ !!!! БРАВО ТОШЕ !!!! ТОШКО ЗА ДЕПУТАТ !!!! СЕГА ОТ ГЕРБ ДА СИ ГО ИЗБЕРАТ ЗА ДЕПУТАТ ТОЙ Е "ДОСТОЕН", ПЛЮ ПРОТИВ ПАРТИЯТА, ПЛЮ СРЕЩУ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ, ПЛЮ СРЕЩУ РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЯТА И ПАК Е ТАМ- ТОШКО НЕЗАМЕНИМИЯТ, защото май младите там са само жалък пълнеж за работа и гласове ха ха ха ха ха ха ха ха
7.
Георги Шивачев
29.05.2011 17:59:56
7
8
Тоше, браво брат...така се прави и нека всички да го разберат...без младите ПП ГЕРБ Бургас е загинал...и пак ще ревнат депутатите и бъдещите местни депутати за помощ от Тошко ама да видим...след като не оценят и не уважават мнението на младите...
6.
Камен
29.05.2011 17:51:23
5
5
Това е конференция, която прилича на закрит пленум на БСП. Не ги зная защо гласуват, като съветниците се определят направо от Борисов в София, а не от местната организация-На миналите избори събранието се охраняваше от мутри, сега не знам от какво. Но стро процента е имало охрана.
5.
Waffen SS
29.05.2011 17:46:57
1
10
Просто мъжете с топки и жените с достоинство в този град са прекалено малко. Повечето от тях са именно тези, които днес напуснаха събранието, за 2-ри път... 3-ти няма да има... И колкото по-бързо го проумеят онези сервитьори и други подобни некадърници, толкова по-добре...
4.
хаха
29.05.2011 17:37:52
5
7
Ей, момчета и момичета - така и не се научихте! Основата и двигателя на ГЕРБ са далаверите на Николов и мафиотите, които той обслужва! Само заради това ГЕРБ е на власт в Бургас. Пък вие вече каквито искате клубчета и кръжоци си правете там - за Митето все е добро дошло да си направи PR-a. Почвайте да си ползвате главите, занимавайте се с работата си и оставете паразити като Николов, Бойчев и разни други да се разкарат!
3.
gerber
29.05.2011 17:36:58
3
7
Тошко се отказа за да даде път на друг член от семейството си - сестра му Галето, за която всички младежи бяха инструктирани да гласуват и затова им е кофти, че листата се прие без гласуване за всеки по отделно. Това е драмата - и на Дияна Йоданова това й е драмата. Горката си тръгна с пяна на устата от бяс :-)))
2.
Севдалина Божанска
29.05.2011 15:31:49
8
7
само поздравления и адмирации за този човек, толкова го мачкаха именно неговите, а той дори им развива екипа и работи именно за тях... Само адмирации, малко хора се раздават така, както неговия екип в името на една кауза. Поздравления!
1.
Добринка Петрова
29.05.2011 15:31:25
6
6
Браво на Тодор Йосифов! Истински младжки лидер! Младите хора са бъдещето и единствения шанс на страната ни да се оправи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще има ли сглобка на ГЕРБ и ИТН? Шкварек очаква и БСП да влезе във властта Ще има ли сглобка на ГЕРБ и ИТН? Шкварек очаква и БСП да влезе във властта Българският гласоподавател освети с огромен прожектор всички, които мишкуват, каза пък  Владимир Йончев Ако партиите не съставят правителство, имплозия ще разтресе елита и врачки ще влязат в парламента Ако партиите не съставят правителство, имплозия ще разтресе елита и врачки ще влязат в парламента ИТН вероятно ще е третият коалиционен партньор в кабинета на ГЕРБ и ДПС, прогнозира политологът доц. Даниел Смилов Жълт код за опасна жега в цялата страна за днес, но идва дъжд и гръмотевици Жълт код за опасна жега в цялата страна за днес, но идва дъжд и гръмотевици Прогноза за времето - 11 юни, вторник Турбо жега и днес, а в петък на дамите ще им е студено, пророкува проф. Рачев Турбо жега и днес, а в петък на дамите ще им е студено, пророкува проф. Рачев На 14-ти ще превали край морето, прогнозира климатологът Пламъци и в София, има загинал Пламъци и в София, има загинал Огънят е пламнал към 01:00 часа след полунощ Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Десет екипа на пожарната с автомеханична стълба изпратени в УМБАЛ „Свети Георги“ Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Най-новата формация в Народното събрание е „Величие” Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Хороскоп за деня – 11 юни 2024, вторник  Айтос скърби! 24-годишен полицай загина при нелепа катастрофа с мотора си Айтос скърби! 24-годишен полицай загина при нелепа катастрофа с мотора си Карал с висока скорост и без каска, когато се блъснал странично в бетонния мост в селото, след което изхвърчал от мотоциклета извън пътното платно и паднал в дерето Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси
Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори