×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ в Бургас се разцепи, младите партийци я напускат, защото не била демократична


ГЕРБ в Бургас се разцепи, младите партийци я напускат, защото не била демократична
Това са част от напусналите залата партийци, които наш репортер снима отвън, сред тях са активисти като Йосифов, Берданков, Рошманов и др.
29 Май 2011, Неделя, 13:56 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимки Ивелина ДОНЧЕВА

Гласуваните анблок 82 номинации за общински съветници взривиха младите партийци. „Това не е демократично“, заявиха те, поведе ги навън Тодор Йосифов

Общинското събрание на ГЕРБ, което трябваше да подреди в Дома на Лукойл днес номинираните 83-ма по брой получени гласове като доверие за листата с кандидати за общински съветници, прерасна в скандал, от който произтече разцепление в партията. 30 млади гербери бяха поведени навън от Тодор Йосифов. Йосифов е по-скоро неформален лидер на ГЕРБ сред младите, основател на гражданската структура през пролетта на 2007 г. Сестра му Галя Василева също работи от първия ден на ГЕРБ. Йосифов бе избран и за депутат, но сам напусна парламента, след като върху него се изляха кофи с помия за рапърското му минало. Понастящем е областен председател младежката организация и член на централното ръководство на МГЕРБ – координатор за Югоизточна България, член на общинското ръководство на ГЕРБ в Бургас, председател на Сдружение "Младежки Глас" – България. Последната организация има особено важно значение за ГЕРБ, тъй като привлича в редиците си мислещи високообразовани хора, подходящи да попълнят кадровата банка на партията.

Младите партийци напуснаха залата демонстративно, след като не се чу тяхното настояване за повече демократичност при гласуването. Групата използва всички възможни, позволени от устава методи, да предизвика вниманието на двамата важни лидери от деловия президиум – областния шеф Димитър Бойчев, общинския Иван Вълков, но без успех. Йосифов дори стана и заяви, че си прави отвод като кандидат за общински съветник. Около 10 минути след излизането им, вътре настана смут. Водещата на събранието Златина Дукова, която има опит в овладяване на подобни кризисни ситуации от времето докато беше зам.председател на ОбС на Бургас, този път беше в положение цунг-цванг. 

„Тръгвам си, защото това не е моята партия, не си представях ГЕРБ по този начин“, заяви  в това време от


Десислава Севова: Напускам ГЕРБ, защото това не е моята партия
микрофона Десислава Севова. После си тръгна. Младата жена поиска думата, след като възрастен гербер преди това настояваше да се гласува „порицание“  и изгонване от партията за тези членове, които самоволно са си тръгнали преди да приключи събранието. Човекът разпалено крещеше на микрофона, че е възмутен от тяхната безотговорност. Думите на Севова бяха отговор на крайно обидните му квалификации и тя заби последния гвоздей в ковчега на настоящото ръководство на ГЕРБ в Бургас.

 Напрежението се породи от начина, по който Дукова обясни, че ще протече точка 3 – номинациите за общински съветници. Тя обяви, че ще прочете по азбучен ред имената на всичките 83-ма номинирани от клубовете, както и кратки биографични данни за тях.

Прочитът трая около 30 минути. После Дукова заяви, че така прочетеният поменник ще се гласува анблок (общо, а не поотделно) и ще се прати за отсяване на Изпълнителната комисия в София. Тези думи  станаха причина чашата на търпението на младите да прелее. Те предложиха да има гласуване за всеки поотделно, за да се види колко тежи номинацията му. Предложението им бе отхвърлено, защото за него гласуваха едва 33-ма от регистрираните 283-ма участници. Залата започна да шуми и да се чуват на висок тон призиви като: „А къде е демократичността?“, „Тошко, тук няма и грам демокрация!“, „Тоше, айде бе, нека да ги накараме да ни чуят!“. Йосифов не издържа, стана от мястото си, което бе в средата на четвъртия ред отзад напред. Около него седяха повечето от младите партийци. Всички го последваха. (Виж кратко интервю с Йосифов отвън).

След края на събранието екипът ни видя как Димитър Бойчев - областният координатор на ГЕРБ за Бургас и отговорник за подготовката на изботите в региона, напуска Дома на Лукойл сам и с угрижен вид. Той тръгна пеш надолу по главната улица, показвайки на съратниците си, че е дълбоко разочарован от "спектакъла", който му разиграха младите.

Очаквайте всичко от събранието днес -  кои ще са кандидатите на ГЕРБ за кметове на съставните селища  и в конкуренция с кого настоящият градоначалник на Бургас Димитър Николов се пребори за кандидат на партията наесен, също и какво отчетоха Иван Вълков и Димитър Бойчев.



В категории: Власт , Политика


79
Коментара
Дъжд над Черноморието
Дъжд над Черноморието 29/05/2024, Сряда 09:30 0
79
Коментара по темата
79.
Vvv
27.06.2011 21:23:49
0
0
Защо да не е демократично, след като са гласували да се приеме ан блок? Мнозинството е решило да се гласува по този начин. Редно е малцинството да приеме гласуването на мнозинството. Имало е гласуване, имало е решение. Като е отхвърлено предложението на тази малка групичка, няма какво да се правят на ощипани госпожици. Това е демокрацията - мнозинството решава какво да се прави.
Да допълня, че по тази тема би трябвало да се коментира
само от нас - членовете на ГЕРБ. Останалите да си гледат техните партии.
78.
nana
04.06.2011 23:42:43
1
2
vsi4ki partii v Bulgaria rabotyat na tozi princip.Dokato gi tirpim 6te ni ma4kat
77.
partia GRAB
01.06.2011 03:36:42
3
10
няма милиционерска партия която да е демократична.
милиционера знае рекет и да обвинява в престъпни групи.
76.
оффф...
31.05.2011 22:32:39
1
10
Приятели бургазлии, още ли не сте усетили че изобщо не става въпрос за това дали има демокрация, а каква полза имат тези, които говорят за демокрация? Наистина ли мислите, че при едно демократично прилагане на глас, гласуващите от тази партия ще предпочетат да гласуват по съвест и разум, вместо да вдигнат ръка за този, който лидера(приятеля) от съответния клуб по интереси посочи?
75.
до 72
31.05.2011 22:22:30
1
2
Госпожо или Господине сте,аз няма как да зная във всяка една община кои са номинирани и точно за това питам вас-имащи по-пълна информация /поне от коментарите ви така се разбира,че сте осведомени/ и за това ви моля ако имате някаква информация кажете и ние да знаем за какво иде реч.
74.
ох
31.05.2011 19:23:33
2
8
Колко много идиоти ,а толкова малко патрони!!!!!
73.
Изтрезнейте!!! (цитата)
31.05.2011 19:18:40
3
12
Абе, хора! Нима никой от вас не се усети, че въпроса/ПРОБЛЕМА не е в МГЕРБ или Йосифов, а в ПОТЪПКВАНЕ на принципите на ДЕМОКРАЦИЯТА в едно европейско гражданско общество на примера на "ръководство" на партията на УПРАВЛЯВАЩОТО МНОЗИНСТВО!!!

След като самата партия ГЕРБ си служи с НЕдемократични или псевдодемократични манипулации за управление на собствените си членове, какво остава до управлението на цяла една държава??? Явно тихомълком преминахме от демокрация към автократизъм/авторитаризъм!!! Осъзнайте се!!! Изтрезнейте!!! Просто казуса с МГЕРБ е само един от многото сигнали, но трябва някой да ги РАЗЧЕТЕ и расшифрова правилно!!! Затова този от пост 32 е прав - невероятно е градоначалника ни, който е очите, ушите, устата, гласа, ръката на ГЕРБ и Б.Б. в града ни да не е изконтролирал предварително сценария за тази конференция! А после с благ поглед да си е премълчал, защото "пази имидж" пред приблиаващите се избори! Никога такива шушумиги и плъхове, като Вълков и Бойчев не биха посмяли да направят нещо на свой страх и риск, а то предварително не е съгласувано с КМЕТА, който е и представител на Изпълнителната комисия на партията ни! Шокиран съм от това двуличие! Срамота! И аз ще се изляза, но не от конференцията, а от партията! Дадохме им кредит от доверие в аванс - а какво получихме в отговор??? САМОЗАБРАВЯНЕ!!! И високомерно неглижиране на масата заради амбициите и алчността на ЕДИНИЦИ, замазване на очите ни с градинки и плочки, за да не прозрем истината за далаверите покрай тях!!! Позор!!!

А кмета ако беше МЪЖКАР на място - нямаше да си премълчава, а щеше да запуши устите на тези интриганти и манипулатори със собствените си ТОПКИ - ако ги имаше обаче!!!
72.
до:71
31.05.2011 08:04:36
4
3
Не се прави на идиот!
71.
До: 64
31.05.2011 07:44:54
0
3
Готови ли са листите вече?Аз защо не съм видял?!Дай пълна информация кой е вътре че да знаем и ние - не бъди егоист
70.
до 64
30.05.2011 22:00:07
2
4
От къде знаеш за какво стават и нестават тези млади? Старите ги видяхме (Пукнат балон). Нека да видим и чак тогава ще даваме оценки.
69.
159
30.05.2011 19:26:31
3
5
и аз се срамувам, че ние им дадохме властта, колко сме наивни за евтини манипулации и трикове - абе тя герберската работа като оная приказка : Стани да седна. :((((
68.
Очевидно - невероятно
30.05.2011 17:58:01
4
7
А КМЕТЧЕТО, милото, отново мазно-мазно се изсули от отговорността за режисурата на целия този цирк, но стоейки в сянка зад гърбовете на Бойчев и Вълков и дърпайки им конците с невинна усмивчица!;)))

"Напред, орли! (Зад вас съм аз)
С гръдта си ще стоя (зад ваш'те гърбове)!"

Като в оня виц за Ленин, дето един дядо разказвал, как наредил разстрел на някакви малолетни крадци, откраднали хляб... но в момента, когато подписвал присъдата им - "очите му едни такива добри-добри"! ;)))

Голяма мижитурка се оказа, жалко, че никой не обръща внимание на това сред емоциите и адреналина, в който кипят изказванията! Та нали целия този цирк се прави ЗАРАДИ НЕГО - нали тази листа има за задачата да е личната му "гвардия", която ще го изтика в стремежа му за още власт!!! А той пак мълчи с едни такива "добри-добри очи"... Както когато премълча в миша дупка и не обели и думица по повод на провокациите на оня малоумник Болен Сидеров, когото ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ осъди! А помните ли, че той е "народен" представител от Бургас - града, за който той (кмета!) уж трябва да е - повтарям ТРЯБВА! но не е - и строг баща, и грижовна майка??? Да не говорим, че е и член на Изпълнителната комисия - ВИСШИЯТ орган на ГЕРБ - значи целия този цирк се прави със знанието, сиреч - по режисурата! - негова и на централното ръководство на ПП ГЕРБ, начело с Онбашията й! Срам ме е вече за нас, дето ви дадохме властта!!!
67.
Sredets
30.05.2011 17:36:03
4
6
V Sredets na sabranieto sacho se naruchiha ukazaniyata na IK - dopusnaha se da prisastvat lica, koito ne sa shlenove na GERB,a sa shlenove na dr.partii i tezi lica vlyazonoha v listata za obshinski savetnici. Listata za obchinski savetnici se glasuva anblok, a uj po ukazaniyaq IK che ya podbira i podrejda. Vodech na sabranieto be Zlatina Dukova. Saglasen sam s vas she kadeto Z.Dukova i Boishev se namesyat intriga ima. D.Boisgev spomogna strukturata na GERB Sredets da se razedini i razpadne.
66.
до: 64
30.05.2011 13:52:25
3
6
Много се кефя на такива олигофрени,които не могат да разберат,че никой не ги оставя на задните места,а това е оценката,която получават за работата си.Много заядливо се изказвате.Аз съм за младежта,те ще ни изкарат от батака и ще ни отърват от комунистите.
65.
point
30.05.2011 13:04:37
1
9
galia (N:33) ви го каза: "Това е пълен цирк, тошко йосифов добре пак си е изиграл играта, извел раята навън /верните му там артисти от оод-то/и се прави на обиден, пък като лапа пари от партията не се мръщи /примерно и едни 12000лв. от съвета на бургас/. Сега добре се застрахова, да не го пипнат отново, защото пак идват избори и виждате ли пак е обиден, като при слави дето уж не бил той. Искаме го в бсп. Също като брат е на вигенин, нищо че е племенник на николов. С такава жалка основа ако е герб- /раята на йосифов,некви смешни ггп-та и т.н./, по добре да се разпускат и да си ходят. Четох че уредил сестра си в изп. комисия в софия към младежите и от там да дърпа дивиденти. Ръководството на герб явно е много заспало, щом не виждат че тои е роден бесепар, от нашта партия е тошко. "
64.
до Карнобат
30.05.2011 11:18:15
6
2
То пък едни млади са включили в листите за Карнобат...Само се напъват, а са въздух...Оставиха по-старите на задните места, а пък тези младите за нищо не стават, но най-напред да видим колко ще влязат...
63.
дида
30.05.2011 10:56:06
2
6
Гласуването анблок е за мижитурки.
62.
Бургас
30.05.2011 10:50:57
2
13
Нека ти Бойчев, боклук с боклук - разцепи и унищожи структурите в общините около Бургас айде сега си сърбай попарката. Смешник. Само в бъркането на коктейли те бива.
61.
OOOOO
30.05.2011 09:23:18
4
4
много да не знаета за демокрацията, че да няма всички в ареста за престъпна група
60.
идеалист
30.05.2011 09:05:51
3
7
Демокрацията (от гръцки: δημοκρατία, „народовластие“) е форма на управление, при която държавната власт произтича от народа чрез консенсус (консенсусна демокрация), референдуми (пряка демокрация) или избрани представители (представителна демокрация).
Съществуват различни дефиниции за конкретното съдържание на демокрацията, но още от Античността се смята, че равенството и свободата са нейни съществени характеристики. Проява на тези принципи са равенството на всички граждани пред закона и равният достъп до властта.
Така при представителната демокрация всички гласове имат еднаква тежест, не се ограничава възможността на гражданите да станат представители, а свободата на гражданите се осигурява чрез законово утвърдени права и свободи. Демократичните системи обикновено съдържат вътрешни механизми,
като разделението на властите, които предотвратяват неравномерното разпределение на властта и потенциалното нарушаване на демократичните принципи от отделни институции.

За жалост това събрание не протече по написаното по - горе определение. Защо на младите не им се чува гласа, защо? В цял свят те са сила, а тяхното мнение и позиция се уважава и се взима в предвид. Много примери могат да се дадат, какво могат младите да направят: движението в Китай,
Великобритания, Франция, Тунис, Австрия и други държави. До кога младите ще бъдат тъпкани и неоценявани. Пиша ви в качеството си на баща, имащ син на 20 години. В него ми е надеждата и в неговите очи виждам бъдещето на България. Като много други аз му давам съвети, но знаете ли и
той ме научи на много неща които не знаех. Допитвам се до него и търся неговото мнение.
Г-н Йософов, само мога да ви адмирирам и да ви стисна ръката за мъжкото и достойно поведение.
Уважаеми господа, един съвет! НЕПОДЦЕНЯВАЙТЕ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ!
59.
СДС Карнобат
30.05.2011 08:26:21
1
4
ГЕРБ не допущайте В.Колев да раздели партията, както направи със СДС Карнобат,та той работи изцяло за БСП И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА СВОЯ БИЗНЕС ПАРТНЬОР КМЕТА-Г.ДИМИТРОВ!
58.
Ivanov
30.05.2011 08:25:53
2
7
Време е вече поколението на средна и над средната възраст да разберат, че: младежта е ресурс, а не проблем; отдаване на значение на всеки млад човек; поощряване на младежкия потенциал; инвестиране в младежта; създаване на възможности и осигуряване на достъп до формирането и осъществяването на младежка политика. А всички млади хора да са обединени от тази идея и да разберат, че в ЕС се усилено се говори за младежката политика.
Европейската комисия в свой стратегически документ опрделя младежката политика за „най-важната стратегическа политика за изграждане на човешкия капитал и за постигане на целите на Лисабонската стратегия”, както и за „ядро на образователната и социалната политика на Европейския Съюз”
За жалост в България много малко хора разбират какво означава това. И нека тук младите хора поне да се обединят за тази кауза.
57.
kaka Pena
30.05.2011 08:05:45
2
6
Bravo na mladejite ..taka postapvat samo dostoinite hora,,hora s poziciq a ne oniq mranka6ti pod nosa si ili klanq6ti se na vseki nad tqh...hora ot vlastta...samo s takiva hora se varvi napred..smelo i dostoino zastavat zad deistviqta si...a drebnite navedeni drebni dy6ici 6te zatavame v blatoto na korypciata na politi4eskite OODETA..
56.
dani
30.05.2011 07:34:21
1
4
В Карнобат изборът беше най демократичният,който съществува,гласува се за всеки кандидат поотделно и така няма как да има сърдити и недоволни.
55.
До № 50
30.05.2011 07:31:40
1
4
как може да се ванипулира едно събрание? - мисля че всеки има право на глас и избор и щом е там е достатъчно умен и трезво мислещ, като дава гласа си. Явно това са заслужили там общ. съветници в местния им парламент
54.
До: Карнобат
30.05.2011 07:29:09
0
5
като чета коментара и ми се струва, че си един от тези, които си получил малко гласове.И нещо не си доволен. Аз по принцип съм на мнение, че младите са надеждата в България. А и в една от статиите оплюват общ.съветник Симеон Георгиев - то се вижда как работите в Карнобат - навсякъде все МГЕРБ чета че направили мероприятия.
Искрено се надявам в листите да има млади и неопетнени лица. Само така ГЕРБ ще спечели изборите - исками нови хора, които да поведат и работят за партията
53.
КРЕМЕНА ВАСЕВА
29.05.2011 23:46:32
5
3
СПРЕТЕ ДАПЛЮЕТЕ. РЕШИЛИ ОТ МГЕРБ И ЕДИ КОЙ СИ ДА ИЗЛЯЗАТ, ГЛАСУВАЛИ ЕДИ КАКСИ - АМИ ОК, ИЗБРАЛИ ЕДИ КОЙ СИ - АМИ ОК, И КАКВО ОТ ТОВА. ЗА КАКВО СЕ ВДИГА ТОЛКОВА МНОГО ШУМ ВСИЧКО СЕ РЕШАВА ОТ СОФИЯ, НАЛИ? НЕ СЪМ МНОГО ЗАПОЗНАТ С ТЕЗИ НЕЩА, НО ДО КОЛКОТО ЗНАМ Е ТАКА. А КОЙ ЗАКОЙ ГЛАСУВАЛ И КАКВО НАПРАВИЛ -ТОВА СА ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ХОРАТА ВЪТРЕ В ГЕРБ. АЗ НЕ РАЗБИРАМ КАКВО СА ПРАВИЛИ ЖУРНАЛИСТИ ТАМ И КАКВА ИМ Е РАБОТАТАСЕГА ДА ПИШАТ НЯКАКВИ МАНИПУЛИРАНИ ТЕКСТООВЕ? А ВИЕ ОТ БЕСОВЕ ОТКЪДЕ ЗНАЕТЕ ТАКИВА ПОДРОБНОСТИ, ВИДЕО НЕ НАПРАВИХТЕ ЛИ? АМИ ДАВАЙТЕ АКО ИМАТЕ ПУСКАЙТЕ И НЕГО, ДОБРА БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМАПРАВИТЕ НА ГЕРБ. ОТ ТАМ МОГАТ САМО ДА СА ВИ БЛАГОДАРНИ. НЕ РАЗБИРАМ РЕДАКОТРА ИЗПРАТИ НЯКОЕ МОМЧЕНЦЕ СЪС СКРИТА КАМЕРА ЛИ КАКВО?ИЛИ НЯКОЙ ВЪТРЕШЩЕН ИЗНАСЯ ИНФО? АМИ АКО Е ТАКА НЕКА ПРОДЪЛЖАВА. ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ НЯМАНУЖДА ДА ОТДЕЛЯТ СРЕДСТВА ЗА РЕКЛАМА!!!!!!!
52.
Красимира Боева
29.05.2011 22:50:51
3
5
Изцяло подкрепям мнението на Алех : "Забравих да направя едно доуточнение, изписаха се коментари, че г-н Йосифов извел младите, това НЕ е ТАКА, той се опита да ги спре да излязат, в следствие на това той реши да застане зад хората си и членовете на другите клубове. Това даже го пише в тази статия цитирам: "„А къде е демократичността?“, „Тошко, тук няма и грам демокрация!“, „Тоше, айде бе, нека да ги накараме да ни чуят!“" Само, че не точно е отразено НЕ ТОЙ СТАНА, а МГЕРБ и другите 4 куба и ТОЙ ГИ ПОСЛЕДВА!"
Както вече веднъж казах и аз самата не ви е виновен Тодор Йосифов,просто позицията на младите хора ви е неизгодна.
51.
xaxa
29.05.2011 22:47:29
0
3
В Карнобат младежите бяха на първите места като не се гласуваше анблок,жалко че тук не беше гласуване по отделно,но явно страхът е голям че на младите се дава доверие.
50.
Карнобат
29.05.2011 22:41:10
4
1
В Карнобат се случи нещо подобно, но обратно на Бургас младежите се обидиниха и манипулипаха събранието което е мнного жалко за тях , а хората които работят и дават всичко от себе си останаха с малко гласове.
49.
sto
29.05.2011 22:29:53
2
3
Като си от старото поколение трябва да видиш,че това което правят младите хора е павилно само така може да се изкорени тази порочна практика за която пишеш по долу.А пък за Жорж Ганчев не пиши,че колко пари направи от тази политика не е истина просто.
48.
от малко по-старото поколение
29.05.2011 22:05:34
0
7
Не ви знам млади ли сте стари ли сте, но поне се научете, че се пише не знам, не знаете ли, не мога, прозрачностТа, алчностТа, искрено (защото в м.р.ед.ч. не се пише искренен, а искрен), мошеници, и т.н.
Грамотността в крайна сметка е основата на възхода. Ставате смешни като пишете неграмотно, а имате претенции.
И после за каква демократичност претендирате. Със стари курви нов бардак не се прави.
Не ви ли е ясно, че политическа система в България няма и че всичко е един водевил, бурлеска, театър на абсурда. Едни и същи лица се въртят, издигат се все по-нагоре, стават все по-алчни и по-богати. След това уреждат себеподобни по-млади начинаещи хищници да заемат предишните им места и т.н., и т.н.
Някога Жорж Ганчев беше казал една толкова умна приказка, която се доказва всеки ден, че ми се доплаква: "Боже, пази България от бедни политици!"
Какъв морал, какви принципи, каква основа имат всички политически партии в България?! Кой се грижи за хората? На кого му милее за хората, за обикновените хора? Няма такъв и няма и да има, докато в тази държава не се научим как всячески да браним правата си на граждани и да дирим всячески сметка на тези, които са се предложили да ги изберем, за да представят интересите ни. Вижте какво става в Гърция, когато решат да стачкуват.
47.
Алех
29.05.2011 22:03:00
2
1
Забравих да направя едно доуточнение, изписаха се коментари, че г-н Йосифов извел младите, това НЕ е ТАКА, той се опита да ги спре да излязат, в следствие на това той реши да застане зад хората си и членовете на другите клубове. Това даже го пише в тази статия цитирам: "„А къде е демократичността?“, „Тошко, тук няма и грам демокрация!“, „Тоше, айде бе, нека да ги накараме да ни чуят!“" Само, че не точно е отразено НЕ ТОЙ СТАНА, а МГЕРБ и другите 4 куба и ТОЙ ГИ ПОСЛЕДВА!Лека и приятна вечер!
46.
bb
29.05.2011 21:52:43
0
6
"Борисов: Ще върна емигрантите за три години"
В контекст на днешното изказване на премиера и събраниеto на което излязаха младежите незнам как ще стане това.Б.Б. малко да си стикова мнението с местната структура на ГЕРБ.
45.
hora
29.05.2011 21:35:10
1
7
Незнам какво толкова коментирате това излизане от залата,аз лично познавам повечето от тези млади хора и съм напълно съгласен с тяхната адекватна реакция.Прозрачноста беше в основата на ГЕРБ,като начин на работа през годините а това че се е гласувало анблок и че са реагирали така е съвсем нормално за хора,които са от самото начало в този проект,така че аз напълно ги подкрепям.
44.
komentarce
29.05.2011 21:34:16
1
5
От всичко до тук може да се направи извод, че младостта е порок, а ако си младеж с различно мнение си отритнат. Аз подкрепям младите гербери, те ясно показват какъв е пътят, затова хора замислете се и престанете да си губите времето в пошли борбички помежду си.
43.
Евалата Баце
29.05.2011 21:31:38
0
5
от край време в България лобитата, алчноста, интригите и "хващането за гушите" в политическите партии, изяждат и умарят членовете. Това което се вижда в ПП ГЕРБ е точно това. Защо тази силна партия се цепи така, защо мнението на младите в нея не се чува. Дулитъл прав си и съм съгласен с теб за много от нещата, но се чудя защо само ги говорим и нищо не се прави. Трябва да се направи нещо, не може да продължава така. Партията ще се самоунищожи, а толкова много народ и вярва и продължава да и вярва ама стари курви в нов бърдак не става, мисля си че Бойко Борисов или Цветан Цветанов трябва да вземат някакво отношение по този въпрос или да се сведе информация до тях за случващото се. От това което чух и разбрах, че било пълен цирк далеч от демократичния дух и новаторството в тази млада партия. Вместо да се работи за обществото, вместо да се гради нещо полезно и хубаво, то се руши.
Г-н Бойчев и уважаеми депутати, замислете се над действията, замислете се над ставащото в партията ви, ако не можете да се справите с лобизма,подайте си оставката както се прави в много цивилизовани държави. А до колкото знам за Вас, вие не сте от най - качествените депутати наред с другите, вие не работите за обществото, а за себе си! Мазненето което Ви е изписано на лицето от снимките които видях и на колегата ви с къдравата косичка, за мен вие не сте депутати които могат да работят за едно общество.
42.
DDD52
29.05.2011 21:20:15
1
9
Как да чуят младите хора като нямат интерес от това. Ядрото на ГЕРБ $ Бургас се състои от шайка алчни мошенници като Димитър Бойчев например които нямат интерес да слушат младите. Младите затова бягат от тази страна. Защото никой не мисли зо тях.
41.
Алех
29.05.2011 21:15:11
2
6
Първо за всики от Вас, кой Ви каза,че Т.Йосифов е племенник на кмета Димитър Николов, незнаете ли, че той има само ПЛЕМЕННИЧКИ?! Много неподготвени се оказаха коментиращите...Нека да Ви припомня, че това момче, беше принудено да напусне съвсем законно избраното си място от народа в Народното събрание, защото като ученик е имал хоби - рап изпълнител... Той нито е крал, убивал или е подронвал авторитрта на ГЕРБ с измами, непристойно поведение, или е бил съден поради нарушаване на интересите на народа, за разлика от други хора в парламента или местната власт от различни политически групи. Единственото нещо, което иска е реализация и нормален живот за връсниците му тук в България. Отностно събранието знаете ли, че не само МГЕРБ напуснаха имаше хора от още четири клуба, които бяха разочаровани от тази нелепа случка. Питам Ви съвсем искренно - Защо нападате МГЕРБ всички? Защо не нападате, тези, които уронват престижа на Бургас, които играят игрички и лишават децата и роднините Ви от работни заплати? Тук е мястото на въпроса "Пошло ли е да си млад и да искаш бъдещето да е в ръцете на твойте съмишляници - връстници, да се бориш да останеш тук?" Колко от Вас загубиха родители, деца, приятели из чужбина, не жадувате ли те да се върнат и да вземат участие в изграждането на социалния и политически живот за по-добро?
40.
Дулитъл
29.05.2011 21:12:44
2
6
дойде и моя ред да кажа това онова:
на 57 години съм от Бургас и не съм член на нито една партия, но следя политическия живот. Запознат съм с МГЕРБ и това Сдружение "Младежки Глас", вижда се и е явно колко будни млади хора има там. В други страни подобни Сдружения са на почит и думата на младите се чува и се иска тяхното мнение, това което аз забелязвам обаче, че тук в България това не е така, тука в България младите са неудобни, защо бе джанъм, защо народе. Това, че сме дърти, това че сме видели много повече от младите не означава нищо и не е фактор определящ.Ще ви кажа едно ако тези млади хора от раз напуснат страната, какво ще остане тука само ние бъдещи и сегашни пенсионери, засрамете се! На кривата ракета космоса е виновен, от алчност и от непостигнати мечти ще се изядете, спрете се!
Лека ви вечер и се замислете!
39.
Домини
29.05.2011 21:11:49
2
5
Ако не беше младежката им организация нищо положително нямаше да чуем или видим. Моята приятелка членува при тях
и виждам за какво става въпрос. Там демокрацията не е само опаковка. Там е реална. По-големите могат да се поучат от тях.

Правото на избор е свещенно. Всеки един свободен човек има това право. Ако не можеш да избираш не си свободен.
38.
stefan
29.05.2011 21:05:44
0
4
Защо като МГЕРБ са напуснали гордо събранието с високо вдигнати глави, са се върнали точно след по малко от 5 минути с наведени глави??????? Нещо не мога да разбера???
37.
Красимира Боева
29.05.2011 21:05:31
1
5
Защо да се гласува Анблок след като част от номинираните дори не благоволиха да се явят в залата и да се представят???Какво значи,че имали уважителни причини???Нима това,че ги избираме не е достатъчно важна причина да присъстват ???А как ще работят след това???МГЕРБ и други членове на ПП ГЕРБ искаха демократичност-да има поименно гласуване.Това не е цирк или някаква прищявка,това не е мнение на Тодор Йосифов,а на всеки един член на МГЕРБ ( а както се видя и на други членове на партията ).Младежката структура не се състои само от Тодор Йосифов и Галя Василева,които така неоснователно нападате .Тя се състои от млади хора с точно мнение и позиция.
36.
Доктор Дре
29.05.2011 20:57:30
0
4
добрютру, събудихте се/изтрезняхте от еуфорията.Време ви беше да свалите розовите очила
35.
ПЕВЕЦА
29.05.2011 20:45:40
4
3
Вас червеното знаме роди ви,
Вас ще ви уплаши смъртта (Бойко Борисов)
Вие не сте на всеки километър,
ние сме на всеки километър -
и така до края на света.
34.
stiv
29.05.2011 20:30:54
0
5
абе баламурничета, и тошко и галя са уредени и всеки месец взимат едни пари, и в листата ще я сложат сестрата на тошко, а вас само ще ви изкарват под строй - хахахаха
33.
galia
29.05.2011 19:48:14
2
7
Това е пълен цирк,
тошко йосифов добре пак си е изиграл играта, извел раята навън /верните му там артисти от оод-то/и се прави на обиден, пък като лапа пари от партията не се мръщи /примерно и едни 12000лв. от съвета на бургас/. Сега добре се застрахова, да не го пипнат отново, защото пак идват избори и виждате ли пак е обиден, като при слави дето уж не бил той. Искаме го в бсп. Също като брат е на вигенин, нищо че е племенник на николов. С такава жалка основа ако е герб- /раята на йосифов,некви смешни ггп-та и т.н./, по добре да се разпускат и да си ходят. Четох че уредил сестра си в изп. комисия в софия към младежите и от там да дърпа дивиденти. Ръководството на герб явно е много заспало, щом не виждат че тои е роден бесепар, от нашта партия е тошко.
32.
...
29.05.2011 19:43:34
4
7
Bravo MGERB , to4no taka !!! Trqbva da se darjite za demokrati4nosta.Ne mogat da vi tarsat samo za rabota ,a kogato iskate da si izrazite mnenieto stavate lo6i.Samo napred i nagore !!!
31.
хххммммм
29.05.2011 19:38:50
3
5
Има надежда, че съществуват будни и мислещи млади хора, които носят в себе качества на достойнство и справедливост, показвайки и отстоявайки своите позиции.
30.
stiv
29.05.2011 19:29:31
1
4
абе баламурничета, и тошко и галя са уредени и всеки месец взимат едни пари, и в листата ще я сложат сестрата на тошко, а вас само ще ви изкарват под строй - хахахаха
29.
Do Colombo и др.
29.05.2011 19:00:05
2
4
Аз съм от МГЕРБ и съм горда, че вече 5г. съм член, дори преди 70% от ГЕРБ да ги има, още от самото начало, когато бе цдружение и много много след това се появиха по-вечето. 1-во како значи "наредно" на мен НИКОЙ НЕ МИ НАРЕЖДА, това, че сме единни и искаме справедливост не ни прави пионки. Млади и уважителни, но не глупави... Това гласуване беше абсолютно несправедливо, от 82-ма кандидати аз, която съм толкова време и съм навсякъде НЕ ГИ ПОЗНАВАХ, НЕПОЗНАТИ, НЕАКИВНИ, съжелявам, но няма да си дам гласа и за човек, който поздравявам, познава ме а той ме подминава... това се нарича ВЪЗПИТАНИЕ.
28.
Columbo
29.05.2011 18:40:02
3
4
До клуб славейков: говориш, че на събрание на клуба те инструктирали да гласуваш против младежи и предприемачи - интересно кога е било. Аз съм член на клуба и съм присъствал на събранията и това което казваш не е така. Но също така знам че на МГЕР им е наредено да гласуват против номинацията на Таралов. И то от този човек, който сега ги подкрепя безусловно, както и те него. Казано по-толно играят тандем. И го казвам защото го знам от достоверен източник. Така че по-леко с обвиненията. Мисли преди пишеш такива ЛЪЖИ
27.
Смърт за БСП
29.05.2011 18:30:14
3
2
Оле, оле. Не съм чел по-манипулирана статия. Тази Катя, която е писала статията не става за журналист. Тя е отразила само едната гледна точка - тази на младежите, как били напуснали залата възмутени. Трябва да ви кажа, че половината от тези младежи нямат собствено мнение и сушат и изпълнявят като роботи това, което им се каже. И Йосифов да не се надува много в статийката, защото от километри си личи че сам си е задавал въпроси и сам си е отговарял. А забравя че без подкрепата на висшите членове на партията е нищо - ако не бяха те гласовете на МГЕРБ нямаше да стигнат за да има силна подкрепа.
26.
klub SLAVEIKOV
29.05.2011 18:22:09
3
7
za sujalenie mladejite pone mogat da razsujdavat. Az 4lenuvam v Klub "SLAVEIKOV" kum grajdanskoto sdrujenie, tam 2 meseca ni instruktira kandidata za suvetnik Shteryo i jena mu kak da glasuvame na tova subranie, otna4aloto - imahme hubavi grajdanski iniciativi - to izleze che gi pravim za da pravim PR na Shteryo i semeistvoto mu, da go nominirat za suvetnik. Chinno biahme instruktirani vsi4ki ot kluba za obshtoto Obshtinsko subranie, kak da glasuvame, ZA/PROTIV. Biahme instruktirani ot dovereni hora v kluba pod surdinka, da udriame PROTIV na Predpriemachi i MGERB (tezi 2 frakcii napusnaha i zalata v kraq...) Razocharovana sum, klubat ni se obedini s drugi klubove za tova ZA i PROTIV otdelni kandidati i vsi4ko be ugovoreno, za sujalenie v imeto na opredeleni kandidati, koito ni uhajvaha, samo i samo da gi nominirame... Bravo na MGERB, kolkoto i da sme gi pluli na subraniata ni v Slaveikov, vsi4ko si beshe imenno zaradi "konkurenciqta" s tqh, dnes osuznah che sum upotrebena za da nominiram 7 choweka, koito realno me izpolzvaha
25.
З. Йовчева
29.05.2011 18:09:56
1
3
той Тодор Йосифов ако беше останал в парламента като депутат, щеше напълно по право да си се разписва под фиш от 3 000 лева минимум, както другите депутати... Демокрацията е хубаво нещо, стига да се спазва
24.
Георги Шивачев
29.05.2011 18:01:59
3
3
а някой може ли да ми каже, защо на парламентарните избори не беше предложено да се гласува Анблок, а? Хиени такива, ХАМСТЕРИ...
23.
Георги Шивачев
29.05.2011 17:53:10
6
4
Тодор Йосифов, никога ама никога не се е подмазвал нито на Бойчев, нито на Вълков и пари от никой не е взимал за каквото и да било...плод на болната ви фантазия...а колкото до г-дата Бойчев и Вълков...то се видя и стана ясно каква роля изигра тяхното лоби...това гласуване Анблок е идеално и много удобно за кандидат Общински съветници, много близки до Бойчев и Вълков...а желанието на МГЕРБ и една друга малка част от членовете на ПП ГЕРБ е да има поименно гласуване...това се казва и се нарича демократичност...а за тези които изобщо не дойдоха на събранието, а са кандидат съветници...какво да кажем за тях...айде моля ви се...знаете ли, по е удобно да излижеш нечий.......от колкото да си с някаква лична позиция...ама лизането е по удобно...
22.
Катя
29.05.2011 17:40:56
3
8
абе баламурничета, и тошко и галя са уредени и всеки месец взимат едни пари, и в листата ще я сложат сестрата на тошко, а вас само ще ви изкарват под строй - хахахаха
21.
баш разбирач
29.05.2011 17:39:18
2
4
30 човека срещу 250? чак пък разцепление :-) тошко утре пак ще се подмазва на бойчев и кмета, защото благодарение на тях взима няколко заплати...
20.
хаха
29.05.2011 17:15:35
1
8
ГЕРБ - това е просто един кофти виц!
19.
димо
29.05.2011 16:53:12
3
5
БРАВО МГЕРБ! БРАВО МОМЧЕТА, БОЙЧЕВ НЕ ВИ ЗАСЛУЖАВА В ПАРТИЯТА !
18.
СПРЕТЕ ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ!!!!
29.05.2011 16:42:13
4
3
Защо да си ходи ръководството,какво пък ви е направило то?
17.
К2
29.05.2011 16:33:18
2
5
Цялото ръководство да си ходи незабавно !!!
16.
СПРЕТЕ ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ!!!!
29.05.2011 16:26:44
4
4
Спрете да тирете коментарите, кпоито не са ви удобни!!!! Нали всеки има право на мнение - е да. Бях на събранието и смеломога да твърдя, че статията е абсолютно манипулирана и жълта.Отразявате само едната глрдна точка. Нещата са коренно различни. В ГЕРБ НЯМА РАЗЦЕПЛЕНИЕ!!!!!Всичко в партията си е ОК и събранието мина изключително добре. Това какво е ставало ще се разбере в последствие, Не сте вие хората, които да обяснявате какво се случва в ГЕРБ, има си ръководство.
15.
Море
29.05.2011 16:04:38
2
9
Започва се със скандалите,а истината е толкова простичка-всеки иска да има власт.И аз бях на събранието,и аз напускам ГЕРБ и аз искам демократичност.Но тук я няма,разочарован съм и ме е срам,че съм бил член на този цирк и на тази помия.Това не е партия!!!Така не е политика!!!
14.
До Ира
29.05.2011 15:44:41
6
8
:)) девойче, мило! От това, което пишеш, разбирам, че дълго време ще стоиш безработна.
13.
Ира
29.05.2011 15:15:55
4
7
За 1-ви път да видя малко движение в мисленето на хората, моите адмирации. Що се касае до случката, хора, сами казвате и признавате колко много са работили тези млади хора и то без каквито и да е облаги, представете си как "ВЪЗРАСНИТЕ" ще се отнасят към Вас или децата Ви. Неможе по-вече така, младите са бъдещето независимо от коя политическа сила са, стига вече натиск, бургазлии борете се децата Ви, приятелите и роднините да останат тук в Бургас, да се чуе техния глас за по-хубаво и добро бъдеще. Колко много безработни млади хора има и с какво образование. Аз съм дала над 10 000 лв. за образованието си, с 3 чужди езика съм и соя без работа. Докато всички седите и пишите коментари, няма да се даде път на младите. МГЕРБ показаха с това си действие, че живеем в 21 век и сме демократична държава. Не е въпроса кой управлява дали е син,червен, лилав или морав, важното е да са млади хора с потенциал. Ванга е казала, че България ще си стъпи на краката когато всички се обединят с чисти помисли. Поздравявам МГЕРБ за действията им, защото това показва, че младите имат мнение и знаят правата си!
12.
Анета Младенова
29.05.2011 15:07:47
1
10
много правилно са постъпили тези млади хора, те трябва да имат мнение. Ако не се лъжа, едно време по комунизма беше така - всички ЗА! Нали затова все употребяват младите, хубаво е че те имат позиция, те в Бургас без тях са загинали... Между другото техния шеф Т. Йосифов им крепи цялата структура на местно ниво и тези младежи, следейки отвреме навреме какво се случва в Бургас въобще, та те май са навсякъде по всички младежки организации вкарани и много ме учудва, какво биха правили без тях... Много е гадно да се изправиш срещу мнението на младите, особенно в тази кризисна ситуация, жалко за цялата им партия че не си ценят актива от млади хора, с които разполагат...
11.
възмутен
29.05.2011 14:52:10
8
2
егатии жълтата статия поне да имаше нещо вярно в написаното
10.
До bez ime
29.05.2011 14:50:28
1
8
Това със забраната за журналисти също ли е от демократичния стил на управления на ГЕРБ? След 45 години, мишката трудна ще влезе пак в същия капааааанннн, може да ви пуснат още едно мандатче, ама до там ще е. Така че лапайте, не си хабете времето да показвате по форумите как дори не можете едно изречение правилно да съставите, камо ли да пишете на кирилица.
9.
bez ime
29.05.2011 14:45:43
4
3
s takiva evtini senzaciiki reporter ne se stava Katq :) a i mi e interesno kakvo praveshe reporter na sabranieto pri polojenie che e ZABRANENO !!!
8.
смърт на герб
29.05.2011 14:41:38
4
8
Тия пък!!! Как смеят така да надигат глави??? Каква демокрация търсят в партията на Ученика на Тато??? Я, Б.Б. веднага да се намеси да ги прати в изгнание в Меден руднишкия район на партията!
7.
Моето име
29.05.2011 14:37:13
3
13
Употребиха ви. Но нищо, трябваше да ви приземят малко, че много на сериозно се взехте - изведнъж ви качиха на високо. Хайде сега, всеки по предназначение - кой рапър, кой охранка, кой портиер...
6.
sto
29.05.2011 14:36:28
2
1
qvno ne chetesh pravilno kaldarinke!tuka ne stava vypros za puskane.
5.
xax
29.05.2011 14:34:28
0
5
Кой ще ви пусне метър на вас, бе? Калдаринки!
4.
patoka
29.05.2011 14:28:22
3
9
NE E UKRASENA STATIATA , TO4NO TAKA SI BE6E,ZA RAZLIKA OT DRUGI STATII-NALI BIAH NA SABRANIETO.TODOR E MNOGO STOINOSTNO MOM4E,NE STANA DEPUTAT,NE STANA TOGAVA I SAVETNIK,IADOHA MU KRAKATA-MI KAK DA TARPI- I OKOLO NEGO SA VSE MLADI I INTELIGENTNI HORA,V TIAH E BADE6TETO I MAI SA PRAVI ZA TAZI SVOIA REAKCIA-NEKA RAKOVODSTVOTO SE VSLU6A V TEHNITE VIJDANIA I MNENIA !!!
3.
bb
29.05.2011 14:21:11
5
2
Tova sys napuskaneto ne vqrno,kato cqlo e mnogo ukrasena statiqta.
2.
Калина Севериева
29.05.2011 14:20:49
3
14
Браво на МГЕРБ! Така се прави, това е мнението на младите и то е най-важно. Трябва да го уважаваме ...
1.
жони деп
29.05.2011 14:19:11
2
11
ми тъй ми ,ТО НЕ СТАВА САМО С ЛАПАНЕ ,ТРЕБЕ И АКЪЛ ,ПЪК ДЕ ГО ТУКА ТОА МАТРИАЛ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев Трябва да се мисли стратегически – за бъдещето на България не за утрешния ден, а за десетилетие напред, подчерта ген. Стефан Янев Най-после ще вдигнат сватба Най-после ще вдигнат сватба Тя ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел, призна Сашо Кадиев Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Управители на крайбрежни заведения в Северния плаж споделиха, че цените на напитките остават без промяна от миналото лято
Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори