×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съвети за избор на перфектното единично легло


21 Януари 2022, Петък, 16:45 ч.

Креватът е добре да бъде с чекмеджета, с повдигащ механизъм или в допълнение с ракла

Леглото и матракът са едни от най-важните интериорни елементи в спалнята. Ако те не са в подходящите размери и не ни осигуряват полагащите ни се удобства, нощният сън, а и престоят в стаята за спане, няма да ни носят удоволствие. Затова е редно да положим старания в избора на обзавеждане, което да не е просто модерно, но и достатъчно функционално, за да ни е комфортно.

Креватът е добре да бъде с чекмеджета, с повдигащ механизъм или в допълнение с ракла, за да разполагаме с екстра място за съхранение на различни по вид лични принадлежности. Тапицираните модели също не са никак лоша опция, на която се залага дори и за детски стаи. Пазарът предлага евтини и по-скъпи решения, така че всеки потребител да открие безпроблемно подходящото за себе си и своя дом. 

Единично легло с място за съхранение за малки жилища

Разтегателният диван в хола е добър начин да си осигурим удобно място за спане, но той по никакъв начин не може да замени класическото легло – двойно или единично. За втория вид може да се каже, че е подходящ за по-малки стаи, които се обитават от един човек. Това са предимно детските помещения, но и основни спални, в които пространството позволява подредбата на два кревата на ъгъл или разположени един до друг. Ето какви варианти имате при този вид мебели: 

  • легло с повдигащ механизъм – дори и то да е единично отново би могло да се превърне в наше “подкрепление” при организацията на дрехите, спалното бельо, домашния текстил и др. Пространството непосредствено под матрака е добре да бъде оползотворено, за да бъде присъствието му в стаята максимално полезно;

  • единични легла

     

  • с ракла – наличието на допълнителен шкаф до кревата е задължително изискване за много потребители. Раклата е допълнителен източник на свободно пространство, в която можем да държим всякакви по вид вещи и принадлежности – завивки, одеяла, възглавници и др.

     

  • легло с чекмеджета – ако единичният креват не е снабден с повдигащ механизъм, е добре той да има поне две допълнителни чекмеджета, за да бъдат удобствата в стаята за сън пълни. Подобни допълнения никога не са излишни, като за тях може да се каже, че са от първостепенно значение и за добрата организация на домакинството.

  •  

Доста са опциите, на които можем да заложим, когато става дума за спалня за един човек, която да е със съвременен дизайн. Имаме възможност да се сдобием с модел, който да е едновременно красив, функционален, качествен и финансово достъпен. 

Единично легло с табли за детска стая

Помещението, в което детето спи и играе, трябва да бъде добре подредено, а удобните мебели да не са дефицит. Сред тях се нарежда и единичният креват, който е напълно достатъчен в случая – осигурява достатъчно място за сън, а и не заема твърде много място в стаята. Обикновено го поставяме на ъгъл, като моделите с две табли са идеални за целта. Комбинира се лесно с всякакво друго обзавеждане, като тук е хубаво да вземем под внимание предимно неговото цветово оформление и това на останалите компоненти в помещението. 

Тапицирано единично легло вместо кушетка

Този вид спалня може да бъде описана като луксозна, стилна и модерна. Дизайнът ѝ е елегантен, което я прави подходяща за хора с изискан вкус и предпочитания към класните решения. Моделът се предлага в различни цветове, което дава възможност за разнообразни комбинации с останалите мебели в спалнята – в някои случаи той е наличен и с ефектни детайли като камъни. 

Ъглови единични легла в стая за двама

Често се купуват за детски стаи, като приложението им не се изчерпва дотук. Предпочитат се и за основни спални, а водещото в случая е характерното им разположение в помещението. Поставят се на ъгъл, а между тях се слага практична ракла, която да бъде използвана по предназначение. 


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 2
1
Коментара по темата
1.
тинтири-минтири
21.01.2022 20:16:51
0
1
Най-важната характеристика на едно легло е да е удобно за спане, а това се обуславя най-вече от матрака. Другото са тинтири-минтири
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори