×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Кола се преобърна в Шуменско, шофьорката – с 1,91 промила и положителен тест за метамфетамин
  • Митничари откриха контрабандно злато за над 80 бона на "Лесово"
  • Росен Желязков се отказва от европарламента
  • 15-годишно момиче се удави след падане в напоителен канал
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето от кого е бременна новата синоптичка


17 Януари 2022, Понеделник, 16:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя забременя само месеци, след като излезе на екран и днес вече не се изявява като синоптичка

Стефани Обадяру, която заместваше Никол Станкулова и Гери Малкоданска, най- сетне показа бащата на детето си. Както Hotnews.bg вече писа, полунигерийката чака бебе.

Тя забременя само месеци, след като излезе на екран и днес вече не се изявява като синоптичка. Станкулова се върна обратно на работа много бързо, след като роди второто си дете, а сега е ред и на Стефани да гушне своя първи наследник.

Приятелят й е Николай Колев, съименик на легендарния телевизионен коментатор и е футболист във „Витоша“- Бистрица. Неизвестната доскоро красавица дължи екзотичната си външност на микс от гени - майка българка и баща нигериец. За съжаление момичето губи татко си преди 8 години, когато е едва на 14, а мъката от кончината му е незараснала рана за нея и до днес.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от




1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Ķo kaza ko
17.01.2022 21:36:18
1
1
To mangal maaa
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
20 години за садистите, убили мъж, оставали бележка с отрязан ръст и поискали откуп 20 години за садистите, убили мъж, оставали бележка с отрязан ръст и поискали откуп Жертвата е умиртвена с особена жестокост Приморско се превръща във фестивално градче това лято Приморско се превръща във фестивално градче това лято Общината дава силна заявка за Лято 2024 Задължение от 61 хил. лв. остави без вода кв. Инцараки в Свети Влас, хората са бесни Задължение от 61 хил. лв. остави без вода кв. Инцараки в Свети Влас, хората са бесни В момента е летен сезон, няма капка вода, дори да си измиеш ръцете, жалват се жителите Гардове от НСО ранени при стрелба с картечни пистолети Гардове от НСО ранени при стрелба с картечни пистолети Индустриалният парк в Бургас ще получи над 25 милиона по плана за устойчивост и развитие Индустриалният парк в Бургас ще получи над 25 милиона по плана за устойчивост и развитие По процедурата са кандидаствали 20 проекта, но са одобрени 11, сред тях и бургаският Борислав Сарафов поиска промени в Наказателния кодекс Борислав Сарафов поиска промени в Наказателния кодекс Нужна е промяна по отношение на вещите лица - да има база данни, да се помисли и за методите за обучение, каза то Бургаски митничари с пореден удар Бургаски митничари с пореден удар Контрабандни златни накити за над 80 000 лева задържаха на пункт Лесово Пеевски призова Борисов към преговори за правителство с всички евроатлантически лидери Пеевски призова Борисов към преговори за правителство с всички евроатлантически лидери Съпредседателят на ДПС нападна президента Румен Радев Държавата пое нов дълг -защо това е проблем? Държавата пое нов дълг -защо това е проблем? Нашият дълг е най-бързо растящият в ЕС „Хоро край поморийския бряг“ отбелязва своята 15-годишнина с концерти в Поморие и Бургас „Хоро край поморийския бряг“ отбелязва своята 15-годишнина с концерти в Поморие и Бургас Празникът на българската музика и танц ще започне още на 13.06.2024 г. /четвъртък/ от 20:00 ч. в Летен театър – Бургас с тържествен концерт
Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори