×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Краден ли е джипът на Влади Горанов? Всички гледни точки (ОБЗОР)


Краден ли е джипът на Влади Горанов? Всички гледни точки (ОБЗОР)
Купих джипа миналата година от "Мото Пфое", те го регистрираха в КАТ, дори не е моя собственост, а на лизингова фирма, твърди бившият финансов министър
18 Декември 2021, Събота, 20:12 ч.
Автор: Флагман.бг

Някой е направил двойник на тази кола и тя се издирва в Русия, този джип е внесен от официалния представител в Хамбург, твърди фирмата-продавач

Бившият финансов министър в правителството на ГЕРБ Владислав Горанов направил опит да напусне страната с джип, който е бил обявен за международно издирване, съобщи БНТ. От пресцентъра на МВР потвърдиха, че има такъв случай, автомобилът вече е намерен и се изследва.

Според информацията около 18,30 ч. снощи той пристигнал на граничен пункт "Калотина" в посока Сърбия, като е управлявал автомобил "Тойота". При граничната проверка се оказало, че луксозният автомобил е бил обявен за издирване от „Интерпол”.

Вписването в масивите било извършено от Русия. Според документите издирваният автомобил бил лизингов, а като ползвател бил вписан Горанов. Граничните служители уведомили Горанов, че има проблем с колата и го помолили да отбие и да изчака за детайлна проверка. Той обаче направил обратен завой и самоволно се върнал във вътрешността на страната.

Владислав Горанов опитал да премине "Калотина" с джип, обявен за издирване

По-късно Горанов се върнал с BMW X7 на бизнесмен, собственик на голяма фирма за автобусни превози. Този път преминал през граничния пункт и напуснал страната към Сърбия, придружен от въпросния собственик на транспортна фирма.

Горанов: Автомобилът, с който бях спрян, е закупен чисто нов

Колегите от вестник "Сега" твърдят, че колата вече е открита и в момента се изследва. От МВР правят и проверка за неподчинение на полицейско разпореждане. Проверяват се и действията на граничните полицаи, които са пуснали Горанов да излезе от страната при повторното му появяване на ГКПП "Калотина".

 ВЕРСИЯТА НА ГОРАНОВ

"Автомобилът, с който бях спрян на "Калотина", е закупен чисто нов от "Мото Пфое" през март 2020 г. и е регистриран от тях в КАТ", заяви бившият финансов министър Владислав Горанов за Би Ти Ви (бел.ред. - "Мото Пфое" е дистрибутор на "Форд", "Ягуар", "Рейндж Роувър" и "Волво", но е възможно през лизинга на компанията да бъде закупена всяка друга марка автомобил).

Горанов е декларирал лизинга в имотната си декларация, подадена, когато бе махнат от министерския пост. Там е вписан лизинг от 45 152 евро към "Мото-Пфое Лизинг" ЕООД. От същата декларация се вижда, че Горанов продължава да ползва прословутия апартамент на бизнесмена Иван Сариев, за което прокуратурата прие, че няма престъпление.

"Дори не съм го регистрирал аз (автомобила). Той не е собственост на лизингополучателя, а на фирмата", каза още Горанов.

Това било първо излизане на колата от страната. "Граничният полицай регистрира автомобила и каза, че той се издирва, без да може да ми даде допълнителна информация от кого и защо. Разпореди ми да се върна навътре в страната. Аз се върнах до Драгоман, където оставих този автомобил и с друг – с мой приятел, продължих към Сърбия", обясни Горанов. Бившият финансов министър уточни, че оказва пълно съдействие на властите: "Не мисля, че има злонамерено действие от страна на когото и да е. Автомобилът се намира в България и ще бъде предаден в МВР".

По-късно пред БНР Владислав Горанов заяви, че ще се прибере в неделя от Сърбия.

ВЕРСИЯТА НА "МОТО ПФОЕ"

"Джипът на Владислав Горанов е напълно редовен. Купен е от Хамбург от официален дилър на "Тойота" и всички документи са налични. Просто някой е направил двойник на тази кола и той се издирва в Русия", обясни шефът на "Мото пфое" Атанас Фурнаджиев пред "24 часа". Според него, такива случаи са десетки, а сегашният се раздува заради участието на бившия министър.


В категории: Политика


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
42
Коментара по темата
42.
Емигрант
21.12.2021 00:20:06
0
3
Интересен факт, е че тръгнал за Сърбия. Страна, която не е членка на ЕС! Аз се досещам какъв му е бил умисъла да тръгне на там : DDD
41.
възмутен
20.12.2021 16:46:31
0
3
Как може да "обиждате" така, че Горанов нямал пари. Не знам дали си спомняте преди време, трим от ГЕРБ се бяха изправили пред журналистите за поредната си медийна изява, когато Горанов пред цяла България обиди българските мъже над 50 години, които на тази възраст нямат поне 20 000 лв. в банка. Той заяви, че всеки уважаващ себе си мъж на 50 год., трябва да има поне 20 000 лв. в банка. Ужаааас!
40.
ХХ
20.12.2021 08:16:49
0
8
Другаре от герб, Тиквата в багжника ли се е крил или под одеало на задната седалка?
39.
бай Драгой
19.12.2021 21:12:33
0
10
Щом има клонинг на автомобила, значи има и копие, пита се в задачата, кой е оргинала, а отговора е къде е фалшификата.
38.
Рихтер
19.12.2021 13:10:40
1
9
Г-н Горанов се посъветвал с врачката Алена и сеизмолози от БАН и разбрал че скоро в ражона на с.Горни Окол и Самоквско ЩЕ има СИЛНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ силно обезпокоен за жена си трите си деца звънал на кумеца на Делян Пеевски-Фурнаджиев /шеф на БФС/ и Кръстника на масоните Сариев да му отпуснат БЕЗплатно една Х7 за да избегне земетръса във Београд СЪРБИЯ
37.
до 36
19.12.2021 13:04:10
1
9
Не се занимавай с хора, които не могат да мислят! Абсолютно няма шанс Нов автомобил да мине по такава схема. Да не говорим, че Мото Пфое са официално представителство на Форд, Волво, Ленд Роувър и Ягуар. Всичко останало, което се продава при тях е употребявани автомобили от близо и далеч.
36.
До 32
19.12.2021 12:48:06
2
9
Ще ти повярвам, ако ми кажеш, как закупен от клиент нов автомобил от БМВ Германия , се озове в Тойота Хамбург, те го преподадът на българската фирма, а те го породадът на лизинг за нов.... Един път закупен този автомобил от БМВ Германия, не е ли вече втоа употреба . Или според гербаджийските калинки всичко е ново щом е в далавера.
35.
Да
19.12.2021 12:45:20
2
9
Колата може и да не е крадена, но кинтите с които плаща лизинга, определено да, и дали не е прехвърлял сакове в Драгоман, че толкова му е било спешно да се върне в Сърбия.
34.
пенсионер
19.12.2021 12:38:34
1
5
Сега ще се оправдае с Граничния полицай че го посъветвал да се върне обратно но не да остави колата там на паркинг .Ибил готов да съдейства а хаха .
Навярно че полицая е допуснал голям пропуск нъв изпълнение на задълженията си че не го е арестувал най малко колата да бъдеше задържана до изясняване ..
33.
Гол охлюф
19.12.2021 12:23:29
2
6
Горянина е @бати каръка, когато си тъп, прос и лаком е така, Рашков и новия главен ще го разкостят, май ще е пръф гост на Ставри.
32.
до 28 и 31
19.12.2021 12:22:34
8
4
Хаахахаххахахахахах, какви еукариоти.
Мото Пфое България не е производител, а дистрибутор и търговец на автомобили.
Купуват коли от производителя и ги продават на крайния клиент.
Когато един търговец закупи от производител автомобил, той не става втора употреба, а продължава да е чисто нов, ма*оумници такива, дето ви мирише на схеми :)
Това естествено няма как да го знаете първо, защото толкова ви е потенциала и второ, защото никога не сте си купували нова кола, а карате потрошени бангии, понеже Бойко, гроп и т.н.
Сега след 2-3 години като ви се наложи и бангията да продадете от недоимък, ще псувате Радев и лакеите му.
31.
до 28 Даааа
19.12.2021 10:35:50
1
7
Явно Мото Пфое купуват стари или върнати от лузинг автомобили. По каква схема Мото Пфое България са закупили автомобил от Тойота Хамбург не е ясно, както и как нов автомобил закупен от BMW дилър попада в Тойота Хамбург. Едно е ясно - работата намирисва на някаква схема отдалече. Фано я разплетат по-скоро. Очевидно е същи, че автомобила няма как да е чисто нов, а е поне трета ръка
30.
Лош мат'рял
19.12.2021 10:32:53
3
15
Пълнят шкафчета с евра и злато, цяла магистрала откраднаха, Севда помакинята с къща за 1 млн. лв. Цв. Цв. с 6 апартамента и частен асансьор, тоя кара крадена кола. А лошия мат'рял сляпо ги защитава, защото IQ-то им е отрицателно. Заслужаваме си участта.
29.
Червени боклуци
19.12.2021 10:18:37
17
7
Къде е лицето Рашков,да даде обяснение след като вмени мнение че Горанов кара крадена кола Милиционера Рашков позор за МВР
28.
Даааа
19.12.2021 09:41:12
4
11
ВЕРСИЯТА НА ГОРАНОВ "Автомобилът, с който бях спрян на "Калотина", е закупен чисто нов от "Мото Пфое" през март 2020 г. и е регистриран от тях в КАТ", заяви бившият финансов министър Владислав Горанов ВЕРСИЯТА НА "МОТО ПФОЕ" "Джипът на Владислав Горанов е напълно редовен. Купен е от Хамбург от официален дилър на "Тойота" и всички документи са налични. Просто някой е направил двойник на тази кола и той се издирва в Русия" Кой лъже или и двамата лъжат. Ако мутропитека е купил нов автомобил, как така е купен от Хамбург и продаден на лицето за нов. Данъчна измама?
27.
Даааа
19.12.2021 09:35:13
1
4
Факти
ФАКТИ.БГ
Новини »
Мнения »
Ами ако обикновен човек бъде спрян с издирвана кола?!
19 Декември, 2021 07:295 81456
Ами ако обикновен човек бъде спрян с издирвана кола?!
любомир аламанов-владислав горанов-автомобил
Надявам се скоро да получим обяснение
Ами ако обикновен човек бъде спрян с издирвана кола?! - 1
Снимка: БГНЕС
Любомир Аламанов
Любомир Аламанов

poster

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.
Хванали Горанов, че се опитва да напусне България в посока Сърбия с издирван от Интерпол автомобил. Той обърнал, оставил колата в Драгоман и с друг автомобил все пак минал границата.

Дотук звучи като начало на странен български мафиотски филм.

Ще проявя коледен дух и няма да си правя шеги като "След като прокуратурата започва проверка на парите и златото в Онова чекмедже, Горанов тръгва по стъпките на Цветан Василев".

Но остава един сериозен въпрос. Ако някой обикновен човек бъде спрян с издирвана кола, дали полицаите ще му дадат възможност да си тръгне и да рискуват да я скрие някъде и сам да се укрие? Или това важи само за министри на Борисов?

Двойният стандарт не идва само от зелените сертификати в парламента. А от действията на всеки един служител на закона или администратор. Надявам се скоро да получим обяснение.

Но иначе е забавно. Видяхме за момент как могат да звучат заглавията в една алтернативна реалност. Да не се отчайваме, по Коледа стават чудеса.

България
Поставете оценка:
☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Оценка 4.5 от 56 гласа.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Справедливостта наистина е станала класово понятиеСправедливостта наистина е станала класово понятие
днес в 07:35 ч.3 23236
Аламанов: Надявам се Радев да разчете правилно вота на хоратаАламанов: Надявам се Радев да разчете правилно вота на хората
23.11.20211 86016
Аламанов: Гласуваш за месия, получаваш пореден диктаторАламанов: Гласуваш за месия, получаваш пореден диктатор
03.08.20213 26658
Това май е всичко, което трябва да знаете за ГЕРБТова май е всичко, което трябва да знаете за ГЕРБ
16.05.202124 39174
Добро утро, малки поцинковани кофички! Как сте?Добро утро, малки поцинковани кофички! Как сте?
20.12.20207 00852
Напиши коментар:
Име

Коментар

ПУБЛИКУВАЙФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
ПОСЛЕДНИ ПЪРВИ
1 Тишо
596ОТГОВОР
Скритите агенти ДС предани на Гепи трябва са се изчегъртат.
07:31 19.12.2021


2
26.
версия студио х
19.12.2021 09:33:58
5
12
Пфу , че сте прости ! ( като ПКП ) !
Значи скивайте сега как е станало :
нЕкой е чопнал колата , след което я е продал на Влади на половин цена. И той милият , нали е бедничък , взел че си я купил ! Така де , живее под наем човека , няма пари за жилище ... Как да си позволи иначе нова кола ?
25.
Българина
19.12.2021 09:11:10
6
9
До #18 Рашков:

Ами то хубаво мачкаш-тъпчеш, АМА къде са 10 000 000 000(десет милиарда) лв, крадени от ГЕРБ годишно. Не ги виждам. Отделно къде са пачките и кюлчетата в чехмеджето на Баце? Къде са бе???...
24.
хахаха
19.12.2021 06:12:58
19
6
мадре мия, каква сган в коментарите
само провалени некадърници и безделници
гроп, мроп и се радват на комунягите
хахахаха
след 2-3 години, като сте все същите скъсани г*зове, ще намразите и новите си спасители и тогава ще съм там да се посмея
23.
Фурната Атанас
19.12.2021 05:12:32
1
11
Абе тоз да не би "случайно" да е част от корумпираното БФС?Има ли смисъл да се съмняваме в истинноста на това, което е избрал пред медиите?
22.
Аз
18.12.2021 23:17:48
6
37
Аз не разбрах само тоз наглия гъз що никой досега не го търси за милионите дето е взел ит божков.Егати наглото копче.Бой бе майка им крадлива.Бойко им е шефа
21.
Burgas
18.12.2021 23:15:21
9
31
влади е за затвора!
Джипа няма значение.
По-скоро, по-добре.
20.
Дернев
18.12.2021 22:54:11
6
29
Джипът не е важен. Важно Влади да не ползва пътеките на Цветанов за да избяга от проненящото се уж правосъдие в БГ.
19.
2121
18.12.2021 22:52:52
6
27
Мега нагла физиономия, ковида идва за теб приятелю.
18.
Рашков
18.12.2021 22:49:55
11
33
Да пийвам си, да комуняга съм, ама пак ми се мачка. Изживях си живота и сега ми се мачка. Мачкай Рашков Гепаджийската сган
17.
Имам човек
18.12.2021 22:44:38
8
38
Репортер към Горанов : Защо не бяхте задържан?
Горанов : Имам човек в парламента и ми дреме на гъз*. Имам човек в КАТ и повече няма да се редя...
Жалка история ви казвам.
16.
панчо
18.12.2021 22:02:29
6
26
значи, купона започна в София и приключи на Калотина. На мен този автомобил ми бе даден. Ако имаше самолет на близо щях да летя.
15.
Само Споко!
18.12.2021 21:41:10
4
56
Жилището му го плаща Домусчиев. Колата я плаща шефът на ЮнионИвкони ( ДПС). Пита се какви ли уклуги е вършил този гербаджия?
14.
Glarus
18.12.2021 21:38:25
6
26
Ало простаци от флагман защо не пишете за кмета от Ахелой че кара надрусан защото сте на заплата принего и при всички други.Затова истривате коментарите
13.
*********
18.12.2021 21:36:47
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Хахахаха
18.12.2021 21:18:42
5
55
Очаквам тома ибриков всеки момент да се появи в 4 телевизии едновременно и да започне с пяна на устата да обяснява как това е постановка на Радев.
11.
BMW, купен от Moto Phoe, внесен от Toyota дилър
18.12.2021 21:12:47
3
41
1. "Автомобилът, с който бях спрян на "Калотина", е закупен чисто нов от "Мото Пфое"
2. Купен е от Хамбург от официален дилър на "Тойота"

Ти да видиш!
10.
Ре
18.12.2021 21:08:06
6
48
Всички от гр0б са за панделката. Където бутнеш, все гнило.
Закривай!
9.
ама как бе
18.12.2021 21:06:28
7
27
мусурата даже не е искал да кара жипа ,тъй е кьорфишек , тоз даже не е бил владито


дейба мамата им крадлива ,дейба
и умрели ще крадът още
8.
Герб=мафия
18.12.2021 21:02:22
8
46
Този трябваше на място да бъде арестуван и веднага една 24-ка да му лепнат. Ако беше някой друг, дали щяха да се развият така нещата?
Рашков спиш ли?
7.
Ами
18.12.2021 20:53:08
7
42
В кауша и бой докато си признае.
6.
Сделка с дявола
18.12.2021 20:52:07
2
17
Чакам душите ви и ще е като кошмарен сън от който никога няма да се събудите. ВЕЧНО.
5.
Б.Б.
18.12.2021 20:51:02
8
54
Този мафиот май му е навик да кара чужди коли и да живее в чужди жилища! Спомняте си скандала с "онова" жилище, дето уж не беше негово!
Този сиромашкия няма нищо на негово име, жив да го оплачеш, също като Бойко и той е беден като църковна мишка, но иначе чекмеджетата пълни и караме скъпи джипове!
Както каза някой по-долу, когато и да го вкарат в затвора, все ще е късно!
4.
Администрацията
18.12.2021 20:45:24
8
36
На хранилка яко брани Българоубийците. Съдбата идва за вас. Няма бонус, няма тонус, само гняв народен. Бягайте в гората и дано имате сили да копаете землянки.
3.
Васил Иванов Кунчев
18.12.2021 20:39:06
7
27
Кой Българопродажник ми слага палец надолу, след коментар относо това че е пуснат неправомерно. Идва неизлечима болест и за теб братко.
2.
ХХ
18.12.2021 20:24:19
9
55
Влади Горанов е патологичен лъжец. Два пъти е заявявал пред български медии, че не знае за финансови ангажименти поети от България, в момент в който европейски политици вече са го обявили официално. Първият и по-запомнящ се случай беше за поетия от България ангажимент да извърши плащания, компенсиращи излизането на Обединеното кралство от ЕС.
1.
Добре ама...
18.12.2021 20:20:55
11
66
Защо не са го задържали до изясняване на обстоятелствата? Ако беше съседа, как ли щеше да се случи?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори