×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Директорът на ОУ „Братя Миладинови“ с вълнуващо послание за патронния празник на школото


Директорът на ОУ „Братя Миладинови“ с вълнуващо послание за патронния празник на школото
От 24 години Бочко Бочев влага своя професионализъм в развитието на школото, но днес, поради заболяване, не може да празнува заедно с екипа си
17 Декември 2021, Петък, 15:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Децата и част от преподавателите изненадаха цялото училище, бившите и настоящите възпитаници и учителите, с видеопоздрав и коледен концерт

На 17 декември Основно училище „Братя Миладинови“ - Бургас“ чества своя патронен празник – 97 години от създаването си. Това е най-значимият, най-вълнуващият ден за едно училище, защото е повод не само за равносметка и вглеждане в историята, но и поглед към бъдещето. Така започва поздравителният адрес от дългогодишния директор на елитното школо Бочко Бочев до педагогическия колектив и възпитаниците на училището. От 24 години Бочев влага своя професионализъм в развитието на школото, но днес, поради заболяване, не може да празнува заедно с екипа си.

В ОУ „Братя Миладинови“ днес е истински празник. Децата и част от преподавателите изненадаха цялото училище, бившите и настоящите възпитаници и учителите, с видеопоздрав и коледен концерт, които Флагман.бг публикува с разрешение на ръководството.

Ето какво пише още в поздравлението на директора Бочко Бочев:

„Има нещо величествено в благородното дело да създадеш училище. Да вградиш в него мечтите си. Да му вдъхнеш неповторим дух. Всичко това да превърнеш в традиция и най-трудното – с любов да го предадеш на поколенията, да го развиват, пазят и да продължат делото. Такова благородно дело е нашето училище, което обединява през годините хиляди хора. Обединява ни с онова нещо, позитивно и съзидателно, което е невидимо за очите и се пази, и носи само в сърцето. Гордеем се с патрона на нашето училище – братята Димитър и Константин Миладинови.

Скъпи ученици, Вие сте надеждата и бъдещето. На всички Вас тук – в училище, с възрожденски дух, ви предаваме нравствените ценности, добродетелите и любовта към българските традиции.

Бъдете силни, ученолюбиви и следвайте мечтите си. Пазете светлите традиции на родното училище. Почитайте всеотдайността на своите учители. Пожелавам Ви да бъдете добри хора, да успявате със знания и умения и навсякъде, където и да се намирате, да сте горди, че сте възпитаници на ОУ „Братя Миладинови“ - Бургас .

Колеги, на днешния празничен ден искам да поднеса уважението си към Вас, хората, които с вдъхновение, отговорност и търпение възпитавате и изграждате децата на България. Чрез Вашия професионализъм, благородство и всеотдайност вие давате на младите хора увереността и силата, с които да вървят напред.

Всички трудности във времето, през което преминаваме заедно, са предначертани да се кали духът ни. Нека продължим будителското си дело с възрожденски плам, с любов към учениците, с отговорност към себе си, родителите и обществото. Продължавайте с делото си да пишете историята на основно училище „Братя Миладинови“ - Бургас!

Желая ви здраве, силен дух и воля да вървите всеотдайно напред по пътя на духовността.

Уважаеми родители, Вие повярвахте в нас. Доверихте ни се. Учите заедно с нас и осигурявате възможността децата Ви да усвояват учебното съдържание, да придобиват нови знания и умения. Да са пълноценни, последователни, дисциплинирани и уверени в утрешния ден! Приемате искрената ми благодарност и най-сърдечните ми пожелания за здраве, щастливи мигове и благополучие!

Честит празник!

Бочко Бочев

Директор на ОУ „Братя Миладинови“ – Бургас“

 




В категории: Просвета


Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 1
11
Коментара по темата
11.
друг мазен
08.01.2022 22:40:33
0
1
Мазен, изгуби се нещо? Що така бе брат?
10.
мазния
21.12.2021 22:04:09
2
2
Нема лошо бе брат, тук съм завинаги
9.
нормален
20.12.2021 07:09:07
2
2
Това не тържеството на училището, а частно парти
8.
до 4
18.12.2021 12:37:06
2
13
това ония дето говори на брат и на човек ли е? култура 0 иначе заместник директор.
7.
Мислещ
18.12.2021 09:33:00
1
3
Вълнуващо и затрогващо! Особено това, че дни преди да го пенсионират излезе в болнични. Дано е здрав човекът.
6.
Родител
17.12.2021 21:39:01
5
13
И директора и заместниците и учителите, целият екип са много висока топка. Всички имаме какво да учим от тези хора! Поздравления!
5.
Бургазлия
17.12.2021 21:31:26
6
13
Този човек заслужава много!
4.
%%%
17.12.2021 19:35:44
4
17
Иван Ненков- мазния там ли отиде на работа. НАП още дава банкет, че се отърва от него.
3.
!!!
17.12.2021 17:59:55
9
11
Поздравление за Празника!Успехи и здраве за учители и ученици!Добре,че са зам.директорите на това училище ,в противен случай самият Бочко го няма изобщо ,той само политиката оправя,пък и много дълго се задържа на този пост.
2.
Евала
17.12.2021 17:09:00
7
17
Много добър човек! И аз учих там! Уникално училище!!!
1.
Кирил
17.12.2021 15:43:02
6
26
Дойде времето на хората постигащи високо качество, и отдадени на работата си. Успех и занапред.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори