×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отиде си бившата жена на Ангел Найденов


16 Декември 2021, Четвъртък, 11:20 ч.
Автор: Флагман.бг

"Не мразя Мая Манолова, въпреки че разби живота ми", каза приживе д-р Нина Найденова

Ковид-19 взе още една жертва. Медицинското съсловие в Димитровград е в траур след загубата на д-р Нина Найденова, първата съпруга на Ангел Найденов. Уважаваната лекарка повече от месец бе на апаратно дишане в болница заради срещата си с коварната зараза. На 20 ноември тя призова в социалната мрежа фейсбук всички нейни близки, приятели и познати да се молят за нея, тъй като състоянието ѝ не било добро. На 9 декември обаче докторката издъхнала, пише вестник Ретро.

Това бе втора среща за нея с вируса в рамките на една година. През пролетта тя отново бе болна, но прекара сравнително лек Ковид, след който се възстанови и се върна на работа, за да се грижи за пациентите си.

След новината за нейната кончина фейсбук профилът ѝ бе залят със стотици жалейки. Бившият ѝ мъж Ангел Найденов също пусна такава – снимка на свещ на черен фон. Той обаче реши да запази мълчание и не написа нито ред в памет на първата си жена и майка на единствената му дъщеря. Жалейка нямаше от страна на Мая Манолова. Именно след появата на русата амбиция в живота на Ангел и Нина тяхното семейство рухва. До последния си дъх д-р Найденова живееше с болка в сърцето от тежката раздяла с любовта на живота си, както тя наричаше бившия военен министър. Преди точно 10 години идва крахът на отношенията им. На сватбата на щерка им Деси Нина разбира, че Ангел ѝ иска развод и е решил да заживее с извънбрачната си до онзи момент партньорка Мая Манолова. Въпреки че Найденова знаела за авантюрата, смятала, че ще приключи бързо, но впоследствие болезнено изживява сватбата на мъжа си и лидерката на „Изправи се, БГ“.

Нина и Ангел са двойка цели 38 години преди появата на Мая Манолова. Двамата се влюбват на ученическата скамейка, заедно са и като студенти, после тя го подкрепя през целия му професионален и политически път. „Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Почувствах се огорчена и наранена. До последно имахме добри взаимоотношения. Непрекъснато поддържахме връзка по телефона, отнасяше се мило с мен. От известно време насам усещах, че има друга жена в живота му, но смятах, че това е буря, която ще премине“, сподели д-р Нина Найденова в едно от малкото си интервюта след раздялата. „Винаги съм избягвала публичността. Никога не съм искала личният ми живот да става достояние. Бях провокирана да говоря. Жената, която сега е с мъжа ми – г-жа Мая Манолова, първа каза неща, които човешката етика и морал изискват да не се споделят публично. Разкри връзката си с него още преди нещата между нас да са окончателно приключили“, разказва приживе д-р Найденова. „Наистина се надявах да постъпи разумно и да си остане в семейството. Не вярвах да причини такава болка на хората, които най-много го обичат – на мен, дъщеря ми, зет ми, майка му. Всички сме се снишили по-ниско от тревата в момента. Никъде не излизам. Не ми се събира с хора. Не искам да ме съжаляват“, споделяше мъката си д-р Нина Найденова.

Въпреки семейната драма лекарката от Димитровград никога не подходи със злоба и мъст. „Простих на Ангел, не мразя Мая Манолова, въпреки че разби живота ми. Колкото и смешно да звучи, голямата мечта ми беше да остарея с него. Хората се плашат от старостта, но исках да се пенсионирам, за да мога всяка сутрин да се събуждам до него“. До последно лекарката не изтри общите си снимки с голямата си любов от своя фейсбук профил, които проследяваха съвместния им път от младежи до последните им мигове заедно.

Ангел и Нина имат една дъщеря Десилава, която работеше дълго време в посолството ни в Берлин, но вече се е установила в България. Тя ги дари с внучета близнаци, които бяха голямата радост за д-р Найденова в последните години.


В категории: COVID-19


6
Коментара
Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 0
6
Коментара по темата
6.
Груйо Попйорданов
16.12.2021 19:55:52
1
0
Бог да я прости ! Но - ваксинирана, прегледах и дувара във Фейсбук...
5.
Не че нещо
16.12.2021 16:16:11
0
2
Но Ангел Найденов никога не е бил студент,както е написано в статията.
Той е бил курсант във ВНВМУ Варна, но не и студент.
Бяха хубава двойка, а бъдещата лекарка,лека и пръст,красива жена.
В името на истината Ангел не беше женкар. Това със сигурност докато беше областен управител на Хасково . За после не зная. Мая общата как го е оплела ми е много странно.
4.
...
16.12.2021 15:29:23
1
3
Лека й пръст. Ама не си е била бустер затова е починала.
3.
SEAHORSE
16.12.2021 13:10:45
8
6
О,навярно съм влязъл в "жълт" сайт !
2.
ГРАЖДАНИН
16.12.2021 13:00:48
2
33
Не доумявам как една мъжемелачка омайва мъжете и разбива скрепени с десетки години семейни бракове
Итя е публична личност която доскоро беше Национален народен защитник на кратко наречен ОМБУСМАН .
1.
Джоко
16.12.2021 12:34:54
4
36
Интелигентна жена, Бог да я прости! А оня Ангелчо да у са живи и здрави, дъщеря му, близнаците и и извънбрачни те му дечица му е толкова пипето след като се е хванал с онази пръскачка !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стойчо Ст. решил да сложи край на живота си  Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски” Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата"
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори