×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Семейство от Мичиган счупи щатския рекорд с 842,4 млн. долара от лотарията Powerball
  • Съдът не даде ход на делото срещу Васил Божков за хазарта
  • Училищата в Атина отварят след 2 дни прекъсване заради горещините
  • Конкурсите за директори бетонираха статуквото в три университетски болници
  • Голям пожар на летището в Брюксел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Илиян Василев: ДБ се застрелва с издигането на Сандов, следващите избори изобщо няма да влязат в парламента


Илиян Василев: ДБ се застрелва с издигането на Сандов, следващите избори изобщо няма да влязат в парламента
Ако направите анкета сред бизнеса за най-много навредил им "зелен", то със сигурност списъкът ще се оглави от Сандов (вдясно), категоричен е Илиян Василев (вляво)
06 Декември 2021, Понеделник, 17:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Сандов е човекът, който изгони Шеврон от България, на практика блокира проучването и добива на нефт и газ у нас, сега трябва да плащаме луди пари на Газпром, който се възползва максимално от екопротестите, припомни анализаторът 

"Демократична България се застрелва с издигането на Борислав Сандов за вицепремиер и екоминистър". Това предупреди политическият анализатор Илиян Василев. Дипломатът, който е с откровено десни виждания и дългогодишен поддръжник на демократичното обединение, е категоричен, че сега допускат груба грешка, която ще изхвърли ДБ от парламента на следващите избори.

Чернова на кабинета "Петков": Нинова - вицепремиер, ДБ вземат правосъдието, ИТН - енергетиката

Ето и коментара му във фейсбук:

Демократична България се застрелва с издигането на зеления Сандов за главно свое представително лице в изпълнителната власт. Не само защото зелените са леви и идеологически съвместими с БСП, но и защото сигналът който изпращат към бизнеса е убийствен.

Сандов е човекът, който изгони Шеврон от България в тандем с Мариана Христова от БСП и русофилите и на практика блокира проучването и добива на нефт и газ у нас. И сега трябва да плащаме луди пари на Газпром, който се възползва максимално от екопротестите. От тогава са и задкулисните връзки с кръга Борисов. Ако направите анкета сред бизнеса за най-много навредил им "зелен", то със сигурност списъкът ще се оглави от Сандов.

Кой налага екстремните варианти на климатичните политики у нас - пак същите тези хора, за които нямат значение последствията? Да не говорим, че той става лице на цялата ДБ, въпреки че зелените са най-малките и непредставителни за тази коалиция.

И какво си мислят от ДСБ и ДаБГ - че могат да кажат, ама ние не сме във властта? Като Атанасов вчера, ние с Христо ще останем в парламента да връщаме парламентаризма?!? Що за безумие.  Може би защото ги е срам да бъдат там редом с БСП и ИТН, но "левия" Сандов става, защото е петимен за пост и власт?

Груба грешка - хем няма да участват в изпълнителната власт, хем ще платят сметката. Поне Панев да бяха предложили, че е по-балансиран и имат добро отношение към него от бизнеса. В смисъл намира начин за компромиси между зелени политики и бизнес интереси.

От добрата страна е, че властта осветява личността и идеите, които тя изповядва. Но тежко и горко на индустрията с подобен вицепремиер, министър на екологията, ако миналото изобщо е показател.

До сега това министерство не е било давано на краен екозелен и за това си има причина. И така "зелените" с представителност около един процент, излъчват вице и министър лице на ДБ. През задния вход посрещат на парадния!?! И как ще се почувстват избирателите на ДСБ и ДаБГ, които си мислиха, че гласуват за дясна партия на бизнеса? На следващите избори няма да влязат изобщо в Парламента.


В категории: Политика


15
Коментара по темата
15.
Ари
08.12.2021 15:17:15
2
0
Вече коментирах, че следващите избори без Ицето Ив.. Без ДБ.
14.
Джип нжи
08.12.2021 15:15:12
2
0
Ицето и компания, аут!
13.
1234
07.12.2021 08:10:10
3
23
Аман от лъжливи обещания. Аман от далавери. Щял да дойде някой от чужбина да ни оправя. Глупав народ заслужаваме си съдбата.
12.
Брей
07.12.2021 01:16:53
24
8
Аз, не гласувах, за тази партия, но ако този наистина е изгонил Шеврон, другия път ще гласувам за.
11.
Двугънковия Радев победи
06.12.2021 21:49:23
16
30
В примитивно-комплексаркия стремеж да реализират себе си като елит – не просто финансов, но и духовен и обществен,
покрай Баневците и Божковците, та чак до карикатури като Пламен Узунов, които стоят във фундамента на правителството на Радев и компания!
10.
Тодор Антонов
06.12.2021 19:54:39
11
13
Първо написах книгата Гайка: Гойко, Просен, Мецо и другите. Обаче тоя Гойко е много хитър. Извика ме, говорихме и се разбрахме. Спечели ме за идеята Херб. И аз не знам как, но му повярвах. Обаче някак си и финансово станах по-стабилен. Сигурно е просто някакво съвпадение. И ако не се правех на толкова велик, още щеше да съм дупетат. След това изтеглихме книгата от пазара и написах Гайка 2. Обаче хората още търсят Гайка 1 и най-лошото е че я намират в интернет пространството. Един ден пак ще пусна тираж на Гайката, това ми е пенсионната осигуровка. А кат се гътне Гойко ще напиша всичко от кухнята
9.
Шайка престъпници
06.12.2021 19:22:34
35
44
Финансирани от мафията и под юмрука на комплексарчето Радев!
Какви очаквания може да има
8.
Задкулисие:
06.12.2021 19:18:09
7
57
Партия само с 2 депутати ще има и министър, и вицепремиер
Електоралната тежест на "Зелено движение" е под 15 000 гласа, тоест по - малко от 10% в коалицията ДБ
7.
До 3
06.12.2021 19:15:07
20
11
Повече трябва да четеш и да слушаш и по малко да коментираш . Тоз гологлавия НЕ съставя правителсво , а е поканен в съставянето ….. сетИ ли се къде е разликата :)))
6.
Харе Кришна-ДБ
06.12.2021 19:12:32
3
22
СТОЛИЧНИЯТ РАЙОН КРАСНО СЕЛО “ПОХИТЕН“ ОТ „ДЕМОКРАТИЧНА“ КМЕТИЦА И РЕЛИГИОЗНА СЕКТА. „ХАРЕ КРИШНА, КРИШНА ХАРЕ“, А КОВИД БИЛ ТРЪГНАЛ ОТ… „УПОТРЕБА НА ДИВИ МЕСНИ ПРОДУКТИ“, ТА ТАКА СПИРА И „ТОПЪЛ ОБЯД“ ЗА БЕДНИТЕ
5.
Наистина ли е изгонил Шеврон от България?
06.12.2021 18:31:52
41
30
Ако наистина е изгонил Шеврон от България, значи е за медал.
4.
ХХ
06.12.2021 18:19:28
35
22
"... сега трябва да плащаме луди пари на Газпром, който се възползва максимално от екопротестите, припомни анализаторът " - сори, но този анализ е по-абсурден от това, аз да твърдя, че съм космонавт.
3.
и още
06.12.2021 18:09:08
13
48
Ами онзи гологлавия мъжкар дето щеше да си татуира, никога с ГЕРБ, ДПС и БСП.
Ама явно е нямало място за БСП и само след 4 месеца е с Нинова.
Ку_ ви не политици са днешните. Затова и им гласуват 30%.
2.
Зеленото е
06.12.2021 18:00:33
5
44
новото кафяво и червено!
1.
Някой
06.12.2021 17:41:25
7
51
Те ПП хич не се замозатриват с Нинова като министър на икономиката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проливен дъжд удари Сунгурларе, Суперклетката се движи към Бургас Проливен дъжд удари Сунгурларе, Суперклетката се движи към Бургас Реколтата край Казанлък е била унищожена от градушка с размери между яйце и ябълка Тази секси синоптичка яхна джип за 150 бона Тази секси синоптичка яхна джип за 150 бона Звездата от „Денсинг старс“ Трифонова бе забелязана да шофира луксозното возило Изловиха Джей Ло без Бен, в опасна близост до популярен бургазлия Изловиха Джей Ло без Бен, в опасна близост до популярен бургазлия Двамата се засекли в луксозно заведение в Санта Моника Над 600 000 бедни българи ще получат пакети с консерви и сапуни Над 600 000 бедни българи ще получат пакети с консерви и сапуни Раздаването на пакетите ще продължи до 31 юли 2024 г. по утвърден график в цялата страна Като държавен университет сме длъжни да създаваме кадри, които да допринасят за развитието на България Като държавен университет сме длъжни да създаваме кадри, които да допринасят за развитието на България Бъдещето на Университет „Проф. д-р Асен Златаров” е широкопрофилно - да се развива в много направления, смята ректорът на ВУЗ-а проф. д-р Христо Бозов Бутат България към еврозоната, а курсът на валутата се тресе Бутат България към еврозоната, а курсът на валутата се тресе Вижте какви са рисковете за нашата страна "Билла" продава олио за зехтин "Билла" продава олио за зехтин Далеч по-разбираемо за купувачите е продуктът да се продава като салатен микс Тази промяна ще засегне всички купувачи на коли Тази промяна ще засегне всички купувачи на коли Забраняват вноса на стари МПС-а Не всеки иска да бъде депутат - защо знакови лица отказват да влязат в НС? Не всеки иска да бъде депутат - защо знакови лица отказват да влязат в НС? Отказалите са не са малко,  но по различни причини Този милионер не поглежда децата, не е дал една стотинка за внуците си, твърди снаха му Този милионер не поглежда децата, не е дал една стотинка за внуците си, твърди снаха му На грозни обиди от страна на снахата станахме свидетели в интервю на многодетната майка
Защо Дама Пика е символ на злото Защо Дама Пика е символ на злото Тя вероятно се е родила заради тестето карти Таро Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата То няма да се прилага в училища и колежи   Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Френската левица е в паника, обединява се в Народен фронт за парламентарните избори Тази коалиция ще се изправи срещу десния "Национален сбор", който в момента води в социологическите проучвания. Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна Руски журналист е загинал при украински обстрел в Източна Украйна По-рано НТВ съобщи, че трима нейни служители, сред които и Кожин, са били ранени в село Холмивски, недалеч от Орловка Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Джо Байдън даде надежда на Украйна за повече системи "Пейтриът", а Тръмп го критикува заради помощта  Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Скорпионът и Козирогът да внимават с парите, а Рибите може да се превърнат в телепати Хороскоп за деня – 14 юни 2024, петък Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори