×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът Николай Димитров сънува в розово, а му се губят 4 млн. лв.


08 Май 2011, Неделя, 16:15 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимка Ивелина ДОНЧЕВА

Чакат ни тежки избори, аз заставам зад кандидат-кмета Георги Манолов

- Г-н Ташев, видяхме Ви в Бургас да получавате грамота от областното ръководство на БЧК като един от големите дарители. Община Несебър тясна ли е за Вас?

- От доста години дарявам, не само на Бургас, помагам и на общинската структура на БЧК, човек трябва да помага според възможностите - кой с малко, кой с повече, аз винаги съм подавал ръка. Дойдох от уважение, иначе сезонът в Несебър за мен е започнал и имам доста работа, връщам се веднага.

- Онзи ден бяхме в  района, пусто е.

Миналата година по това време успях да доведа от Сърбия 1 500 студенти, които останаха много доволни. Сега ще пристигнат 8 000, ще отсядат в моя хотел„Котва“ в  Слънчев бряг през четири дни, първите групи вече са тук. Провеждат студентски спартакиади.

- Значи местната управа е успяла да превърне стадиона в модерно спортно съоръжение. През февруари гласувахте в ОбС купуването на машина, която да поддържа тревата на терена. Факт ли е вече тя?

- Хубавият градски стадион се направи този мандат и с него успяваме да докараме туристи, които се интересуват и от активен спорт. Но... машината не е закупена, въпреки, че говорим за нея от преди година. Причината е, че кметът ни Николай Димитров малко повече разбира от нас, общинските съветници, от спорт.

Първо каза, че за такава машина трябва да се плати 200 хил.лв.,

а ние знаехме, след допитване до специалисти, че най-хубавата струва не повече от 100 хил. лв. И така, 5-6 месеца, уж щяха да търсят машина,  да ни я предложат, но не се случи, стадионът бе готов, а съоръжението за поддръжка на изкуствения терен липсваше. На сесията на 1 март ние повдигнахме въпроса, гласуваха парите 100 хил. лв., но още я няма.

– Впечатление правят налепените от известно време по общински обекти марки „Аркус сигурост“ - фирма, която се свързва с Митьо Очите?

 

- Не коментирам бизнеса на частни охранителни фирми. Кметът Димитров е упълномощил шефа на общинското звено за самоохрана Герасим Михалчев да подписва договори за охрана с частни фирми.

- Този Михалчев не беше ли уволнен след разкритието, че паралелно е работел по договор, по осем часа на ден, за частната фирма Ви Ти Ей, видяхме и разписани от него квитанции за получени възнаграждения за 8 хиляди лева?

- О, не, кметът не го уволни след тези разкрития. Уволниха го от Ви Ти Ей, сега Михалчев  дори е издигнат в административната йерархия на общината, той е назначен за председател на комисията за обществени поръчки до 50 хиляди лева.

- Вие се шегувате, г-н Ташев, този човек изглежда малограмотен и има вид на демодирана мутра, ходи на сесия с огромен златен ланец на китката. Защо стои толкова близко до кмета?

- Познавам го, от Несебър е, не зная точно какви функции изпълнява и защо толкова много си пасват с Димитров.  В началото на мандата идеята беше да си направим наше самоохранително звено, назначихме в него 55 души, после набъбнаха на 100, сега са 110, а още в първата година от мандата подписахме договор със „Спартак“, после с Ви Ти Ей, сега с „Аркус“. Кметът си прави каквото си пожелае и се подиграва с гражданите.

– Чухме оплаквания от граждани, че са били заделени пари за поддръжка на гробищата, а там нищо не е вложено.

- Миналата година гласувахме 15 хил.лв. за целта, нищо не е пипнато, видяхме, че срещу сумата е отбелязана цифрата 0, не знаем къде са прехвърлени тези пари, които са само капка в морето. По мои сметки, по такъв начин са

прехвърлени някъде другаде между 3,5 и 4 млн.лв.

Срещу тях пише 0.

– За първи път чувам за подобен феномен, невъзможно е.

- И аз мисля, че е невъзможно, пуснали сме сигнали до прокуратурата веднага след прословутата сесия от 1 март, до Сметната палата, до областния управител, до агенцията за финансов контрол. Защото кметът не даде никакъв отчет.  Този човек е обграден от кръг, в който сънува розови сънища, от този кръг му казват колко е умен, красив, висок и избираем. Но вече хората в общината са наясно с кого си имат работа и едва ли ще изберат отново точно него.

- Хайде да не се лъжем, в тази община изборите се купуват.

- Той е напазарил достатъчно, само общинските чиновници, които е назначил са набъбнали до 1 200 през последната година, но пак ще му е тежко.

- Това е вярно, защото в сайта на общината имате толкова много отдели и звена, с толкова много чиновници, че общинската администрация на Бургас направо е като джудже. Защо не си върнете обратно  Николай Трифонов като кмет. Впрочем с него Вие сте близки приятели?

Аз тръгвам сам на тези избори, който иска да ме подкрепя

 - да ме подкрепя, тръгвам с местна коалиция от няколко партии и сдружения, дясно ориентирана, аз съм от ССД. Трифонов като кандидат за кмет няма място при нас. Втори мандат съм общински съветник. На първите избори участвах на инат, никога не съм искал да се занимавам с политика. Само помагах на приятели, които искаха да влизат в политиката, единият от тях беше Николай Димитров, още по времето на ГОР, абревиатура, която отдавна е забравена. Ако политиката не беше почнала да пречи на бизнеса, никога нямаше да се занимавам лично. Вторият мандат гледам по друг начин – не на инат, а с осъзнато чувство, че трябва нещата да се променят в пълния смисъл на думата.

– Значи ще Ви видим като кандидат за кмет?

- Не, твърдо не, нека се успокоят противниците ми.

- Атанас Терзиев напредна много като опит и поведение в политиката. Хората го харесват, медиите му симпатизират, работлив е, а на сесии не сме чували да се заяжда немотивирано. Него ли ще подкрепяте?

- Нека гражданите кажат дали Терзиев е за кмет, аз заставам зад друг кандидат – бившият зам.кмет по евроинтеграция Георги Манолов и твърдя, че той ще е най-чистият и най-начетеният кандидат-кмет. Но застанам зад него не заради ползата, а защото може да допринесе за бъдещето на Несебър. Най-големият бич са презастрояването, паяците, плажа и липсата на организация в областта „Туризъм“ като цяло, въпреки че имаме и ресорен зам.кмет по туризма.

Ние имаме едни бабички по спирките с картони в ръце,

защото няма къде да идат да кажат, че предлагат две свободни стаи. Слънчев бряг АД, по мое предложение, промени организацията на паяците си, така че, да създават ред, а не ужас сред хората. В града и кварталите паяците продължават да се държат като хиени. Опитахме да променим тази система, но на последната сесия пак се намериха колеги в ОбС, които се „заблудиха“ и натиснаха грешното копче. Не може два шезлонга и чадър в Сл.бряг да струват 21 лв., а на плажа в Несебър 30 лв., при условие, че нощувката в моя хотел е 30 лв. Самите несебърлии нямат къде да плажуват, направиха подписка от 900 подписа, но тя потъна някъде, искаме нормално място за отдих за несебърлии и за тези туристи, които не желаят да дават по 30 лв.

– Значи и на местните им е писнало, не Ви ли се струва, че изборите ще са предрешени, защото сега и мощна партия като ГЕРБ ще подкрепя Терзиев?

- Това ще са много тежки избори, няма нищо предрешено, особено ако държавата не заличи нереалните адресни регистрации.

С нашите пари кметът раздава помощи

на уж социално слаби, на последната сесия успяхме да спрем донякъде тези „подаяния“, но той заложи нови капани – появиха се едни точки за по 1000 лв. обществени поръчки, а в същото време иде реч за цели 2,5 млн.лв. - в Обзор е такъв случая. Общината няма никакви пари, тази поръчка не е обезпечена, вътре фигурира точка за старт при набавяне на средствата. Обаче договорът се сключва и следващият кмет, който и да е той, ще бъде длъжен да го изпълнява с тази фирма. Същата фирма до изборите ще подкрепя настоящия кмет. Ето така образно стоят нещата.  Ще продължаваме да набъбваме като население и да не се окаже, че Несебър ще е община, в която преди вота ще се налага да се увеличава състава на ОбС, вместо да се намалява, както е според новия Избирателен кодекс.


В категории: Несебър


28
Коментара
Всеки втори лекар у нас е над 55 г.
Всеки втори лекар у нас е над 55 г. 17/06/2024, Понеделник 19:00 3
Цветелина Янева се събра с Галин
Цветелина Янева се събра с Галин 17/06/2024, Понеделник 17:23 1
28
Коментара по темата
28.
CHOCHKO
20.06.2011 16:07:42
0
6
С нашите пари кметът раздава помощи

на уж социално слаби, на последната сесия успяхме да спрем донякъде тези „подаяния“, но той заложи нови капани – появиха се едни точки за по 1000 лв. А сега прочетете следващия одговор и тогава коментирайте: -Преди началото на заседанието се гласуваха предложения за промени и допълнения към проекта за дневен ред,одобрен съгласно Правилника за работа на Общинския съвет.От какво беше продиктувано включването на допълнителни точки в дневния ред?

-Включването на тези точки допълнително е в съответствие с Правилника за работа на Общинския съвет.До процедурата се стигна вече след изготвения проект за дневен ред.Реших да подложа на гласуване допълнително предложените от общинската администрация точки,поради неотложния им характер,засягащ неотложното решаване на общински и граждански проблеми.И както се видя тяхното включване стана с пълно болшинство при гласуването им.

-Две от точките бяха за отпускане на еднократни финансови помощи на жители на общината в неравностойно социално и здравословно положение.

Те бяха гласувани с легитимно мнозинство,но това не попречи на двама съветници да отправят обвинения към кмета /в негово отсъствие/ за официално купуване на гласове за изборите наесен.Въпросът ми е,кой определя правоимащите да получат помощи и какви са изискванията за това?Казано с две думи,каква е процедурата?

Отпускането на тези помощи, за които питате става с решение на Общинския съвет,съгласно Правилника за реда и начина за отпускане на еднократна финансова помощ,депозиран за обсъждане по моя инициатива и приет с пълно болшинство,

отразено в решение №93 на Протокол №4/24.01.2008.До неговото приемане се стигна,след като в хода на работата се установи,че поради липса на установени критерии,на някои от жителите на общината през годините са отпускани помощи нееднократно.

Този правилник е изменян и допълван,и е публичен.Съгласно изискванията му молбите за помощи първоначално минават през специално сформирана комисия,в която влизат общински съветници и представители на общинската администрация,

след това преминават през постоянната комисия по бюджет и финанси и най-накрая се гласуват от Общинския съвет публично.

Във връзка с максималната прозрачност при вземането на решения за отпускане на еднократни помощи до 3 МРЗ-процедура,която се извършваше само със заповед на кмета,на предходната сесия бе взето решение проектосписъка на правоимащите да се обсъжда и в Общинския съвет. Източник: Интервю на Максим МОМЧИЛОВ А сега преценете кой лъже....Венки или общинската администрация!
27.
ALEXANDRA
14.05.2011 17:34:24
3
1
ЕДИНСТВЕННО БЛАГОЙ ФИЛИПОВ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА А ЛАЗАРЧО МОЖЕ САМО РУШВЕТИ ДА ВЗЕМА
26.
мико
12.05.2011 09:09:35
0
2
Лазо докога ще лъжеш хората че им помагаш ,а в същото време добре прибираш рушвети за свършена услуга?
25.
възмутен
12.05.2011 09:04:45
2
2
Обръщам се към хората от Несебър-стара част. Мили хора не някой друг, а точно вашият кмет Н.Димитров ви предаде и разреши на полиция, жандармерия и затворници да ви нападнат по море и да разрушат къщите ви.този лъжец докато се правеше че ви защитава и стои зад вас, точно той след като получи информация по мобилния си телефон че ще ви нападнат по море ,даде зелена светлина да ви събарят къщите , като отговори на обаждането с думите (само те да не разберат).
24.
ВЛАСЧАНКА
11.05.2011 18:19:21
0
3
Е тези несебърлийки хем мързеливи хем зависливи дай им само да плюят ,ами хайде стани фактор и да чуем ти как четеш
23.
съгражданин
11.05.2011 08:27:53
1
3
Несебърлийке,май толкова си и несебърка след като не виждаш , че за 4 години нищо не се случи в този град, да не говорим за цялата община като цяло. Е изключвам Св. Влас. Пътят между Равда и Несебър е едно езеро, което уж се ремонтира всяка година, ама единствената цел е май само да се прибират пари на джоб.
А що се касае до тандема Николай и Лазо - пълен смях.Че кой незнае че Лазо е само един фуклю и никакъв мениджър.То ние си го показахме на предходните местни избори, когато той беше един от кандидатите за кмет.Пълен абсурт.
Ташев само напред и не спестявай истините около сегашното ни кметче.
22.
несебърлийка
11.05.2011 01:10:24
3
1
БЛАГОДАРЯ!!! Не са необходими две публикации.Трябваше да пуликувате другите които не бяха удобни за Ташев зщото точно той е най неподходящ да плюе хората от които е ял толкова време! Сигурно с честен труд стигна до тук! Пьрво да се ограмоти защото е пьлен смях когато срича на сесиите защото ако това е лицето на праведните оле-мале! При него всичко става не с пари а с много пари.Ако не става с едно плащане ще плати втори път то и без това му е навик.НА ВСИЧКИ КОИТО МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ ИМ Е МНОГО КЪСА ПАМЕТТА !!!!!
21.
несебьрлиика
11.05.2011 00:31:50
2
2
Защо не публикувате всички коментари?????? Защо излизат само тези които оплюват кмета и хората около него???Има и други истини които четете и не публикувате но те не са удобни за тези които си плащат за вашите статии .Нали отразявате реалноста или само- платени глупоти!!!! Е И ВИЕ СТЕ ХОРА И ТЯБВА ДА ЯДЕТЕ! НЕ ВИ ЛИ ПРЕСЯДА ???????????
20.
несебьрлиика
11.05.2011 00:31:50
3
2
Защо не публикувате всички коментари?????? Защо излизат само тези които оплюват кмета и хората около него???Има и други истини които четете и не публикувате но те не са удобни за тези които си плащат за вашите статии .Нали отразявате реалноста или само- платени глупоти!!!! Е И ВИЕ СТЕ ХОРА И ТЯБВА ДА ЯДЕТЕ! НЕ ВИ ЛИ ПРЕСЯДА ???????????
19.
totovica
10.05.2011 23:34:31
1
1
abee toto kade iz4ezna daavaiiiiiiii za6titqvai tvojte hora 4e mnogo gi napadnaha
18.
гларус
10.05.2011 22:40:42
1
2
В предизборвата си кампания Н. Димитров непрекъснато тръбеше , че щял да бъде повече мениджър отколкото кмет, за съжалени след 4 години като видяхме как изразходва обществените пари(а това са наши пари) разбирме , че е далек от мениджмънта, а сега в тандем с Лазо се оформя голям "мениджърски екип"!
Много добре, че Ташев подкрепя Георги Манолов един наистина честен и почтен човек, който има потенциал да направи нещо за града ни!
17.
Гражданин
10.05.2011 21:23:47
1
1
Добре че е Благой Филипов !!!! Това е човекът сред всички висшестоящи който върши най-много работа и това се вижда !
16.
съгражданин
10.05.2011 18:11:49
0
0
Начинаещ ти в тях ли си ходил, че знаеш кой от колко до колко спи?
Я стига глупости.
Освен това всички знаят, че от два мандата насам поспаланкото следобяд през работно време е Лазарчо Лападжиев.
15.
съгражданин
10.05.2011 18:05:25
0
2
Ами Начинаещ щом сам се опредляш като такъв, защо изобщо вземаш отношение и правиш нелепи изказвания.
Ти си Начинаещ и трябва още много хляб да изядеш и много вода да изпиеш пък тогава сядай и пиши.И да те питам, на теб лично Гого и баща му дойдоха ли да ти се хвалят или това отново са партенки пуснати от наш Николайчо или от кученцето му Лазарчо Лападжиев?
14.
служител
10.05.2011 16:27:52
0
5
Със сегашния кмет Несебър стигна дъното но продължава да дълбае.Жалко за града и хората които живеят в него.Пример как един некадърен и самовлюбен човек може да срине граденото от поколения.А честните и способни хора винаги ше имат душмани.....
13.
Начинаещият
10.05.2011 14:35:46
5
1
А Гого Манолов и баща му се хвалят в Несебър, че е прибрал 20 000 лв. от поръчката за спортните терени до стадиона.
И другото, с което е известен, че обича да си поспива в тях в работно време - т.е от 2 до 4 следобяд не го търсете.....
Моля ви се ..... смешни сте .... най-честният бил я не се излагайте
12.
съгражданин
10.05.2011 11:19:46
0
5
ЕВАЛА ТАШЕВ ЗА ИСТИНИТЕ, КОИТО ВСЕКИ ПЪТ ИЗРИЧАШ!
11.
Иванов
10.05.2011 11:17:41
0
3
Абе Горо Манолов може все още да не е получил признание от колегите си, но най-важното е че е честен!
А по-повод зам. кмета Япаджиев как става така че за втора година обществената поръчка за напояване на зелените площи в община Несебър се печели от фирмата на синчето му.Нима тук няма конфликт на интереси?Защо конкурсите се печелят преди да бъдат обявени публично(ако изобщо се обявят) така че всеки който има желание и възможност да участва? Значи всичко лежи на предварителни уговорки и далаверки мужду нашите управници.
Така не бива!Стига с тези машинации.
10.
Потърпевш
10.05.2011 10:59:13
0
3
Стига сте злорадствали срещу г-н Георги Манолов.Той беше най-честният зам.кмет в нашата община и немалко европроекти защити.А признание така и не получи.
Нима зам.кмета Л.Япаджиев е по-добър?Някой от вас несебърци и жители на тази община правил ли е опити да влезе в кабинета му след 13.00 часа и да открие господинчото там, аз съм се опитвал но съм удрял на камък. Човечецът не обичал да ходи следобед на работа подшушват ми служители.
Що за управници? Абсолютни смешници.
9.
Независим
09.05.2011 22:19:14
0
4
Човекът или "персоната" си плати улицата два пъти.Единият път когато е купувал активите на "Почивно дело" и вторият път е платил на Община Несебър.Те затова и оправдаха кмета Трифонов по това дело.Що се отнася за плажа по онова време на несебърлии им излизаше безплатно отиването на плаж за разлика от сега.За тези които не знаят Георги Манолов е направил и защитил няколко проекта по Евро програми.Проекти които се финансират на 100% с пари от Евросъюза.Сегашната управа на общината не усвоява парите ,защото няма да може да открадне от тях.Тази "персона" както му викаш колега е един от малкото хора които казват истината за това което се случва в Община Несебър.Истината е ,че се краде и то много.Ако имаме глупоста да изберем Димитров за втори мандат ще бъде най-голямата простотия в историята на Несебър.Безпристрастен съм ,но не мога да си затворя очите за някой работи.
8.
Несебърлия
09.05.2011 21:36:48
0
5
Вие toto кого предлагате?Председателет на общинския съвет Благой Филипов ли?Побойника, който с още двама преби едно от най-кротките момчета в Несебър ли?
7.
totovica
09.05.2011 21:21:33
0
3
тото аз доколкото си спомням тогава нямаше такса за несебърлии и имаше къде да си поставя ме чадърите без да плаащаме
6.
toto
09.05.2011 16:49:28
3
3
Точно тази персона най-малко може да си отваря устата. Преди години беше завардил плажа и входна такса незаконно събираше. В по-ново време една улица открадна!!!
5.
Един
09.05.2011 14:35:16
2
4
Ако "прехвърлените другаде" пари са само 4 млн. лева, несебърлии трябва направо да скачат от радост. Защото те могат да се окажат и 40 млн. или някъде там. И след изборите да стане ясно, че в общинската хазна има само гладни мишки...
4.
Петьо
09.05.2011 12:44:52
0
7
Абсолютно вярно е това за източването на общината. Срамота е че за един мандат не се случи нищо в тази община.
3.
ivan
08.05.2011 23:20:21
0
4
sestro popova razbiram angajiranosta ti s terziev no istinata e manolov
2.
гражданин
08.05.2011 23:11:22
0
3
не мисля така г-н попов ако хората проумеят какво прави н.димитров биха гласували за г.манолов и все пак всеки вижда какво се случва в последната година в общинАта
1.
попов
08.05.2011 21:19:08
4
2
Братко, ГЕорги Манолов не става бе, сега тука всичко ли да ти казвам защо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спипаха 11 мигранти на АМ "Тракия", изгоряха с по 3000 евро Спипаха 11 мигранти на АМ "Тракия", изгоряха с по 3000 евро Сред трафикантите има българи и сърби Очакваме ръст на туристите с 10 % Очакваме ръст на туристите с 10 % Имаме много чужденци – рано-рано се превърнахме в интернационален град, отбеляза още преди фактическия старт на сезона кметът Тихомир Янакиев Задържаха психичноболния, нападнал дете с нож Задържаха психичноболния, нападнал дете с нож Прокуратурата постанови незабавното му отвеждане в лечебно заведение Опитен измамник прецака тази певица с участие в Германия Опитен измамник прецака тази певица с участие в Германия Поп фолк звездата Мира се оплака от организатор на концерти, но се оказа, че не е първата подлъгана от него Община Царево и Тракийски университет изграждат Експериментален център за аквакултури Община Царево и Тракийски университет изграждат Експериментален център за аквакултури Предвижда се проектиране и изграждане на Център за култивиране и наблюдение на бяла мида и други мидени култури Шокиращо! Чистачи откриха труп на мъж от ж.к."Меден рудник" на плажа в Бургас Шокиращо! Чистачи откриха труп на мъж от ж.к."Меден рудник" на плажа в Бургас Стотици вероятно са минали покрай тялото днес, но не са му обърнали внимание Всеки втори лекар у нас е над 55 г. Всеки втори лекар у нас е над 55 г. В Плевен на 100 хил. души се падат 47 доктори, в Кърджали - едва 25 БСП няма да участва в разговори с ГЕРБ-СДС за кабинет БСП няма да участва в разговори с ГЕРБ-СДС за кабинет Гуцанов: Методиев "се появи" при регистрацията на листата на БСП НАП погна този актьор заради смешните 1,89 лв. данък НАП погна този актьор заради смешните 1,89 лв. данък Това са глупости, системите им не работят, скочи  комикът Мариан Бачев Парламентът дава 4 млн. лв. за нови коли за депутатите Парламентът дава 4 млн. лв. за нови коли за депутатите Те ще бъдат 70 на брой
Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Феновете масово търсят жрици на любовта, британците са мераклии номер 1 Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Монархът взе решение, което променя живота му Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори