×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Десислава Радева участвала в клипове на Сашо Роман


27 Ноември 2021, Събота, 15:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Много хубавка беше като млада, а с Радев може да спретнем дует, споделя легендарният изпълнител

"Благодарение на хубавата балада "Дали съм жив", в която участваха хубавите момичета като Деси Радева и още едно, станах известен. Аз и преди това си бях, но тази песен ме вдигна на върха. Отвсякъде я пееха, свиреха и я искаха по участия, ех, колко отдавна беше - преди поне 25 години."

Това сподели пред "България Днес" фолклегендата Сашо Роман, който и с днешна дата не е забравил дългите крака на президентшата.

"Деси Радева си беше хубавка и като млада, и сега. Много бих се радвал, ако се снима в мой клип пак, както и президентът Румен Радев. Може заедно, видяхме и него, че е музикален, свири на китара, можем да спретнем едно дуетче. Така ще зарадваме хората. То не може само класическа музика да се слуша. Хората искат нещо и за сърцето, и за душата, нещо, което да ги вдигне малко от този тъжен живот. Защото иначе повечето от политиците само се правят, че не харесват чалгата, а всички щракат с пръсти", смее се ромският славей.

Сашо Роман

67-годишният музикант продължава да пее и да записва хитове, а няма ден, в който на участие да не се редят опашки да го чуят. "Има някакво завръщане на нашата музика. А тази балада, с Кали дето я пяхме, "Дали съм жив", тогава Слави Трифонов ни беше продуцент, в компанията му бяхме и той си отговаряше за всичко. Избра ни и момичетата в клипа, а Деси му беше секретарка", каза още Сашо Роман, който не се отказва от музиката въпреки двата инфаркта, които преживя.

"Това ми е призванието, а си ги причиних от недоспиване и лоша храна, но сега е различно", сподели певецът, който никога не е пял на плейбек и синбек. "Колкото до политиците, и аз съм имал мерак да влизам в управлението. През 2007 г. се кандидатирах за общински съветник. Исках да се занимавам с култура - да помагам на читалища. Бил съм председател на едно и знам каква мъка е, защото никой не ти обръща внимание, а там са 40-50 дечица, които искат да се развиват", обяснява Сашо. Не го избират, но изобщо не съжалява. Казва, че политиката е мръсна работа и че и без да е в нея, учи деца. Дори съседско момче научил да свири на тромпет.

"Казах му - първи урок - затваряш се в банята и почваш да свириш цели тонове един месец по цял ден. Обади ми се след това да започнем да работим заедно. И после го приеха", казва изпълнителят. Той самият е предал музикалния си талант на своите деца. Двамата му синове също са музиканти, но двете му дъщери са избрали различен път. За сметка на това и един от внуците му върви по неговите стъпки - учи в музикалното училище "Л. Пипков".

Деси Радева като млада

И на децата си, и на внуците си Сашо Роман обяснява, че не иска да слуша чалга вкъщи. Там звучи само народна музика. "Няма качествени песни. Мразя голотата - тя убива смисъла на песните, отива повече на голите списания", казва той. От днешните си колеги харесва Преслава, Тони Стораро, а от естрадата - Васил Найденов, Силвия Кацарова, дует "Ритон". Сашо е завършил Военномузикалното училище в София.

"Повече не съм учил, защото се ожених. Харесах я, бях на 19, а тя на 16 г. Нормално - не съм имал друга връзка преди това. Влязох малък в казармата и не съм имал ни приятелка, ни нищо. Обичаме се с моята жена", обясява певецът.

Участва в клипа с колега

След сватбата Роман заживява при съпругата си и свири по сватби, работи в заведение в Драгалевци, към танцов състав. Един ден кларнетистът от "Ку-ку бенд" Илия Илиев-Професора кани Сашо и оркестъра му да свирят на сватбата му. Слави Трифонов също е там.

Президентшата пак е впечатляваща

"Видяха, че може да стане нещо от мен, и ме поканиха в тяхното предаване "Рома тв" - да съм тромпетист в "Ку-ку бенд", разказва Сашо. Представят го в предаването с думите: "Дами и господа, Сашо Първанов", защото истинското име на певеца е Александър Първанов. "После им се видя дълго това име и Слави ми измисли псевдонима, който ми остана. Той и на Кали измисли", смее се Сашо Роман. Първата песен, която пуска, е "Дяволска жена". Тя се превръща в хит и навсякъде вече го познават. После пуска "Обещавам да съм верен до гроб", а през 1997 г. Георги Милчев-Годжи е готов с текста на "Мой ангеле". Докато я записва в студио, Сашо Роман се разплаква от вълнение. Разделя се с "Ку-ку бенд" след 7 години, в които работи с тях. "Още сме приятели и аз много обичам Слави", казва с днешна дата Сашо Роман.

Актьори в рекламите, политиците не щат

Днес холивудският елит рекламира всичко - от дрехи и козметика до дъвки. У нас тази тенденция е свързана единствено с актьорите, но не и с политиците. Само Мис България Юлияна Дончева, ексцарска депутатка, се е снимала в клипове на песни и реклами. Именитите актьори обаче се идентифицират с търговските марки, без да се притесняват за имиджа си.

Просто такава е тенденцията в рекламния бизнес, който вече създава цели сериали. Например актьорите от "Комиците" се снимаха, за да популяризират европрограмата за развитие на селските райони. Те рекламират и марка месни продукти. Актьори се явяват в клипове за перилни препарати, алкохол, бира, медикаменти. Стефания Колева и Силвия Лулчева, доскоро склонни да дават лицата си само за благотворителни каузи, напоследък все по-ентусиазирано навлизат в търговската реклама.

"Кинти, кинти", отговаря Ернестина Шинова, която покрай участието си със съпруга си Андрей Слабаков в реклама на матраци показва на тв зрителите собственото си семейно риалити. Но кинтите не са цялата истина. Не може да се отрече, че с включването на професионални актьори качеството на рекламата литна нагоре, което значи, че и продава по-добре. Най-скъпото рекламно лице и досега е на фолкпевеца Азис, който се снима в реклама на прахосмукачка, която бе възседнал. Фотосесията продължила цели 12 часа, а певецът каза, че е взел достатъчно "добър" хонорар, за да "чисти" пред хората.


В категории: Лайфстайл


7
Коментара по темата
7.
Браво
28.11.2021 10:59:37
1
1
Евала!
6.
Андрей
27.11.2021 21:53:24
0
2
Жилата нещо е объркано
5.
Вуйчо
27.11.2021 18:28:33
3
8
И кво от това,Валери чукна парата и не оправи оградата.Е хотела е по по.Оня Пловдивски б--лук Б...ков не спира да дава акъл.Нещо което НЯМА!!!
4.
Минувач
27.11.2021 18:14:40
5
10
Егати партийният порногерБски сайт...
3.
100 % достоверно
27.11.2021 17:20:43
15
23
Комлушката циганка Деса общата завъртя главата на Ради гьона, разведе го, а сега играе хора и се радва че още 5 години охраната от НСО ще и чеше катерицатаи ще се облича с рокли за 5 к., хахахаха
2.
BATE
27.11.2021 17:13:47
1
9
Ne slu6a 4alga w kasti ,a kakwo PEE6????
1.
Никого не интересува
27.11.2021 16:40:35
6
14
г-н Десислав!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори