×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лозан Панов обвини Демократична България за провала си


Лозан Панов обвини Демократична България за провала си
За инициативата "Правосъдие за всеки" Панов обясни, че "човек цени достойнството на другия, колкото цени и собственото си достойнство"
19 Ноември 2021, Петък, 10:55 ч.
Автор: Флагман.БГ

Според него ДБ са изпуснали съдебната реформа да се оттече в канала, а задкулисието е създало "Възраждане" и "Продължаваме промяната"

Кандидатът за президент Лозан Панов, който остана пети на изборите на 14 ноември с подкрепа от 3,6%, директно обвини "Демократична България" за неуспеха си. Панов бе издигнат от инициативен комитет, в ядрото на който стоеше "Правосъдие за всеки", и бе подкрепен от ДБ.

"Когато един кандидат е подкрепен от една политическа сила, от тези, които го издигат, той очевидно има шанс да спечели. Подкрепата на „Демократична България“ аз лично не я усетих. Нямаше нито един лидер, който да застане и да обяви дори номера на бюлетината", коментира Панов пред бТВ. И допълни, че лидерите на ДБ не са имали намерение да издигат свой кандидат.

Той обясни, че кампанията му е била по-различна, че е заложил на истината и е говорил неща, които изглеждат нелицеприятно за избирателите, и е платил цената за това. И даде пример с опонента си Костадин Костадинов, заложил на антиваксърския вот.

"Истината очевидно не е това, което хората приемат. Подрепа имаше от една малка група ентусиасти от ядрото на ДСБ", заяви Панов. 

Според него, когато получиш покана един ден преди надпреварата, значи си пропуснал възможности да наложиш този кандидат, особено когато въпросният кандидат не говори по политически начин. Имал един-единствен разговор със съпредседателя на ДБ Христо Иванов, но в кампанията активна позиция от него не е получил. Дори в ДБ не познавали кандидата за вицепрезидент.

"Аз всъщност ги (ДБ) изненадах със съгласието си в последния момент да се кандидатирам и да застана в тази позиция. И го направих, защото вярвам в това, че съдебната реформа трябва да се осъществи. За съжаление тя лека полека се оттича в канала.

Лозан Панов каза още, че ДБ са изпуснали фронта със съдебната реформа точно в момента, когато е имало възможност тя да се случи. Така задкулисието е създало два нови проекта - "Възраждане" и "Продължаваме промяната". 

По време на кампанията самият Панов бе убеден, че ще отиде на балотаж. Днес той обясни, че не е очаквал такъв резултат и отново подчерта липсата на политическа подкрепа.

"Едно е да говориш пред медиите, друго е да правиш нещо задкулисно. Няма нищо лошо в това да подкрепиш действащия президент. Няма нищо лошо и в това да не подкрепиш един кандидат, който е автентичен борец за съдебна реформа и го е доказал със своите действия. Няма нищо лошо и в това да се коалираш с БСП, доколко разбираемо е това за един десен избирател, е друг въпрос. Въпросът е да бъдеш честен с избирателите. Когато не си честен с избирателите - обръщам се към ДБ, това е резултатът", посочи председателят на ВКС.

За инициативата "Правосъдие за всеки" Панов обясни, че "човек цени достойнството на другия, колкото цени и собственото си достойнство". Вчера неуспелият претендент за "Дондуков" 2 "благодари" и за тяхната подкрепа в ироничен пост във фейсбук. 

На въпрос дали трябва да бъдат водени преговори с ДПС за съставяне на правителство Лозан Панов отговори така:

"Един президент, който олицетворява единството на нацията, трябва да умее да поставя мостове към всички, за да може да има управление. Това е нещо, което го нямаше в предишните два парламента, което доведе до политическа криза, която от своя страна доведе до много други кризи. Когато в парламента има шест и повече политически сили, нормално е да се търси диалог и това, което обединява хората."


В категории: Избори 2021


9
Коментара по темата
9.
Толев
21.11.2021 13:58:20
0
0
ДБ се провалиха тотално, а сега и Панов ги обвинява за собствения си провал. Пълен цирк!
8.
Асен
19.11.2021 21:30:51
1
3
От Демократична България само провали могат да се очакват!
7.
Фигуранта..
19.11.2021 14:00:38
3
4
В край на тази година флегмите публикуваха различни статии и заглавия в подкрепа на партиите на измамата, новите политически проститутки и Мунчо Радев фуражката трагедия в една петилетка който е просто селско момче . Повечето от заглавията и статиите са крайно скучни, а много им носят финансови печалби защото са поръчкови, платени на повикване. "Много" ли казах?
6.
Джок Пол Фрийман
19.11.2021 13:32:00
8
5
Браво Лозанчо, че ме пусна - мен, проклетия убиец. Хобито ми е да раздавам улично правосъдие с нож в ръката. Убивам хората по моя преценка, когато АЗ ПРЕЦЕНЯ, че застрашават някой циганин, педераст, транссексуален и пр. извратеняци.
Благодаря ти, че ме пусна от панделата. Пак ще убивам за моя и твоя слава...
5.
Вие победехте, Панов!
19.11.2021 13:11:32
5
11
Браво, г-н Панов, вие доказахте, че елита на България съществува и е в рамките на 3-4%. Няма по-достоен кандидат за президент от Вас! Останалото, което ви прати в края на кандидатите за президент е задкулисието на селяндур-комунягите от съветски тип, ДС зависимостите на днешните лидери във вашата партия, която Ви издигна за кандидат. Направете своя формация - движение или партия и ще имате поне 4% от гласовете вечно, бъдете себе си.
4.
Хе хе
19.11.2021 12:39:02
9
11
Панов, ти закопа Демократична България.Голяма грешка, че ти се довериха.Сега да видим какво ще работиш?
3.
Селянин
19.11.2021 11:27:42
10
14
Този беше толкова зле, че няма накъде, сега търси под вола теле. Все по-ясно става, че хората започват да мислят и да гласуват за линости, без значение какво партията, за която симпатизират казва.
2.
Велизарий
19.11.2021 11:15:00
5
26
Бая клетви отнесе от мен Лозан Панов.Но после като се замислих точно такъв трябва да бъде един съдия,самостоателен неподвластен на чуждо мнение и влияние.Хора като него не стават за политици.Но мисля че точно такъв човек и трябва на България за главен прокурор.
1.
Кьосев
19.11.2021 11:12:43
13
12
Този от малък е провален!) Джендър-да не казвам педеруга!)))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори