×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Осем от кв. Кумлука се натъпкаха в черно БМВ, подгониха съсед, за да го бият


Осем от кв. Кумлука се натъпкаха в черно БМВ, подгониха съсед, за да го бият
Наско е спасен от свиреп побой благодарение на намесата на полицията
10 Ноември 2021, Сряда, 16:58 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: авторът

„Наказателната бригада“ изплашила  18-годишния Наско, който в продължение на 20 минути се опитвал да им избяга

Четири полицейски патрула се отзоваха на спешен сигнал за голямо сбиване между две фамилии на ул. „Страцин“ в бургаския кв. Кумлука днес, научи Флагман.бг. Инцидентът по чудо не е завършил със смърт, имало е преследване, нападения, буквално отвличане на един от пострадалите и на нанасяне на удари. 

Само бързата реакция на униформените е предотвратила нещо по-сериозно. Флагман.бг бе на мястото на екшъна. Разговаряхме с един от пострадалите – 18-годишният Наско Михайлов. Той ни разказа, че снощи се скарал със съседа си, знаел му само прякора – Ачо. Напрежението още тогава е ескалирало и, по думите на Наско, Ачо го ударил. А самият той го напсувал цветущо. 

Днес щял да ходи да пуска жалба, но работел в склад за дърва и не му останало време. В края на работния си ден той бил неприятно изненадан – черното БМВ на Ачо било пред обекта, а вътре, по някакъв странен начин – като риби в консерва – се били натъпкали поне 8 души, твърди още Наско. 

Сред чакащите го била цялата рода на Ачо – бабата, майката, лелята, баща му и братята. Наско се изплашил и се опитал да избяга. Половината домочадие на съперника му го гонило пеша по улиците на Кумлука, а други – с черното БМВ. Наско успял да се обади на братовчед си. А той от своя страна веднага позвънил на полицията. 

„На ул. „Страцин“ ме предърпаха в магазина на Ачо (на партера на къщата му има търговски обект, който по всичко личи, че е незаконен). Започнаха да ме удрят, ако беше само Ачо, щях да се справя, но ме нападнаха 7-8 човека. Благодаря на полицията, че бързо се намеси“, разказа пред Флагман.бг уплашеният Наско Михайлов. 

Вижте повече във видеото:

Баба му Сийка твърди, че съседите им били много проблемни, тях ги обвинява в куп незаконни дейности и престъпления и настоява полицията незабавно да ги арестува.

Вижте повече във видеото:

Опитахме да говорим с въпросния Ачо, но не го открихме в дома му. 
 


В категории: Бургас


8
Коментара
Всеки втори лекар у нас е над 55 г.
Всеки втори лекар у нас е над 55 г. 17/06/2024, Понеделник 19:00 3
8
Коментара по темата
8.
КИРПОТКА
12.11.2021 08:10:55
2
1
Ее,за да изрекламираш тая безполезна ,англо-сакска полиция ,която е враг на гражданите и техен окупатор ,си написала 3 тома безмислици и тъпотии за мингиш ,който се нарежда на 13-то място по важност в кпмлука, след колорадския бръмбар! Тежка,тежка продажа....един ден всички диверсантчета барабар със псевдо спасителите на "джанго" ще ви оправим на кола!
7.
Иван
11.11.2021 09:29:59
5
13
България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.
6.
Въййй
10.11.2021 23:23:04
2
12
Орките се сбили!
5.
Така трябва
10.11.2021 21:35:52
2
12
БМВ, мангал и комлук, за кяква трябва все полиция в гетата, да се трепат
4.
Култово
10.11.2021 18:47:38
2
25
8мингиша и едно БМВ,Най добрата марка автомобили,сред чернокожите.
3.
*********
10.11.2021 17:40:43
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
*********
10.11.2021 17:34:54
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Брус Ли от Меден Рудник
10.11.2021 17:14:31
1
35
Туй са наще мангали като не са бът гъзъ са бият
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Доматеният сок без сол е полезен за сърцето Доматеният сок без сол е полезен за сърцето Консумацията му е ефективна в различни възрастови групи Спипаха 11 мигранти на АМ "Тракия", изгоряха с по 3000 евро Спипаха 11 мигранти на АМ "Тракия", изгоряха с по 3000 евро Сред трафикантите има българи и сърби Очакваме ръст на туристите с 10 % Очакваме ръст на туристите с 10 % Имаме много чужденци – рано-рано се превърнахме в интернационален град, отбеляза още преди фактическия старт на сезона кметът Тихомир Янакиев Задържаха психичноболния, нападнал дете с нож Задържаха психичноболния, нападнал дете с нож Прокуратурата постанови незабавното му отвеждане в лечебно заведение Опитен измамник прецака тази певица с участие в Германия Опитен измамник прецака тази певица с участие в Германия Поп фолк звездата Мира се оплака от организатор на концерти, но се оказа, че не е първата подлъгана от него Община Царево и Тракийски университет изграждат Експериментален център за аквакултури Община Царево и Тракийски университет изграждат Експериментален център за аквакултури Предвижда се проектиране и изграждане на Център за култивиране и наблюдение на бяла мида и други мидени култури Шокиращо! Чистачи откриха труп на мъж от ж.к."Меден рудник" на плажа в Бургас Шокиращо! Чистачи откриха труп на мъж от ж.к."Меден рудник" на плажа в Бургас Стотици вероятно са минали покрай тялото днес, но не са му обърнали внимание Всеки втори лекар у нас е над 55 г. Всеки втори лекар у нас е над 55 г. В Плевен на 100 хил. души се падат 47 доктори, в Кърджали - едва 25 БСП няма да участва в разговори с ГЕРБ-СДС за кабинет БСП няма да участва в разговори с ГЕРБ-СДС за кабинет Гуцанов: Методиев "се появи" при регистрацията на листата на БСП НАП погна този актьор заради смешните 1,89 лв. данък НАП погна този актьор заради смешните 1,89 лв. данък Това са глупости, системите им не работят, скочи  комикът Мариан Бачев
Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Феновете масово търсят жрици на любовта, британците са мераклии номер 1 Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Монархът взе решение, което променя живота му Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори