×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пореден силен уикенд за ФК "Черноморец 1919"


05 Октомври 2021, Вторник, 13:02 ч.
Автор: Флагман

Малките акули не оставиха никакви шансове на старозагорци и вече са сред 16-те най-добри отбора в България в своята възраст

 

През изминалата седмица ДЮШ на "Черноморец 1919" постигна 10 победи и само 1 равен. Старт на победите дадоха децата от набор 2008, които във вторник постигнаха първата победа за седмицата. Отборът на Слави Шопов отстрани за купата на България връстниците си от "Олимпия" Ст. Загора, като ги победи с 2:0 на неутрален терен.

Малките акули не оставиха никакви шансове на старозагорци и вече са сред 16-те най-добри отбора в България в своята възраст.

Втората победа дойде в сряда, когато момчетата от старшата възраст с треньор Нено Ненов победи като гост с 4:0 отбора на Ямбол. Победния поход на акулите продължи в събота когато набори 2011 и 2012 с треньор Пламен Младенов се наложиха безапелационно над Карнобат и "Бургас Спорт". Точка на съботните победи сложи мъжкия отбор, който победи с 2:1 като гост "Родопа" Смолян.

Неделния ден започна с равенство 4:4 на набор 2009 с треньор Любо Божинов срещу отбора на Айтос.Последваха две победи една след друга над "Нефтохимик" като гости на набори 2006 и 2008. Първо малдшата възраст от набор 2006 се наложиха с 2:0, а веднага след тях и децата на акулите от набор 2008 победиха с 1:0 градския съперник.

Победите бяха продължени от набор 2010 с треньор Ивайло Иванов, който победи отбора на Несебър. След него на терена излязоха най-малките акули от набори 2013 и 2014 с треньор Росен Кавръков. 2013 се справи без проблеми с връстниците си от "Звездичка", а 2014 разгроми "Нефтохимик".

Точка на победите за изминалата седмица  сложиха акулите от старшата възраст, които победиха с 5:1 отбора на Несебър от първенството на Б Окръжна група.

 


В категории: Спорт


6
Коментара по темата
6.
Факт
08.10.2021 12:32:25
0
6
Браво на децата!
Браво и на ръководството, че успява в тези тежки времена не само да държи клуба жив, но и да развива успешно школата!
Респект!
5.
Австриеца
06.10.2021 00:41:49
2
12
Тренирах в нафтата и бях на всеки мач и знам как се купуваха мачове,след това Продадоха клуба на Събев,който всички знаем що за човек е вече не се купуваха мачове ,а се продаваха,а стадиона по план трябва да стане жилищни сгради.Истиският бургаски клуб е Черноморец,но у там Дражев го дои като дойна крава.Баща ми е гледал Гунди на стадиона в Акациите и е срамота град като Бургас,да няма един отбор в А група.Браво на момчетата от Черноморец, че дават всичко от себе си,въпреки корупцията в БФС.Омерзен съм от този крадлив народ и затова отново заминах за Австрия.
4.
Бич
05.10.2021 20:50:18
4
13
Абе звездичка и нафтата що нищо не пишат. Да не е имало гол след гол пак. Хаха. Гледам че черноморец са ги думнали при няколко възрасти. Аре бегайте в камено и банево.
3.
Иван
05.10.2021 16:50:00
10
1
A другите набори, не играят ли за купата?
2.
Бургазлия
05.10.2021 13:29:35
1
23
Истинския футболен клуб на Бургас!Истинската школа! Всичко друго е жмел и мафия.Дано успеят хората да запазят клуба.
1.
Бургас
05.10.2021 13:14:14
1
23
Мачкайте Акули!
Това е отбора на Бургас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори