×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ТВ новините в Туркменистан: Всички пишат, пляскат и се радват на вожда


ТВ новините в Туркменистан: Всички пишат, пляскат и се радват на вожда
Представяме ви Варламов – руският Такър Карлсън
27 Септември 2021, Понеделник, 21:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Управлявана от великия вожд Гурбангули Мердимухамедов, държавата е превърната в смет между Северна Корея и някои подбрани талибански практики.

Покрай случващото се в Афганистан и разбъркания свят, в който живеем напоследък, има една страна, оставаща незаслужено встрани от световните новини – Туркменистан. Управлявана от великия вожд Гурбангули Мердимухамедов, тя е превърната в смет между Северна Корея и някои подбрани талибански практики.

Сред особеностите на тази държава са: жителството (което мнозина по-стари българи помнят) – никой няма право да се мести да живее в друго населено място, ако няма специално разрешение за това; изходната виза (също български спомен от миналото) – не можеш да напускаш държавата, ако МВР не ти е разрешило; колите – никой няма право да продава автомобили с черен цвят; музиката – рапът е задължителен музикален стил, защото го харесва и изпълнява самият Гурбангули в дует със сина си; интимниченето – младежи и девойки нямат право да седят на една и съща пейка, ако не са роднини и още купища абсурди, подходящи за черна комедия.

С някои от тях ни запознава в последното издание на шоуто си „Чё произходит?“ (К'во става?) звездата на руския Ютюб Варламов. За рускоезичното пространство той отдавна се е превърнал в тамошния Такър Карлсън.

Ако американският журналист е принуден да прави по-консервативна журналистика, за да разобличава деянията на либерал-глобалистите, то Варламов, работещ във все по-консервативна Русия, пък наобратно – е либерал, който громи консервативните порядки в родината си. Той често пътува по света, дори направи невероятно добър документален филм за Македония, наситен с огромно количество ирония и сарказъм. Но днес ви го представяме с откъс от последното издание на шоуто му, излъчено тази неделя, посветен тъкмо на Туркменистан и несменяемия му аркадаг (от туркменски - покровител) Бердимухамедов.


В категории: Политика


Флагман.БГ Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова 13/06/2024, Четвъртък 10:41 2
Бой в италианския парламент
Бой в италианския парламент 13/06/2024, Четвъртък 08:24 2
8
Коментара по темата
8.
Хм... до 4
28.09.2021 18:02:41
0
1
И какво във видеото му за България не ти допада? Човекът просто снима истината и я показва с насмешка на руските си зрители! Защото ние сме си за смях! Бедна държава с прости политици и народ. Трябва да се замислим, да ни светне лампичката, че сме много назад дори от Русия... Ама ние сме си свели главите и си гледаме само собственото канче! Затъпяващ народ.
7.
Що за "новина" е това?!
28.09.2021 13:17:32
0
0
"Новините" са лъжи и пропаганда, нямаща нищо общо с истината в целия свят!
6.
ddddd
28.09.2021 10:24:38
0
2
Такър Карлсън да ви имам кой ви избира за журналисти от улицата ви избират
5.
Мизерията по Света има едно име хазаро - марксисти
28.09.2021 09:19:02
3
6
Като премахнем емоцията от гнусните репортажи на Варламов(хазарски дегенерат, правещ се на новия Маркс) се питаме - На кого дължим този наш живот, на кого дължат този живот Македонците, Българите, Корейците на север, Авганците, Казахите и разни други азиатски племена за които този другар от хазарски произход ни се присмива. Отговорът е простичък, но невидим - дължим го на техните съветско-хазарски другари, които 1944 година ни върнаха в пещерния бит, чрез пещерния си комунизъм като окупирана държава. Избиха елита на нацията ни и ограбиха едва, едва зараждащата се капиталистическа и богата България. Днес същите тези хазаро-алкаши ни се присмиват за циганите, които самите те ни накараха да отглеждаме и внасяме от всички съседни страни по времето на Брежнев-Живков (последният е циганин от село Правец, а дядо му Тошко Замфирьков е носил отсечената глава на Бенковски в торба) България са докарани от Македония и Румъния над 100 000 цигани. Самият мангал Киро от Катуница е домъкнат от Македония, изключително мръсен мангал изградил с помощта на местните изроди и селяндури от ДС стройна система за престъпления и унищожаване на Българския народ. Та, хазарските дегенерати много обичат да се присмиват на нормалните държави, защото имат типично хазарския синдром да рушат нормалните общества, от завист и от неблагодарност. Такъв е хазарският дегенерат с псевдоним Ленин - Бланк, които унищожи една велика империя, такъв е и осетинският евреин с псевдоним Сталин, а иначе Йосиф. Хазарските дегенерати са най-голямото зло за Земята.
4.
ай сиктир, бе уродливци
28.09.2021 08:25:16
2
11
И изгледайте на същия този рошав хазарски дегенерат филма му за България, ако обичате. Може ли на подобен антибългарски изрод да му публикувате глупостите, драги , русофилистични местни селяндури.
3.
От такива автори, статии не чета
28.09.2021 07:53:41
4
10
Тъкмо започнах да чета и гледам
Автор: Божидар Божков

И реших да не си губя времето да чета простотии
2.
Еее тоя
28.09.2021 00:49:19
7
8
Навални номер 2. Да е... маам ви соросоидна НФСБейска
1.
!!!!!!!!!!!!!!!!
27.09.2021 21:40:28
16
13
Щом и тоя соросоиден руски блогър взехте да ми публикувате, то яко сте я закъсали. Но пък вие винаги сте били най гнусните соросМЕКОТЕЛИ. Затова и българите ви наритаха така, че още ви бълбукат долните фашистки, насрани задници
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя превъзмогна раздялата си с бивш министър, днес е с по-красив и по-богат мъж Тя превъзмогна раздялата си с бивш министър, днес е с по-красив и по-богат мъж Мъжът бил красавец, със спортно телосложение и с няколко години по-голям от нея, а синеоката звезда се запознала с него преди година на рождения си ден 30 август Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Валя Баканска се отдаде на градинарството Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Причината за смъртта е остра сърдечна и дихателна недостатъчност, категорични са медиците Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова "Не съм вземала любовника на колежката си", твърди Бодурова Защо изборната активност в България е толкова ниска? Защо изборната активност в България е толкова ниска? Проблемът е многопластов и само такова може да бъде решението му Първата „Мис България“ живее без стотинка пенсия Бранимира съветва, преди да ходят на избори, политиците да прочетат поне 1 книга Петима американски пианисти ще участват в майсторските класове на „Солинария“ Петима американски пианисти ще участват в майсторските класове на „Солинария“ Силно международно присъствие на 4-ото издание на младежкия арт фестивал Симеон Дянков готов да се върне като министър в кабинет „Борисов IV” Симеон Дянков готов да се върне като министър в кабинет „Борисов IV” Финансистът, който се прочу с бюджета, наречен „постната птица“, прогнозира, че лидерът на ГЕРБ ще е отново премиер Служебно правителство II без Главчев ли ще ни управлява? Защо мълчи Бойко Борисов? Служебно правителство II без Главчев ли ще ни управлява? Защо мълчи Бойко Борисов? Победата на ГЕРБ е пирова – спечелиха изборите, но загубиха това, което имаха, коментира Валерия Велева Ад във Велико Търново след бурята, над 100 автомобила в Шереметя потрошени Ад във Велико Търново след бурята, над 100 автомобила в Шереметя потрошени Очаква се и днес градушка, кметът на старопрестолния град свика кризисен щаб
Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори