×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Деси Бакърджиева: Поскъпването е част от глобална стратегия, едва свързвам двата края


21 Септември 2021, Вторник, 17:00 ч.

Нечестно и гадно. Така актрисата описа увеличението на цените

Справям се трудно, а пенсионерите как си плащат сметките просто не ми се мисли, казва звездата от "Откраднат живот"

Нечестно и гадно. Така актрисата Деси Бакърджиева описа увеличението на цените.

В последните няколко месеца нещата от първа необходимост като ток, олио, хляб и други удариха рекордно високи цени.

"Увеличението на всички тези неща е сериозен проблем - каза пред "България Днес" чаровната актриса. - Не е редно да е толкова драстично увеличението. Нека го има, ала да е правопропорционално спрямо заплатите и пенсиите у нас. Не може всичко да е толкова скъпо", довери пред вестника Бакърджиева.

Обичаната актриса усеща сериозно повишението на цените. Звездата от "Откраднат живот" е самотна майка. И се грижи за двете си деца.

"Живея на едно майчинство. Не работя друго, защото трябва да се грижи за бебето. И се справям, макар и трудно. За миналия месец платих 40 лв. за вода. А този 65. Това е сериозно увеличение за мен. Аз мога да се откажа от някои неща като храни и дрехи. Но не мога да лиша децата си. Те не го заслужават. Не мога да не пускат климатика вечер, когато стане студено, за да спестя. Бебето ми не може да спи на хладно. По-добре да давам пари за режийни, отколкото за лекарства. Знам, че не съм единственият самотен родител. Ами пенсионерите? Те как се оправят? Просто не ми се мисли!", откровена е Бакърджиева.

Екранната доктор Хинова от лекарската драма "Откраднат живот" е на мнение, че поскъпването е част от глобална стратегия.

"Не знам каква е крайната цел. Но ще е пагубна за обществото. След увеличението на тока, газта, парното и нещата от първа необходимост очаквам следващата стъпка да е вдигането на лекарствата. Тогава какво ще правим, вече не знам. Много българи живеят на прага на бедността. Дори и хора, които само допреди година са били доста заможни и със сериозни бизнеси. Ала пандемията удари не само здравеопазването ни, а и икономическия сектор", сподели още красивата актриса.

Бакърджиева се надява все пак политиците да се вземат в ръце. Деси призова новите, които влязат в парламента, да седнат и да се разберат в името на благото на родината.

"Време е да се разберат кой ще седне на този толкова мечтан трон от всички - каза актрисата. - Да се вземат важните решение за бъдещето на нацията. Да се намерят пари за малкия и средния бизнес. Тогава може нещата да се пооправят", казва още екранната доктор Хинова.

Колегата на Бакърджиева - Тончо Токмакчиев, определя поскъпването на стоките в магазините като тревожно. Според актьора цените вече летят в Космоса.

"Не е приятно това увеличение. Хич не е на добре. Българинът ще измисли нещо в тази насока. Както прави при гласуването и при отказа да се ваксинира - коментира пред "България Днес" Токмакчиев.

На същото мнение е и Христо Кидиков. Певецът, който цъка "Вефа", е възмутен от резкия скок на цените на тока и парното.

Певицата Деси Добрева забелязва, че от години всяко лято идва увеличение. Най-вече на тока и парното. Според новата водеща в БНТ политиците не знаят колко е трудно на обикновения българин да си плати сметките след увеличението.

"Вдигането на цените е много голям проблем. И не знам защо, това поскъпване, особено на тока и парното, се случват винаги през лятото, когато хората са на море и не може да се реагира. Тази година пак стана така, като поскъпването е драстично високо. Парното наистина много се вдигна. Миналата година почти не съм го ползвала. Направо се калявахме у дома. Сигурна съм, че политиците, които стъпват по жълтите павета, нямат проблеми да си платят тока и парното, но всички останали имаме. Тези в парламента трябва по-често да слизат от колите и да видят как живеят обикновените хора. Особено в по-малките градове", довери пред вестника Добрева.




4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
Daa
22.09.2021 01:02:37
0
0
За тез,заплати в бг е скъпо.Трябва зимата тока да е към 70 кева.35 вода 650 за храна и е ок.1000 ще ти стигат но нищо няма да ти остава.В бг мин заплата трябва да е 1200 нето
3.
Daa
22.09.2021 01:02:28
0
2
За тез,заплати в бг е скъпо.Трябва зимата тока да е към 70 кева.35 вода 650 за храна и е ок.1000 ще ти стигат но нищо няма да ти остава.В бг мин заплата трябва да е 1200 нето
2.
До1
21.09.2021 20:03:40
1
8
Жалък олигофрен!
1.
оффф...
21.09.2021 17:20:31
17
7
Като си отрежеш разходите за безсмислени забавления като прическа, маникюр, цигари и 17ти чифт обувки, ще ги вържеш двата края
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години Ще се борят за поне 5 мандата от 2 МИР Бургас 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже Вижте ги  5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите 5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите Ето кои са те  Ето колко ни струваше предизборната кампания и кой се облажи от нея Ето колко ни струваше предизборната кампания и кой се облажи от нея Според изискванията на Изборния кодекс договорите между партии и медии следва да се публикуват в тридневен срок от тяхното сключване и да се премахнат не по-рано от обявяването на изборния резултат Зодиите, които привличат всеки като магнит Зодиите, които привличат всеки като магнит Скорпионите излъчват излъчване на мистерия и интрига, което е просто неустоимо Комшийката ми каза тази рецепта за патладжанено рагу с качамак, бива си я Комшийката ми каза тази рецепта за патладжанено рагу с качамак, бива си я Идеално ястие за старт на вегетарианския ви начин на живот 6 навика, заради които дупето ви изглежда плоско 6 навика, заради които дупето ви изглежда плоско Високите токчета играят особено важна роля Пред Радев остана само Космоса! От Бургас утре завладява небето, земята и водата Пред Радев остана само Космоса! От Бургас утре завладява небето, земята и водата Президентът реши да се гмурка, затварят акваторията около о-в Св.Анастасия ГЕРБ-СДС обяви от Приморско: Ще спечелим парламентарния вот и ще работим за Бургаския регион (ВИДЕО) ГЕРБ-СДС обяви от Приморско: Ще спечелим парламентарния вот и ще работим за Бургаския регион (ВИДЕО) Ще имаме правителство, ще спазим демократичния принцип и ГЕРБ-СДС ще излъчи премиер и ще отразим вота на хората с тежестта, с която са гласували, в коалиционната си политика, обяви водачът Жечо Станков Областният управител инспектира брегоукрепителното съоръжение в Китен Областният управител инспектира брегоукрепителното съоръжение в Китен Вече са преустановени рушенето на брега към сушата заради срутищни процеси, които отнемаха територия и криеха рискове за хората
Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори