×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Криминоген оскверни храм „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас, краде медни орнаменти от кубетата


Криминоген оскверни храм „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас, краде медни орнаменти от кубетата
Мишо Русев се качвал на покрива по скелето на работниците и за два месеца демонтирал почти всичко, що е от скъпия метал
16 Август 2021, Понеделник, 21:17 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Радостина ГЕОРГИЕВА

Мишо Русев от ул. „Тамара“ извършвал светотатство в продължение на месеци

Криминално проявен мъж от ул. “Тамара” в кв. Победа оскверни църквата „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас. 37-годишният Мишо Русев проявил изключителна наглост, като се покатерил чак на покрива по скелето, с помощта на което работниците реставрират светинята. Така прескачайки по кубетата на храма той свалил колкото успял от медните орнаменти и улуци, поставени за отводняването на покривната конструкция.

Репортер на Флагман.бг днес извърши проверка на мястото. Работниците разказаха, че липсват голяма част от медните съоръжения, които са на доста сериозна стойност. В района все още не са поставени и камери за видеонаблюдение, които са предвидени в проекта за реконструкция на храма.

Така на полицаите се наложило да дебнат два месеца, за да хванат в крачка крадеца. Мишо дошъл за поредния си удар на покрива на храма, но бил сгащен от служители от Първо Районно управление – Бургас.

Мишо Русев направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава.

Това са медните улуци, които харесали на Мишо

 

Това е едно от местата, където ще бъдат поставени видеокамери
Обикновените улуци не представлявали интерес за рома

 


В категории: Бургас


15
Коментара по темата
15.
Цяло лято уж ремонт на църквата
17.08.2021 14:28:41
0
4
а видим резултат още няма!
Мотат се двама работника? Докога?
Също като Концертна зала, която отдавна трябваше да е открита и да има концерти, но май ще чакаме края на мандата на Митко Николов!
14.
Този Мишо
17.08.2021 09:12:04
1
9
за назидание да го обесят на големия кръст на централния купол - като гледам как е изкривена горната му част, мангалът сякаш и него се опитвал да кърти!
Време е циганите да бъдат експортирани към Индия!
13.
оффф...
17.08.2021 08:51:44
0
11
Цели два месеца крадец демонтира покрив пред очите на бургаските полицаи, които го "дебнат", но не могат да го видят.

Това някакъв виц ли е или наистина бургаските полицаи могат само да вземат пари?
12.
Иван
17.08.2021 07:50:06
2
13
България щеше да е прекрасно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.
11.
Бургазлийка
17.08.2021 07:03:44
0
14
Добре, че са го хванали полицаите! Много им стана на циганетата - крадат, просят вместо да се хванат на работа и после се жалват от расизъм!
10.
Винкелу
17.08.2021 01:30:23
0
12
Ако бях го видял щеше да полети от скелето като при нещастен случай…Господ ме запазил…
9.
Станислава Иванова
16.08.2021 22:30:48
1
20
Благодаря на разследващите случая. Професионализмът им разкри едно безотговорно посегателство над светата обител. Страшното не беше само липсата на обшивките и улуците но бяха застрашени и ценните стенописи по куполите на храма! Благодаря ви !
8.
Роузи
16.08.2021 22:29:10
9
10
Да не се притесняват. Бог няма да ги накаже. Те не крадат те си берат . Там на небето развитите цивилизации наричат църквите и джамиите вертепи търговски центрове.
7.
Айде пак
16.08.2021 22:18:32
2
8
да покажем 11-ките висящи на църквата в по-друг сценарий, че дори и дълбоко заспалите вече забелязаха, че прекалено много "къси съединения" се "случват" на този площад.
6.
RA
16.08.2021 22:05:15
0
8
Това са медните улуци, които харесали на Мишо Mahmud li gi pishe takia nesvarzani
5.
Skele pod naem
16.08.2021 21:59:24
0
2
Kolko e za dva meseca?
4.
Българина
16.08.2021 21:56:18
1
27
Поздрави на полицаите.
Надявам се да са му метнали по-здрав бой от на тия при министерския съвет, ама много по-здрав!
Два месеца разход на ресурс заради някакъв... отпадък.

Да видим как ще се произнесе съдъд.
3.
PTO
16.08.2021 21:41:30
1
18
Бакър....т.е. Cu
Затова на повечето сгради се поставят PVC водосточни тръби цвят мед.
2.
Мишка срущу мене църка
16.08.2021 21:38:44
2
21
Искам да го видя да го черпя един.....бой само
1.
Бай....
16.08.2021 21:26:29
1
26
Е Бах ти педерастите!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори