×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ердоган искал Даниел Митов за премиер


08 Юни 2021, Вторник, 13:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Срещата на Ердоган и лидера на ДПС само няколко дни след новината за санкциите от САЩ е посещение на пожар

Турският президент Ердоган има интереси в България и не крие това. Дори напротив. Политиката на Ердоган да се намесва става все по-видима. Най-потърпевши от санкциите на САЩ ще бъдат не ГЕРБ, а ДПС, ако не вземат мерки. Това коментира по повод срещата на ръководството на ДПС с турския президент журналистът от 24rodopi.com Илхан Андай.

Според него срещата на Ердоган и лидера на ДПС само няколко дни след новината за санкциите от САЩ е посещение на пожар. „Тези санкции са необичайни преди избори и напомнят на политическата динамика от зората на демокрацията. Тези санкции вкараха и ДПС в динамиката на политическите процеси. Това наложи Мустафа Карадайъ и ДПС да отидат в Турция", обяснява той.

Основна заслуга и роля за тази среща играел турският посланик в София Айлин Секизкьок, която е допринесла много за подобряването на отношенията между Ердоган и ДПС, след като предишният дипломатически представител на Анкара ги влоши в периода между 2015 и 2017 г. с опита за създаване на инженерна партия в България на управляващите в Турция, коментира той, визирайки ДОСТ на Лютви Местан.

Според него от много отдавна управляващите в Анкара не искат да изпускат диалога с етническите турци в България.

„За Доган най-важното е изборната аритметика. Той има достатъчно много информация, за да анализира, че ударът срещу Пеевски и ДПС ще инкасира загуби в България. В Западна Европа хората оцеляват без ДПС. Изселниците обаче виждат като най-близък субект ДПС. Търси се как партията да остане значима в парламента, а не да бъде просто представител на етническите Турция“, коментира той.

ДОСТ е била създадена изцяло от партията на Ердоган, категоричен е журналистът. „Карадайъ може да е полезен на Ердоган за един римейк на опит да завладее ДПС отвътре“, каза още Андай. Ердоган имал близкосрочни стратегии: Той вижда Даниел Митов като премиер, а Карадайъ като вицепремиер. Това ще вдигне рейтинга и на патриотите“. По думите на журналиста електоралната машина на АКП ще помага на ДПС да влезе във властта.


В категории: Животът


12
Коментара
Ергенът Алек бил смотаняк
Ергенът Алек бил смотаняк 27/05/2024, Понеделник 13:37 1
Диона с нова драма на пътя
Диона с нова драма на пътя 27/05/2024, Понеделник 13:20 0
Хари Кейн взе Златната обувка
Хари Кейн взе Златната обувка 27/05/2024, Понеделник 12:40 0
12
Коментара по темата
12.
Burgas
08.06.2021 16:25:06
0
1
Ей това се казва: реконтрадезинформация. ;)
11.
.....
08.06.2021 15:13:22
0
6
А така ашколсум машала!Левски ще се обърне в гроба от това,което го вършите.Продажници в пълния смисъл на думата.Безбожници гледат,само килипира(парата).
10.
Въпрос
08.06.2021 14:43:30
2
3
Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС? Май всичко е ясно. Мутри вън изпърди се. Ха ха ха.
9.
Нотототт
08.06.2021 14:41:31
1
6
Среща при закрити врати, ама флагман научиха , че Ердоган казал,че иска Митов за премиер. Ха ха ха. Давате поле за изява на малоумниците да се упражняват да пишат.
8.
Ха ха ха
08.06.2021 14:37:25
4
4
Чета коментари на тъпаци,които се изказват по долу. ДПС винаги е била обвързана и увлавлявала, заедно с БСП. Това, че отделни личности от ДПС, са в близки отношения с личности от ГЕРБ, не значи че участват в управлението на държавата.Българина освен, че има къса памет е и мазохист. ГЕРБ никога няма да управлява с ДПС, това е от ясно по ясно. Само кумонистите са толкова прости и жадни за власт за да се коалират с ДПС.
7.
Плюят се и после се целуват
08.06.2021 14:33:28
2
5
Ердоган няма как да има симпатии към Митов, щото он не е известен и не блести с нищо, но си мисля дали името на Митов не е подадено от Борисов. Та Герб и ДПС се дърлеха, но явно ще играят заедно след следващите избори. Това че някои се плюят не трябва да ви успива и да си мислите, че те не могат да са заедно в коалиция, вижте така наречените патриоти например
6.
Долмабахче алтънбоджаксараъ
08.06.2021 14:19:59
3
6
Още от Османското владичество Евреите сефаради са били панели и доверени лица на Султана и Високата порта
Еврейчето Митов и султанските ибрикчии от Йени ДъПъСъ(Новото ДПС)искащи Чок Парасъ искат възстановяване на старата Манафска османска империя
5.
Aнонса е ясен
08.06.2021 13:44:39
1
10
Искаме Митов за Премиер, значи ДПС и ГЕРБ след изборите правят правителство...
По команда от Турция !
4.
Стават странни неща
08.06.2021 13:37:37
2
13
Ердоган ще играе за Бойко, защото Бойко знае как да му се отплати. От години въртят политическо приятелство с намеса във вътрешните ни работи. ДПС се издъниха яко с това посещение
3.
мислещ
08.06.2021 13:30:40
0
14
За какво протерстират патриотите? Като и те, и Ердоган искат едно и също нещо!
Значи Ердоган(ДПС) и Патриотите са двете страни на една и съща монета!
2.
Коцето
08.06.2021 13:14:35
1
14
Ердоган загуби най верният си съюзник:триото Борисов,Каракачанов,Симеонов.
Сега спешно търси някой да ги замести.
1.
Иван
08.06.2021 13:09:40
0
21
За това в конституцията е записано - ЕТНИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ са ЗАБРАНЕНИ!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
МБАЛ „Лайф Хоспитал“ с награда  „Бранд на годината 2023“ МБАЛ „Лайф Хоспитал“ с награда „Бранд на годината 2023“ МБАЛ „Лайф Хоспитал“ е създадена през 2007 година и е  първата  частна многопрофилна болница в Бургас Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Учениците на Мариета Рохова са сред децата с най-високи езикови постижения в България UTA България награди отличниците на Гимназията по транспорт в Бургас UTA България награди отличниците на Гимназията по транспорт в Бургас Мрежата на компанията надхвърля 62 000 бензиностанции Бургас отново чете Библията публично (Видео/Снимки) Бургас отново чете Библията публично (Видео/Снимки) Откритата сцена "Охлюва" за шеста поредна година събира християнската общност, за да почете делото на светите братя Кирил и Методий Приключва благоустрояването при пресечката на улиците „Цар Симеон“, „Поп Грую“ и „Константин Величков“ Приключва благоустрояването при пресечката на улиците „Цар Симеон“, „Поп Грую“ и „Константин Величков“ Дотук са осъществени над 70 проекта Предлагат още година да останат непроменени заплатите на медиците Предлагат още година да останат непроменени заплатите на медиците Идеята е на експертите в Министерството на здравеопазването Братя Диневи събарят хотел „Мираж“? Братя Диневи събарят хотел „Мираж“? Ще изграждат жилищна сграда  Страсбург осъди България заради куп дела за конфискация Страсбург осъди България заради куп дела за конфискация Държавата ще плати над 50 хил. евро, а процесите трябва да бъдат разгледани отново Главчев: Русия се стреми да установи неоспоримо господство в Черно море Главчев: Русия се стреми да установи неоспоримо господство в Черно море Той коментира и факта, че пролетното издание на Парламентарната асамблея на НАТО е у нас Ново 20: Въвеждат такса мощност за тока! Ново 20: Въвеждат такса мощност за тока! Нощната тарифа остава поне още година, предлагат 29% намаление на парното в София
Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж Хиляди французи си устроиха пикник Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Възникнал е пожар в лагер за разселени. Бременна жена е сред загиналите Пари за Овена, а Телецът е подложен на изпитание Пари за Овена, а Телецът е подложен на изпитание  Хороскоп за деня – 27 май 2024, понеделник  Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Църко и Страхота от Солун, наричани Кирил и Методий, произхождат от стар древнобългарски род, който се е изселил от Стара Велика България
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори