×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Д-р Дарина Давидова: Лазерните процедури в гинекологията са все по-предпочитани от дамите


Д-р Дарина Давидова: Лазерните процедури в гинекологията са все по-предпочитани от дамите
В Бургас единствено в клиника „Ню Лайф“ се предоставя възможност за лазерно неоперативно лечение на редица интимни проблеми, каза д-р Давидова
08 Юни 2021, Вторник, 09:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Подмладяването на вагината е свързано със стягане, възстановяване или подобряване по друг начин на сексуалната функция или външния вид

През последните няколко години естетичната гинекология набира популярност, като съвремено и иновативно решение за редица интимни проблеми. В днешно време дамите от всички възрасти обръщат все по-голямо внимание на телата си и възприемат и прилагат нови медицински практики и процедури за постигане на хармония между желания външен и интимен вид. Естетичната гинекология не помага само за подобряване на сексуалния живот, но има отношение и към репродуктивното и цялостното здраве на жената. Освен това начина, по който чувстваме и възприемаме тялото си, пряко влияе върху емоционалното ни здраве и равновесие.

По темата говорим с д-р Давидова водещ акушер-гинеколог на медицинския център в Бургас.

- Д-р Давидова, разкажете ни малко повече за естетичната гинекология като едно напълно ново направление за Бургаска област, което Клиника „Ню Лайф“ започва да развива? 

- Лазерните технологии се развиват постоянно с цел да подобряват медицинските процедури, които можем да предлагаме и по този начин да подобрят качеството на живот, като същевременно изместват методите използвани в миналото. Естетичната гинекология е високоспециализирана и бързоразвиваща се нова част от специалността гинекология, предлагаща неинвазивни и съвременни методи за диагностика и лечение, които изместват досега извършваните оперативни процедури. С тези съвременни лазерни процедури възстановителния период е много кратък или изцяло липсва.

Чрез лазерното лечение не се повлияват само пост-проблеми, но когато то се приложи на по-ранен етап, се предотвратява появата на неприятни симптоми свързани с естествените физиологични процеси и процесите на стареенето. Това могат да са раждане, хормонални промени, съпътстващи стареенето, както и драстични промени на теглото, които могат да доведат до прекомерно разтягане на вагиналната тъкан, увреждане на колагена и промяна на мускулния тонус на вагиналната стена, както и много други.

- При какви състояния се препоръчва?

- Възможностите, които предлага AcuPulseTM FemTouch биха могли да обхванат няколко направления. Стягане на влагалището при отпуснати влагалищни стени - цистоцеле, уретроцеле, десцензус вагине, лечение на вагинална атрофия, атрофичен вагинит. Процедурите са насочени към лечение на уринарна инконтиненция (стрес инконтиненция) и третиране на белези от епизиотмия  след нормално раждане и други белези след операции. Не на последно място е и все по-популярното вагинално подмладяване и процедурите върху външните полови органи, които се извършват с цел подобряване на самочувствието и сексуалния живот на дамите.

- Моля, обяснете на нашите читатели термина "вагинално подмладяване"

- Подмладяването на вагината е свързано със стягане, възстановяване или подобряване по друг начин на сексуалната функция или външния вид (или понякога и двете) на гениталната област. Пациентите, търсещи възможности за подмладяване на вагината, често са недоволни от козметичния външен вид и / или сексуалния им живот. За много жени процедурите за подмладяване на вагината предлагат облекчение на симптомите, които засягат нормалната функция на гениталиите, особено в случаите след бременност, раждане и менопауза. Въпреки това, има много случаи, когато вагиналните процедури се извършват изцяло по козметични причини - за подобряване на сексуалния живот и самочувствието на пациентите.

- Какво изпитват пациентките по време на лазерните процедури?

- Пациентките трябва да се спокойни, че това е неинвазивна, напълно безболезнена процедура. По време на процедурата, която трае 10-15 мин., може да се усеща единствено леко затопляне в интимната зона. Непосредствено след проведената процедура жената може да продължи с нормалния си ритъм на живот.

- Какви са според Вас основните предимства на лазерното лечение при определени гинекологични проблеми и състояния спрямо досега практикуваната хирургична и конвенциална гинекология?

- Едно от най-големите предимства е, че пациента няма болничен престой. До известна степен жената идва като на естетична процедура. Не се налага анестезия и допълнително обезболяване, тъй като самата процедура е безболезнена и неоперативна. Съществена разлика на оперативния подход спрямо лазерните процедури е, че не се налага поставяне на уретрален катетър. Провеждайки лазерни процедури пациентката си спестява всички оперативни и анестезиологични рискове и възстановителни процеси след това.

- В другите страни вероятно отдавна се практикуват тези практики и лазерни процедури?

- В световен мащаб лазерното подмладяване добива все по-голяма популярност и на практика е лесно приложима и предпочитана интервенция сред дамите по цял свят. Стремежът към по-малко инвазивни процедури води неизменно до усъвършенстване на тези съвременни технологии. Най-хубавото е, че и българските дами вече могат да се възползват и разчитат на тях. 

- За Бургас и региона клиника „Ню Лайф“ са иноватори във въвеждането на процедури с лазера FemTouch на Луменис. Как и защо се спряхте точно на него?

- Целият екип на клиниката винаги се е стремял към иновативност и индивидуален подход за здравето на пациентите ни. Това е част от нашия път и мисията, която сме избрали да следваме.

Факт е, че за региона на Бургас единствено в клиника „Ню Лайф“ се предоставя възможност за лазерно неоперативно лечение на редица интимни проблеми. След множество срещи и дискусии се спряхме точно на лазерът FemTouch на Луменис, като лидер в тази област. Ефектът от процедурите е доказан и води до пълна удовлетвореност от страна на пациентите.

- Този месец сте стартирали кампания насочена към дамите, които имат конкретно такива гинекологични проблеми. Какво да очакват на предстоящите консултации с Вас?

- На първо място ние сме тук, за да се грижим за тяхното здраве по най-подходящия и щадящ начин. Провеждаме тази кампания преди всичко, за да информираме всички дами за възможностите, които предлага съвременната медицина. Нашата мисия е да можем да им предложим лесен, достъпен и ефикасен метод за решение на проблеми и състояния свързани с интимното здраве. Те могат да се обърнат към нас за консултация, да предоставим нужната информация и да отговорим изчерпателно на всички възникнали въпроси относно предлаганите от нас услуги.

Всички желаещи дами могат да се свържат с Клиника „Ню Лайф“ на телефон 056555599 и на 087908477, както и на място в клиниката всеки работен ден от 8:30 до 17“00 час на ул.Транспортна(зад МОЛ Плаза). Припомняме, че клиника „New Life“Бургас функционира като единствения по рода си репродуктивен сателитен център на „New Life Clinic“ Пловдив. Ние предоставяме пълен кръг от услуги и индивидуална репродуктивна помощ на пациентите от Бургас и региона. Процедурите в „New Life Clinic“ от които бургаските пациенти могат да се възползват са диагностика и лечение на двойки с мъжки или женски фактор на стерилитет и репродуктивни проблеми; консултации и прегледи с гинеколог, ин витро консултации, донорски и програми и спермални анализи.


В категории: Здраве , Бургас


Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
България Всички новини
Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг"
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори