×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наглост! Младежи отмъкнаха гумите направо с джантите от БМВ-то на бургазлия


Наглост! Младежи отмъкнаха гумите направо с джантите от БМВ-то на бургазлия
Двамата 18-годишни направили пълни самопризнания, а после върнали откраднатото
21 Май 2021, Петък, 09:30 ч.
Автор: Флагман.бг

БМВ-то е собственост на 34-годишен мъж

Двама 18-годишни бургазлии отмъкнаха гумите заедно с джантите на БМВ в бургаския ж. к. "Братя Миладинови" и загазиха здраво. Служители от Второ Районно управление – Бургас разследвали кражбата, осъществена за времето от 16 май до 19 май. БМВ-то е собственост на 34-годишен бургазлия, паркиран в района на бл. 8 в ж.к. "Братя Миладинови". Младежите направили пълни самопризнания и върнали откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление - Бургас.


В категории: Крими


16
Коментара по темата
16.
бургазлия
21.05.2021 17:16:37
0
3
Българино организирана престъпносте имало и ще има независимо какво е правителството Есмениха директора на бургаската митница но директора на ОДП Калоянов продължава да заема поста .
15.
оффф...
21.05.2021 15:44:30
3
6
до 14.
Нали по бай Тошово време уж "не се крадеше"
14.
Българина
21.05.2021 15:29:24
2
3
По спомени на мой познат(вече покойник):

- Тръгвам аз за работа. - вика - Излизам и понеже валеше, реших да отида с колата. Качвам се, паля, тръгвам, ама... не тръгва! Седи на едно място. Вкючвам пак на скорост, отпускам амбриажа - не мърда! Точно сега ли се счупи, в най-големия дъжд си мисля?Слизам и какво да видя - гумите ги няма! Всичките!!!

Това в далечната 198х година, по бай Тошово време.
13.
Xc
21.05.2021 15:25:52
2
1
До 3ти. Това не варненска патрулка,а СВ
12.
Пулицър
21.05.2021 14:55:39
1
6
Новина щеше да е ако бяха свалили само гумите
Бухахахахаха
Уникална журналистика
11.
Хенри 8ми
21.05.2021 14:17:06
0
7
Нали ви казвам там в Б.Миндилови само Утрепляк.
Докато минаваш от там могат да ти откраднат долните гащи без да се усетиш
10.
Аз
21.05.2021 13:08:45
1
13
Туй заглавие жена ще да го е писала,руса.
9.
Хахаха
21.05.2021 12:55:05
0
14
Флагман са велики в писането на глупости, сигурно е трябвало да отидат на вулканизатор и да свалят гумите от джантите, които да върнат, но при повечето такива кражби точно джантите са желаните предмети от крадците, а гумите са бонус ;)
8.
Е не, вЕлики сте
21.05.2021 12:13:24
2
17
Ми как да ти отмъкнат по друг начин бе? Да свалят гумата с джантата и после да свалят гумата, аджантата да му я оставят? Начи, това вашето се не трае вече. Бе редактори нямате ли?
7.
Уджас...
21.05.2021 11:52:47
1
17
А на мен миналата година ми свиха гумите, но джантите си стояха монтирани на колата...A на резервната откраднали само джантата, а гумата оставили.Ти да видиш....!
6.
az
21.05.2021 11:52:09
3
16
Няма спокойно място и квартал в Бургас. НЯМА. Всичко е тотал щета. Е-ееех
5.
Haha
21.05.2021 11:43:37
3
15
Ми вие кво искате само гумите ли да му свалят
4.
Опять 2
21.05.2021 10:53:32
9
10
Много обяснения...много нещо ВЕ....
Свили му гумите...и...точка....дай го вкратце.....
Та гумите...та джантите....та реглаж..та предница..та задница...и бла..бла..бла.....аман...
Разбрах,че си ,,спец,, и ,,разбирач,,
То затова сме на този хал,от много ,,майстори,, и професори,, по всичкология,,
И сме номер едно в света,на глава от населението...пак по гореспоменатата причина...
3.
По снимката помислих, че някой е паднал във водата
21.05.2021 10:03:45
4
23
След като криминалното деяние е станало в ж.к. Братя Миладинови, защо сте снимали варненска патрулка на кея (не е ясно на бургаския или варненския кей)
2.
Опять тъпо заглавие
21.05.2021 10:01:02
3
46
Много по-лесно е да свалят джантите, отколкото да откраднат само гумите. Първо джантите струват в пъти повече от гумите и второ няма да му свалят джантите, за да откраднат гумите и после пак да му сложат джантите. Не искате ли и баланс да му направят или реглаж на предница?
1.
Неграмотен съм!!!
21.05.2021 09:59:44
1
39
То гумите без джантите няма как. Евала много ви е тъпо заглавието. Хейт
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва  
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори