×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Mестността „Mадика“ се развива като нова бизнес зона, Oбщината помага с довеждаща инфраструктура


18 Май 2021, Вторник, 11:30 ч.
Автор: Флагман.бг

В момента тече изпълнението на проект за изграждане на улица, обслужваща предприятията в „Мадика“, включително болница „Сърце и мозък“

Тази година в Бургас се изпълняват или предстои да стартират пет проекта със сертификати за инвестиции от клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите (ЗНИ). Два от тях се реализират в местността „Мадика“.

Единият е на „Търговска Лига - Глобален аптечен център“ АД – за изграждане на многопрофилна болница за активно лечение "Сърце и Мозък", където предстои да бъдат разкрити 200 работни места.

Вторият е за изграждане на предприятие за опаковки за хранително-вкусовата промишленост. Инвестицията е на „Сидоренко Фудтех“ ЕООД и „Сидоинвест“ ЕООД. Предвижда се строителство на нови производствени халета, складове и офиси, закупуване на допълнително производствено оборудване и специализирани софтуери за продажби и управление на складови наличности.

И двата проекта в местността „Мадика“ вече се изпълняват, като строителството на болница „Сърце и мозък“ е във финален етап.

„За да обезпечим нормалната дейност на инвеститорите, като добър партньор ние влагаме общински средства за изграждането на съвременна довеждаща инфраструктура в зона „Мадика“, където отварят врати все повече нови обекти. Ще продължим да го правим и през следващите години.“, заяви кметът Димитър Николов.

В момента тече изпълнението на проект за изграждане на улица, обслужваща предприятията в „Мадика“, включително болница „Сърце и мозък“. Първоначално се работи по дъждовно-битовата канализация. С улицата ще минат всякакви полезни комуникации. После тя ще бъде асфалтирана. Ще се направят тротоари и осветление. Работи се на етапи, като крайната цел е с реализирането на тази улица „Мадика“ да се свърже с главния републикански път I-6 Бургас - „Ветрен“.




В категории: Бургас


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
пациент
18.05.2021 14:00:38
0
6
Вчера бях на частен прием при доктор...да не губя време за направления...Прегледа тая 3 (три ) секунди за гледане през лупа и написване на една рецепта...общо 4 минути...таксата беше 40 лв...Не оспорвам квавификацията на лекаря но все пак....Затова се строят болници..
11.
реалист
18.05.2021 13:55:45
1
5
Разбира се това е похвално но....
Болница не е инвестиция в производство..това е предприятие за усвояване на обществени пари главно от бюджета т е от нас....Болници колкото щеш..прекалено много..значи в тоя смисъл са добра "инвестиция "...Няма доктори и качество....и колко болници са необходими на един 190 хил град...Кого ще обслужват като населението пада....За да се увеличава трябва индустрия...виж за другото предприятие съм съгласен..
10.
Океанариум
18.05.2021 13:37:54
1
5
Кмете, де ги китовете бре?
9.
*********
18.05.2021 13:13:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
*********
18.05.2021 13:06:03
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
*********
18.05.2021 13:01:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
как да ОТКЛОНИМ ВНИМАНИЕТО ?????????????????
18.05.2021 12:55:46
6
1
НА ГРАЖДАНИТЕ ЧРЕЗ МИЛИЦИОНЕЧСКИ ""ЧАЛЪМИ ""ХАХА !!!!!!!!!ТИ ДА НЕ СИ ЗАВЪРШИЛ ШКОЛАТА В СИМЕОНОВО ААААААА???????????????КО ОБЩО ИМА НЯКАКЪВ СИ ИОАН????????????????ТОВА Е ЯВЕН ОПИТ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ИСТИНАТА ЩОТО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА !!!!!!!!!!!ПЪТНИЦИ СТЕ И ВИЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ С МОДЕЛА ""ТИКВА""ЩОТО НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА ПРИКРИВАТЕ А ВИЕ ЗА ЖУРНАЛИСТИ НЕ СТАВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
*********
18.05.2021 12:48:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
4.
Помнещ
18.05.2021 12:43:10
5
11
ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА БЯХА МАНДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА ЙОАН, С ПАРТИЗАНСКО ИМЕ ГРАДИНАРЯ? ОТ 2000 ДО 2007! А ПОМНИТЕ ЛИ НА КАКВО.ПРИЛИЧАШЕ ГРАДА ПРЕЗ 2007А???? МОРСКАТА ГРАДИНА, В КОЯТО ЛЮСКАТЕ БИРИТЕ ЛЯТОТО? ИМАШЕ ЛИ.МОРСКА ГАРА? А ИМАХТЕ ЛИ ПАРКИНГИ ПРЕД ПАНЕЛКИТЕ? А ИМАХТЕ ЛИ НОРМАЛНИ УЛИЦИ ПО КОИТО ДА,СИ.КАРАТЕ ПРЕМИУМ ДРЪГЕЛИТЕ НА ПО 20 ГОДИНИ? ЕДНО ОТ НАЙ ЛОШИТЕ КАЧЕСТВА НА БЪЛГАРИНА Е СЛАБАТА МУ ПАМЕТ! МАЙМУНИТЕ ПОМНЯТ ПО-ДОБРЕ! А ВЕРОЯТНО КОМЕНТИРАЩИТЕ ПО-ДОЛУ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ СА БИЛИ САМО ОПЛОДЕНИ ЯЙЦЕКЛЕТКИ ОЩЕ! РАБОТАТА НА ОБЩИНАТА Е ДА ПРАВИ ГРАДА ПО-КРАСИВ И УДОБЕН, ПО-ЧИСТ И ПРИВЕТЛИВ, А НЕ ДА РАЗВИВА ПРОИЗВОДСТВО! ТОВА Е РАБОТА НА ЧАСТНИЯ БИЗНЕС! ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ПРОЕКТИТЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 14 ГОДИНИ СА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ ЗА КОИТО ВИЕ НЕ СТЕ ДАЛИ И ЕДНА СТ ДАНЪЦИ! СПОКОЙНО! НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ВЗЕМЕ РАКИЯТА И САЛАТАТА, НИТО ПАНЕЛКИТЕ, САНИРАНИ С ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА, Т.Е ВАШИТЕ ДАНЪЦИ!
3.
кмете СТИГА ""СХЕМИ "
18.05.2021 12:14:08
7
5
С ПАРИТЕ НА БУРГАЗЛИИ!!!!!!!!УЛИЦИТЕ В ГРАДА И КВАРТАЛИТЕ ПЪЛНА РАЗРУХА С НАШТЕ ПАРИ ЩЕ ПОДПОМАГАМЕ ЧАСТНИ ПРОЕКТИ !!!!!!!!!!АЙ СИКТИР БЕ!!!!!!!!!!
2.
стига с тези""УЙДУРМИ""
18.05.2021 12:05:21
7
5
ЩЕ ИМ СТРОИМ УЛИЦИ С ПАРИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЩО БЕ ДА СА СИ СМЕТНАЛИ КЪЦЕ ЩЕ СИ ПОСТРОЯТ ЧАСТНАТА БОЛНИЦА И ПРЕДВИДИЛИ И ПЪТЯ!!!!!!!!!!!!!!!
1.
Колко време ще чакаме
18.05.2021 12:00:56
2
3
5 години приказки и обещания. Как и мизерия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори