×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рафи се превъплъти в Краля на попфолка Азис


Рафи се превъплъти в Краля на попфолка Азис
На снимката наистина е бургаският изпълнител, колкото и трудно да е за вярване
29 Март 2021, Понеделник, 21:23 ч.
Автор: Флагман.БГ

Досега на сцената на „Като две капки вода” се качиха Софи Маринова, Азис, Рафи и Михаела Маринова

Изключително интересен епизод на култовото предаване „Като две капки вода” наблюдават днес зрителите от малкия екран.

Още от първите минути на предаването публиката остана зашеметена от изпълнението на Азис, който днес влезе в ролята на Оги Цолов от рок групата „Фактор”, който самият присъстваше в залата. Песента „Приятели” фолк певецът, който в новото си амплоа се представи изненадващо добре, успя да пресъздаде емоцията на оригинала, а визията му бе плашещо сходна с тази на рокаджията Цолов.

Фолкаджията обаче все пак „изяде” критиките на публиката, които го обвиниха, че в каквато и роля да влезе той си остава Азис.

Второто изпълнение за вечерта бе на другия славей на българския попфолк – Софи Маринова. Тя влезе в трудната роля на Джери Халиуел от култовата момичешка група Spice Girls с песента „Wannabe” – обективно трудно за изпълняване парче, което изисква много добри умения по дишане.

„На Софка само английски песни й дават, за да й се подиграват!”, коментират фенове, които очевидно визират затрудненията на Маринова с чуждия език. Други директно обвиниха певицата, че си е съчинила нов език и заявиха, че са останали крайно недоволни от изпълнението й. Въпреки това, доколкото е възможно, Софка успя да влезе поне визуално в ролята на Джери Халиуел и спечели поне квалификацията „забавна”.

Третото изпълнение в днешния епизод на „Като две капки вода” бе изключително сложно. В ролята на Ваня Костова от „Тоника” влезе новоизгряващата звезда Михаела Маринова, която със всичките си 45 килограма се наложи доста да се потруди да изиграе пищната димитровградска певеица. Въпреки това, изпълнявайки песента „За старата любов” тя успя да улови дори наймалките жестове в поведението на Костова и се представи отлично – свидетелство за неуморния й труд в последната седмица. Самото изпълнение бе блестящо и определено спечели сърцата на истинските фенове. „Извинявайте.. постоянно казвате, че я гласят за победител, но дали пък не заслужава? Справя се прекрасно. Браво, Михаела!”, коментират фенове.

Гвоздеят на програмата обаче определено дойде в четвъртия акт. Току-що излязлият от карантина бургазлия Рафи Бохосян, който миналата седмица се наложи да пее от дома си заради положителен тест за коронавирус, днес влезе в ролята на... Азис. И то доста успешно. На пръстите на ръцете се броят бургазлиите, които помнят сценичните участия на младия изпълнител преди той да стане известен, но мълвата гласи, че още от ученик той е успешно е успявал да се превъплати в различни роли, като Фреди Меркюри.

Неслучайно младият бургазлия успя и този път да докара почти 1 към 1 образа на Азис в най... колоритните му години. За певческите възможности на Рафи не е нужно да се казва много, но това, което превърна изпълнението му в истински култово бе костюмът и грима. И макар високият 1.60 см бургазлия да е далеч от ръста на Азис, всичко в изпълнението му на култовата „Сен Тропе” бе изпипано до последния детайл.

Кой обаче ще спечели най-много точки до края на шоуто, е въпрос, който ще бъде отговорен по-късно тази вечер. Засега обаче публиката е категорична – от участниците досега Рафи и Михаела определено успяха да покажат невероятен талант и сценично поведение.

До края на шоуто на сцената ще се качат още Фики Стораро, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова. От Къци и Фики публиката очаква много, но в какви роли ще са те, гледайте в предаването ТУК


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Кристиана Николова
30.03.2021 14:06:07
0
3
Както Азис излиза в този нечовешки вид без да се интересува колко скандализира аудиторията, така и Фънки има право да изрази мнението си за Азис без да се интересува колко го засяга.Време е Азис да престане да цака с расистката карта за щяло и не щяло.Това вече се изтърка.Във вчерашния скандал нямаше нищо расистко.И ако Азис не е расист то защо сам се изрусяваше и си слагаше лещи за сини очи?Явно сам искаше да се различава от етноса си.
8.
:d,rk
30.03.2021 09:49:58
1
5
Поредната простотия на която се дават парички на закъсалите ,горките!!
Къцю,Софка и дребното арменче!!Магардича е виновен че ги лансира!Продължавайте да им се кланяте на простотията!!Колко ниско изпадаме гледайки и плащайки за това!
7.
спирам си българските телевизии
30.03.2021 09:49:09
1
6
Вечеряхме, когато пуснаха това извръщение и трябваше като нинджа да сменям канала, за да не го види 7 годишната ми дъщеря. Тия телевизии съвсем изтрещяха. Може ли да пускат такива порнографии по телевизията в такъв час. Затова ще спра да гледам БГ телевизии, нека ги закриват, пълна порнография са
6.
Ако е нацяло
30.03.2021 03:30:14
1
0
Предплатени требва да даде 1 дупе на велизар и да си татуира името му на ръката си
5.
1
30.03.2021 00:02:03
0
5
Само най-важното въйййй
4.
Koko
29.03.2021 23:14:18
1
14
Аман от тея арменци
3.
T.Жив.
29.03.2021 22:29:49
2
6
За това мечтаехме в казармата.Новобранци Азис и Рафчо.Е ротика до дупка!!
2.
Иван
29.03.2021 22:25:04
3
12
Циганизацията на България върви с пълна сила.
Индивидите с циганска душа първи се подадоха на мангалската музика.
1.
1,2,3,4...
29.03.2021 22:18:01
0
24
Фънки като пълнеше ноздрите на аванта по повод рождения ден на Константин много, много не му пукаше какви хора има около него, и че Софчето му пееше на ухо. Сега го втресе от изпълнението на Рафи чак не можа да коментира.
Ха-ха... Поклон пред големия металяга!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори