×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Крадци разбиват вендинг автомати в Бургас, но останаха без пари


Крадци разбиват вендинг автомати в Бургас, но останаха без пари
Седем вендинг автомати в Бургас са разбити за една вечер. Оказа се, че наглите крадци, заснети от охранителните камери, са познати на полицията
15 Март 2021, Понеделник, 08:07 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Не е имало никакви монети, тъй като ние всяка вечер обслужваме машините и ги изпразваме, каза единият от потърпевшите

Крадци разбиват вендинг автомати в Бургас. Посегателствата има са системни, казаха пред Нова телевизия двама от потърпевшите.
 
На кадрите, които бяха излъчени в рубриката "Дръжте крадеца" в предаването „Здравей, България“ се вижда как двама мъже разбиват вендинг автомат. 

„С нас се свързаха потърпевшите. Според тях - посегателствата са системи. Разбити са два от автоматите им“, каза водещият Виктор Николаев. 

„На 10 март около 8:30 часа сутринта ни се обадиха наши колеги за автомат на улица „Ивайло“ 26. Казаха ни, че кафе машината е разбита и по нея са нанесени материални щети. След като я оправихме, отидохме при другия автомат и открихме, че и той е разбит”, разказва Алекс.

„Това се случва за втори път в рамките на няколко месеца, но преди нямахме видеонаблюдение“, каза пък нейният партньор Андрей Николов. 

„Счупена беше декоративната пластмаса на прозорчето и на всичко, което възпрепятства вземането на монетите“, добавя той.

Заради набезите те поставят видеонаблюдение. То е заснело действията на крадците. 

„Те чупят няколко пластмасови елементи, за да достигнат с ръка до монетите в машината. Не е имало обаче никакви пари във вендинг автоматите, тъй като ние всяка вечер обслужваме машините и ги изпразваме. Навярно обаче други колеги са били обрани”, изтъкна Андрей Николов.

Сложихме допълнително ламарина и монетите сме ги захванали с болт, добавя той. 

Подадохме сигнал в Първо РПУ на МВР и оттам ни казаха, че това е седми подобен случай за този ден, каза още мъжът.

Лицата, заснети от охранителните камери, са познати на полицията. Видеото е публикувано и в социалните мрежи с цел да се разпространи и въпросните лица да бъдат открити по-лесно. 




В категории: Крими , Бургас


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
10
Коментара по темата
10.
Nikolay Petrov ми е фейсбука намери ме
16.03.2021 11:07:54
0
2
Всички тез дет много знаят в коментарите много ли ще ви е приятно да ви оберат. Трябва ли сега да ви намирам и да ви бия ./.
9.
ashkolsun
15.03.2021 11:12:29
1
5
Тоа не е ли оня..Чико?
8.
до 4
15.03.2021 10:52:13
1
11
Ти се научи първо да пишеш на български, после тогава тръгни да коментираш. Неграмотен индивид!!!!!
7.
12121
15.03.2021 10:49:40
11
8
Продуктите в тези машини са прекалено скъпи освен това са с най-ниско качество .Не си трува
6.
доктора
15.03.2021 10:40:07
12
13
Тези машини са най големите разпространители на зарази. Всеки ги пипа, няма никаква дезинфекция. А в самата машина такава мизерия. Аз незнам как има хора, уважаващи собственото си здраве, да пият кафе от тези машини. А и РЗИ защо не ги проверяват и затварят. И собствениците да си почистват около тях, защото е голяма кочина. Не само да ги експлоатират.
5.
2121
15.03.2021 08:50:35
0
6
Как му е името на тоз изчистен наркоман.
4.
Gg
15.03.2021 08:41:08
23
7
Флагмане Боко и ко откраднаха буквално държавата пред очите на харата играят тиатри с много лошо изхълнение на тава наблегнети! Кражбите и дребните престъпления са зареди бедността харата краката ли да си ядат?
3.
MALKO IME DAJE
15.03.2021 08:31:28
13
10
trqbva vednuj sedmi4no da gi ograbvat teq ma6ini, basi skupoto kafe, napraviha go 50 stinki, al4ni izrodi
2.
За кокошка НЯМА прошка
15.03.2021 08:29:59
2
22
И ЩО ни занимавате с разни Кокошкари ???
Защото навярно за милионите вЕрно НЯМА закони !
Вече СЕДЕМ години минаха от грабежа на КТБ , откъдето изчезнаха близо 5 МИЛИАРДА !
И к'во ???
Амиииии ... НИЩО ! Няма и ЕДНА ПОЛСКА МИШКА виновна !
Само където разследващия тогава Гешев стана Главен прокурор ...
1.
Паша
15.03.2021 08:20:08
0
13
Ако съм на вас ще сложа габърчета и за да им е пълен кефа един изкуствен к0р да се радват мизерниците
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори