×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циганинът рецидивист Росен призна за още откраднати луканки


Циганинът рецидивист Росен призна за още откраднати луканки
31-годишният криминално проявен мъж е признал за престъпленията пред полицаи
23 Февруари 2021, Вторник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимката е илюстративна

Мъжът тарашил хранителен магазин в бургаския кв. Рудник и отмъкнал хранителни продукти за около 300 лв.

Циганинът рецидивист, който изглежда е фен на традиционната българска луканка и обича да краде такава от различни магазини и къщи, е откраднал още от същия продукт. Това става ясно след допълнителните разпити на задържания вчера 31-годишен помориец Росен Якимов, който е стар познайник на полицията и бе задържан след кражбата на 22 луканки от скалдовите помещения на местна фирма. 

Младият мъж е разкрит като извършител на още две престъпления в края на миналата година, за които е признал пред полицаите. Първото е извършено в частна къща в бургаския кв. Рудник, откъдето циганинът откраднал тонколона и аудио уредба. 

Второто е извършено на 13 или 14 декември, когато чрез счупване на стъклото на външната входна метална гаражна врата Росен проникнал в магазин за хранителни стоки и си „набрал“ различни хранителни продукти, сред които, разбира се, луканки, на стойност около 300 лева. 

Има ли кой да спре циганина-рецидивист Росен? Обра склада на фирма и даренията от манастира в Поморие

Припомняме, че 31-годишният крадец бе спипан вчера за кражбата на LCD телевизор, три неразпечатани бутилки с алкохол от различни марки, 22 луканки, макара, ел. кабел, и други ел. уреди, осъществена в края на ноември 2020 г., както и за кражбата на сумата от 360 лв. от кутия за дарения в храм „Св. Георги“ в Поморие – деяние, извършено през февруари т.г.

Крадецът Росен разби 3 магазина за нощ в Поморие

Мъжът е направил пълни самопризнания за извършените престъпления и е върнал част от откраднатите вещи. Луканките вероятно обаче е изял. Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на циганина продължава от служители на ОДМВР-Бургас.
 


В категории: Крими


11
Коментара
Флагман.БГ Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова 13/06/2024, Четвъртък 10:41 2
Бой в италианския парламент
Бой в италианския парламент 13/06/2024, Четвъртък 08:24 2
11
Коментара по темата
11.
Брус Ли от Меден Рудник
24.02.2021 13:09:15
0
0
Тоз ни е ял кожените салами със Салито много муй космат гъзъ че го пърлихме с 1 вестник преди да го бем жълти косми,червени косми
10.
2434
24.02.2021 10:13:42
1
0
Аре стига сте занимавали хората с кокошкарски кражби. Голям праз, голяма новина !
9.
До 7
24.02.2021 09:20:01
0
2
Не си прав. Стават за сапун.
8.
а
24.02.2021 08:24:02
1
1
джанго от мр-то ли е?
7.
СИНЯ ЗОНА БУРГАС
24.02.2021 07:52:01
0
5
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА.ОТ ТЕЗИ ПАРАЗИТИ НИЩО НЕ СТАВА.
6.
Архонта
24.02.2021 07:51:47
1
4
Не прочетох никаде Манго да е крал и хляб. Значи е изял луканката без хляб! Само за това още две годинки отгоре, че се прави на поморийски аристократ без нужния ценз!
5.
Сера в Сливово
24.02.2021 00:49:16
1
6
Сто щафети салам в задният двор да му наврът .юююююююю.А Умри Деееее.....
4.
Страхил от Бевърли Хилс
23.02.2021 23:06:20
1
7
Просто ми стана интересно как от кутия за дарения определихте размера на сумата в нея?
И периодично си краде по 22 луканки!
А някой вестник "24 часа" да си завива в тях луканките не е ли откраднал?
3.
CTAHKO
23.02.2021 23:03:03
3
9
до 2
Ами смени си расатъ ве циганин ........
2.
Хелзинкски комитет
23.02.2021 22:53:18
10
7
Всяването на омраза на расова основа е престъпление.
1.
ГДБОБББ
23.02.2021 22:03:57
2
18
Акцията ръководи лично главния секретар на мвр, делото е поето от главния прокурор, който ще настоява за доживотен затвор без право на замяна. Гръбнака на корупцията и престъпността в БеГетото беше пречупен
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Валя Баканска се отдаде на градинарството Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Причината за смъртта е остра сърдечна и дихателна недостатъчност, категорични са медиците Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова "Не съм вземала любовника на колежката си", твърди Бодурова Защо изборната активност в България е толкова ниска? Защо изборната активност в България е толкова ниска? Проблемът е многопластов и само такова може да бъде решението му Първата „Мис България“ живее без стотинка пенсия Бранимира съветва, преди да ходят на избори, политиците да прочетат поне 1 книга Петима американски пианисти ще участват в майсторските класове на „Солинария“ Петима американски пианисти ще участват в майсторските класове на „Солинария“ Силно международно присъствие на 4-ото издание на младежкия арт фестивал Симеон Дянков готов да се върне като министър в кабинет „Борисов IV” Симеон Дянков готов да се върне като министър в кабинет „Борисов IV” Финансистът, който се прочу с бюджета, наречен „постната птица“, прогнозира, че лидерът на ГЕРБ ще е отново премиер Служебно правителство II без Главчев ли ще ни управлява? Защо мълчи Бойко Борисов? Служебно правителство II без Главчев ли ще ни управлява? Защо мълчи Бойко Борисов? Победата на ГЕРБ е пирова – спечелиха изборите, но загубиха това, което имаха, коментира Валерия Велева Ад във Велико Търново след бурята, над 100 автомобила в Шереметя потрошени Ад във Велико Търново след бурята, над 100 автомобила в Шереметя потрошени Очаква се и днес градушка, кметът на старопрестолния град свика кризисен щаб Празника на семейството събира бургазлии във Ветрен тази събота Празника на семейството събира бургазлии във Ветрен тази събота Много изненади, томболи с големи награди, и спортни активности и състезания за всички членове на семейството, както и за бъдещи татковци и мами, очакват посетителите на „Празникът на семейството“
Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори